Måndag

Idag vaknade jag upp och gjorde mig klar till skolan. Men sen när jag satt och åt frukost började jag känna mig helt kallsvettis och konstig. Plus att jag är förkyld och har mega ont i halsen. Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag och krya på mig så det inte blir värre. Hoppas jag kommer kunna gå imorgon. Jag orkar inte komma efter i skolan just nu. Så idag blir jag bara hemma liggandes i sängen med tvn på och datan i knät. Hoppas alla får en roligare dag än mig!

Mamma, skulle inte klara mig en sekund utan dig <3



Söndag

Imorse vaknade jag och Julia runt tio tiden. Vi gick ut på en morgonpromenad med hundarna och åt lite frukost, sen var jag tvungen att åka hem eftersom mormor och morfar skulle komma på besök för att gratta Pontus. Vi åt lunch och fikade. Nu sitter jag bara vid datorn medans mamma slingar mitt hår. Äntligen ska den hemska utväxten bort! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda inför den kommande skolveckan. Imorgon har jag rugby i typ tre timmar på morgonen. Vi får se om jag överlever dagen XD haha!


Hejdå sommar 09

Jag kan fortsätta hela kvällen men här är i allafall en kort sammanfatting av min sommar.

Skolbalen i Västra Stenhagen


Ängskär med Malina




Fester








The voice


Midsommar


Mycket sol och bad












Stockholm & shopping med tjejerna




Sommarlovet tog slut och man fick träffa nya klassen


Tack alla för en underbar sommar =)


Lördag

Idag vaknade jag vid halv elva av att killarna började dunka på hög musik på datorn för dom skulle börja städa efter festen igår. Jag försökte somna om men det gick verkligen inte. Så jag är helt slut, det blev alldelles för sent igår! Istället hoppade jag in i duschen och började städa lite på rummet. Nu ligger jag i sängen med nya datorn och fixar med lite musik och annat. Ikväll blir det bara myskväll med tjejerna. Känns som det behövs efter den långa Fredagen. Nu ska jag gå och laga lite kycklingsallad innan jag åker iväg till Julia. Hoppas alla får en trevlig Lördag kväll =)

Fredag

Igår var jag och tjejerna på fest hos Mimmi. Det var trevligt att träffa lite nytt folk. Efter det åkte vi vidare hem till mig där min bror hade fest. Här är några bilder från kvällen.


Mina änglar <3


Natasha och Amanda


Josefin och Emma


Markus och Emma


Dancing queens


Leif och Amanda


Emma och Josefin


Fredag

Ja då var det sista skoldagen för veckan. Den här veckan har gått väldigt snabbt pågrund att att vi hade hajk mitt i veckan. Men det ska bli skönt med helg. Igår fick vi äntligen våra datorer i skolan. Så nu kan börja med skolan på allvar. Idag har vi psykologi första lektionen och specialidrott den andra. Efter skolan ska jag hem och fixa mig lite snabbt sen ska jag åka och träffa Julia. Vi ska hem till en tjej i min klass som ska ha fest eftersom hon har fyllt år. Senare på kvällen kanske man åker hem och tittar till brorsan som har 18års fest. Vi får se. Hoppas alla får en bra dag! Puss




18års middag













Home sweet home

Nu är jag hemma från hajken. Det har varit jätte roligt förutom idag när vi fick gå flera kilometer i spöregnet till bussen. Men igår var det jätte mysigt i allafall. Vi paddlade kanot, badade, grillade och massa annat. Och på kvällen satt vi såklart vid lägerelden och mitt i natten lurade Johannes ut oss i skogen. Skitläskigt! Men jag överlevde =) Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite. För snart kommer släkten för att gratta Pontus. Ett stort grattis till bror som fyller 18 år idag =D<3




























Time to go

Godmorgon alla söta läsare! =)
Idag hade jag igentligen en lång skön sovmogon, jag börjar liksom inte förrän klockan ett. Men jag vaknade till vid klockan nio och kunde SÅKLART inte somna om. Men jag känner mig rätt utvilad endå eftersom jag la mig i solariumet och slappade i typ en timme efter jag vaknat =P Men nu är det dax att åka iväg på hajk. Kommer inte kunna skriva något mera idag. Men vi hörs såklart imorgon, om jag överlever XD haha! Och vi får ju inte glömma att min kära bror fyller år imorgon. Jag får gratta honom när jag kommer hem =) Ha det så bra, Puuuuss!



Kameran är såklart med =)


Måndag

Kom precis hem från Intersport med mamma. Vi köpte lite saker som jag behöver inför hajken imorgon. Jag fick en stor träningsväska, en träningsoverall och ett par nya mjukisbrallor. Så nu är jag väl laddad inför två intensiva dagar i Fjällnora. Kommer hem på Onsdag eftermiddag. Sen på Torsdag får vi våra datorer =D Idag har det varit en lång skoldag och jag är helt slut! Så nu ska jag bara packa väskan inför imorgon, duscha, kolla lite tv och sen blir det sova. För om jag kan gissa kommer det inte heller bli så mycket sova av på hajken, haha!


Söndag

Jaha då var det söndag och helgen börjar dra sig mot sitt slut. Helgen har gått jätte fort men jag har endå hunnit med mycket. Idag har jag varit med Julia och bara varit hemma och slappat och legat lite i solen. Ikväll ska jag äta grillat med familjen och bara ladda inför den nya skolveckan. Imorgon har jag bara teori och svenska, sen slutar jag. Efter skolan ska jag åka in till stan och leta efter en födelsedagspresent till min bror som snart fyller 18. Någon som har något förslag på vad man kan köpa? Jag ska också köpa massa andra behövliga saker till hajken som jag ska till på tisdag med klassen, som vindjacka, stor väska och nya mjukisbrallor. Hoppas alla har haft en trevlig helg =)


Lördags

Tack alla för en trevlig kväll =)

























Fredags

Det togs inte så många bilder under kvällen. Men här är några i allafall =)










Ready to go

Hoppas alla får en trevlig kväll =)



Lördag

Igår var jag i Knivsta på 18-års fest med tjejerna, det blev rätt sent så jag har slöat bort hela dagen. Men snart ska jag börja fixa mig, för ikväll ska jag åka till Österbybruk på kräftskiva med Natasha, Natta, Jessica och Julia =) Efter middagen blir det förmodligen fest. Bilder från gårkvällen kommer senare. Ha det så bra, puss!


Fredag

Äntligen Fredag! Jag är helt slut efter en hel vecka i skolan, men speciellt efter idag. Idag har vi varit ute hela dagen och gjort olika aktiveteter. Det var verkligen jobbigt! Men man har i allafall fått bättre kontakt med nya klassen. Vi fick spela fotboll, ruggby, springa staffeter, hinderbanor och spela bränboll mot tvåorna mm. Känner mig helt mörbultad i kroppen, men det är nog dax för mig att vänja mig. Trots att jag är helt slut blir det nog paaarty ikväll. Hoppas alla får en trevlig Fredagkväll =)


Torsdag

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft så himla fullt upp med skolan. Jag har bara hunnit gått tre dagar och jag är redan helt slut. Idag var vi tvungna att göra sju stycken diagnoser i svanska, engelska och matte. Det var hemskt! Men nu är det i allafall över. Imorgon ska vi vara ute och göra olika aktiviteter hela dagen, sen är det helg. Och det gillar vi! =)


Tisdag

Ja då var första skoldagen avklarad. Jag kan inte påstå att den har varit så värst jobbig. Vi fick bara vårat schema och träffa nya klasskompisarna, sen fick vi gå hem. Jag tror verkligen att jag kommer trivas jätte bra på skolan, och det var trevligt folk som kommer gå i min klass. Hoppas det gick lika bra för alla andra idag.

Jag påväg till skolan imorse


Kajsa Blom som brunett?

Gammal bild

 


Måndag

Jaha då var det sista dagen på lovet. Gud vad det har gått fort! Men om man tänker efter så har man hunnit gjort väldigt mycket endå. Imorgon ska jag vara utanför John Bauer klockan 9 så ikväll ska jag försöka lägga mig i tid. Men idag har jag gymmat på friskis och svettis och jag är helt slut, så det kommer nog inte bli några problem att somna. Nu ska jag ta en dusch och kolla ut nånting att ha på mig tills imorgon. Sen ska jag dega framför tvn tills jag somnar. Jag skriver imorgon när jag kommit hem. Hoppas alla får en bra första skoldag imorgon.

 


Hej bloggen

Nu har jag varit på ett skönt träningspass på friskis och svettis och ätit middag. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag hem till Julia. Ikväll blir det myskväll där med Natasha och Jessica.


Söndag

God morgon alla läsare, jag vaknade precis efter en lång natt. Gårdagen var jätte rolig och Malina och jag träffade massa trevligt folk, trots det hemska vädret. Först träffade vi på Sebastian, med honom stod vi och kollade lite på the voice. Men senare mot kvällen åkte vi hem till Krille på fest. Där träffade vi massa trevligt folk som Amir, Poaw, Dessie och massa andra. Det var jätte roligt. Verkligen en lyckad kväll! Tusen tack till Pontus & Fredrik som åkte och hämtade oss i stockholm mitt i natten.

Här är några bilder från gårdagen.








































Lördag

Idag har jag legat i solen och stekt med Malina hela förmiddagen. Men nu är det time for the voice. Vi ska med tåget om en timme så jag har inte tid att skriva något långt inlägg. Bilder från kvällen kommer imorn :) Puss

   

Fredag

Ska bara åka in till stan för att göra några ärenden med mamma. Skriver senare

 


13 Augusti

Nu har jag varit ute på en lång springrunda i spöregnet och tagit en varm skön dusch. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film med mammsen. Ha det bra


Torsdag

Jag kom precis hem från Amanda. Igår var vi tjejer bara hemma hos henne och myste framför tvn och idag har vi legat vid poolen och solat hela dagen.








Onsdag

Mot stan






Jag & Carro
















Tisdag

Nu är jag fixad och klar och ska in till stan och träffa Carro. Hörs senare


Måndag

Inatt sov jag hemma hos Malina. Det var lika mysigt som alltid. När jag kom hem imorse sprang jag direkt iväg på min vanliga runda till fiby urskog och tillbaka. Nu är jag nyduschad och känner mig pigg och fräsh. Men nu måste jag börja städa lite innan mamma kommer hem från Göteborg. Det ser ut som ett bombnedslag i hela huset här hemma. Ikväll ska jag hem till Julia på myskväll. Hon hade fixat två nya filmer som vi ska kolla på. Här är några bilder från i helgen när jag var med tjejerna.



















Lördag

Idag har jag legat och stekt vid poolen med tjejerna hela dagen. Nu är Lovisa och Amanda iväg och fixar en film som vi ska kolla på ikväll. För ikväll blir det myspys med massa marängsviss. Alla bilder från dagen finns på Julias kamera så de kommer imorgon istället.


Underbart

Mamma och pappa är borta, vädret är underbart och tjejerna är påväg. Kan det bli bättre? Skriver senare idag, tänkte njuta av solen hela dagen.


Fredag

Idag vaknade jag vid tolv av att solen sken in i hela rummet. Jag slängde mig upp ur sängen och bagav mig ut till poolen. Men såklart kom det ett STORT regnmoln över hela himmlen redan efter typ 20 minuter. Så jag gick in och la mig framför tvn. Jag kollade på Alvin och gänget. Så sjukt söta dom är! Snart ska jag äta lite middag, sen ska jag fixa mig och åka in till stan.

Torsdag

Idag har jag gjort absolut ingenting, inte okej! Men såna dagar kanske man måste ha ibland. Imorgon är det urf och alla ska dit men inte jag, såklart. Men jag får skylla mig själv när jag köper upp alla mina pengar på kläder och skor. Men jag hoppas att alla andra får det så bra! Tror jag ska in till stan med Malina imorgon istället. Vi får se vad som händer. Som ni ser har jag en ny design. Tack ännu en gång Linda =) http://lindawessman.blogg.se/

Fick lite sällskap av min brors kompisar idag i allafall. Helt normala...HAHA!

Torsdag

God morgon blogggen
Jag har precis tagit ett svalkande dopp i poolen och ätit lite frukost. Nu sitter jag vid datan och kollar efter en ny bikini. Jag har letat efter en ny hela sommaren men har inte hittat någon som jag verkligen gillat. Men nu har jag i allafall hittat en. Vad tycker ni?

Nelly.com 288:-

Onsdag

Heej bloggen
Jag kom precis hem från en härlig springrunda. Känns verkligen skönt att kunna börja träna igen. Idag har jag legat hemma vid poolen med Amanda och Julia hela dagen. Så underbart! Hoppas det blir lika bra väder imorgon =)


Tisdag

Hej bloggen.
Igår var jag på fest hemma hos Inez. Det blev en super rolig kväll med mycket dans och goda drinkar. Tack för en mycket lyckad kväll allihopa =) Flera bilder finns på kajsablom@bilddagboken.






















Måndag

Hej bloggen
Igår var jag bara hemma och slappade framför tvn med Amanda och Julia. Men idag har det varit strålande väder och vi har legat vid poolen hela dagen. Lovisa kom också förbi. Tack för en jätte mysig dag tjejer =) 
 

Söndag

Hej bloggen
Jag mår lite bättre idag,  eller jag är i allafall piggare. Först hade jag tänkt ligga hemma och vilat och tråkat hela dagen men sen bestämde jag mig för att träffa tjejerna endå. Vi åkte till skeppis och kollade på killarna när dom hade fotbollsmatch. Dom fick sin första vinst idag med 6-0. Inte illa. Nu är vi hemma hos mig. Vi får se vad vi hittar på ikväll.

 

Dagens låt:

Lördag

Hej bloggen

Nu är det Lördag och jag ligger hemma sjuk i sänge, JIPPI! Jag vill inte riskera att bli sjukare så jag stannar hemma ikväll. Hela kvällens planer är sabbade, men sånt är livet. Hoppas alla får en rolig Lördagkväll =)

 


todelu

Hej bloggen
Jag kom precis hem från Robin med Amanda och Julia. Vi var där på en liten chillfest. Men nu ska vi sätta på någon bra film och poppa lite popcorn. Juste, jag måste ju också berätta att jag var ute och övningskörde lite med mamma idag för första gången. Det var jätte roligt. Det är bara några månader kvar tills jag får övningsköra på riktigt. Hoppas alla haft en trevlig kväll =)