Hugo

Hurra, snyggingen vann! Finns INGEN hetare än honom fan.


31 mars

God dag
Dagen började med en stressig morgon och noll lust att gå i skolan. Men jag har varit hemma från skolan alldelles för mycket på sista tiden så jag var tvungen att gå endå. Första lektionen var det svenska, efter den åkte alla kamratstödjare på skolbio. Skönt att slippa lite av dagen men filmen var dock inte så bra. Den var helt cp, haha. Efter bion åkte jag tillbaka till skolan. Då var det bara två lektioner kvar så det var lungt. Efter skolan åkte jag och tränade på Friskis. Känns som en evighet sen jag var tränade där. Det var bästa passet idag så det var jätte skön. Mats som har passet ska dock gå i pansion :/ Bajs! Gillar ju den lilla hurtiga gubben. Just nu sitter jag och kollar på Den rätte för Rosing, hoppas snygg Hugo vinner! Imorgon ska jag och Julia gå på John Bauer festen på Grand. Har ingen aning om vad det är för något. Men det ska i alla fall bli trevligt att träffa elever som går där och dom som ska börja. Skönt att känna igen något anikte när jag börjar i skolan efter sommaren.

Pusshej

beslutsångest

På påsklovet är det dax att åka till Stockholm och köpa nya clips. Vad tror ni blir finast? Om jag färgar om håret till en lite mörkare blond och köper clips efter den färgen, eller ha kvar min nuvarande färg?
 


Julia hjärtat

Det känns som allt cirkulerar runt omkring oss, folk kommer och går. Men du & jag står alltid kvar tillsammans. Jag kan inte beskriva hur glad jag är över att vi har blivit så bra vänner. Du gör mig stark med ditt lyckliga skratt och varma hjärta. Du är en riktig vän Julia Törnqvist. Det finns ingen som du. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan dig. Du är min bästavän & jag älskar dej med hela mitt hjärta. Jag hoppas på allt att det blir du & jag, Föralltid!

Italien 2008. finaste <3


30 mars

Hej bloggen
Jag har känt mig jätte hängig hela dan idag. Jag fattar inte hur jag kunnat klara mej igenom hela skoldagen. Som tur var så slutade vi tidigt i allafall. Lärarna tjatar hela dagarna om alla nationella prov som det snart är dax för och man blir helt slut! Tror dom att man pallar läsa hela Biologiboken eller!? Någon måtta får det väl i alla fall vara. Orkar inte mer nu asså. Vill bara ta en paus från livet och åka på en varm solsemester i några veckor. Det skulle vara underbart. Nej det är bara att bita ihop! Nästa vecka är det trotts allt lov och det är inte långt kvar till Valborg. Nu ska jag dra ut och springa lite. Jag har hittat en länga väg på 5 km som är jätte skön att springa. Det kanske låter överdrivet och jobbigt att gå ut och springa varje dag. Men det är riktigt skönt, man blir mycket piggare. Och man måste ju börja träna upp kroppen lite till bikini sesongen också. Senare ikväll tänkte jag ta tag i matten. Jag har prov på Tisdag och jag kan verkligen INGENTING.


I'm not a girl, Not yet a woman




Grattis hjärtat

Ett stort grattis till Lovisa som fyller 15 år idag. Hoppas du får en dunderbra dag. Glöm aldrirg att jag älskar dej och att jag alltid kommer finnas här för dej hjärtat <3

Kajsa & Lovisa

outfit



Topp . Gina Tricot
Jeans kjol - Gina Tricot
Väska - Gna Tricot

29 mars

Hej Bloggen!
Just nu är jag hemma hos Julia, men jag ska snart åka hem för hon ska åka och spela fotbollsmatch. När jag kommer hem tänkte jag ut och springa lite igen. Det var så himla skönt igår. Ikväll ska jag bara ta det lungt och vila upp mig till den kommande veckan. Snart är det dax för spanska och matte prov så jag ska nog plugga lite också. Igår var vi bara hemma och kollade på film. Hela helgen har varit rätt lugn, hoppas det blir bättre till nästa helg. Jag har börjat fundera på balen, det är ju faktiskt inte så långt kvar. Någon som har något förslag på var man kan hitta en fin balklänning?

Gammal bild på mig och Julia.


puss ha en bra dag <3

Nya skor

Det här är dom nya skorna som jag köpte i Torsdags. Din sko 349 :-

28 mars

Heejsan!
Hela förmiddagen har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Jag har städat mitt rum och fixat naglarna mm. Snart så ska jag ut och springa lite. Det känns som jag behöver det efter gårdagens ätande, haha. Efter springturen ska jag fixa mig, packa och åka hem till Julia. Vi har inte bestämt vad vi ska hitta på ikväll. Vi får se vad som händer.

puss & kram
 


28 mars

Taack för en dunder kväll tjejer <3

Bilderna finns på bilddagboken, kajsablom@


nyköpt

Här är en av plaggen jag köpte igår. Perfekt till sommaren.


outfit



Jacka - Vila
Sjal - Hm
Jeans - Gina tricot
Väska - Gina Tricot

27 mars

Hej Bloggen
Igår gick allt bra på stan. Vi hittade födelsedagspresenter till Lovisa och jag hittade massa snygga plagg. Jag lägger upp bilder på dom snarast. Idag har det varit en skön dag. Allt flöt på i skolan och vi slutade tidigt. Nu ska städa lite, sen ska jag börja fixa mig för jag ska vara hemma hos Lovisa vid sex tiden. Ikväll ska vi fira Lovisas födelsedag. Det blir middag och mys med tjejerna.

27 mars



Hoppas alla får en trevlig kväll,
pusshej


26 mars

God morgon!
Igår var det en bra dag. Det gick jätte bra på nationella provet och jag kunde äntligen börja träna igen, efter ha varit halv sjuk i flera veckor. Men det märktes verkligen när man tränade. Snacka om att jag har tappat min kondition. Men den jobbar jag snabbt upp igen hoppas jag. Idag har jag en skön sovmorgon till halv 11 så jag är hemma och tar det lungt. Jag är dock tvungen att ta moppen in till vänge. För det går ingen buss den tiden. Efter skolan så ska jag gå på stan med tjejerna. Vi ska försöka hitta en födelsedagspresent till Lovisa som fyller år på Lördag. Sen ska jag såklart shoppa lite. Jag ska köpa jeansen på Gina Tricot och ett par skor som jag har tittat ut. Sen ska jag försöka hitta nån fin topp också. Vi får se vad jag kommer hem med. Ni får höra senare. Efter stan så ska jag följa med Julia till nån samling på Thoren. Efter det drar vi till gymmet och tränar lite.

Ursäkta den dåliga bilden.
Här är jeansen jag tänkte köpa idag.
 



Ha en bra dag, puss & kram

dagens outfit

Var så himla trött imorse så det fick bli chill kläder idag.



vit boddyklänning - gina tricot
grå kofta - vero moda
jens ( Miss sixty) - mq
skor - stadium

23 mars

Hej bloggen!
Jag kom precis hem från skolan. Vi fick sluta tidigare idag för alla lärare som vi skulle ha på eftermiddan var sjuka. Det blev jag dock väldigt glad över för jag ville bara hem. Nu ska jag bara ta det lungt ett tag, sen ska jag överaska famlijen med lite mat när dom kommer hem. Jag tänkte laga lite kycklingsallad. Jag hoppas det går bra, jag är ingen kung i köket precis, haha. Ikväll måste jag ta tag i matten. Idag fick jag reda på att vi ska ha prov nästa vecka och jag är inte ens klar med grundkursen. Man kan ju bara gissa hur det kommer gå på det provet "/ Jag fick också reda på att vi bara kommer hinna ha fem lektioner innan det är dax för nationellaproven i matte. Jippi

23 mars

22 mars

Heej på er!
Igår var jag och Julia bara hemma hos mig och mös framför tvn med lite god hemmagjord glass. Imorse vaknade vi vid 11 tiden. Vi tog det bara lungt hela förmiddagen. På eftermiddagen behöde mamma min hjälp att bära en garderob hon skulle köpa. Så vi skjussade hem Julia och åkte iväg och köpte garderoben. När jag kom hem så tog jag fram moppen. Den såg rätt krasslig ut efter den långa vintern. Men som tur var så funkade den. Efter en tvättning var den som ny. Nu känner man verkligen att det börjar bli vår.

Julia älsk.

21 mars

Hej!
Gårdagen blev rätt mysslyckad. Men det var trevligt att träffa alla tjejer. Efter den misslyckade festen åkte jag och Julia hem till Julia igen. Resten av kvällen spenderade vi framför tvn med lite gott innan vi somnade. När vi vaknade fixade vi oss och åkte in till stan. Snacka om att jag har ångest över allt jag vill ha som jag inte kan köpa. Men idag så fick det bli en liten handväska från Gina tricot i allafall. Jag hittade också ett par jeans där som jag tänkte köpa när jag får mitt barnbidrag på Onsdag. Efter stan åkte jag och Julia hem till mig. Just nu ligger vi och kollar på the city. Ikväll ska vi nog bara vara hemma och ta det lungt. Grattis till Sebbe som fyller år idag!

20 mars

Hej bloggen!
Jag vaknade upp med Amanda och Julia hemma hos mig. Vi kollade på film och åt frukost, sen begav dom sig hem för dom skulle spela fotbollsmatch. Då var jag kvar ensam hemma. Till  min förvåning blev jag sugen på att städa. Så jag började städa hela huset. Det var skönt att få ordning i hemmet och det var kul att överaska mamma & pappa. Efter städningen fixade jag mig och åkte hem till Julia. Nu håller vi på att fixa oss. Snart ska vi ut på paaarty. Hoppas det blir en lyckad kväll!





puss, hoppas alla får en trevlig kväll!

Brownie

Jag är så himla trött på att sola solarium. Det är dåligt för huden och det är så sjukt dyrt. Förut kunde jag gå och sola för typ 90 kronor i veckan. Det har jag verkligen inte råd med! Nu har jag hittat jätte bra produkter som är jätte bra för huden och som ger en fin och jämn solbränna. Dom fungerar mycket bättre än vanlig brun utan sol. Jag rekomenderar verkligen dom här två. Det är för både ansikte och kropp. Felfritt resultat utan fläckar. Skönt att slippa lägga ut pengar på solarium. Nu kan jag lägga mina pengar på roligare saker. Bodylotion 62 :- Ansikslotion 69 :-
       
                           


19 mars

Hejsan!
Jag blev hemma från skolan idag. Men det var inte en sån större fara för jag hade sovmorgon till halv 11 sen hade jag bara två chill lektioner på eftermiddan. Fastän jag är hemma från skolan idag så ska jag ut ikväll. Jag kan ju inte missa en myskväll med tjejerna. Äntligen ska jag få se i taket lyser stjärnorna. Kvällen kommer bli toppen! Efter bion ska vi åka hem till mig och mysa. ( Och jag och Julia ska undersöka gymnasiekatalogen, haha! )



Puss alla söta, ha en bra dag!


18 mars

Hello bloggen
Min dag har varit lång och jobbig. Jag slutade sent och jag känner att jag börjar bli sjuk igen. Och det är inte allt. Efter skolan hade jag ett långt utvecklings samtal också. Men som tur är så har jag skött mig i skolan så det gick jätte bra. Efter skolan åkte jag hem och åt mumsiga vofflor. Ikväll ska jag försöka vila upp mig så jag kan gå till skolan imorgon. Orkar inte vara hemma mera. Imorgon kväll ska jag dessutom gå och äta på kina resturang och gå på bio med Julia och Amanda, så jag får absolut inte bli sjuk.

Snart är det dax att fram moppen, Yeaah


17 mars

Heej bloggen!
Jag lade precis på telefonen, har snackat med Julia om hur dagen har varit och en massa skoj. Vi kom också in på gymnasievalet som vi måste göra snart. Jag har ju tänkt börja på John Bauer. Jag var helt säker på det men nu börjar ja vela igen. Vi får se hur det blir. På Tordag när Julia kommer hem till mig så ska vi kolla igenom några gymnasie skolan och kolla om jag hittar någon skola som passar mig bättre.

Imorse försov jag mig, det har blivit för många försovningar på sista tiden. Jag måste skärpa mig! Och inte bara det. Jag vaknade med världens huvudvärk och ont i halsen i morse också. Då blir man inte speciellt taggad till att gå till skolan precis. Men med en ipren och lite varmt te så blev det bättre och jag kunde åka iväg till skolan. Tisdagar är inte så värst jobbiga. Har rätt sköna ämnen, så dagarna går snabbt. Det enda som var jobbigt idag var No provet i genetik. Men det gick rätt bra så det var okej. Ikväll ska jag plugga lite och bara ta det lungt. Klockan åtta ska jag kolla på Den rätte för Rosing såklart. Heja Hugo! haha
 

Den härliga vårsolen kom fram en stund idag också, inte långt kvar till våren nu. ÄNTLIGEN!


Ha en trevlig kväll. pusshej


16 mars

Hej på er!
Känns som jag inte har varit in på bloggen på evigheter. Här kommer ett kort inlägg. Min måndag har varit helt okej. Hade en kort dag med inte allt för jobbiga ämnen. Något som är jobbigt däremot är att jag har biologi prov imorgon och jag har inte hunnit pluggat så mycket för jag har varit sjuk. Men jag har pluggat HELA dagen idag. Det känns som min hjärna snart ska sprängas. Men det var verkligen värt det. Jag känner mig rätt redo till provet. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällen. Känner att jag behöver komma i säng i tid ikväll så jag orkar med resten av veckan. Det ska bli skönt med studiedag på fredag. En ledig dag från helvetet i alla fall, haha.

Bild på mig från helgen, dock kanske inte den finaste :P


Ha det bra! puss

14 mars

God morgon!
Om jag ska berätta om gårdagen lite kort så blev det rätt misslyckad. Först satt vi på en full buss påväg till björklinge,alla skulle till samma fest som oss. Då trodde jag att det skulle bli en lyckad kväll. Men när vi kom fram till lokalen så blev jag besviken. Lokalen var typ lika stort som mitt rum. Och tänk att proppa on 60 pers i det, haha. Man kunde inte ens röra sig. Men vi fick i allafall träffa en massa trevligt folk och dansa lite. Tack för kvällen.

Idag så ska jag först åka till stan med mamma och handla lite. Jag ska äntligen få min locktång. Efter det så ska vi åka till min faster. Min kusin har fyllt, så vi ska gratta henne. Om vi kommer iväg från min faster i tid så ska jag på fest med tjejerna. Hoppas det blir en trevlig kväll.
 


Ha en bra dag!

13 mars

Hello bloggen
Idag kunde jag äntligen gå till skolan. Men det var inte dirket någon hitt precis. Vi fick göra två nationella prov i Engelska och sen var det dacks för idrott. Jag fick en massa jobbig information om allt jag har missat under veckan, så nästa vecka kommer inte bli speciellt kul. Men en god nyhet är att jag fick VG på So provet.
Efter skolan åkte jag och Amanda hem till Julia. Vi har kollar på the hills och bara tagit det lungt efter den utmattade dagen. Senare ikväll ska vi dra ut på fest eller nått annat kul. Vi vet inte riktigt hur vi ska göra än. Vi får se hur kvällen slutar.



Puss, hoppas alla får en trevlig kväll!


help me

Mamma har länge tjatat om att jag ska vacinera mig mot livmoderhals canser. Jag HATAR sprutor så jag vägrade. Flera månader har gått och hon har inte nämnt nånting om det igen, så jag trodde att jag skulle slippa. Men sån tur hade jag inte. För några dagar sen så kom hon in i mitt rum och sa att hon hade beställt den första sprutan och att jag skulle åka till hennes jobb så en av hennes arbetskamrater skulle ta den på mig. Och det är inte det allt. Det är också så att man inte får ha sex på ett halvår efter man har tagit sprutan. Jag är jag inte i något förhållande nu, så det är inga problem. Men ett halvår är en lång tid och mycket kan hända. Är det värt att ta sprutan?


12 mars

Tjaba.
Dagen planer gick inte som planerat. Jag klarade inte av att gå till skolan idag heller. Jag gick upp och fixade mig för att gå till skolan. Men 20 minuter innan min buss kom började jag känna mig kallsvettig och febrig. Så det var bara att stanna hemma. Nu börjar jag bli riktigt trött på det här. Men jag ska försöka krya på mig tills imorgon. Om jag inte kan gå till skolan imorgon så får jag inte gå ut på kvällen. Och om jag måste ligga hemma hela helgen tar jag livet av mig, haha. Så nu får det vara slut med dom här sjukligheterna.

Julia älsk har skaffat blogg :D , kika in på
http://juliatherese.webblogg.se/



Puss på er, hoppas alla får en bra dag"

11 mars

Heej bloggen.
Dagen har rullat på rätt snabbt, fast jag inte har gjort nånting. Har mest legat framför tvn och suttit framför datan. Jag börjar må lite bättre nu i allfall. Alla brukar gnälla på att jag börjar gå i skolan för tidigt när när jag har varit sjuk. Men nu har jag varit hemma i fyra hela dagar. Det måste räcka. Börjar få ångest över allt jag missar i skolan och att jag har inte kunnat tränat på typ 2 veckor. Men det får jag ta in sen när jag blir frisk. Kommer antagligen gå till skolan imorgon.



Godkväll,
puss!

Nästa inköp

Den här röda locktången från OBH Nordica kommer defenetivt bli mitt nästa köp. Jag har tröttnat på mitt tråkiga raka hår och man orkar inte sitta och göra stora prinsesslockar varje morgon. Så den här kommer bli perfekt. Det glädjer mig att den bara kostade 279 kronor, trodde den skulle vara mycket dyrare. Det är bara att tacka och buga för det, haha.



10 mars

Godmorgon!
Jag var tvungen att vara hemma från skolan idag också, är inte helt frisk än. Men jag mår mycket bättre än igår i allafall.  Som tur är så går det åt bättringsvägen. Visst är det skönt att vara hemma från skolan. Men man tröttnar efter några dagar. Hoppas att den här dryga sjukan går över snart! Det finns inte så mycket att göra om dagarna, det är inga bra pogram på tvn och jag har inga bra filmer hemma. Så det blir mest att jag sitter framför datan. Just nu sitter jag och kollar på din skos hemsida. Dom har fått in så himla snygga pumps till sommaren. Jag har fasnat för dom här sommriga vita skönhetarna. Snyggt tlll sommriga kläder och bruna ben.



Det är ju inte bara tråkigt att vara hemma. Det är väldigt ensamt också. Som tur är så har jag gosiga Jocke & Molly som håller mig sällskap vid tvn och datan, haha.

Kort på min gullegubbe.





Hoppas alla får en bra dag!  puss

9 mars

Hallå i stugan.
Helgen blev misslyckad. Både festen på fredan och lördagen spårade ut. Men jag hade trevligt med Julia i alla fall. Det jobbiga var att jag blev sjuk i Lördags. Förlåt Julia för jag var en gnällkärring, haha. Det kanske inte var det smartaste valet att gå ut och festa när man börjar bli sjuk. Jag får skylla mig själv att jag ligger hemma med feber, ont i halsen och missar skolan. Hoppas att jag blir frisk snart, orkar inte komma efter i skolan.

Tack för helgen Julia älsk.



Puss
ha det bra !

6 mars

Heej på er!
Idag när jag kom hem från skolan höll jag på att tappa hakan. Pappa hade STÄDAT. Det trodde jag aldrig att han skulle göra. Han kan om han vill den lilla gubben., haha. Dagen har kännns lång och jobbig. Jag har haft so prov om EU och idrott och en massa dryga saker. Ville bara ha helg! Som tur var så slutade vi tidigt. Nu ska jag bara vara hemma en stund och äta och packa. Sen ska jag till Julia. Amanda ska också med. Ikväll ska vi bara vara hemma och mysa och kanske hyra en bra film. Imorgon blir det paarty!

Kort på käraste pappsen.



Ha det bra!


5 mars

Heeej bloggen!
Jag sitter här olycklig framför datan. Nu har kära mor åkt till fjällen. Kommer inte klara mig utan henne,haha. Jorå men jag kommer sakna gullegumman jätte mkt. I dag har jag gjort hamkunskapsprov och matteprov. Båda gick faktiskt överaskande bra. Efter skolan åkte jag till doktorn för att undersöka min käke. Det känns som jag har sträckt den eller något. Men efter blodprov och undersökning av doktorn så kom de fram til att käken bara hade flyttat lite på sig. Enligt doktorn så kommer smärtan gå bort med tiden. Jag ska äta smärtstillande så länge, skönt att slippa smärtan! Som ni kanske redan vet så ska jag spendra min helg med Julius. Det ska bli skit kul. Hoppas det händer nått kul. Nu ska jag lägga mig i solariumet och sen blir det en skön dusch. Innan jag lägger mig och pluggar lite so. Prov imorrn "/ Men det kommer nog gå bra.

Måste bara ladda upp en bild på världens sötaste och hetaste kille. Snacka om att man skulle göra allt för att få den här läckerbiten, RAAWR! Linda är dum om hon inte väljer honom, haha



Puss på er, ha det bra !


BUUUS

HIHIHIHIHI JULIA IS IN THE HOUSE : )
tänkte bara busa lite med kajs pajs och skriva ett litet inlägg i hennes fina rosa blogg :*)
IMORRN ÄR DET FREDAG = HELG = NAJS = PARTY :)
hoppas att vi hittar nått skoj, kajsi ska bo hos mig denna helg då hon inte pallar trycket hemma läängre ;) haha närå inte riktigt så illa är det..

Nu hade jag inget mer att säga än att jag älskar Kajsa över allt annat i världen, My little pittle partyprincess :)


SIMMA LUNGT

4 mars

God morgon bloggen!
Jag har inte hunnit skrivit på några dagar. Det har vart så mycket med skola och träningar och annat. Men nu är jag tillbaka. Just nu sitter jag här med tandborsten i munnen och är redo för skolan. Bussen kommer om 20 min så det är lungt. Den här veckan har varit väldigt intensiv. Jag vill bara att den ska ta slut. Men jag har tre prov kvar och mamma åker till fjällen på torsdag och kommer hem på Söndag. Och det får mig inte att må ett dugg bättre. Jag vet inte hur jag ska överleva. Jag får bo hemma hos Julius i helgen, haha. Plus att jag har världens tränings värk sen styrke passet i Måndags och kan knappt gå. haha ja ni kanske hör att jag är rätt deprimerad. Men snart är veckan slut i alla fall.

Jag har börjat locka mitt hår. Tar lång tid men det är värt det.



Ha det bra ! Puss

Party

Heej Bloggen!
Igår var det dags för party hemma hos Bloms. Skön kväll med mycket trevligt folk. Väldigt lyckad kväll om man jämför med gårdagen i alla fall. Det endå tråkiga var att vi nästan inte hade nån dricka. Men folk var snälla och bjöd och så tattade vi lite av ur punsh flaskan från mamma och pappas barskåp. Det var det äckligaste jag någonsin druckit! Tack för en trevlig kväll allihop.

Tyvärr blev inte så många bilder tagna igår. Men här är några i allafall.

           

Puss sötisar, ha en bra dag!