Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma igen! Jag trodde aldrig att skoldagen skulle ta slut. Jag är verkligen helt slut idag. Jag har ont i hela kroppen, från topp till tå. Så nu ska jag bara plugga det sista i spanska innan middagen, sen ska jag SOVA! Längtat hela dagen efter min gosiga säng. Här bjuder jag på några bilder från bullbakningen igår =)














Måndag

I dag är det boxercise som står först på shemat. Har aldrig provat på det tidigare, så det ska bli kul. Efter det har jag svenska innan jag slutar.  I dag måste jag hem direkt efter skolan och rå plugga Spanska, för på Tisdag har jag prov. Men självklart ska jag hinna läsa lite innan jag somnar också. Jag har bara hunnit läsa två kapitel, endå är jag helt inne i boken. Jag rekomenderar verkligen den! Hoppas alla får en bra dag!


Twilight 3

I dag hade min faster med sig den tredje twilight boken till mig. Jag ska börja läsa den med en gång!



Första advent

I dag är det äntligen första advent, alltså inte speciallt långt kvar till julafton. Idag kommer min faster och mina småkusiner hit. Det ska bakas lussekatter och drickas glögg. Riktigt mysigt! Senare ikväll måste jag plugga spanska och sen blir det innebandyträning. Hoppas alla får en mysig första advent!



Lördag

Töntar som vi är har Amanda och jag legat i sängen och spelat ice tower hela förmiddan. Men nu har hon åkt hem och jag ska sätta fart. Jag ska gå  och laga lite lunch nu, sen ska jag sola och ut på en springtur. Ikväll ska alla tjejer ha myskväll hemma hos Amanda, med ansiktmasker, bastu och bubbalbad. Jag ska försöka komma ihåg att ta med kameran. Ha det bra!



Fredag

Äntligen Fredag! Jag ska snart till skolan. Idag är det psykologi och idrott som står på schemat. På idrotten ska vi ha cirkelträning på Friskis och Svittis. Efter skolan ska jag in till stan och ta en fika med Amanda och Carro. Kvällens planer är lite oklara, men det lutar åt festhållet. Ha en bra dag!


Hemma bäst!

I dag har det varit en lång och dryg dag. Men nu har jag i allafall fått kommit hem, ätit och varvat ner. Jag har också fått goda nyheter! I Maj ska kanske jag och mamma flyga i väg på en härlig sol semester. Riktigt skönt! Roligt att ha något att se fram emot. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och försöka plugga lite. Och självklart titta på mammas pojkar!



Onsdag

Idag var det skojigt att prova på självförsvar. Lärde mig några bra grejer i allafall. Efter skolan gick jag till cupido och åt en mumsig sallad med mamma innan vi gick till körkursen. Körkursen var lång och dryg, men jag lärde mig mycket nytt. Nu ska vi bara skicka in papprerna, sen är det bara att börja tuta och köra. Nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig. Jag är övertrött och kan knappt hålla ögonen öppna. God natt!




Onsdag

Godmorgon alla läsare :)

Idag blev jag snabbt klar så jag hade lite tid för att göra ett kort inlägg. Idag har jag bara en lång hemsk matte lektion innan vi ska iväg och lära oss självförvar på specialidrotten. Jag har aldrig tidigare provat på det, så det ska bli roligt. Jag är taggad! Efter skolan ska jag gå och äta på cupido med mamma innan vi ska gå på en lång handlearkurs i 3 timmar. Hoppas alla får en bra dag!



Tisdag

Just nu har jag medecinsk grundkurs, men vi har ingen lärare så det blir inte så mycket jobb gjort. Igentligen måste jag göra en muntlig redovisning om svininfluensan, men det lockar inte så speciellt just nu. Efter lunch har jag den hemska spanska lektionen på tre timmar. Men efter skolan ska jag till gymmet med Carro och Josefin, så då har jag någonting roligt att se fram emot i allafall. Hoppas alla får en bra dag!


Måndag

Min morgon var verkligen hemsk i morse. Jag kunde verkligen inte gå upp så tidigt så jag tog mig en liten extra sovmorgon för att kunna orka dagen. Skoldagen bestod av Idrott hälsa A då vi gjorde ett muntligt och skriftligt prov och Svenska då vi var tvungna att skriva en uppsats om argument. Inte den roligaste dagen men jag klarade mig igenom den i allafall. Efter skolan åkte jag med min bror och hans kompis till friskis och svettis och tränade. Vi gymmade i en timme innan vi åkte hem och åt middag. Nu ska jag titta färdigt på 2 1/2 män, sen ska jag ta en skön dusch innan jag kryper ner i sängen. Inget pluggande ikväll för min del. Lycklig!


 


Svar på frågor!




Virgin?
Svar: Nej det är jag inte.


Hur gammal är du ?
Svar: Jag är 16 år gammal.


Har du något emot blattar?;)
Svar: Nej det har jag inte.


Hur kommer de sej att en sådan vacker o söt tjej som du inte har nån kille ? :O
Killarna måste ju va i en mångfald efter dej ju, med tanke på din otroliga skönhet :)
Svar: Tack så mycket för den söta komplimangen. Jag har helt enkelt inte hittat den rätta än. 


Vart köper du dina kläder? (:
Svar: Jag köper mina flesta kläder på gina tricot och hm.


Tycker du jag har en kul & fin blogg, rolig att läsa =) du har jättefin klädstil också, vart brukar du köpa dina kläder? Vem har gjort din header? Den är skitsnygg tycker jag, skulle du vilja hjälpa mig med en ny header åt mig? Kan betala :) du har skitfint hår btw :) hehe http://paulakahn.blogg.se/
Svar: Din blogg var jätte bra! Vart jag brukar köpa mina kläder svarade jag på i förra frågan. Tack så mycket! Det är en kompis till mig som heter Linda. Jag länkar henne på min blogg om du behöver hjälp.

Vad önskar du dig i julklappar??
Gillar du någon speciell blogg??
Svar: I julklapp i år önskar jag mig en mobil, pengar och en kamera.


Hur många seriösa pojkvänner har du haft i hela ditt liv?
vilka är dina bästavänner?
Svar: Jag har bara haft ett seriöst förhållande i mitt liv. Det hade jag förra året och det höll bara i tre månader. Jag har många bra vänner men mina allra bästa vänner är Julia, Malina, Amanda och Lovisa.


Hur många har du haft sex med?
Svar: Visste att den frågan skulle komma någongång. Men jag vill inte svara exakt på den frågan. Men jag kan säga att jag inte haft sex med flera än 5 stycken och mer än 1.

Visst är jag bäst? :)
Svar: Ah det är du gumman!


Vilken blogg ser du mest upp till, av storbloggarna alltså? :) <3
Svar: Jag kan inte påstå att jag ser upp till någon av de stora bloggarna. De läser jag bara för jag tycker de är roliga att läsa. Jag skulle aldrig vilja vara som dom.


Frågestund


Det har kommit upp önskemål efter en frågestund och varför inte?
Fråga vad ni vill, jag svarar!


Igår

Igår blev det en väldigt lång kväll. Det började med middag och krök hemma hos Natasha med tjejerna, sen åkte vi vidare till en lokalfest vid fyris hov och till sist slutade kvällen med efterfest vid vaksala torg. Kvällen slutade hemskt då jag och Julia fick springa genom hela Uppsala för att hinna med sista bussen till Eriksberg. Och som gräddet på moset fick jag självklart betala för en vuxenbiljett på bussen. Jag måste verkligen skaffa mig ett legg! Idag är trött och sliten men jag är endå tvungen att plugga erftersom jag har prov i morgon. Och ikväll har jag innebandyträning som vanligt. Det togs väldigt mycket bilder igår, men här är några i allafall.






















Tack alla för en trevlig kväll <3


Lördag

Jag har precis hjälpt mamma och pappa med att städa hela huset eftersom de ska få gäster ikväll. Själv ska jag iväg på middag/fest i kväll hos en kompis. Det kommer bli jätte trevligt! Innan det ska jag hinna ut på en springtur och komma iväg till Julia. Vi ska fixa oss och åka dig tillsammans. Jag ska försöka komma ihåg att ta med kameran ikväll. Så bilder läggs upp imorgon. Hoppas alla får en trevlig Lördagkväll!


Hemma igen

Först kanske jag ska börja med att säga vad jag tyckte om filmen. Den var precis lika bra som jag förväntat mig om jag ska vara ärlig. Kan man tycka att den är dålig? Killarna i filmen var ju så sjukt heta så man nästan svimmade i biostolen. Det enda negativa i kväll måste varit alla fjortisar som satt på bion. Dom satt och skrek som galningar och hade skrivit Nex Moon i hela facet. INTE OKEJ!

Det togs inte så många bilder, men här är några i allafall. Jag prövade Amandas heta brillor lite haha.









Tack för en mysig kväll tjejer <3


Fredag

Äntligen Fredag! Just nu har jag psykologi och jobbar med socialpsykologi. Innan rasten ska vi få tillbaka provet vi gjorde förra lektionen, sen ska vi titta på film. Efter lunch ska jag göra ett prov i medicinskgruundkurs innan jag ska till gymmet. Sen ska jag till stan och möta upp tjejerna för att gå och äta på cupido och gå på bion. Ha det bra!



Längtar

Den här veckan har känns oändligt lång, men snart är det helg! Och det förtjänar vi alla. Jag har hela helgen planerad med skojigheter. I morgon ska jag äntligen få se new moon med mina favorit tjejer på bio, på Lördag blir det fest och på Söndag är det plugga och träning som gäller. Någon annan som längtar till helgen? 


Torsdag

Dagen har flutit på rätt bra fastän datakunskap och engelska inte är några av mina favoritämnen precis. Efter skolan gick jag till gymmet med Julia. Efter några fettbrännande pass på crosstrainern kom bror och hämtade mig. Nu ska jag börja plugga lite till provet imorgon, sen blir det middag och mammas pojkar SÅKLART!

Hittade några söta bilder med kusinerna






Min dag

Idag gick det jätte bra på lektionen. Vi hade ett intensivt styrkepass på kraftkällan i en timme. Så jag vet vem som kommer ha en reäl träningsvärk imorgon. Efter det åkte jag tillbaka till skolan för att gå på öppet hus. Det sög om jag ska vara ärlig. Klassen hade en lektion bara för att de som hälsade på skulle se hur det fungerade hos oss. Men typ inga vågade sig in i klassrummet, så det var rätt värdelöst. Efter skolan åkte jag hem och kollade på bonde söker fru med mamma. Förlåt för att jag typ älskar alla töntiga pogram som bonde söker fru och ensam mamma söker. Men dom är fan bäst!


Onsdag

Just nu ligger jag bara och drar mig i sängen och försöker att få lite krafter att kliva upp. Men idag är i allafall min första lektion inställd så jag börjar inte förrän vid klockan ett, så idag fick jag en reäl sovmorgon. Det behövde jag verkligen! Innan lektionen tänkte jag åka in till stan och köpa lite nya tränings kläder och annat. Känner att det behövs någonting nytt i garderoben. På lektionen idag ska vi vara på kraftkällan och ha styrketräning i gymmet och senare blir det öppet hus på skolan. Nej nu ska jag pallra mig upp och göra lite frukost. Hoppas alla får en bra dag =)


Tonight

Idag har det varit en hemsk dag, men nu är jag äntligen hemma i allafall. Då känns allt mycket bättre. Nu ska jag titta på biggest loser och varva ner lite innan jag börjar plugga inför provet som jag har på Fredag. Sen ska jag ta en skön dusch innan det är dags för Desperate housewives. Love it!


Deppiga Tisdagen

Först måste jag klaga lite på det hemskt tråkiga vädret ute. Är det bara jag som blir trött och deppig av det? Några solstrålar skulle väl inte skada liksom. Just nu sitter jag bara i klassrummet och väntar på att det ska bli lunch. Idag är jag den enda som är i skolan i min klass eftersom alla är ute på stan och intervjuvar människor om svininfluensan. Men eftersom jag var borta förra veckan var jag tvungen åka till skolan och jobba ifatt istället. Jag fick allt arbete gjort på en timme,  så nu har jag ingenting att göra. Efter lunchen har jag den hemska spanska lektionen på tre timmar. Det borde fan vara olagligt att ha så långa lektioner i Spanska! Jag blir ju emo bara av att tänka på den. Som tur är har jag Carro och Josefin som underhåller mig lite. Efter skolan ska jag åka in till SATS. Vid halv fem ska jag möta en inspektör som ska visa mig runt. Om jag ska vara ärlig så har jag inte alls lust med det idag. Jag vill bara hem och lägga mig i sängen, men det är bara att bita ihop. Gud vilket långt och tråkigt inlägg det blev nu, men strunt samma. Hoppas alla får en bra dag, puss på er alla söta läsare =)

                                               Några bilder från när klassen hade brottning









Måndag

Idag började min morgon med ett intensivt aerobics pass med klassen på dansakademin i Ekeby. Sen blev det lunch och Svenska innan dagen var slut. När jag kom hem slog jag in Malinas födelsedagspresenter och åkte över till henne för att gratta henne. Vi har inte träffats på flera veckor, så det var så härligt att få träffa henne. Vi hade en typiskt kväll. Vi bäddade ner oss i sängen och tände ljus och bara pratade om livet och allt nytt som hänt oss. Alltid lika mysigt. Hoppas nu att det inte tar lika lång tid tills vi ses igen! Nu ska jag titta lite på tv och läsa lite läxor innan jag somnar. Imorgon är det medicinsgrundkurs och Spanska som står på schemat.




Älskar dig <3


Home again

Nu har jag kommit hem från släkt middagen. Vi har ätit tacos och blåbärspaj och senare på kvällen tittade det twilight. Vi kom hem senare än beräknat så nu måste jag gå och lägga mig så jag inte är trött på jobb intervjuven imorgon. Håll tummarna att jag får jobbet! God natt =)




Veckans blogg



Alla som var med och tävlade den här veckan hade jätte bra bloggar. Men den här veckans blogg är Emma Bloms (Min kära syster som många tror) Läsvärd blogg som bjuder på många skojigheter.

 


Lördag

I dag hade jag planerat att åka hem till en kompis på middag. Men tidigt i morse fick jag ett sms att middagen var inställd. Så istället ska jag till min faster. Där kommer hela min släkt att vara för att gratta hennes man som fyller år idag. Det ska bli roligt att träffa mina små kusiner. Det var så länge sen jag såg dom sist. Sen måste jag tacka alla för en trevlig kväll igår! Hoppas alla får en trevlig Lördag.


<3

Kommer du ihåg älskling?


Fredag

Hej hopp gummisnopp!
I morse gjorde jag det hemska psykologi provet, men jag tror det gick rätt bra. Väldigt skönt att ha det gjort i allafall! Just nu har hela klassen boxning på friskis och svettis, medans jag och två klasskompisar som inte kan vara med får sitta i klassrummet och göra en redovisning i rörelseträning. JIPPI! Efter skolan ska jag åka in till stan och göra några ärenden och möta Julia. Sen ska vi åka hem till henne. Kvällens planer är tyvärr hemliga.


Skandal?


Tonight

I kväll står självklart mammas pojkar på planeringen!


I'm the winner

Förra veckan var jag med och tävlade om att få ett gratis årskort på SATS. Och nyss ringde en kvinna där ifrån och berättade att jag hade vunnit. På Tisdag ska jag dit på en rundtur av en inspektör. Jag har redan ett gymkort på Friskis och Svettis. Men varför inte ha ett till? På SATS finns det nyare träningsmaskiner och anurlundare träningspass osv. Det är alltid roligt med lite variation.


Torsdag

Idag stannade jag hemma från skolan igen för att bli helt frisk. Imorse vaknade jag av att min tränare ringde mig och frågade om jag ville vara med och spela match ikväll. Tyvärr så kan jag ju inte vara med på den. Idag har jag haft sällskap av min pappa hemma i allafall. Han påstår att han har "ryggskott" och klarar inte av att gå till jobbet. På förmiddagen har vi legat i en varsin soffa och kollat på batman. Nu ska jag börja rå plugga psykologi. Jag har massor som jag måste lära mig innan provet imorgon. Ha det bra!


Rallybruden

Nu är det spikat och klart! Den 25 November ska jag gå på första körlektionen, sen är det bara för mig att börja tuta och köra.



Dagens låt

Jag har aldrig riktigt gillat hans röst. Men den här låten är så fin!


Mammas Pojkar

Hittade skönaste parodin på serien Mammas pojkar på http://flowee.blogg.se/. Sjukt rolig om man  brukar följer den!



Fler besökare

Vill du ha fler besökare och synas mer helt gratis?
Bli medlem: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=kajsablom

Onsdag

Igår kväll kände jag mig mycket piggare och trodde absolut att jag skulle gå till skolan idag. Men när mamma väckte mig imorse så hade jag feber och jag mådde mycket sämre, så jag blev hemma idag också. Bättre att stanna hemma och bli helt frisk än att pina sig iväg till skolan och bli ännu sämre. Idag ska jag bara ligga och försöka krya på mig och plugga massa psykologi eftersom jag har prov på Fredag. Hoppas alla får en bra dag!



Jobb?

I början av förra veckan sökte jag ett jobb på Friskis och Svettis som barnvakt. Man skulle ha intresse för barn och hälsa, så jag tyckte det passade mig perfekt. Nyss fick jag ett samtal ifrån en kvinna där ifrån som berättade att jag var välkommen på en intervju hos dom på Söndag. Nu är det bara att hålla tummarna att jag får jobbet!


Kajsa tipsar

Här kommer ett bra tips till alla som brukar gå trötta hela dagarna. Själv känner jag mig trött och har huvudvärk nästan varje dag. Så för några månader sen började jag dricka berocca varje morgon. Det är en vanlig brustablett som man lägger i ett glas vatten som innehåller hundratals vitaminer. Man blir mycket piggare och orkar mycket mera. De flesta brustabletter brukar smaka skit! Men berocca smakar faktiskit gott. Jag tycker den smakar lite som vanlig apelcinjuice. Den finns att köpa i vanliga livsmedels affärer.


Biggest loser

Det är självklart att det inte är någonting bra på tv när man för en gång skull är hemma sjuk och vill titta. Hur roligt är det att titta på TV-shop liksom? Men nu klockan 11 såg jag att biggest loser börjar i allafall. Jag får ligga och titta på hur alla sliter medans jag själv ligger i sängen och degar. Jag ska också gå ut i köket och försöka hitta nånting att äta till frukost. Man är ju inte speciellt hungrig när man är sjuk, men jag måste försöka få i mig någonting i alla fall.


Tisdag

Just nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Jag har skit ont i halsen och är reält förkyld. Kunde omöjligt komma iväg till skolan i morse. Mina planer för dagen var att bara ligga framför tvn hela dagen. Men kom just på att jag har ett stort psykologi prov på Fredag som jag måste plugga till. Alltså får jag dra min från tvn någon timme idag och plugga lite också. Hoppas alla får en bra dag!


Dåliga nyheter

Nu har jag äntligen kommit hem! Jag har längtat efter sängen exakt hela dagen. Idag hade vi prov på förmiddagen och föreläsning i hälsa på eftermiddagen. Ärligt trodde jag att jag skulle avlida. Så som jag känner nu kommer jag inte kunna gå till skolan imorgon. Men vi får se. Snart ska jag äta lite middag, sen ska jag lägga mig och sova. Hoppas att jag mår något bättre när jag vaknar igen. Hittade lite bilder från skolan =)










Måndag

I morse väckte mamma mig vid klockan 6. Jag mådde inte speciellt bra men jag var tvungen att gå till skolan i allafall för att göra provet. Jag hade igentligen sovmorgon idag, men ingen kunde såklart skjussa in mig till bussen så jag var tvungen att åka in till skolan i vanlig tid. Som tur va kom en kille i min klass också rätt tidigt, så nu sitter vi och råpluggar till provet tillsammans. Efter provet har jag Svenska, sen slutar jag. Efter skolan ska jag hem och SOVA!


Veckans blogg


Vinnaren utses i slutet av veckan!


Fler besökare

Vill du ha fler besökare och synas mer?
Bli medlem: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=kajsablom

Ändrade planer

Kvällens planer blev inte riktigt som jag planerat. Jag har kännt mig hängig hela dagen men nu mår jag verkligen dåligt. Jag har blivit förkyld och har ont i halsen. Jag har druckit Echinagard varje timme, men det har inte blivit bättre alls. Hoppas det inte blir värre över natten så jag inte kan gå till skolan imorgon. Jag vill verkligen inte missa provet!


Deppig brud

Just nu ligger jag bara i sängen med datan istället för att plugga som jag borde göra. Men jag blir så himla deppig och nere av det här dystra vädret, så allt känns så tungt och jobbigt. Man ligger och funderar över saker som man aldrig finner några svar på. Det känns som mitt liv bara går upp och ner hela tiden. Just nu är det påväg neråt som ni kanske märker. Det finns så mycket som jag vill göra och så många som jag saknar just nu. Det enda jag kan göra är att försöka ta mig upp mot toppen igen.


Söndag

Just nu sitter jag i bilen påväg hem till Uppsala igen. Det har varit en skön helg men det ska bli härligt att komma hem. När jag kommer hem ska jag plugga till provet som jag har imorgon och vid klockan 8 har jag innebandyträning. Jag är lite smått deprimerad för jag kommer missa finalen i ensam mamma söker ikväll, men jag får se till att inte missa reprisen nästa Lördag.


New moon

20 November har jag och brudarna biljetter bokade till New Moon. LÄNGAR!


Lördag

Igår efter skolan åkte jag med familjen hem till mormor och morfar. Det blev en lång och trög resa eftersom dom bor i Västmanland. När vi kom fram väntade hela tjocka släkten på oss eftersom morfar fyllde år och alla var där för att gratta honom. Idag har jag varit på fagersta sjukhus och hälsat på min gammelmormor Nanna som jag inte träffat på evigheter. Hon kännde knappt igen mig, men det var jätte trevligt att träffa henne igen. Nu är jag hemma hos mormor och morfar igen och snart kommer gammel mormor Sigrid och några av morfars kompisar på lunch. Ikväll ska jag äta middag med mormor, mamma och min moster Rosmarie. Vi ska äta räkor, ost och annat gott. Imorgon efter frukost åker vi tillbaka till Uppsala. Ha det bra!


Onsdag

Jag har precis gjort min redovisning i Specialidrott och nu ska vi börja skapa våra träningsdagböcker. Efter skolan ska jag åka in till stan och möta mamma för att hjälpa henne att välja ut ett par snygga läsglasögon. Hon ville ha lite smakråd. Efter stan ska jag gå på en lång promenad med mina kära stavar innan jag börjar råplugga till provet som vi har på Fredag. Jag har ungeför 50 människo delar att lära mig på latin. SUCK!

Saknar mig älskling <3 !

Tisdag

Godmorgon bloggen!
Förlåt för dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte orkat. Jag har haft fult upp hela dagarna med plugg och träningar. Just nu sitter jag på lektion och har medicinsk grundkurs. Vi har prov på Fredag och jag fattar ingenting! Så det är nog bäst att jag börjar plugga nu. Skriver mera ikväll. Hoppas alla får en bra dag!