FYFAN

Jag har aldrig sett hemskare!


top modell


28 april

Heej på er :)
Kom precis hem från skolan, vi fick sluta tidigt idag också pågrund av att alla killar i klassen var på skol DM. Och nästan hela klassen var och kollade, så det var ingen ide att ha lektioner. Men jag hann i allafall få tillbaka mitt nationellaprov i Engelska. Jag gick G+. Jag hade hoppats på ett Vg, men det var okej. Jag får försöka satsa på andra uppgifter så jag kanske får Vg i slutbetyg. Det skulle vara underbart. Förresten så har jag bestämt mig för John Bauer gymnasiet. Det kändes bäst så.


Fula jag :P


Helen söt


Härligt

Vädret ute är underbart! Jag kunde till och med ligga och sola i bikini i helgen. Idag fick jag höra att det skulle bli jätte fint väder på valborg, YEEEAH!

 


I'm inlove

Fösta Maj ska mamma åka och köpa skor på Skopunkten. Då lovade hon mig ett par sådana skor. Super snygga!
Skopunkten 299 :-


Medina-Sagoland


27 april

Heej bloggen.
Dagen började med en nervös rättegång i tingsrätten med Astrid. Orkar inte gå in på detaljer. Efter det åkte jag tillbaka skolan. Klockan hade redan hunnit blivit halv 12 så jag hann bara ha två lektioner innan jag slutade, så det har varit en skön dag. Efter skolan åkte jag till stan med Amanda och träffade Julia. Vi letade kläder till valborg. Jag hittade bara en tröja, men inget till valborg. Jag får leta reda på något vettigt i garderoben som jag kan ha på mig. Efter stan åkte Amanda på fotbollsträning och jag och Julia gick till Friskis & Svettis. Skönt att träna där igen, trött på tråkiga springturer. Hoppas alla är taggade till valborg! För det är jag :)

Några bilder från idag. Zelal mitt hjärta
<3
¨




25 april

 

Tröja-Gina Tricot
Skärp-Monkie
Byxor-Veromoda


Gårdagen spenderade jag hemma hos Jessika med tjejerna. Vi åt tacos och umgicks. Senare på kvällen åkte vi till flogsta, vi hade hört att det skulle vara fest där. Men när vi kom fram vill "festen" var det bara massa nakna studenter i en liten bastu, så vi åkte tillbaka stan igen. Som ni kanske vet kan våra kvällar sluta hur som helst. Den här slutade med en raggarträff vid fyris ån. Tur att mamma kom och räddade oss snabbt! HAHA

Några bilder från igår, tack för en trevlig kväll tjejer & David <3













<3

Malina och jag inne på Gina tricot idag. Är inte brillorna heta ;D ? HAHA


Dagens köp

Tyvärr har inte monkie och holmlunds en hemsida där jag köpte de andra sakerna. Så ni får de andra sakerna jag köpte senare. Det här är i allafall tröjan jag köpte idag.
 

Gina tricot - 149:-


24 april

Hej bloggen.
Idag har det varit en rätt skön dag. Det enda dryga var att vi hade so prov, men det gick jätte bra. Efter skolan åkte jag till stan och träffade Malina & Julia. Butikerna hade kommit in med massa nya snygga plagg så man blev riktigt shoppingsugen. Men jag har blivit så himla snål på sista tiden. Men jag hittade i alla fall en tröja på gina, tunt flätat skärp och ett par vita höga vita shorts till sommaren. Jag hade ritkigt tur med shortsen. Dom hade kostat 499 kronor men det var 70% så jag fick dom för 150 kronor. Det var verkligen dagens bästa köp.














23 april

Heeello :D
Idag har det en skön dag om man bortser från nationellaprovet vi hade i matematik. Men provet gick helt okej faktiskt, jag förväntar mig ju inget mvg precis :P Hoppas det gick bra för alla. Efter provet så åkte jag hem för vi hade bara skapande skola lektioner kvar. Nu ska jag ut och lägga mig i solen och plugga lite so. För imorgon har vi prov på första världskriget. Imorgon får jag också äntligen träffa Julia & Malina. Har saknat dom så sjukt mycket. Vi ska kolla runt lite på stan efter skolan. Jag har inte varit på stan på evigheter, så jag hoppas dom har kommit in med lite nya snygga grejer i butikerna.
haha, vi bjuder på dom heta bilderna tjejer,

Julia von bubbel


K & M, alltid lika heta. haha!


Plugg..

Har aldrig haft så mycket att göra i skolan som jag har nu. Det tar verkligen fysiskt och psykiskt på mig. Jag har huvudvärk dygnet runt och jag är döds trött. Det enda jag tänkter på när jag går upp på morgonen är när jag får gå och lägga mig igen. Som tur är så har jag mina små sötnosar som håller mig sällskap när jag pluggar. Snart är veckan trotsallt slut, så det är bara att kämpa vidare.





22 april

Hejsan!
Kom precis hem från skolan. Vi fick sluta tidigare idag också för vi skulle få lite tid till att plugga matte hemma innan nationella proven som är imorgon. Tyvärr har inte min huvudvärk gått över, så jag kan ju inte påstå att jag är så speciellt taggad till att plugga. Men jag har typ 30 sidor att göra så det är bara att sätta igång. Men en god nyhet är att det gick jätte bra på spanska provet idag, hoppas jag får ha kvar mitt mvg!






21 april

Hej bloggen!
Idag fick vi sluta vid två tiden för våran lärare inte orkade ha lektion,haha. Men det var jag väldigt glad över för jag har haft kronisk huvudvärk hela dagen. Och det blev tyvärr inte bättre när jag kom hem heller. Och jag som har massor som jag måste plugga på innan dom kommande proven den här veckan. Men jag tog två alvedon för en stund sen så jag hoppas att det blir bättre snart. Fastän jag har haft mycket plugg på sista tiden så har jag tränat spenhårt och ätit väldigt bra. Det har givit goda resultat. Jag har äntligen kommit i mina gamla favorit jeans igen. De var omöjliga att få på för några veckor sedan. Jag är faktiskt stolt över mig själv.
 



puss & kram

/ kajsa


Aldrig i livet

Skojar dom med mej !?


20 april

God dag !
Idag har det varit en jätte härlig dag. Alla lärare som jag skulle ha på eftermiddagen var sjuka så jag fick gå hem vid tolv tiden. När jag kom hem tog jag fram våran pilates video och körde ett träningspass. Väldigt skönt. Jag har varit dålig på att träna på friskis och svettis på den senaste tiden. Det måste det bli ändring på. Idag fick jag i alla fall höra Julias röst i telefonen. Känns som evigheter sen vi träffades. Jag saknar den lilla rumpnissen! Nu ska jag plocka undan lite i hemmet innan mamma och pappa kommer hem. Ikväll ska jag plugga, plugga & plugga.



Hoppas alla har haft en bra dag !
/ kajsa


GRATTIS

Ett stort grattis till Astrid som fyller 16 år idag! Hoppas du får en toppen dag älskling. Älskar dej <3


19 april

Hej bloggen
Idag har det varit vårstädning hemma hos Bloms. Mormor och morfar kom och hjälpte till. Det var tid för stor städning i hela huset och att klippa alla äppelträden. Jag har städat hela förmiddagen. Efter luch åkte mormor och morfar hem och jag gick ut och sprang några kilometer. Nu ska jag hoppa in i solaruimet en stund. Ikväll ska jag bara plugga lite och kolla på Wipeout.

Vägen jag springer, ser inte speciellt lockande ut, haha!

You Don't Know Me - Soldiers of Jah Army


Vilket ?

 

Jacco - Vår Betong


18 april

Bilder från släckt träffen, kusinerna Matilda & Linnea.








18 april

Hej bloggen
Helgen har varit relativt lugn. Igår var jag bara hemma och myste med mamma. Vi myste framför tvn och åt jordgubbar. Just nu så är jag hemma hos farmor och farfar. Det har varit heldag här med hela släckten. Det har varit jätte trevligt. Vi har ätit gott och spelat Wii. Träffa släkten är verkligen någonting som man borde göra oftare. Ikväll ska jag kanske träffa Malina. Det ska bli mysigt, har inte träffat henne på evigheter.


The hills

Kollar lite på dom gamla avsnitten på the hills. Så sjukt bra!


16 april

Hej alla.
Idag har det varit en jätte skön dag. Jag hade sovmogon i morse till halv 11. Sen hade jag bara två lektioner. Efter skolan åkte jag hem till Julia. Vi bara pluggade och umgicks. Sen gick vi på intensiv passet på friskis och svettis. Skönt att börja träna igen. Tyvärr så ska Julia vara borta hela helgen, så vi kommer inte kunna ses. Vi får se om jag överlever. Juste, jag fick tillbaka mitt matteprov idag om funktioner. Jag fick faktiskt vg. Det är jag välldigt nöjd med. Nu ska jag kolla på A shot with Tila Tequila och bara mysa en stund innan jag går och lägger mig.



Hoppas alla har haft en bra dag.

Efterlyst

Sitter och kollar lite på efterlyst. Det är ett jätte läskigt pogram ikväll. Det är en tjej i min ålder som har blivit lockad in i en bil av en främmande man och blivit sexuellt utnyttjad i tre timmar innan hon blev utsläppt ur bilen igen. Och en annan tjej har blivit påhoppad precis utanför sitt hus. Mannen hade tagit ett hårt stryptag på henne och börgat taffsa på henne. Som tur var så hann hon precis öppna dörren till huset så hennes hund kom ut och kunde skrämma iväg mannen. Om hon inte hade fåt tag i handtaget till huset skulle hon antagligen blivit våldtagen. Nu kan hon inte gå utanför dörren utan att tro att det är någon som förföljer henne. Jag klarar inte av att kolla på sånna här pogram. Nu kommer jag inte kunna sluta tänka på det.

Nej nu ska jag gå och lägga mig. God natt & sov gott alla !


Collie Buddz - Mamacita


15 april

Hej bloggen!
Har precis kommit hem. Jag har varit på stan med Julia, Frida och Amanda idag. Jag gav pengar till Jessika för drickan hon fixat sen köpte en födelsedags present till Astrid som fyller år på Söndag. Nu ska jag äta lite middag med familjen, sen ska jag plugga. Skönt att plugga lite varje kväll än att råplugga dom sista dagarna före proven.





Hoppas alla har haft en bra dag :)

Np proven

Pluggar inför NP proven i Matematik och Biologi. Jag fattar inte hur dom kan förvänta sig att man ska läsa hela biologiboken och sedan lära sig allt också. Det är helt sjukt, håller på att plugga igenom hela nu och skriver ner viktiga anteckningar. Men jag känner att det blir för mycket. Min hjärna kommer snart sprängas. Orkar inte plugga längre. Och sen NP provet i matematik vill jag inte ens tänka på som vi ska ha nästa vecka. Jag blir deprimerad av det här. 


dagens låt


äntligen

Nu är drickan till Valborg äntligen fixad.


14 april

Heej bloggen
Kom precis hem från skolan. Tänka kolla runt lite på datan en stund, sen ska jag sätta mig ute och plugga i det härliga vädret. Det är en del i skolan nu men det är bara att kämpa på, snart är det slut. Vi satt ute på No lektionen idag. Jätte mysigt, fast vi inte fick så mycket arbete gjort, haha. 
 
Lite bilder från idag.

















mysli

När jag kom hem från Julia gjorde jag lite mysli. Väldigt lätt att göra och smigit och bra att äta på morgonen när man ska till skolan. Det är bara att blanda ihop alla ingridienser på en plåt och stoppa in i ungnen i 20 minuter. Kom ihåg att röra om då och då. 

Havregryn
Fiber havregryn
Råg flingor
Linfrön
Hasselnötter
Sesamfrön
Valnötter
Mandel

varmtvatten
rörsocker
rapsolja



Samsung Digital fotoram



Ger dina foton liv med färgstark bildkvalitet. Du laddar enkelt över dina foton från datorn eller sätter in ett minneskort direkt i ramen. Ett kul och effektfullt sätt att dela minnesvärda ögonblick - ett och ett eller som bildspel - här och nu. Den svarta ramen har dolda lättanvända touchknappar och inbyggda stereohögtalare - perfekt för MP3-filer och filmklipp. Vill ha!

Moppebrudarna


Morgan Heritage-Faithful


The city

Hela förmiddagen har jag spenderat framför tvn med Julia och kollar på The City.


12 april

Hela dagen har jag spenderat med Julia ute i den sköna vår solen. Senare på kvällen åkte vi hem till Julia. Då kom Salin, Amanda & Lovisa också. Vi tittade film och myste framför tvn med kladdkaka. Tyvärr så var filmen inte så värst bra, men en mysig kväll med er tjejer.
 


11 april

Myskväll med Julia, bästa filmen!

11 april

Julia hjälpte precis mig att sätta fast clipsen i nya håret. Tusen tack hjärtat <3 Fortfarande inte nöjd med håret men det känns lite bättre nu när jag har löshår i allafall.
Idag har jag legat i solen HELA. Så himla skönt! Har fått lite färg i ansiktet. Efter den slappa förmiddagen kom Julia hem till mig. Då var det dax för tortyr, haha. Men det gick rätt bra med vaxningen endå. Mes som jag är låg jag som en skrikande unge på badrumsgolvet, men Julia höll ut mycket bättre och lyckades vaxa större delen av kroppen.


10 april

Hej bloggen
Har inte skrivit på hela dagen pågrund av att jag är sjuk. Har inte orkat resa mig ur sängen en gång. Hoppas jag blir bättre tills imorgon så jag kan träffa Julia. Imorgon ska jag också sätta fast clipsen i mitt nya hår.




Puss & kram

9 april

Juste, idag köpte jag och Julia vax. Så om någon vecka är det dax för vaxning på hela kroppen. (Även dom intima delarna) Kommer göra så sjukt ont, hoppas det är värt det.


9 april

Idag var jag som sagt med tjejerna i Stockholm och shoppade lite. Dagen började inte så speciellt bra  Affären tajmahal (ursäkta dålig stavning) där jag alltid köper mitt hår hade inte clips som passade till min nuvarande hårfärg. Så vi gick till en främmande butik i en skum gränd. Där hade dom i alla fall rätt färg. De sa också att håret var äkta, men det känns inte speciellt äkta. Dum som jag är så köpte jag det i alla fall. Men jag är så trött på min hårfärg fastän jag färgade det för några dagar sedan. Så det dröjer nog inte så länge innan jag färgar igen, om jag kännig mig själv rätt. Så det här håret får duga för tillfället. Men efter det så blev dagen mycket bättre. Vi hade lite otur med väderet, men vi strosade runt och shoppade hela dagen i allafall. Jag hittade bara ett par svarta jeans tajts idag. Jag blev förvånad när jag kom hem och hade pengar kvar i plånboken. Men det är skönt att ha lite pengar kvar. Mysig dag med er tjejer, det måste vi göra om.
Grattis till Lovisa & Alamin som firar 2 månader idag.

Det blev dock inte så många bilder, bara i tåget påväg dit och hem
.







Sthlm



Stockholm med tjejerna imorgon, kommer bli jätte mysigt. Älskar er <3

8 april

Ja ni, det blev inte precis som planerat hos frisören idag. Jag hade tänkt göra mitt hår mörkare. Men så blev det inte. Det blev istället massa slingor i den gamla färgen. Nu ser håret i allfafall neutralare ut och det är en mycket fräshare och piggare färg. Det guldfärgade och utväxten är såklart borta. Om fem veckor ska jag dit igen och lägga i mera slingor i andra nyanser. Hon kunde inte göra det idag för jag hade inte tillräckligt mycket utväxt. Tusen tack till mamma som betalade frissan idag, vad skulle jag göra utan dej <3 
Bild kommer snart.

 

8 april

I morse vaknade jag med ett leeende på läpparna. Idag ska jag äntligen få bli av med mina fula utväxt och färga om mitt hår. Efter frisören ska jag kanske träffa Malina. Imorgon ska jag till stockholm med tjejerna. Tyvärr så kommer jag inte kunna shoppa så mycket kläder för jag ska köpa nya clips. Men något kommer det säkert bli. Och det kommer bli kul att uymgås med tjejerna hela dagen.

13 år sedan.


Puss, ha en bra dag <3

7 april

Hello bloggen.
Hela förmiddagen har jag spendrat hemma i sängen. Men på eftermiddagen åkte jag in till Vänge och träffade Salin, Lovisa, Julia och Amanda eftersom jag börjar må mycket bättre. Efter lite mys hemma hos Amanda gick vi ut i parken och rökte lite vattenpipa och gungade, haha. Sen det gick vi hem till Amanda igen, så var Salin och Lovisa tyvärr tvungna att åka hem. Men vi träffas igen på Torsadag igen. För då blir det dax för shopping i Stockholm.
Just nu håller Julia på att slinga Amandas hår, medans jag sitter här som en liten datanörd. Stackars Amanda som får stå ut med Julias hårthänta tag. Men som sagt, vill man bli fin får man lida pin. Det kommer bli jätte fint!

Dagens låt : Soldiers of Jah Army - True Love

Hoppas alla har haft en bra dag, Puss & Kram


Äntligen

Äntligen har jag fått en tid hos frisören, det blir imorgon på förmiddan. Frisören rekomenderade att jag skulle färga hela håret i en lite mörkare blond färg och sen lägga i ljusa slingor. Vi får se hur det blir. Hoppas det blir bra!


7 april

God morgon.
Vaknade precis efter en lång och jobbig natt. Igår låg jag sjuk i sängen exakt HELA dagen, förkyld och med en väldigt hög feber. Det suger eftersom det är lov. Men jag börjar känna mig lite bättre i alla fall. Jag måste bli frisk snart! Vill inte ligga i sängen hela lovet.


Första glassen

Bilder från Lördags, då var det verkligen vår ute. Folk hade tagit fram solbrillorna och sommarkläderna. Jag och amanda köpte första glassen inför sommaren och satt och stekte på bryggan. Mysigast gumman <3

  


5 april

Hej bloggen
Igår var det fest hemma hos Bloms. Trevlig kväll med sköna människor. Det blev en väldigt lång natt. Vi kom till sängs vid sex tiden och vi gick upp vid elva för att städa innan mamma och pappa kom hem. Då kanske ni kan gissa hur pigg jag är idag, haha.. Men det är bara att vila upp sig. Det är ju lov nu. Hoppas det bler flera roliga kvällar på lovet. Tack för kvällen alla <3 

@blom
         

4 april

Kom precis hem från stan. Jag hittade inte kjolen som jag hade tittat ut på Gina Tricot, men jag hittade en liten söt väska på h&m. Jag hittade också ett par jätte fina skor på bianco. Jag dör av ångest, jag måste köpa dom snarast. Men jag har har inte råd dom här månaden. Dom kostar 600 :- Alla pengar som jag har kvar måste gå till hårfärgning och nya clips den här månaden. Jag har bestämt mig för att gå till frisören och färga om hela håret till en och neutralare blond färg. Kostar vad det kostar vill. Jag är så trött på mitt hår.
 

4 april

Hej bloggen
Just nu är jag hemma hos Julia. Snart ska jag och Amanda åka in till stan. Medans Julia ska till Ikea. Sen möts vi hemma hos Julia igen och tar mopparna hem till Amanda. Det blir nog bara en mysig hemmakväll ikväll, med robinsson och massa gott. 

Igår var alla vi tjejer hemma hos Natasha, det var jätte mysigt. Det måste göras om tjejer <3

Några bilder från gårkvällen.
   


3:e april

Just nu sitter jag i skolan och har arbetspass. Tyvärr så har jag tappat bort mina skåpnyklar så jag har ingenting att jobba med. Kändes lite meningslöst att gå till skolan idag, men vi slutar tidigt och vi har idrott idag. Så det var lika bra att gå. Efter skolan ska jag åkta hem och packa lite, sen ska jag ta moppen hem till Julia. Kvällens planer är inte riktigt planerade än. Antingen blir det bara myskväll hemma, eller så går vi ut. Vi får se.

pusspuss,

3 april



Vitt linne - Gina Tricot
Vit skjorta - New Yorker
chinos - Rut med fler
skor - din sko

Spring

Tjaba
Kom hem från skolan för en stund sen. Jag har varit en duktig ficka idag och städat huset innan mamma och pappa kommer hem. Jag försöker få slut på deras tjatande om att jag hjälper till för lite hemma, haha. I morse så hade som sagt sovmorgon och det var jätte skönt att sova ut och vakna pigg. Det känns sen en evighet sen sist. Det blev en lugn och skön morgon, sen tog jag moppen till bussen och sen tog jag bussen till skolan. Det första gången jag åkte med moppen i år, det var jätte skönt. Det väcktes gamla minnen från förra sommaren och det kändes verkligen som vår. Idag hade jag bara två lektioner så det har varit en jätte skön dag. Jag har äntligen gjort algebra/funkiton provet också, skönt att ha det gjort så man kan släppa det från hjärtat. Dock kanske det inte gick så jätte bra, men G tror jag i alla fall att jag kommer få. Men i allafall, efter matteprovet hade vi elevens val. Då har jag musik. Jag och Zelal satt ute i den sköna vårsolen och spela lite gitarr. Det var jätte mysigt.

Zelal & Jag , helt osminkad



Ha en fortsatt trevlig dag, puss 

Snart lov

God morgon!
Jag sitter bara här vid datan och så kom jag på att det är ju bra två dagar kvar till påsklovet. Gud va skönt! Jag har ingenting planerat till lovet. Jag ska bara hemma och umgås med vännerna och njuta av ledigheten. Vad ska ni göra? 

Puss, Hoppas alla får en bra dag!


outfit



Vitt bas linne - Gina Tricot
Vit Skjorta - New yorker
Ljusa jeans - Gina Tricot
Skor - Dina sko

1 april

Hej bloggen
Dagen har varit lite upp och ner måste jag säga. Ifall jag ska beskriva min förmiddag med ett ord skulle det vara hemsk. Busungen Niklas i klassen släppte typ 100 stinkbomber i skolan så man höll på att dö, plus att jag fick världens huvudvärk av den äckliga lukten. Men sen vände det när jag kom hem till älsklings Julia efter skolan. Vi åt lite mellanmål och fixade oss sen begav vi oss till stan. Julia gick och köpte ett par stekiga solbrillor sen gick vi till grand, för vi skulle vara med att fira att John Bauer skolan som fyller fem år idag. Det blev underhållning och god mat. Vi träffade trevligt folk också, det var roligt att träffa Carro som jag inte har träffat på evigheter. Det var en bra avslutning på dagen. Nu ska jag plugga lite inför matte provet imorgon. Sen ska jag bara slappa framför tv, imorgon har jag sovmorgon till halv 11. Ska bli riktigt skönt att sova ut.

Idag får det bli en lite oseriös bild,
vi alla är ju lite extra heta ibland, haha.


Puss, hoppas alla har haft en bra dag!