Powerwalk med stavarna!

Efter nästan mer än tjugo timmars sömn vaknade jag tidigt imorse. Jag började dagen med en långpromenad med stavarna. Då använder man hela kroppen och får bättre kondition än utan. Om det blir som planerat kommer jag jobba fyra nätter till innan ledigheten. Nästa helg har jag bjudit tjejerna på kräftskiva. Det ser jag fram emot!
 

God morgon läsare!

Eftersom jag jobbade extra tidigare i veckan är jag ledig från jobbet inatt. Jag kom hem för en stund sedan. Kom precis kommit ut från duschen där jag använde en skön ansiktsmask. Det behövde jag efter alla veckans långa arbetspass. Igår blev det inte många timmars sömn eftersom jag åkte hem för att fira min bror som fyller 21 år idag. Men jag hade en jätte mysig dag med släkten ute i det fina vädret. Nu ska jag äntligen få lägga mig och sova ut ordentligt. När jag vaknar ska jag ut och gå på en långpromenad med Maria. Och ett stort grattis till min kusin Amanda som födde en liten Tilda i fredags. Jag hoppas att jag får träffa dom snart så jag kan gosa med lilla tjejen.
 
 
 
 

Torsdag

Ikväll är det sista natten på jobbet innnan fem dagars ledighet. Det verkar som att det ska bli fint väder så jag ska njuta av solen och umgås med familjen och vännerna. Det är precis vad jag behöver just nu. Jag kom precis hem ifrån en promenad med min kära faster. Vi har varit duktiga och promenarat nästan varje dag den senaste tiden. Det känns jätte skönt eftersom det känns som att de långa nätterna med snabba kolhydrater har satt sina spår.
 
 

Slut på ledigheten!

Då var första natten avklarad efter ledigheten. I helgen var jag till Smednäset i Dalarna med släkten där vi hyrde stugor. Vi hade tur med vädret så vi kunde sola och bada och på kvällen roade vi oss med att bland annat spela boll, kubb, trädgårdsyatzy. Det blev en super mysig helg! Resten av ledigheten spenderade jag med vännerna. Jag blev även ägare åt en fin Saab som jag fick av mamma och pappa. Känns kul att äntligen ha en egen bil. Nu tänkte jag gå ut på en långpromenad. Jag har bara kunnat sova några timmar eftersom jag inte lyckats ställa om dygnet ännu.