Nytt jobb!

Igår hade jag sista natten på jobbet innan några dagars ledighet. Imorgon ska jag äntligen till frisören där jag ska klippa och färga håret. Efter det ska jag träffa Malina på stan innan jag åker hem till Lovisa där jag ska äta middag och mysa med tjejerna. Idag fick jag samtal från X-change där dom berättade att jag fått jobb hos dom. Så himla roligt! Ska bli skönt att inte jobba natt längre så man får mer tid åt att umgås med vänner och annat. Ha det bra!
 

God morgon!

Idag är det dags för intervju två på X-change. Det känns inte lika nervöst som det gjorde sist som tur är. Jag hoppas att jag får jobbet! Just nu ligger jag och kollar på film med mamma som är sjukskriven. Efter det ska vi äta frukost och gå ut på en långpromenad i det fina vädret. Jag har verkligen fått ordentligt med motion dem senaste dagarna.
 

Tillbaka på gymmet!

Igår kändes det skönt att få tillbaka mina två datorer efter att varit utan i flera veckor. Det har också varit en orsak till varför jag varit så frånvarande. Jag har varken haft tid eller ork att träna ordentligt under sommaren. Men för några veckor sedan skärpte jag till mig och kom tillbaka i mina gamla vanor igen. Det är skönt när jag är långledig när jag har gott om tid att träna. Idag körde jag gärnet på löpbandet för att förbättra min kondition.
 
 
 
 

Födelsedagsplaner

Det har blivit en del shopping de senaste dagarna. Men det är kanske inte så konstigt eftersom jag knappt gjorde det på tre månader. I Måndags var jag till Gränby Centrum med Malina där vi fikade och tittade runt i affärer. Jag blev påmind om att jag faktiskt fyller år nästa Torsdag! Det hade jag inte alls tänkt på tidigare. Att fylla nitton är inget märkvärdigt men jag vill i alla fall ha ett litet firande med mina närmaste vänner. Det måste börjas planeras. Som tur är det ett tag kvar!
 

Dåligt samvete

Jag fick dåligt samvete när jag såg att det är folk som tittar in här varje dag utan att jag gjort ett inlägg på flera veckor. Orsaken till att det inte blivit någon uppdatering är för att jag helt enkelt inte haft någon lust. Jag har haft ledigt dom senaste dagarna så jag har haft gott om tid att umgås med vännerna och träna. Jag har även varit på en arbetsintervju på X-Change tidigare i veckan. Jag kom vidare till en andra intervju som är imorgon. För att inte behöva dyka upp på intervjun som ett spöke efter en natt på jobbet bestämde jag mig för att ta ledigt inatt. Vi får se vad jag hittar på idag. Nu ska jag laga något gott till frukost!