Lördag

I Onsdags började mina fem nätter på Sodexo så nu har jag bara två kvar innan några dagars ledighet. Idag hade jag egentligen velat följt med och firat pappas födelsedag. Men eftersom jag behövde sova var jag tvungen att stanna hemma. Här kommer två bilder från i Tisdags när jag och Carro åkte till stan för att äta middag och gå på bio.
 
 

Inte ens i det förflutna

Igår åkte jag till Gränby Centrum med mamma och Allina innan det var dags för henne att åka hem. Jag hittade två toppar på MQ. Bland annat den som jag har på mig på bilden nedanför. Senare på kvällen träffade jag Carro. Vi åt middag och förfestade hemma hos mig innan vi åkte till Terassen. Där spenderade vi resten av kvällen tillsammans med tjejerna och några arbetskamrater. Ikväll ska jag gå på bio med Carro. Vi ska se filmen "Inte ens i det förflutna" som verkar jätte spännande. Imorgon börjar jag jobba igen men jag har haft det jätte bra under ledigheten.
 
 

Bamse på Cirkus Scott

Igår var jag på Bamse på Cirkus Scott med Allina. Det var hennes första gång på en cirkus och det var evigheter sedan jag var på en senast. Flera av cirkusartisterna hade blivit "sjuka" så bamse och hans vänner fick hjälpa till i alla uppträdande. Det var väldigt roligt att exempelvis se Skalman uppträda med de andra dansarna och Lille skutt på trampolinen. Allina tyckte att det var roligast att se de stora elefanterna, kamelerna och hästarna. Vi hade en mysig kväll med mycket skratt och sockervadd.
 

Utgång i Lördags

Eftersom jag hade min första lediga helg på flera veckor kände jag att det var dags för en utgång med tjejerna. Kvällen började hemma hos Malina där vi fixade oss tillsammans och drack innan vi åkte till en förfest. Kvällen avslutades sedan på Bj där vi träffade trevligt folk och dansade resten av natten. Jag hade en jätte rolig kväll med tjejerna. Hoppas ni hade en trevlig helg!
 
 
 
 
 

God morgon!

Idag vaknade jag tidigt så jag ska kunna sova mer på dagen innan jag börjar jobba inatt. Jag skulle egenligen varit ledig en dag till men jag var tvungen att jobba extra. Så nu har jag sex hela nätter framför mig på Sodexo. Men det ska nog gå bra. Igår var jag till gymmet med mamma där vi tränade både kondition och styrka. Trots att jag inte varit där på länge har jag inte saknat det speciellt mycket eftersom jag sprungit och promenerat ute i det sköna vädret istället den senaste tiden. Efter att vi tränat klart åkte vi till Intersport för att köpa nya träningskläder och skor. Där köpte jag ett par sköna skor från Reebok som jag ska ha på jobbet. Innan vi åkte hem svängde vi förbi Media Markt där jag hittade ett nytt färgsprakande mobilskal. Hoppas att ni mår bra!
 
 

En bra start på dagen

Jag hade planerat att starta dagen med en promenad men det blev istället en skön joggingtur runt i Märsta. När jag kom hem tog jag ett svalkande dopp i poolen sedan har jag legat i solstolen innan det blev för molnigt. Om några timmar ska jag försöka sova en stund så jag orkar med nattens arbetspass. Det skulle vara skönt att vara utvilad.
 
 

Körutbildningen avklarad!

Som jag berättade igår var jag på körutbildning hela dagen igår. Först lyssnade vi på en föreläsning innan det bjöds på lunch på Radisson Hotel. Utbildningen avslutades sedan med en rundtur runt hela Arlanda innan det avslutande provet. Jag lyckades få alla rätt på provet så nu kan jag tuta och köra inne på Arlanda. Sedan hade jag en mysig kväll hemma hos min faster där jag umgicks med kusinerna, åt middag och hade en mysig filmkväll. Idag tänkte jag njuta av det fina vädret innan det är dags att börja jobba igen. Jag har fem nätter framför mig på Sodexo.
 
 
 

God morgon!

Efter fem nätter på Arlanda fick jag två dagar ledigt. Tyvärr måste jag åka dit idag ändå för att gå på en körutbildning hela dagen för att få ett körtillstånd. Efter utbildningen ska jag åka hem till min faster där vi ska äta middag och sedan ha en mysig filmkväll. För imorgonkväll börjar jag jobba igen. Hoppas ni får en bra dag!