High And Low

Som jag berättade i morse var jag till Kåbo GK idag för att spela golf på specialidrotten. Eftersom jag knappt spelat golf tidigare var det roligt att prova på. I början var man helt värdelös men mot slutet började det se mycket bättre ut. Det bästa utav allt var att det var så himla fint väder ute. Efter golfen åkte jag tillbaka till skolan för att göra matteprovet. För att slippa vara nervös över om jag klarade det eller inte var min lärare snäll och rättade provet direkt. Och jag klarade det! Innan jag åkte hem lämnade jag ut jobbansökningar på olika ställen.









   

Johan körde sin egna stil på golfbanan


God morgon!

Idag ska jag börja dagen med att spela golf på specialidrotten. Vi ska spela på Kåbo GK som ligger mitt i stan. Efter idrotten måste jag åka till skolan för att göra mitt sista matteprov om man bortser från nationellaprovet nästa vecka. Det känns lite sådär men det är värt ett försök. Ville bara titta in och önska alla en bra dag ♥


Torsdag

Efter mitt arbetspass igår hade vi månadens möte så jag kom inte hem förrän vid elva igårkväll. 
Jag hade sån himla huvudvärk så det kändes skönt att komma hem. Som tur var kunde jag somna direkt och jag hade sovmorgon idag till halv ett. I morse åkte jag in till skolan för att ha en lektion i rehabilitering och habilitering. Efter skolan åkte jag och Josefin in till stan. Vi gick till Coffeehouse by George för att fika och sedan plugga inför matteprovet imorgon. Efter två timmar gav vi upp och bestämde oss för att titta runt i affärer istället. Måste även nämna att jag idag fick reda på att hela vår familj blivit bjudna till min kusins bröllop efter sommaren. Om jag ska vara ärlig avslöjade Johanna redan i julas att hon och hennes pojkvän hade planer på att gifta sig men det var ändå en rolig nyhet. Det ska bli så roligt och jag är så glad för deras skull. Hoppas alla haft en bra dag!


Vilken dag!

Idag var det roligt att träffa alla klasskompisarna igen men mindre roligt att bli påmind om allt skolarbete jag har framöver. Under de kommande två veckorna har jag tre nationella prov och ett matteprov som väntar. Ídag hade man möjlighet att stanna kvar i skolan efter man slutat för att göra klart rester och göra redovisningar som man missat under terminen. Vid klockan sju var jag äntligen klar med allting och kunde åka hem. Som tur är slutar jag redan vid halv tolv imorgon men börjar tyvärr sen jobba vid klockan tre. Innan jag åker till jobbet tänkte jag träna.


Årets första dopp!

Medans männen putsade på bilarna största delen av dagen här hemma passade mamma, jag och Louise på att lägga oss i varsin solstol och njuta av det härliga vädret. Idag har det varit den varmaste dagen på hela lovet! Så varmt så att jag och Louise kände att vi behövde ta årets första dopp i poolen. Inga badkrukor här inte!


Slut på ledigheten

Idag är det sista dagen på lovet. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag behövde det här påsklovet. Jag har haft tid för att träffa vänner, familj och vädret har varit underbart! Jag är fortfarande trött på skolan men ledigheten har givit mig nya krafter så jag förmodligen kan ge gärnet de sista månaderna som är kvar innan sommarlovet. Innan jag började andra året i gymnasiet satt jag upp mål som jag bestämt mig för att uppnå. Det här lovet har verkligen givit mig en spark i baken så nu ska jag kämpa sista biten så jag slipper bli besviken.


Söndagen

Igår hade jag och mamma en super trevlig kväll. Innan vi skulle äta middag övningskörde jag inne i stan. Eftersom det var fullt på nästan varenda uteservering igår fick vi gå runt i stan för att hitta nångonstans där vi skulle äta. Det blev tillslut restaurangen Alexander som har en mysig uteservering precis vid ån. Efter den goda middagen gick vi till bion. Jag kan inte påstå att filmen var någon utav de bästa jag sett men den var rolig. Ha det så bra idag!


Söndag?

Jag kom precis på att det var Söndag idag! Lite komískt att jag gått och trott att det varit Lördag hela dagen. Fast det kanske inte är så konstigt att man blandar ihop dagarna när man varit ledig så länge. Ikväll ska jag ut och äta tillsammans med mamma och sedan gå på bio. Vi funderar på att se "Hur många lingon finns det i världen" eftersom vi hört att den ska vara rolig. Nu måste jag ta en dusch och göra mig klar. Puss på er!


Buenos días!

Klockan är snart tio och jag har redan varit ner till spåret och sprungit två varv eftersom träning på morgonen bränner mer fett. Visste ni det? Nu ska jag ta en skön dusch och sedan äta frukost innan jag går ut i det fina vädret.


Glad påsk!

Idag kom hela släkten ifrån min pappas sida hem till oss för att fira påsk. Vi har varit ute hela dagen i det fina vädret och ätit påsklunch tillsammans. Påskmaten var ingenting som jag sett fram emot eftersom jag inte tycker om sill och annat som serveras men som tur var hade min faster bakat sin goda blåbärspaj till efterrätt. Det var roligt att träffa kusinerna igen och speciellt Felix som jag inte träffat på över ett år eftersom han flyttat. Han hade verkligen växt på sig sen sist vi träffades. Jag hoppas att det inte dröjer lika lång tid tills vi ses igen. Ha det så bra alla läsare!




The Lazy Song

När jag kom hem ifrån jobbet idag var jag taggad på att övningsköra ner till spåret och springa några varv tillsammans med mamma men det gick hon inte med på idag. Men imorgon har vi bestämt oss för att börja våran gamla vana att springa tillsammans några gånger i veckan i allafall så jag får vänta tills dess helt enkelt. Eftersom jag inte ätit någon lunch idag ser jag verkligen fram emot den goda middagen som vi ska äta ikväll. Vi ska äta hasselbackspotatis, greksallad, tsatsiki och grillade köttfärsbiffar. Mums! Nu ska jag hålla pappa sällskap vid grillen.


Torsdag

Igår var det jätte trevligt att umgås med tjejerna. Vi åt middag och efterrätt tillsammans innan tjejerna började förkröka inför krogen. Det gick förvånansvärt bra att grilla och maten blev jätte god! När vi kom tillbaka till stan igen delades vi åt och Amanda och jag tog bussen hem. Idag gjorde det inte så mycket att det var sämre väder ute eftersom jag har jobbat hela förmiddagen. Det har varit en skön dag på jobbet.  Hoppas alla haft en bra dag












Grillkväll med tjejerna

Nu är jag klar för att åka mot Lisa och att träffa tjejerna. Dagens outfit blev en vit skjora, svarta jeans och mina nya converse på fötterna. Jag har inte bestämt mig för om jag ska ta jeansjackan eller trenchcoat till det. Vi får se. 




Panos emporio

Efter lunchen blev det plötsligt jätte fint väder så jag passade på att sola en stund innan det blev molnigt igen. Här får ni en smygtitt på nya bikinin från bubbleroom. Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig klar! Puss på er ♥




Den osminkade sanningen

Nu har jag städat största delen av huset så nu känner jag mig klar. Jag hoppas att mamma blir glad när hon kommer hem och ser hur fint jag gjort det här hemma. Såg precis att klockan har hunnit bli rätt mycket så nu är det dags för lunch. Sedan måste jag ta en dusch och göra mig klar inför ikväll. Bjuder på en bild på en nyvaken Kajsa i morse.


Dagens låt



God morgon!

Trots att jag somnade sent igår är jag redan vaken. I natt har jag drömt så hemska mardrömmar så när jag vaknade till vid klockan tio i morse kunde jag inte somna om igen. På Lördag kommer släkten hit för att fira påsk så idag har jag lovat mamma att hjälpa henne med att städa. Senare idag ska jag åka mot björklinge för att grilla med tjejerna hemma hos Lisa. Det känns tråkigt att det inte är lika fint väder idag men enligt väderprognosen ska det bli finare mot kvällen som tur är. Jag är glad över att det varit så himla fint väder under lovet. Ha det så bra idag ♥


Bubbleroom Magazine

Det känns otroligt skönt att vara hemma igen efter en kall moppetur ifrån bussen i den hemska kylan ute. Det var ett bra tag sedan jag var på bio senast så idag var det jätte mysigt att gå på bio med tjejerna. Filmen var jätte bra och väldigt spännande! Verkligen en sevärd film om man frågar mig i allafall. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik samtidigt som jag tittar igenom tidningen från bubbleroom som jag fick med paketet idag. Godnatt ♥


Mot Royal!


Tisdag

Efter middagen igår kom även Julia hem till mig för att göra oss sällskap. I morse när vi vaknade åt vi frukost framför tvn till Stockholm Båstad innan vi gick ut i det fina vädret. Nu har tjejerna åkt hem och jag har precis öppnat mitt paket från bubbleroom som kom idag. Som tur var passade både skorna och bikinin perfekt! Nu ska jag börja göra mig klar inför kvällen då jag ska träffa tjejerna igen för att gå på bio. Vi ska se filmen Water for elephants. Puss ♥


Söndag

Som vanligt har jag varit ute största delen av dagen när det varit så himla fint väder ute. Jag har hjälpt mina förälldrar med att vårstäda och självklart blev det någon timme i solstolen också som vanligt. Ikväll hade jag egentligen innebandyträning men tyvärr blev den inställd. Det känns tråkigt eftersom jag inte kunnat träna på nästan två veckor för jag varit sjuk. Istället stannar jag hemma ikväll och latar mig framför tvn. Det är inte helt fel det heller. Imorgon ska jag äntligen få träffa Amanda som jag inte träffat på så länge. Hoppas alla haft en bra dag!


Philips DS3000

Idag behöver jag inte ha någon ångest över att det är Söndag idag eftersom jag har ett långt påsklov framför mig. Jag ser fram emot en ledig vecka då jag har tid att träffa mina vänner och njuta av det fina vädret som ska hålla i sig under hela veckan. För att fira att det äntligen är varmare tider ska vi ha en grillkväll hemma hos Lisa på Onsdag. Under de senaste dagarna har jag insett att mitt nästa köp måste bli en dock högtalare till min Iphone. Perfekt att ta med sig till stranden och ha vid poolen! Hoppas alla haft en bra dag ♥


Lördagens outfit



Kjol - H&M
Linne - Indiska
Blus - H&M
Halsband - Holmlunds


Lördagen

God morgon! Igår träffades vi alla tjejer hemma hos Hanna för att fira hennes födelsedag. Vi åt en jätte god middag och efterrätt tillsammans innan vi började förkröka. Sedan åkte vi alla vidare till en fest i Sävja där vi drack och dansade resten av kvällen. De flesta bilderna blev suddiga från igår men här är några. Tack tjejer för igår ♥












On The Floor

Jag bestämde mig för att ha mittbena idag för omväxlingens skull. Jag kom på att det var ett bra tag sen sist. Det ska bli jätte roligt att träffa alla tjejerna ikväll. Det känns som att det var evigheter sen sist! Det har varit så skönt att varit ledig hela helgen så jag haft tid att umgås med mina underbara vänner. Nu ska jag dra! Puss på er ♥


Lördag

Idag har jag varit ute största delen av dagen eftersom det har varit så himla fint väder! Det känns skönt att jag fått lite färg i ansiktet i alla fall. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska börja göra mig klar inför kvällen. Jag har som vanligt ingen aning om vad jag ska ha på mig så det är lika bra att börja i tid. Juste! Jag har glömt berättat att jag skickade efter en nya kavaj och skjorta ifrån Ralph Lauren igår och ett par nya Converse. Ha det så bra ♥




God morgon!

I morse blev jag väckt utav min underbara pappa vid klockan sju men som tur var kunde jag somna om till klockan tio. Igår var vi ett gäng tjejer hemma hos Michaela innan vi åkte in mot stan. I Måndags fyllde Hanna år så ikväll ska alla åka hem till henne för att fira hennes födelsedag. Det blir en tjejmiddag och sedan förkrök hemma hos henne.


Beautiful people

Nu är det äntligen helg! Ikväll har jag planerat att träffa tjejerna. Vi har bestämt oss för att antingen vara hemma hos Michaela eller åka på fest. Vi får se hur det blir. Natasha kommer även till Uppsala ikväll hela vägen ifrån Skåne så vi ska kanske träffa henne ikväll också beroende på hur det blir. Hoppas att alla får en trevlig kväll och helg ♥


Kärleken väntar

Nu har jag kommit hem ifrån skolan. Idag gick det faktiskt jätte bra på mattelektionen! Jag känner inte alls någon ångest inför provet som vi ska ha efter påsklovet. Känns underbart att vi är inne på det sista kapitlet innan kursen är helt slut. Idag kände jag även att det var dags för att ta fram min trenchcoat som jag köpte förra året. Nu känns det verkligen som att det är vår på riktigt! Jag ber om ursäkt för den fula bilden och det ostädade rummet.


God morgon!

Det har varit en väldigt kort vecka för mig i skolan eftersom jag varit sjuk men det är ändå skönt att det äntligen är Fredag idag. Idag var det boxning som stod på shemat på specialidrotten men eftersom jag varit sjuk kunde jag inte vara med. Istället ska jag snart åka in till skolan för att ha en lektion i matematik och bli fottad till en folder. Idag skiner solen lika härligt som igår. Det känns tråkigt att man inte kan vara hemma och njuta utav den.


Torsdag

Idag åkte jag till skolan för att göra det skriftliga nationella provet i Svenska. Vi hade största delen av dagen på oss att skriva klart provet men efter två timmar kände jag mig klar och lämnade in. Som alltid kommer jag på saker i efterhand som jag önskade att jag skrivit. Men det finns ingenting att göra åt nu så det är ingenting att beklaga sig över. Som min pappa skulle säga "Vad gör det om hundra år?" Efter jag lämnat in provet tog jag direkt bussen hem. Nu har jag precis ätit lunch ute i solen och nu ska jag fortsätta njuta av det fina vädret ute. Ta hand om er ♥



Beställt nya Converse!


Bubbleroom.se

I morse somnade jag om direkt och vaknade sedan efter fem timmar av att mamma ringde och väckte mig. Jag måste sovit väldigt gott för hon hade ringt antal gånger och jag hade flera missade samtal på mobilen. Tyvärr betyder detta att det inte kommer bli speciellt roligt för mig att försöka somna ikväll. Idag har jag sysselsatt mig med att titta på hemsidor som Modekungen, Nelly och Bubbelroom för att titta efter en ny bikini och kläder. Jag har beställt en snygg bikini som jag hittade på Bubbelroom. Överdelen kostade 399 kronor och underdelen 299 kronor och bikinin hade märket Panos Emporio. Jag tror att den kan bli fin till en solbrun kropp i sommar. Eller hur?




God morgon!

Tidigt i morse väcktes jag utav mamma efter bara fyra timmars sömn inatt. Jag insåg direkt när jag vaknade att jag inte kunde gå till skolan idag men jag gjorde ett försök. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på Gavin Degraw och känner hur ögonlocken börjar bli tunga som bly. Jag måste lägga mig igen och sova några timmar till. Ha det så bra!


Nelly.com

Efter det härliga vårvädret som var igår började jag tänka på sommaren. En ny bikini varje sommar är ett måste så i morse tittade jag in på Nelly.com för att titta efter en ny bikini till sommaren. Jag fastnade direkt för dem här två som fanns i olika snygga färger. Vi får se om jag beställer hem någon utav dem. Hoppas alla får en bra dag ♥




Kajsa tipsar

För er som är intresserade utav massage vill jag rekommendera en massageolja ifrån märket Dresdner Essenz. Ända sedan jag startade med massagekurser på specialidrotten i ettan har jag använt mig utav en massageolja ifrån det märket hemma. Jag köper den vid kosmetika avdelningen på Maxi stormarknad och den kostar inte mer än tvåhundra kronor. Den senaste doften jag köpte var med Rosor och lavendel och den doftar gudomligt!


Måndag

Det första jag gjorde när jag vaknade i morse var att titta på det sista avsnittet av Stockholm Båstad som pappa spelat in åt mig. Jag kan inte säga att det är lika bra som solsidan men det är inte långt ifrån! Efter det tittade jag på den roliga actionkomedin Wild Hogs med John Travolta innan jag gick ut och njöt av det fina vårvädret en stund. Jag känner mig piggare och mår mycket bättre idag så jag klarade inte av att ligga framför tvn hela dagen.


Söndag

Jag börjar bli riktigt less efter att varit sjuk i nästan en hel vecka nu. När jag vaknade i morse hade jag feber och det har bara blivit värre under dagen. Förutom febern har jag en hemkt förkylning, ont i halsen och en extrem huvudvärk så jag mår illa. Bortsett från alla värktabletter, halstabbletter och nässpray har jag precis ångbastat i hopp på att börja må något bättre efteråt. Jag släckte ner badrummet och tände mysiga ljus. För att inlägget inte ska vara allt för deprimerande måste säga att jag faktiskt mår lite bättre nu. Hoppas att allt är bra med er ♥




Torsdag

Jag trodde att jag skulle må tillräckligt bra idag för att kunna gå till skolan men när jag vaknade i morse mådde jag ännu sämre. Så idag var jag tvungen att stanna hemma och plugga hemifrån istället. Nu har jag precis lämnat in allt arbete och kan äntligen slappna av. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och titta på film. Ska även försöka dricka lite nyponsoppa vilket är det ända jag kan äta tillfället eftersom jag har så himla ont i halsen. Ha det så bra
 


White Light Moment

Idag fick jag sällskap utav mamma som också blivit sjuk. Vi har legat nerbäddade i varsin soffa och tittat på film största delen av dagen och sedan tog vi en sväng till maxi och siba när vi kände oss piggare. Jag köpte ett skydd till min iphone innan vi gick och handlade mat. Idag har jag även varit duktig och sökt antal jobb. Vi får se om jag lyckas få ett nytt eller ett sommarjobb. Nu ska jag skicka in sista ansökan innan jag bäddar ner mig i soffan igen.     


Onsdag

Dem senaste dagarna har jag känt att jag håller på att bli sjuk. Jag har känt mig hängig och jag har haft ont i halsen så jag blev inte förvånad när jag var sjuk imorse när jag vaknade. Det är så typiskt mig att bli sjuk när jag kommit igång med träningen ordentligt. Nu ska jag göra mitt bästa för att bli frisk igen så jag kan komma tillbaka på banan igen och vi får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon. Nu tänkte jag laga frukost och lägga mig framför tvn. Som tur är har pappa spelat in flera filmer på tvn som jag kan titta på under dagen. Perfekt! Ha det så bra ♥



Hoppas på en mysig resa till Grekland tillsammans med mamma i vår igen.


Uppdatering från skolan

Just nu har jag svenska och skriver på en debattartikel som förberedelse inför det skriftliga nationella provet som vi ska ha nästa vecka. Jag har kommit en bra bit på vägen så jag kände att jag kunde ta en paus för att uppdatera kort här i bloggen. Efter lunch ska jag göra mitt muntliga nationella prov i engelska innan jag slutar. Efter skolan ska jag gå och träna tillsammans med Josefin på friskis och svettis. Eftersom vi inte bokat något speciellt pass kör vi stenhårt på gymmet istället. Hoppas på att min träningsvärk känns bättre efteråt. Hoppas alla får en bra dag!

B218291483_large


God natt alla läsare ♥

Idag har det varit en ganska lugn dag i skolan. När jag kom hem tittade jag på dem två ansnitten som sänds av Stockholm Båstad tillsammans med familjen som pappa spelat in. Serien var faktiskt mycket roligare än vad jag förväntat mig. Jag ser fram emot det sista avsnittet som sänds nu på Söndag. Hoppas alla haft en bra dag!


God natt!

Efter jag kommit hem ifrån spinningen kom jag på att jag även hade innebandyträning idag. Eftersom jag inte spelat innebandy på flera månader kunde jag inte låta bli att gå trots att jag redan hade tränat en gång idag. Det var jätte roligt att träffa alla igen och spela innebandy igen. Det hade även börjat två nya tjejer i laget som var jätte duktiga. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag bäddar ner mig i sängen. Jag har planerat att ta en lång dusch med hårinpackning och ansiktsmask för att känna mig extra fräsch inför den kommande veckan. Att släcka lamporna och lyssna på radio medans man duschar gör det så mycket skönare. Hoppas alla haft en bra dag ♥ 


Galen kille!


Söndag

Nu har jag kommit hem ifrån Friskis och Svettis. Jag rekommenderar spinningpasset på Ekeby 15.30 på Söndagar. Det var bra musik och instruktören fick oss att kämpa med hennes härliga inställning och leende på läpparna. Efter spinningpasset gick jag in på gymmet för att varva ner på löpbandet och styrketränade. Konsentrerade mig mest på magen men även på resten av överkroppen. Nu har jag precis ätit en potion med Special K och mjölk som mellanmål. Man måste komma ihåg att det är viktigt att äta inom en halvtimme efter ett träningspass. En studie har även visat att mjölk hjälper musklerna att återhämta sig så det är ett perfekt mellanmål då. Ha det så bra!


God morgon!

Trots att jag var jätte trött igår kunde jag inte somna. Vid klockan tre somnade jag äntligen tillslut. Nu har jag precis bokat ett härligt spinningpass på Friskis och Svettis. Nu måste jag byta om och göra mig klar! Ha det så bra idag


Song With A Mission

Nu har jag äntligen bäddat ner mig i min sängen som jag längtat efter idag. Innan jag somnar tänkte jag titta om det finns nånting bra på tvn. Imorgon är det sista dagen innan skolan börjar igen. Som tur är har jag bara ett muntligt nationellt prov i Engelska som väntar. Det är jag tacksam för. God natt alla läsare ♥


Lördag

Som jag berättade igår var jag ute och åt på Santa Monica tillsammans med tjejerna igår. Det var en liten mysig restaurang som serverade god mat. Efter middagen blev det hemgång för min del. Men det var tur att jag fick många timmars sömn igår natt för idag har det varit fullt med folk på jobbet exakt hela dagen. Efter jobbet kände jag mig för trött för att följa med tjejerna på fest så jag bestämde mig för att bara stanna hemma. Jag har haft en mysig kväll tillsammans med mamma och faster. Vi har legat framför tvn och skrattat till filmen ugly truth.




Äntligen helg!

Just nu befinner jag mig hemma hos Julia. Snart ska vi ta bussen till stan för att träffa tjejerna. Julia håller just nu på att fixa sig inför kvällen. Efter middagen ska dem flesta gå ut på krogen. Eller när jag tänker efter är jag den enda som är under arton ikväll. KUL! Istället får jag åka hem och sova. Men det kanske behövs inför en lång dag på jobbet imorgon. På bilden ser ni min nya skjorta som jag köpte för någon vecka sedan som jag inte tror jag visat än.


African queen

Som jag berättade igår fick vi testa på afrodans idag på specialidrotten. Det var inte rikigt min typ av träningsform men det var jätte roligt att testa på något nytt. Det roligaste utav allt var att se hur killarna kämpade med att försökta få ihop all koordination i det höga tempot. Efter afrodansen passade jag och Johan på att gå till gymmet eftersom vi redan befann oss på friskis och svettis. Körde kondition på springbandet och hårdträning för magen. Nu har jag äntligen kommit hem och jag ska börja göra mig i ordning för kvällen. Ikväll ska jag äta middag tillsammans med tjejerna på Santa Monica. Bjuder på en bild på en pigg och glad Kajsa från i morse trots det trista vädret ute.