Äntligen helg

Roligt att så många tittar in på bloggen trots min dåliga uppdatering den senaste tiden. Tyvärr kan jag inte lova att det kommer bli bättre framöver men jag ska försöka! Nu är skolan i full gång och det känns helt okej att vara tillbaka. Det känns som att det här skolåret kommer gå väldigt snabbt. Redan tredje dagen i skolan beställde vi våra studentmössor. Det fick mig att förstå att det faktiskt bara är ett år kvar! Igår åkte jag till Gränby Centrum direkt efter skolan tillsammans med Julia och Natasha för att shoppa men tyvärr hittade jag ingenting. Idag ska jag åka hem till Richard. Han har planerat en överaskning i helgen så jag kan tyvärr inte berätta vad vi har för planer. Men jag lovar att berätta allt när jag kommer hem. Jag är väldigt nyfiken för man vet aldrig vad den mannen kan hitta på! Vill även gratulera min bror så mycket på hans 20års dag. Hoppas allt är bra med er!




Mobilblogg på jobbet

I Fredags kändes skolstarten helt okej trots flera veckors ledighet. Det ska faktiskt bli ganska skönt att få lite rutiner i vardagen igen. Efter vi fått slutat åkte jag till stan för att fika med Josefin och två klasskompisar som jag inte träffat på hela sommaren innan det var dags för mig att åka till jobbet. Sen dess har jag spenderat hela dagarna på jobbet. Alltså inte en sån speciellt rolig helg för min del. Nu ska jag jobba vidare. Hoppas alla får en bra dag!

God morgon!

Medans Richard sover sött bredvid mig tänkte jag passa på att uppdatera kort här i bloggen. Igår åkte vi till Kista Galleria där vi tittade i några affärer, fikade och tittade på bio innan vi åkte hemåt igen. Vi såg den roliga filmen Horrible Bosses. Ikväll ska vi gå på bio igen med några utav hans vänner. Vi ska gå på biopremiären av Apornas planet (r)evolution.

En dag på stan

Eftersom jag och mamma inte hunnit spendera speciellt mycket tid tillsammans den senaste tiden bestämde vi oss för att åka till stan för att shoppa och äta lunch tillsammans idag. Jag hjälpte mamma att hitta en klänning till min kusins bröllop i höst och en present till min bror som fyller år i slutet av Augusti. Efter det hittade jag även en del till mig själv också. Det blev bland annat en väska, ring, tröja, trosor och två klänningar som föjlde med hem. Ikväll ska jag äta middag tillsammans med familjen innan jag åker emot Sollentuna för att träffa Richard. Ta hand om er!
















God morgon!

Det har blivit dålig uppdatering här i bloggen eftersom jag jobbat de senaste dagarna. Igår träffade jag Josefin efter jag slutat. Vi åkte och åt och sedan hem till mig för att ha en mysig filmkväll i soffan eftersom både hon och jag var väldigt trötta. Idag hade jag hoppats på solsken men de tråkiga molnen verkar inte vilja försvinna. Istället ska jag ut och övningsköra med mamma och kanske ta en sväng förbi stan. Bild på min nya klocka. Hoppas allt är bra med er!




Save The World Tonight


Fredag

Igår hade jag och Malina en jätte mysig dag på stan. Jag hade egentligen planerat att inte shoppa något men det slutade med att jag köpte en ny klocka, ring, två par jeans, tre stycken tröjor och ett par nya skor. Det är så typiskt att man alltid hittar något när man egentligen inte ska göra det. När alla affärerna stängde gick vi till Waynés för att fika. Idag har jag ingen lust alls att åka till jobbet när det är så fint väder ute. Hoppas ni får en bra dag allihop!


Del 2

Kom på att jag inte bjudit på speciellt många bilder ifrån Kos så här kommer det en del. Fler bilder ifrån partybåten och de sista dagarna lägger jag upp vid senare tillfälle. Varje gång jag tittar på bilderna vill jag bara tillbaka!








































HOLLISTER

Igår var det den amerikanska ungdomskedjan Hollister som öppnat sin första butik i Täby Centrum som överaskade. Det var roligt att titta i en ny butik med främmande kläder som man inte sett tidigare. Där köpte jag två linnen och två stycken koftor som föll mig i smaken. Nu ska jag göra mig klar och åka mot stan för att träffa Malina.



280:-/st



460:-



380:-


Tillbaka i Uppsala

Nu är jag hemma igen efter många händelserika dagar i Stockholm tillsammans med Richard och hans vänner. Ingen dag har varit den andra lik och jag har haft det jätte bra! Vi har haft fullt upp de senaste dagarna med födelsedagsfirande, biobesök, pridefestival, shopping i Kista och Täby Centrum, badminton, varit ute med båten och mycket annat kul.








































Uppdatering

Just nu sitter jag på upptåget påväg hem till Uppsala för ikväll är det middag med tjejerna som står på schemat. Det ska bli roligt att träffa alla igen! Eftersom det var så himla dåligt väder ute idag tog jag och Richard en sväng förbi Täby Centrum för lite shopping innan jag var tvungen att åka hemåt. Jag hittade en del snygga plagg. Hoppas allt är bra med er!

God morgon!

Igår var vi ett gäng som åkte in till stan för att titta runt i några affärer och äta lunch. Vi hittade ett jätte mysigt ställe där vi åt lunch samt rökte vattenpipa och fikade innan vi åkte hemåt igen. Enligt väderprognoserna skulle det regna på kvällen men som tur var hade dem fel ännu en gång och det blev en jätte fin kväll. Vi kunde vara ute med båten resten av kvällen och åka weakboard och ring med utsikt över den fina solnedgången. Ännu en trevlig dag här i Stockholm. Ha det så bra!

Mobilblogg

I väntan på att Richard ska vakna tänkte jag uppdatera kort här i bloggen. Efter gårdagens tråkiga väder blev jag glad över att se att solen sken idag när jag vaknade. Jag hoppas att det håller i sig så vi kan hitta på något roligt ute i det fina vädret idag. Jag har flera bilder att bjuda på när jag kommer hem. Exempelvis bilder ifrån när vi åkte ring efter båten för några dagar sedan. Det är något som ni verkligen inte får missa. Ta hand om er!

Nelly Trend

När det var lugnt på jobbet idag sysselsatte jag mig med att titta runt på nätet efter snygga klänningar. Fastnade för den här skönheten ifrån Nelly och besällde hem den direkt. Hoppas att den ser lika bra ut i verkligheten som på bild.


Lever livet

Dem senaste dagarna har jag spenderat i Stockholm hemma hos Richard. Tillsammans med hans vänner har vi varit ute på båtturer, åkt gocart och mycket annat roligt ute i det fina vädret. Jag var tvungen att åka hem idag eftersom jag hade mitt sista arbetspass innan en veckas ledighet framöver. Nu måste jag tvätta och packa om väskan igen för imorgon åker jag tillbaka till Stockholm igen tillsammans med Josefin. Eftersom det ska bli så himla fint väder imorgon har vi planerat att åka ut med Richards båt. Det kommer självklart åkas ring och wakeboard efter båten!



Bild på Richard från igår. Tar med systemkameran imorgon så jag kan bjuda på bilder när jag kommer hem igen!