Fredag

Hej bloggen
Ja då var det äntligen Fredag och vädret är underbart. Hela förmiddagen har jag legat ute i solen och njutit. Och nu kom jag precis hem efter en lång springtur. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite sen ska jag åka hem till min faster på middag och träffa dom så söta kusinerna. Kvällens planer är inte bestämda ännu. Vi får se vad som dyker upp.


Torsdag

Hej bloggen!
Igår var jag hemma och Amanda och grillade och krökade lite med tjejerna. Senare mot kvällen kom det lite fler folk. Här är några bilder från kvällen. Nu ska jag ta moppen hem till Lovisa. Där är också Amanda och Julia. Ikväll blir vi bara hemma och myser. Ha det bra, puss


Jag påväg mot bussen för att möta tjejerna 


Julia, Natasha och Natta


Julia & Amanda


Jessica, Amanda, Jag och Júlia




Jessica och Jag




Senare mot kvällen kom alla Hoffmans bröderna och sedan mera folk


Amandas säng var inte fullt hel efter kvällen precís. Stackars Jessica som fick sova i nedförsbacke hela natten :P

Onsdag

hej bloggen
Jag kom precis hem från stan. Jag har varit hos doktorn och tagit min första spruta mot livmodeshals canser. Töntig som jag är har jag gått och oroat mig hela morgonen helt i onödan. Det känndes knappt att ta sprutan. Nu ska jag börja fixa mig lite sen ska jag hem till Amanda. Ikväll blir det lite paartey hos henne eftersom hela hennes familj har åkt upp till deras stuga i järvsö. Ha det bra söötnosar!

Amanda min snyggning <3

Tisdag

Hej bloggen
Jag har precis kommit hem från ett härligt träningspass på friskis och svettis. Känns som en evighet sen man var där sist. Man har blivit så bortskämd med att bara ta på joggingskorna och ge sig ut här hemma. Men nu ska jag försöka komma igång på friskis igen. Nu ska jag ta mig en lång skön dusch och äta lite middag, sen ska jag till Malina. Det kommer bli en mysig kväll med film och mycket tjejsnack. Ha det bra, pusshej

Min älskling <3

Nattdopp såklart!


tonight

Hej på er
Just nu ligger jag, Lovisa och Julia helt döda i sängen och kollar på Hulk Hugan knows best på mtv. Vi har varit duktiga och varit ute och sprungit. Snart ska vi börja laga lite middag, sen kommer Amanda. Amanda ska hyra en film som hon ska ta med sig. Det får bli en överaskning vad det blir för film. Hoppas alla får en trevlig kväll =)


Måndag

Hej bloggen
Idag har jag varit med Amanda. Vi har kollat på film och legat ute och solat en stund när solen varit framme. Senare ikväll ska vi hem till mig. Då kommer också Lovisa och Julia. Myskväll med brudarna ikväll alltså =)








Söndag

Hellu bloggen
Idag vaknade jag upp runt elva tiden. Jag tog direkt ett uppiggande dopp i poolen och åt frukost, sen fixade jag mig och åkte in till stan med Julia och Amanda. På stan hittade jag ett par skor på bianco och ett hårband på hm. Skorna hittade jag på rea, innan hade de kostat 1000:- och jag köpte dom för 250 :- Fett glaaad =)


Jag på vagabond


Skodrottningen


Jag med nya hårbandet på hm


Min prinsessa


Jag i väntan på bussen


Paanda


Grr...


Jag & Amanda


Alltid lika heta ;P


moi


40års fest


Små kusinerna


Matilda


Morfar & jag


haha mamma


Pappa


Kimmen hade tydligen bjudit på dans. Påklädd och avklädd

 
Mamma och pappa


Och Kimmen hade såklart bjudit på en naken bad i poolen

Lördag

God morgon bloggen.
Idag är det dax för den stora 40-års festen. Alla från pappas släkt kommer på dagen och alla hans vänner på kvällen. Men efter jag har ätit lunch med släkten ska jag åka till Vattholma och vara barnvakt åt två små tjejer. Igår var jag med Julia och Amanda. Vi hade en mysig film kväll. Bilder från kvällen kommer senare. Nu ska jag hjälpa mamma och pappa med de sista förberedelserna inför festen. Ha det så bra!

Grattis pappa 40 år!


Fredag

Heej bloggen
Nu har jag kommit hem efter en super mysig kväll/morgon med Malina. Vi har hunnit göra massa saker. Vi har 
varit ute och sprungit, lagat mat, bakat bröd och såklart myst framför tvn. Men som vanligt den här veckan var jag tvungen att åka hem tidigt på morgonen för att hjälpa mamma och pappa med massa förderedelser inför 40-års festen imorgon. Jag har hunnit städa nästan hela huset och hjälp till med maten. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig sen ska jag åka hem till Julia som äntligen har kommit hem! Ikväll blir det förmodligen fest eller så blir vi hemma och myser.


Älskar dig hjärtat <3


DJ Antoine - Arabian Adventure

Kommer aldrig glömma den kvällen, så jävla skön!


Torsdag

Hej bloggen.
Imorse vaknade jag upp hemma hos Malina i hennes underbara säng. Man sover alltid lika skönt i den. Men tyvärr var jag tvungen att åka hem direkt för att jobba. Pappa behövde hjälp med massa saker innan hans 40-års fest på Lördag. Efter jag hade jobbat färdigt la jag mig i solariumet en stund och nu har jag precis slingat håret. Håret har fått lite mer lyster och lite av den hemska utväxten är borta. Ikväll ska jag träffa Malina <3


Julia Törnqvist

Gud vad jag saknar min vackraste ängel! Tur att hon kommer hem snart. Jag är ingenting utan min andra halva <3


Från igår

Ja vi kan ju inte säga att kvällen blev som vi hade tänkt oss :P lång historia.. Men det blev i alla fall en mysig hemmakväll med popcorn och film istället för fest.


Igår

Igår var vi på fest hos Mattias. Trevlig kväll med mycket roligt folk. Här kommer några bilder från kvällen =) Fler bilder kommer snart komma upp på kajsablom@bilddagboken


Jag påväg till bussen


Snuttan mådde dåligt när vi var påväg vill festen, som tur var blev det bättre när vi kom fram


Jag & Malina på bussen


Förkrök hos Jessica


Tidde & Malina


Johan & Astrid


Ryssen, rocken & Simon


Tidde & bror Pinto


Anna och Mattias




Johan & Jag


haha, Rocken och Malina




Johan lagom nykter


Malina, Johan och Jag


Det roligaste på kvällen var nästan att åka med Johans bil med tjejerna,
FEKKE I BILEN SÅKLART!

Sommarens snyggingar 09?

Jag gick in på Sebastians blogg och kollade på en video som han skrivit att han var med i. Helt plötsligt kommer jag upp? Kolla på 2.55 Så ser ni fulaste bilden på mig haha! Oväntat? JA!


Från stanis


Klänningen från H&M 299:-


Sexigaste Tiddu!


Tisdag

Hej bloggen
I morse gick jag upp i god tid och mötte Astrid på stan. Jag skulle leta efter en ny bikini, men jag hittade tyvärr ingen. Istället hittade jag en jätte söt klänning på H&M som jag ska köpa efter jag fått pengar. Nu sitter vi bara hemma hos Astrid och väntar på att mamma ska komma och hämta oss. Vi ska hem till mig och äta lite hembakad pizza och färga slingor i Astrids hår. Senare ikväll kanske vi drar iväg på fest. Bilder på klänningen och från dagen kommer senare. Ha det bra, pusshej!


Today


Jag


Julia & Malina




Efter luchen gick vi hem till Amrit och fikade, sen åkta Malina, jag, Micke, Jon och Rikard ut med hans motorbåt i fyrisån ut till skarholmen. Vi trodde det skulle bli mysigt men det var hemskt!

Söndag

God morgon bloggen.
Klockan är halv 12 och jag har redan hunnit äta frukost, jobbat och duschat. Nu ska jag börja fixa mig och åka in till stan och träffa Malina och Julia. Vi ska kolla runt på stan en snabbis sen ska vi gå och äta lunch på Unico. Det blir lite som en hejdå lunch till Julia som åker iväg till New York på Måndag och är borta hela veckan. Ha en bra dag, puuss!


Sommar

Hela gårdagen och idag har jag och Julia spenderat på lyssnarängen med mycket sol och bad.




Torsdags

I Torsdags åkte jag och Julia till Johan. Där var det chill fest med lite trevligt folk. Tack alla för en trevlig kväll. Här är några bilder från kvällen.










Sol & bad med tjejerna

















Onsdag

Hej bloggen
Tjejerna är påväg. Idag blir det heldag hemma hos mig med sol, bad och grillning. Det är så underbart att det fina vädret är tillbaka! Hoppas alla får en bra dag =)

Nya kavajen

 


Gårdagens outfit

  

Tunika-Ellos
Jeansjacka-Gina Tricot
Tajts-Gina tricot
Väska-Gina Tricot

Tisdag

God morgon bloggen.
Klockan är halv tolv och jag tyckte det var dax att gå upp. Idag ska jag gå på bio med min mamma och min faster. Sen på kvällen kommer förmodligen Julia hem till mig. Det talas om att det ska bli fint väder imorgon, så alla brudar ska komma hem till mig och sola och bada. Hoppas alla får en bra dag!


Garderobs städning

Jag vet inte hur jag lyckas men min garderob ser alltid ut som ett stort bombnedslag. Men nu har jag i alla fall fixat någolunda fint i den. Tyvärr tog jag ingen bild på hur det såg ut före så ni fick se. Men ni kanske kan gissa själva hur det såg ut om ni kollar på högen med alla kläder som jag ska slänga och ge bort.





Måndag

Dagens outfit

 

Idag var jag i Stockholm med Julia och Malina och shoppade lite. Jag köpte en kavaj från Zara och nya clips. Tack för en underbar dag tjejer <3


















Feest

Nu har jag äntligen fått hem kameran efter många omständigheter. Här är några bilder från gårkvällen. Tack alla för en mycket lyckad kväll =) Fler bilder finns som vanligt på kajsablom@bilddagboken.













































Söndag

Hej bloggen
Idag har jag och Julia sovit bort halva dagen i mamma och pappas vattensäng. Men nu är vi i allafall uppe och vi ska börja fixa oss och åka in till stan. Julia ska hem och jag och Malina måste möta upp en kille som har min kamera. Klantskalle som jag är råkade såklart glömma den på festen igår. Men den är i allafall i säkert förvar och jag kommer få den i eftermiddag som tur är. Många bilder från gårdagen kommer ikväll. Hoppas alla får en bra dag, pusspuss!


Lördag

Hej bloggen
Idag vaknde jag av att min bror kom in och väckte mig vid tio tiden när han kommit hem från flygplatsen. Han såg verkligen ut som en pepparkaka! Han visade mig och Julia bilder från resan, dom hade haft det jätte bra. Efter det gick han och la sig och Julia somnade om. Men jag kunde inte somna om så jag gick ut och sprang innan jag väckte upp Julia igen. Nu har vi ätit frukost/lunch, solat och duschat och nu ligger vi och kollar på tv. Ikväll blir det paaarty =) Ha det bra, pusspuss!



 

party

Nu är klockan halv fyra och jag och Julia har precis kommit hem. Julia somnade direkt men jag är inte trött än så jag tänkte ladda upp lite bilder från kvällen innan jag hoppar i säng. Istället för att ligga hemma hela kvällen och kolla på film så åkte vi på fest. Det blev två fester i luthagen/svartbäcken. Super kul att träffa alla igen och även lite nytt folk. Tack alla för en trevlig kväll. Hoppas alla har haft en trevlig kväll =) Godnatt!


Hittade ett par snygga brillor, eller vad tycker ni? ;P


Natalie och Jag


Jessica, Julia och Natalie


axel och tossen


Jessica, Julia & Kimberly


Sötisarna Robin & Jessica


Grr


Gänget


Robin & Simon


Jessica, Julia & Kimberly


Henke och Julia


Jag och Henke


Partynissen med snygga hatten


Och såklart träffade vi lite trevligt folk på bussen påväg hem. 
Den här gossen hette Tobias men även kallas Topias från Finland.



Och den här mannen hette Jonas.



Jessica gav också spåklektioner under kvällen. Lyssna och lär =)

cheryl lynn - got to be real


today

Hellu bloggen
Nu har Julia och jag varit ute och sprungit, ätit, solat och duschat. Ikväll blir det film och tacos om det inte dyker upp något annat. Hoppas alla får en trevlig kväll , pusspuss =)




<3

Julia is back in business, haha! http://juliatherese.webblogg.se/


Torsdag

Hej bloggen
Idag blev jag väckt av pappa runt tolv tiden. Han ville att jag skulle följa med mamma till stan för att göra massa ärenden. Och självklart ställde jag upp, men inte visste jag att vi skulle bli borta hela dagen. Men jag fick i alla fall hårborttagningsmedel och några trosor som tack för jag följde med. Ikväll kommer kanske Julia hem till mig. Jag har laddat med kasella och jordgubbar. Tidigt imorgon åker min mamma och pappa bort till singö och dom blir borta hela helgen. Då får Julia komma och flytta in. Min bror är ju också borta så vi får huset för oss själva hela helgen.

Lindex 3 för 199:-


Onsdag

Hej bloggen.
Jag har precis kollat färdigt på en film med mamma och pappa. Jag blev bara hemma ikväll för jag känner att jag behöver sova ut inatt. Idag har jag varit med Julia hela förmiddagen sen åkte jag hem för att jobba i några timmar och träna. Juste, idag ringde min bror från Turkiet. Han berättade att dom hade det jätte bra och att dom hade varit ute och åkt båt hela dagen och solat och badat från klippor och annat. Snacka om att man är avunsjuk. Hoppas det fina vädret kommer tillbaka nästa vecka!

Jag skulle inte tacka nej till att åka tillbaka till Italien.

Tisdag

Hej bloggen
I morse gick jag och Malina upp rätt tidigt och åt frukost, sen åkte hon hem för jag var tvungen att jobba lite. Vi håller på att göra om hallen hemma så jag hjälpte till med det hela förmiddagen och fick ihop några hundralappar. Efter det gick jag ut och sprang min vanliga runda. Nu ska jag hoppa in i duschen och äta, sen ska jag åka till Julia. Amanda ska också vara där. Ikväll blir det film/myskväll. Det blir många sådana kvällar eftersom vädret är så dåligt. Men det ska bli mysigt att träffa tjejerna. Ikväll ska jag äntligen få se en shopaholics bekännelser. Ha det bäst!


Måndag

Hej bloggen
Just nu är jag med Julia. Klockan är snart två och vi ligger fortfarande svar i sängen med pjamasen på. Men snart ska vi ta oss i kragen och ta på oss kläder och åka in till stan. Julia ska åka hem och jag ska gå och träna. Det var evigheter sen sist så det ska bli jätte skönt! Hoppas alla får en bra dag.


Söndag

Heej bloggen
Igår åkte jag till Björklinge och träffade tjejerna igen. Yttligare en mysig kväll. Men senare på kvällen tog jag och Julia bussen tillbaka till Uppsala och sov hemma hos henne. Direkt när vi vaknade imorse åkte vi hem till mig. Ikväll ska vi grilla god mat, sen bli det bara mys framför tvn. Ha det bra, puss!






Några bilder från i Fredags


På dagen blev det sol och bad vid björklingebadet


Amanda ligger och steker


Jag


Jag


Amanda och Loui


Lovisa fisa fick en ny mobil


På kvällen blev det matlagning, kortspel och mycket tjejsnack såklart

 
haha galna kossan

Älskar er tjejer, tack för en underbar dag <3

Fredag

God morgon bloggen.
Vaknade precis efter en hemsk natt, det är omöjligt att sova i den här värmen. Men nu ska jag inte klaga, det är något som ingår i sommaren. Snart ska jag ta bussen hem till Julia, sen ska vi åka vidare till Björklinge och träffa Amanda och Lovisa. Amanda ska vara hundvakt där hela helgen och har ett hus helt för sig själv. Men jag tror Julia och jag åker hem inatt. Men under dagen ska vi förmodligen till stranden och sola och bada, om vädret håller i sig förstås. Det spöregnade ju i natt. Hoppas alla får en bra dag, puss!


Torsdag

Hej bloggen.
Idag var det första morgonen på länge som jag vaknade utan att ha ont i halsen. Så nu är det verkligen på bättringsvägen. Nu ska jag bara försöka bli av med den hemska förkylingen. Men jag har bestämt mig för att gå ut och njuta av det sköna sommar vädret idag i allafall. För det verkar ju som det snart ska försvinna =(

Juste, jag måste ju också berätta att jag klippte och färgade håret på Fredrik igår. Han ville ha håret kortare och lite ljusa slingor tills han åker till Turkiet på Lördag. Det blev riktigt bra! Jag måste erkänna att jag inte har någon aning om vad jag gör när jag klipper, men endå lyckas det alltid bli bra resultat. Här nere har ni resultatet på hur det blev och en sexig bild när han har slingmössan på sig. Jag vet att han kommer döda mig när han ser att jag har laddat upp bilden, men jag kunde inte låta bli (a) hihi

 


shopping

Juste, jag har glömt att visa er två plagg som jag köpte förra veckan. En kjol från bikbok och ett linne från ginatricot.


PHUU!

Gud vad varmt det är, både ute och inne ;O Jag var tvungen att ta ett dopp i poolen för att inte tuppa av! Julia smsade nyss och berättade att hon hade slutat. Så snart kommer hon. När hon kommer ska vi laga lunch och sätta oss ute på altanen och njuta av det underbara vädret. Men jag dock i skuggan "/


Onsdag

Hellu!
Jag ligger fortfarande hemma sjuk så jag har inte så mycket kul att skriva om. Men jag börjar i allafall må lite bättre. I eftermiddag kommer kanske Julia och hälsar på en stund. Har saknat henne så mycket när jag varit sjuk så jag längtar efter att få träffa henne. Jag känner att min solbränna börjar försvinna efter alla dagars liggande inne i sängen. Det känt jävligt surt så som jag har kämpat. Men så fort jag blir frisk ska jag fixa till den igen. Hoppas alla får en bra dag!


Min andra halva <3