Torsdag

De senaste dagarna/nätterna har endast bestått av jobb och sömn. Jag vaknade precis så nu måste jag göra mig klar eftersom jag ska åka till jobbet om en timme igen. Jag är i alla fall lättad över att jag kan sova så bra. Annars skulle jag aldrig orka jobba hela nätterna. Hoppas att alla ni haft en bra dag och njuter av jullovet och ledigheten!


Onsdag

Nu är två nattpass på Sodexo avklarade, alltså fyra nätter kvar innan jag äntligen får jullov. Trots att jag vaknade för ungefär en timme sedan känns det som att jag skulle kunna sova vidare hela natten. Om ungefär en timme är det dags att åka tillbaka till jobbet igen. Jag har en känsla att det kommer bli en lång natt. Hoppas alla haft en bra dag!


Tisdag

Jag hade sett fram emot att ha jullov efter den stressiga julhelgen. Men eftersom jag blev erbjuden jobb hela veckan blev det ändrade planer. Så istället ska jag jobba natt hela veckan fram till Söndag. Jag kommer alltså missa hela mellandagsrean samt nyårsafton. Det känns tråkigt men jag försöker tänka positivt och kan istället se fram emot en bra lön denna månad. Nu ska jag duscha och göra mig klar inför min andra natt på Sodexo. Ha det så bra allihop!



Bild från Amandas födelsedagsfirande i Söndags


Julafton 2011

Dem senaste kvällarna har jag spenderat tillsammans med Richard innan han åker tillbaka till Norge igen. Idag har jag haft en jätte mysig julafton tillsammans med släkten. Vi har ätit gott, delat ut julklappar och spelat spel. Bortsett från pengar fick jag bland annat en ansiktsbehandling och en parfym i julklapp. Hoppas alla haft en bra jul!


























Torsdag

Idag började jag dagen med ett skönt träningspass på Actic. Det känns verkligen bra att vara tillbaka på gymmet. Ikväll ska jag hjälpa mamma med de sista förberedelserna inför julafton. Imorgon ska jag träffa Julia och Natasha på stan för att leta efter en födelsedagspresent till Amanda som fyller 18 år på juldagen. Hoppas alla haft en bra dag!


Onsdag

Eftersom jag hade problem att somna igår vaknade jag precis. Nu måste jag göra mig klar och bege mig mot stan för att hämta mamma och handla de sista julklapparna. Det är mycket som måste göras innan julhelgen är här.


Tisdag

Efter att sovit som en prinsessa i min egna säng inatt ska jag åka till stan för att handla de sista julklapparna, träna och självklart hämta ut mitt körkort som jag berättade igår. Hoppas alla får en bra dag!


Nytt i garderoben

Jag köpte den här toppen ifrån Lindex för ett tag sedan. Imorgon behöver jag åka till stan för att hämta ut mitt körkort, handla julklappar och sedan träna. Jag kommer inte ens ihåg när jag tränade på Actic senast. Det ska bli så skönt efter att längtat efter gymmet, spinning och all träning den senaste tiden. Det ska verkligen bli underbart!


Måndag

Idag var alla barnen på praktiken glada över att det äntligen kommit snö. Dem har åkt pulka, gjort snögubbar och lekt i snön nästan hela dagen. Nu har jag kommit hem igen efter att bott hemma hos farmor och farfar i en hel månad. Just nu lyssnar jag på skön musik samtidigt som jag packar upp väskan. Efter att träffat mina förälldrar och gosat med katterna känner jag mig hemma igen. Ikväll kommer jag sova gott i min egna säng. Ha det så bra!


Söndag

Då var ännu en arbetshelg avklarad på Sodexo. Jag måste säga att det känns bättre för varje gång jag är där eftersom det alltid är jobbigt att vara ny på jobbet. Imorgon har jag min sista dag på praktiken innan jullovet och senare på kvällen åker jag tillbaka till Uppsala igen. På lovet ser jag fram emot att spendera tid med vännerna, flera födelsedagsfirande och självklart julhelgen tillsammans med släkten. Bloggen har varit jätte tråkig den senaste tiden eftersom jag varken haft tid eller någon kamera. Men jag lovar att den blir roligare så fort jag kommit hem!


Lördag

Nu har jag vaknat upp igen efter att sovit gott hela dagen. Som tur var lyckades jag somna imorse trots att jag inte kände mig speciellt trött. Nu tänkte jag inte göra något annat än att ladda om batterierna igen eftersom jag börjar jobba om ungefär tre timmar igen. Men först ska jag ringa min saknade mamma. Hoppas ni får en trevlig kväll!



Bild på mig, Richard och Dennis ifrån Tønsberg förra helgen.


Hemma igen

Trots att jag inte lyckades sova en minut innan jag åkte till jobbet igår kväll känner jag mig pigg just nu trots att jag varit vaken hela natten. Men jag tänkte i alla fall bädda ner mig i sängen så får vi se om jag kan somna. Godnatt!


Back to work!

Imorgon ska vi åka till ett köpcentrum som finns i närheten och köpa julklappar innan vi hämtar mina kusiner ifrån skolan. Det ska bli roligt att umgås och leka med dem innan jag börjar jobba senare på kvällen eftersom jag inte träffat dem på hela veckan. Sedan har jag två långa arbetspass framför mig i helgen. Hoppas ni haft en bra dag!


Tisdag

Tyvärr lyckades jag bli sjuk efter helgen så jag har stannat hemma ifrån praktiken dem senaste dagarna för att försöka bli frisk igen. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon så jag inte missar luciafirandet med barnen. Nu är det bara fyra dagar kvar på praktiken innan jag äntligen får jullov. Trots att jag trivs jätte bra hemma hos farmor och farfar ska det bli roligt att komma hem till familjen och träffa alla vännerna igen. Jag ser verkligen fram emot att fira julafton hemma i år tillsammans med släkten. Det kommer bli så himla mysigt! Hoppas alla får en bra dag!



Blickade tillbaka och hittade den här gammla bilden ifrån förra julen. Stor skillnad?


Tønsberg

Nu är jag tillbaka i Sverige igen efter att spenderat helgen i Norge hos Richard. Jag har haft en jätte trevlig helg tillsammans med honom och hans två rumskompisar Petra och Dennis. När jag kom på Fredagen gick vi till en sportbar där vi drack drinkar och spelade biljard. På Lördagen gick vi till ett köpcentrum innan vi gjorde oss klara inför kvällen som bestod av ett mysigt restaurangbesök på en Thailändsk restaurang innan vi gick till sportbaren igen där det dracks många goda drinkar och visades en spännande fotbollsmatch. Hoppas ni haft en trevlig helg!





Besök gärna Richards blogg, http://swesoundspot.blogspot.com/ där han levererar den senaste musiken!


Filmtips


Torsdag

Idag fick jag vara med den andra förskoleklassen på praktiken eftersom en utav deras lärare var sjuk. Det kändes roligt att kunna hjälpa till. Den senaste veckan har jag även hållit i olika aktiviteter i idrottssalen för att underlätta för lärarna och det uppskattas verkligen. Efter praktiken gick jag direkt hem till min faster där vi spenderade kvällen med en mysig filmkväll. Vi tittade på en jätte rolig komedi som gav många skratt! Det kommer förmodligen bli dålig uppdatering i helgen eftersom jag åker till Richard imorgon. Hoppas alla haft en bra dag och trevlig helg allihop!


God morgon!

Efter en skön sovmorgon var det jätte mysigt att vakna upp och se all snö som kommit under natten. Jag hoppas att den ligger kvar ända fram tills julafton! Nu ska jag äta lite frukost och sedan bege mig ut på en långpromenad. Ser verkligen fram emot att träffa mamma senare idag. Det är inte ofta vi är ifrån varandra såhär länge. Ha det bra!


CK Exchange

Idag har det varit jätte kallt att vara ute med barnen på praktiken. Jag måste tänka på att klä mig varmare dem kommande dagarna så jag inte blir sjuk! Imorgon kommer mamma och hälsar på. Vi har planerat att åka till köpcentrumet som finns i närheten tillsammans med min faster för lite shopping. Det har gått flera veckor sedan jag gjorde det senast. Det ska bli så roligt att träffa min saknade mamma igen! Funderar just nu över vad jag kan önska mig i julklapp. Den här klockan står i alla fall högst upp på önskelistan. Hoppas alla haft en bra dag!


Måndag

Under söndagen lyckades jag sova in alla timmar som jag förlorat under helgen pågrund av allt jobb så nu känner jag mig helt återhämtad igen. Det var tur eftersom jag höll i två idrottspass idag på praktiken för båda förskoleklasserna då det blev mycket lek och skratt. Efter praktiken följde kusinerna med hem till farmor och farfar där vi åt middag tillsammans och senare på kvällen gick jag ut på en promenad till solariumet med min faster. Hoppas ni mår bra!


God morgon?

Nu har jag vaknat igen efter en lång natt på Arlanda. Första arbetspasset på Sodexo gick bättre än vad jag förväntat mig. Jag hämnade i ett team med jätte trevliga tjejer som gjorde att natten inte kändes lika lång. Nu håller jag på att ladda om batterierna igen eftersom jag börjar jobba om tre timmar igen. Hoppas alla får en trevlig kväll!


Fredag

Idag började dagen med att vi gick till Vallsta kyrka där klasserna sjöng julsånger. Alla klasserna var verkligen jätte duktiga! Sedan avslutades dagen med att jag och Emma var i idrottssalen tillsammans med alla tjejerna på fritids där de fick leka tills jag slutade. Deras glädje och energi smittar verkligen av sig! Nu ska jag försöka vila några timmar eftersom jag har ett arbetspass framför mig mellan 21.00-07.00 inatt. Hoppas alla haft en jätte bra dag!


Brunos solarium



Torsdag

Trots att jag känner mig trött efter en lång dag på praktiken ska jag försöka få med min faster ut på en promenad till solariumet för att få lite motion. Det känns tråkigt att det är så mörkt och kallt ute bara. Imorgon kommer jag att ha fullt upp hela dagen/natten med praktik och jobb. Men jag ser fram emot att börja dagen med att gå till kyrkan för att lyssna på när klasserna sjunger julsånger på praktiken. Det ska bli jätte mysigt för dem är ju så himla söta!