Tisdag

Imorse var det inte alls roligt att ta sig till skolan i snöstormen. Efter skolan tog jag en sväng till gymmet innan jag åkte hem igen. Ikväll tänkte jag bara plugga och ta det lugnt framför tvn. Tyvärr sänds inte Desperate housewifes och Cougar town som vanligt ikväll. Så jag tänkte titta på halv åtta hos mig och sen titta på filmen, Win a date with Tad Hamilton istället som sänds 5an ikväll. Hoppas att alla får en trevlig kväll


Hemma igen

Idag har jag gjort klart största delen av skolarbeterna som behövdes göras och jag hann även ligga i solariumet en halvtimme innan jag var tvungen att åka till jobbet. Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet. Nu tänkte jag bädda rent sängen och ta en dusch innan jag lägger mig. God natt alla läsare ♥


Måndag

Vanlgtvis brukar jag vara jätte trött på Måndagar eftersom man förlorat så mycket sömn under helgen men idag känner jag mig faktiskt pigg. Idag bestämde jag mig för att stanna hemma ifrån skolan för att skriva klart flera skolarbeten som måste vara inlämnade dom närmaste dagarna. Vid klockan fyra ska jag åka in till jobbet för att hålla i ett barnkalas så nu måste jag köra igång!


Gamla minnen..

När jag tittar tillbaka på gamla bilder blir jag glad. Man blir påmind om gamla stunder som man upplevt för länge sedan. Det finns minnen som gör att man bara vill spola tillbaka tiden för att kunna återuppleva dom en gång till. En bild som verkligen väcker gamla minnen är bilden som jag hittade på mig, min bror och faster från när vi var på Grönalund för flera år sedan. Tidigare var det en tradition i vår släkt att så fort Grönalund öppnat sina portar efter vintern samlade vi ihop hela släckten för att ha en heldag där. Det var en dag på året som jag alltid såg fram emot och det är dagar som jag sent kommer att glömma.


Söndag

Efter släktmiddagen igår åkte jag hem till Julia för att spendera kvällen och natten där. Tyvärr var jag tvungen att åka till jobbet rätt tidigt idag för att hålla i två barnkalas. Nu har jag precis kommit hem från jobbet och väntar på att middagen ska bli klar. Ikväll är det som vanligt innebandyträning som gäller.


Min älskling ♥

Pratar med Julia på msn. Någon drack lite för mycket av det goda igår..Tränings tips

Idag hade jag värdens värsta träningsvärk när jag vaknade! Det är garanterat boxercisen från igår som satt sina spår. Jag har träningsvärk i mage, ben, rumpa och framförallt armarna. Det var verkligen ett härligt träningspass som jag sent kommer glömma. Man blev av med all ilska man hade inom sig samtidigt som det är perfekt träning för hela kroppen. Det kommer garanterat bli mera boxercise i framöver.
Lördag

Senare idag ska jag åka hem till min faster tillsammans med familjen eftersom hennes man nyligen fyllt år. Vi ska fira honom och äta middag tillsammans med hela släkten. Det kommer bli en trevlig kväll och det ska bli jätte roligt att träffa kusinerna igen! Hoppas att alla får en trevlig dag ♥


God natt!

Nu har jag precis kommit hem ifrån innebandymatchen. Tyvärr blev det en förlust för oss idag med 3-4 men vi spelade en jätte bra match! Nu ska jag krypa ner i sängen och sova så jag orkar med morgondagen. Imorgon är det idrott och matematik som står på schemat. På idrotten ska vi köra boxercise. Det ser jag fram emot.


Varför bloggar jag?

Det är en fråga som jag själv och andra ställt mig flera gånger. Tyvärr har gått flera år sedan jag började blogga  och jag kan fortfaranade inte svara på den frågan. Ni hör ju själva hur det låter. Många bloggar med orsaken att dom vill "skriva av sig". Men jag känner inte att jag kan dela med mig av mina känslor eller tankar här i bloggen. Men samtidigt är det nånting som får mig att fortsätta.  Vi får se hur länge jag orkar fortsätta.


Snart är det helg!Torsdag

Imorse var det verkligen underbart med en lång sovmorgon. När jag kom till skolan hade jag endast en lektion i rehabilitering och habilitering innan jag slutade. Efter skolan tog jag bussen hem till Julia för att träffa henne innan jag åkte hem igen. Ikväll är det innebandymatch som gäller. Jag är taggad!


God natt alla läsare ♥

Äntligen ska jag få bädda ner mig i sängen till c/o Segemyhr på tvn efter en lång dag. Imorgon har jag en härlig och välbehövd sovmorgon till halv ett. Det ska bli så skönt att få sova ut ordentligt! 


Onsdag

Imorse var det inte alls lätt att komma upp ur sängen av flera anledningar. Tur att jag har världens bästa mamma som stöttar och ser till att jag kommer iväg till skolan. Nu har jag en lektion i Organisation och Ledarskap innan jag slutar. Efter skolan ska jag åka direkt till jobbet för att hålla i ett barnkalas och göra godispåsar eftersom jag har ansvarsvecka den här veckan. Hoppas att alla får en bra dag ♥

  

ångra aldrig något som en gång fått dig att le


Årets julklapp


Veckans horoskop

Livet är fullt av hinder, berg att bestiga, dalar att ta sig igenom. Ingen kommer undan det här. Förr eller senare står man på en klippavsats och måste fatta beslutet att hoppa eller att vända om. Vill man utvecklas, finns det inga genvägar. Man måste våga ta risker. Din vilja att göra det kommer väl till pass den här veckan.


Tisdag

Nu har jag precis kommit hem efter en lång dag i skolan. Ikväll har jag övertalat mamma att följa med mig på ett spinnningpass på Friskis och Svettis. Efter det funderar vi på att svänga förbi solariumet innan vi åker hem igen. Senare ikväll ska jag självklart titta på Desperate housewives och Cougar town innan jag lägger mig.


Myskväll

Fastän jag har en hälsobok att skriva om har jag bestämt mig för att bara lata mig framför tvn ikväll. Det är halv åtta hos mig, biggest loser och Svenska Hollywoodfruar som står på schemat. Jag funderar även på att eventuellt boka ett skönt spinningpass tills imorgon. Jag måste komma igång med träningen nu! 

 


Dagens låtMåndag

Bloggen har blivit lidande dem senaste dagarna eftersom det hänt mycket i helgen. Men nu är jag tillbaka! Idag började skoldagen med att jag och Josefin höll i en lektion i Pedagogisk ledarskap på Fyrishov. Alla i klassen fick prova på bågskytte och spela rullstolsinnebandy. Det blev en rolig förmiddag med mycket skratt. Efter lektionen åkte jag in till stan för att sola solarium innan jag åkte hem igen. Ha det så bra ♥


Fredag

  1. Idag är det äntligen Fredag! Imorse åkte jag till actic för att ha specialidrott B. Där fick vi lära oss hur man bland annat utför styrketester innan vi slutade. Efter lektionen bestämde jag mig för att överaska mamma med en cupidosallad till lunch på hennes jobb. Nu ska vi snart gå till matsalen och äta. Vi får se om jag hinner uppdatera något mer ikväll. Trevlig helg ♥

Veckans horoskop

Du kommer i kontakt med en mängd olika personlighetstyper. Du kanske tvingas åsidosätta dina egna personliga önskemål när du ingår i en arbetsgrupp eller i ett större socialt sammanhang. Men om du bara har tålamod, öppnar sig tillfällen längre fram, där du får chansen att uttrycka dina åsikter och folk lyssnar på dig.Torsdag

Idag gick den muntliga presentationen jätte bra! Trots att jag var tvungen att skriva om hela uppsatsen igår blev jag nöjd med resultatet. Just nu tittar jag på prodject runway i väntan på att min bror ska komma hem med mat. Ikväll är vi tvungna att laga middag på egen hand eftersom mammas tjugofem år hos landstinget skulle firas med middag på slottet ikväll. Hoppas alla får en trevlig kväll ♥


God morgon!

Igår åkte jag till jobbet för månadens möte med dom andra anställda på Nickis och självklart för att storstäda lokalen. Det blev en lång kväll och jag kom inte hem förrän halv elva. Som tur är hade jag en lång sovmorgon idag till halv ett så jag kunde sova ut ordentligt. Idag ska jag till skolan för att hålla i min muntliga presentation i rehabilitering och habilitering innan jag slutar. Nu ska jag göra mig klar inför skolan.


Plugga..

Förra veckan försvann det mycket skolarbeten från min dator som jag nu är tvungen att skriva om dom kommande veckorna för att inte komma efter i skolan. Nu har jag precis skrivit klart min muntliga presentation i vårdetik som ska redovisas på Torsdag. Det känns lättande trots att jag har många uppgifter kvar att göra.
Malina och jag drömmer oss bort...


Tisdag

Jag fick nyss reda på att jag får skjuss till skolan så jag hinner göra ett inlägg innan jag åker till skolan. Igårkväll somnade jag inte förrän efter klockan ett av olika orsaker. I morse när jag vaknade kände mig inte speciellt pigg efter endast fem timmars sömn och hade jag jätte ont i halsen. Men jag har bestämt mig för att gå till skolan idag i allafall för att inte missa nånting viktigt. Det finns inget värre än att hamna efter i skolan.


Ny plattång

Igår svängde jag förbi Siba efter jobbet för att äntlingen köpa en ny plattång. Eftersom min förra från OBH Nordica Björn Axén fungerade jätte bra bestämde jag mig för att fortsätta använda det. Det är en professionell plattång med extra långa plattor. För att läsa mer om den kan du gå in på http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=4737685


Måndag

Jag har inte hunnit blogga nånting på sista tiden eftersom jag har haft fullt upp med jobb och annat i helgen. Förutom att jag har jobbat en del var jag på släktmiddag i Lördags. Det var jätte roligt att få träffa alla släktningarna igen! Just nu sitter jag i skolan och jobbar med mitt fokusarbete. Som tur är slutar jag redan vid klockan två idag. Efter skolan ska jag åka hem för att fixa mitt rum. Det är total kaos där inne just nu eftersom pappa satt in nytt golv där i helgen. I slutet av den här månaden funderar jag på att köpa den här sängen också innan jag är helt nöjd med rummet. Hoppas alla får en bra dag!

 


Dagens låt!


Torsdag

Idag började jag dagen med att ligga i solariumet i en halvtimme. Idag har jag lovat mamma att jag skulle hjälpa henne med att putsa fönster och städa huset. Jag håller alltid var jag lovat så det ska jag skälvklart göra! Senare ikväll har jag bokat ett skönt spinningpass på Frikis och Svettis. Ha det så bra!


Aerobic

Igårkväll hade jag egentligen bokat ett spinningpass på Friskis och Svettis men det slutade med att jag körde aerobic istället. Det var första gången jag provade på det och jag måste säga att det var jätte roligt! Det var en skön kille som satt ihop danssteg som man repade flera gånger tills man kunde hela koregrafin.


Ny start!

Nu har det gått en period där jag prioriterat mycket före min träning och välmående. Det är framförallt jobbet och skolan som tagit upp all min tid. Nu har jag bestämt mig för att köra igång med träningen på allvar igen. Eftersom det kommit snö ute känns det inte roligt med löparträning. Därför tänkte jag satsa på att boka många spinngingpass på Friskis och Svettis framöver. Det är en träningsform som jag verkligen gillar!


Veckans horoskop

Livet är som ett nöjesfält med alltför många attraktioner. Man hinner inte prova alla på en dag. Men det kommer tillfällen framöver, var så säker. Det bästa du kan göra just nu är att försöka fokusera på en speciell aktivitet och göra ditt bästa för att resultatet ska bli så bra som möjligt.
Därefter kan du lyfta blicken mot nästa mål.


Tisdag

Idag hade jag bara en lektion i Svenska innan jag slutade. Men eftersom jag är ambassadör på skolan var jag tvungen att ställa upp på att jobba på gymnasiemässan på Fyrishov. Som tur var jag hade Josefin och Carolin som sällskap. Nu har jag precis kommit hem efter en lång åktur i snöstormen. Jag önskar att jag var en björn så jag kunde gå i ide under kalla och hemska vintertider. Hoppas alla haft en bra dag!
Måndag

Idag har det varit en väldigt lugn dag i skolan eftersom vi inte hade något nätverk. På förmiddagen hade vi Idrott & Hälsa B sen fick vi sluta. Efter skolan åkte jag till stan för att träffa Julia en stund innan jag skulle börja jobba. Vi gick en sväng på stan och tittade i affärer. Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet. Ikväll tänkte jag titta på Svenska Hollywoodfruar innan jag går och lägger mig. Hoppas alla haft en bra dag!


Sista dagen på lovet

Jag har läst flera bloggar och sett på facebook hur många har ångest över att det är sista dagen på lovet idag. Jag måste faktiskt säga att jag inte alls har någon ångest över att skolan börjar imorgon. Det är alltid härligt att vara ledig. Men jag känner att jag har haft en jätte bra vecka då jag gjort mycket. Jag har hunnit jobba flera dagar, tränat, festat och träffat mina vänner. Men nu tillbaka till den vanliga vardagen igen!


Söndag

Igårkväll var det egenligen planerat att jag skulle hem till Josefin och festa med tjejerna efter jobbet. Men eftersom jag var helt slut efter tio timmars arbete under dagen orkade jag verkligen inte. Istället åkte jag hem och hade en myskväll framför tvn innan jag somnade. Idag har jag inte gjort något speciellt förutom att jag övningskörde med mamma i förmiddags. Ikväll är det som vanligt träning som gäller. Det ska bli jätte roligt att spela innebandy eftersom det var ett bra tag sen sist. Hoppas alla får en trevlig kväll ♥


Julia ♥ Vodka

Julia är taggad som vanligt!


Fest ikväll

Just nu är jag hemma hos Julia. Vi håller på att fixa oss till fest för att sedan möta tjejerna inne i stan. När man fixar sig hos Julia är det Dubstep som spelas högt ur högtalarna. Det kommer bli lugnt för min del ikväll eftersom jag måste upp och jobba vid klockan tio imorgon. Ha det så bra!


Fredag

Jag pratade precis med Malina i telefonen som fyllde år tidigare i veckan. Ikväll ska hon ut på krogen för första gången som myndig. Kan ni gissa om jag är avundsjuk? Idag var det jätte härligt med en lång sovmorgon. Jag började dagen med att lígga i solariumet i en halvtimme innan jag startade dagen. Nu funderar jag på att gå ut på en promenad eftersom det är så fint väder ute och solen skiner.En dålig bild på en kjol som jag köpte i Onsdags på H&M för 249:-


Surprise..Undrar vad det är för skor som gömmer sig i skokartongen..


Converse

Nu har jag blivit ägare av yttligare ett par vita Converse. De flesta av mina vänner kommer säga "Suck! Inte ett par till.." Det kändes faktiskt rätt ovärt eftersom det snart är vinter men det är verkligen ett par skor som jag inte kan leva utan och mina andra var helt slitna. Jag köpte dom på Intersport för 700 kronor.


Nya jeans

I Onsdags när jag var till Gränby med mamma hittade jag ett par nya jeans. Under de senaste åren har jag haft jätte svårt att hitta modeller som passar mig. Jag har varit tvungen att lägga ut flera tusenlappar på ett par jeans för att dom ska passa bra. Jeansen hittade jag faktiskt på Gina Tricot för bara 199 kronor.
Torsdag

Idag har det varit en lång dag! Dagen startade jag med ett skönt träningspass på gymmet innan jag åkte till jobbet. På jobbet fick jag lära mig hur kassan fungerade och mycket annat. Efter jobbet åkte jag till stan och åt middag på cupido med tjejerna. Det var evigheter sedan jag åt där sist så idag var det extra gott!


God natt ♥

Efter frisören åkte jag och mamma till Gränby för att shoppa. Jag köpte en del nya kläder och två par skor. Bland annat ett par jeans, en bh och en kjol. Det är alltid roligt med lite nytt i garderoben! Nu ska jag titta på film och sen gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp tidigt för att träna och sen åka till jobbet. Efter jobbet ska jag äta middag på stan med tjejerna. Det kommer förmodligen bli en god sallad cupido.

Veckans horoskop

Visst är det rar kärlek som kommer nu. Har du trott att den bara fanns i drömmarnas värld så får du ändra på den tankegången för här blir den verklighet. Nu ska det vara så att du får vara litet av en lärare på ditt arbete. Du kan instruera andra på ett lättfattligt sätt. Du vinner framgång hos andra och dessutom så utstrålar du sundhet. Nu kan du göra en investering i din hälsa och det kan ha med din vikt att göra i ett försök att minska din vikt, det kan lyckas. Tipsvinst verkar som möjlig nu.
Lyckotal: 21, 25, 28, 31, 32, 38, 39
Bästa lyckotal: 39Godmorgon!

Igårkväll var det jätte skönt att sola solarium. Med lite färg på kroppen mår jag alltid bättre. Idag ska jag till frisören vid halv tre och efter det har jag lovat mamma att följa med henne till Gränby och shoppa.


Mot jobbet!


Date night

Idag hade jag egentligen planerat att börja dagen med en långpromenad i ute i friska luften. Istället stannade jag kvar i sängen och tittade på filmen Date night. Nu ska jag duscha och göra mig klar till jobbet.


Tisdag

Varför kan man aldrig sova när man väl får det? Idag vaknade jag före klockan nio trots att jag kunde sova i flera timmar till. Idag börjar jag jobba vid tre och slutar sent ikväll vid klockan åtta. Dock ska jag inte hålla i några kalas idag utan bara hjälpa till i cafét hela dagen. Efter jobbet ska jag åka och sola solarium tillsammans med mamma. Imorgon ska jag äntligen till frisören! Hoppas att alla får en bra dag ♥


Grown ups

När jag kom hem ifrån allianshallen var jag helt slut! Direkt när jag kom hem bäddade jag ner mig i sängen till filmen Grown ups som jag länge velat sett på bio. Filmen var jätte bra men tyvärr somnade jag till slutet eftersom jag var så trött. Medans jag väntar på att min mamma och bror ska komma hem med middag tänkte jag kolla klart på det. Ikväll ska jag försöka lägga mig i tid eftersom jag ska jobba imorgon.
Vart tog mitt höstlov vägen?


Måndag

Igår gick det rätt bra att jobba trots att jag hade en riktig otursdag. Jag höll i två barnkalas och hjälpte till i köket innan jag slutade. Efter jobbet tog jag bussen direkt hem till Carro. Hemma hos henne åt vi middag tillsammans och pratade hela kvällen innnan vi var tvungna att sova. Idag har vi jobbat i allianshallen hela dagen eftersom det är UNT-cupen. Under hela veckan kommer elever från John Bauer gymnasiet var för för att arrangera tävlingar, sitta i sekretariatet och mycket annat. Det har varit en lång dag!