Dags för storstädning!

Igår kväll hade jag och Malina en riktig mysig tjejkväll med Titanic, popcorn och massa tjejsnack. Idag har vi bara tagit det lugnt och unnat oss med ansiksmask, ångbad och annat härligt. Jag klippte även Malinas hår innan hon begav sig in till stan för att fixa några ärenden och jag hem. När jag kom hem började jag direkt storstäda mitt rum. Jag klarade inte av bombnedslaget en sekund till. Jag är precis rensat klart min garderob. Jag har lyckats få ihop nästan två stora sopsäckar fulla med kläder, skor och väskor som jag aldrig använder. Vissa saker var svårare än andra att slänga, men garderoben behövdes verkligen rensas ur så jag får bita ihop. Nu ska jag fortsätta städa. Det är mycket kvar att göra innan det är klart. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kolla på film och bara vila upp mig till morgondagen, man vill ju inte vara trött på nyårsafton.


Nånting saknas


Hemma igen

I morse blev det lite ändrade planer. Innan Amanda och jag åkte in till stan åkte vi och köpte mobilen, så nu har jag äntligen en ny mobil! På stan köpte jag också de stövletter jag la undan igår. Jag är riktigt nöjd med dom, de kommer upp på bild senare. Ikväll ska jag träffa Malina, men hon kommer inte hem förrän senare ikväll. Så i väntan på att hon kommer hem ska jag lägga in massa musik i mobilen och plocka undan lite på rummet.




Tisdag

Igår förlorade vi våran första match med 5-3, men vi kämpade på bra. Efter matchen åkte jag hem till Amanda. Vi tittade på filmen jakten efter lycka innan vi somnade. Nu har vi börjat vakna till liv och har precis gjort lite frukost. Om några timmar ska vi ta bussen in till stan och shoppa lite. Jag ska köpa skorna som jag la undan igår och Amanda ska titta efter en kappa och lite annat. Efter stan är det planerat att jag ska åka och köpa ny mobil med mamma. Det blir förmodligen en Sony Ericsson W995. Ha en bra dag ♥


Måndag

Bion igår var helt okej. Jag trodde att den skulle vara bättre men den var absolut inte dålig. Idag har jag gått på stan hela dagen med Julia och Amanda. Tjejerna shoppade loss medans jag bara hittade ett par stövletter som jag la undan till imorgon. De var rikitigt snygga! Jag har letat i evigheter och nu har jag änrligen hittat ett par som jag älskar. Tyvärr kostade de mera än jag hade med mig, så jag ska åka in till stan imorgon för att köpa dom. De är perfekta till nyår så var bara tvungen att köpa dom. Skorna är en nyhet på nilssons så de hade inte bild på dem på hemsidan, men kan visa dem senare imorgon. Ikväll ska jag åka till gottsunda och spela innebandy match. Idag möter vi de bästa laget i serien, så håll tummarna att det kommer gå bra!



Time to go

Nu ska vi springa iväg till bussen. Hoppas alla får en trevlig kväll ♥






Ändrat!

När vi gick in på sf hemsida för att boka biljetter på Avatar fanns det såklart inga platser kvar! Istället bokade vi biljetter på luftslottet som sprängdes. Så ikväll blir det biomys med Julia och Amanda. Efter bion åker jag hem till Julia och sover där.


God morgon

Igår var jag på middag hemma hos min faster. Vi åt middag, spelade wii och bara umgicks. Påväg därifrån plockade vi upp Julia. Jag fick med några filmer från min faster, så vi hade en mysig filmkväll. Nu har vi börjat vakna till liv och ska snart upp och göra lite frukost. Jag har glömt berättat att jag inte följde med till Stockholm igår. Istället gick jag bara i Uppsala med mamma. Jag köpte ett par lårhöga stövlar, pälskrage, skjorta, tröja och lite andra småsaker. Tyvärr hittade jag ingenting på rea, men är väldigt nöjd med mina köp ändå. Idag är min innebandy träning inställd, istället ska jag och Julia gå på bio. Jag tror vi ska titta på Avatar. Hoppas alla får en bra dag ♥



Bianco 1200:-


Grattis!

Idag blev jag erbjuden att följa med Amanda och hennes familj till deras mysiga stuga i Järvsö och självklart vill jag det. Så nästa vecka drar vi iväg. Det kommer bli en superkul helg med massa skidor och skoteråkning i den underbara snön. Längtar! Amanda fyller också år idag. Ett stort grattis hjärtat, hoppas du får en underbar dag ♥


Dags för shopping

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till stockholm med tjejerna. Vi ska självklart shoppa loss på mellandagsrean. Det har blivit lite som en tradition som vi gör varje år, så självklart ska jag me. Efter stan ska jag hoppa av i märsta på vägen hem och åka till min faster på middag med familjen. Mysigt att träffa mina småkusiner igen ♥


Fredag

Idag åt vi bara lunch med min gammelmormor och gammelfarmor innan vi åkte hem. Det har varit en lång bit hem så det känns underbart att vara hemma igen. Nu ligger jag bara i sängen och myser med katten och väntar på att en bra film ska börja på tvn. Det blir inget festande för mig ikväll. Jag har varken ork eller viljan. Hoppas alla får en trevlig kväll ♥ Här är bilderna från julafton som jag lovat.




















God natt

Nu har vi kommit hem till mormor igen efter att ha varit hemma hos min morbror och firat jul med släkten. Vi har varit i gång hela dagen och gjort allt som hör till julen, tittat på kalle anka, dansat runt granen, fått besök av tomten och ätit massvis med julmat och till sist ätit risalamalta säklart. Nu ska jag gå och borta tänderna innan jag lägger mig i soffan och kollar på Rambo 3 med min bror. Kommer sova på soffan inatt eftersom min bror snarkar som en björn hela nätterna. Imorgon kommer gammelmormor och gammelfarmor på lunch innan vi bär oss av hem till Uppsala igen. På kvällen blir det fest! Hoppas alla haft en super mysig jul ♥


God morgon

Igår slingade jag bort min fula utväxt. Jag är rätt nöjd. Idag ska jag hinna städa mitt rum och packa väskan innan familjen kommer hem. Ikväll ska vi åka till skinnskatteberg för att fira jul med hela tjocka släkten, skönt att slippa jultrafiken i allafall. Vi får se om jag uppdaterar nånting hemma hos mormor, annars är jag tillbaka på Fredag med massa mysiga julbilder. Ha det bra och hoppas att alla får en riktigt god jul! ♥


Julgranen färdig!


Home again

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dags shopping. Efter stan åkte jag ut till boländerna och handlade ännu mera med mamma, så jag har varit igång hela dagen. Ikväll var det planerat att jag skulle iväg på fest, men jag hade ingen som kunde skjutssa hem mig så jag stannar hemma istället. Istället ska jag färga håret, slå in julklappar, klä julgranen och packa inför i morgon när jag ska iväg till skinnskatteberg.






Tisdag

Nu har jag varit på julavslutningen. Rätt ovärt. Vi lyssnade bara på när rektorn önskade oss god jul och fikade lite, men nu har jag i allafall lov på riktigt. Det är härligt! Just nu ligger jag bara i Julias säng och väntar på att sömntutan ska vakna. Vid tolv ska vi ner till stan och träffa tjejerna för att handla julklappar och äta lunch. Ha en bra dag!


Julmys

Nu har jag och mamma pyntat färdigt hela huset från golv till tak fullt med tomtar, lyktor och andra mysiga julsaker och julskinkan är i ugnen. I morgon ska vi pynta granen sen är allt klart till jul. Ikväll ska jag och mamma roa oss med att kolla på Anna Ankas jul och äta julskinksmackor. Imorgon har jag julavslutning vid halv 9. Lärarna och rektorn ska bara önska alla oss alla elever en God Jul, sen får slutar vi. Efter avslutningen ska jag åka in till stan och möta Julia, Jessica och Natasha. Vi ska äta lunch och handla färdigt de sista julklapparna.



Måndag

I dag var jag egentligen tvungen att gå till skolan för att göra ett prov i Spanska. Men jag har inte hunnit plugga något så jag tyckte det känndes meningslöst. Jag får plugga lite på lovet och göra det när jag kommer tillbaka. Igår var jag med Julia, vi myste bara framför tv hela kvällen. Vi somnade till white chicks senare på kvällen. Nu är klockan mycket och jag har legat och väntat på att Julia ska vakna i snart en timme. Kanske det är dags att väcka henne? Idag ska jag vara hemma och göra julfint i huset med familjen, med gran, klappar och annat som tillhör julen. Jag känner att det behövs, för jag har knappt fattat att det snart är jul.


God morgon?

I går började kvällen med förfest med tjejerna hemma hos Natasha innan vi drog vidare till en annan fest. Jag har haft roligare kvällar, men det var i allafall roligt att träffa alla. Det blev sent igår så jag har sovit ut reält idag. Men nu ska jag börja göra en psykologi uppgift som måste lämnas in. Inget annat planerat idag förutom innebandyträning ikväll. Här kommer några bilder från igår kväll =) 













































Klar för utgång



Pälsmössa - holmlunds
Tröja - HM
Kjol - HM


Bilder från igår

Här är några bilder från igår kväll. I kväll ska jag ut på fest igen. Får se om kameran kommer med. Ha det bra söta läsare!






































Lördag

I går var det en riktigt lyckad kväll. Jag och mina brudar åkte till Björklinge på fest. Som tur var åkte vi med snällaste busschafförerna som lät oss åka gratis både fram och tillbaka. På festen träffade vi mycket nytt trevlig folk. Vi drack och dansade hela kvällen innan vi var tvunga att ta oss till bussen i det svin kalla vädret. Just nu ligger bara jag och Julia bara i sängen och slappar, men jag ska snart dra mig in mot stan och träna. Kameran var med igår, så bilder kommer upp sen när jag kommit hem.


God morgon bloggen!

I natt har jag sovit rätt dåligt. Jag har vaknat flera gånger av att telefonen ringt och jag har fortfarande jätte ont i min arm sen jag vaccinerade mig. Jag undrar när värken kommer gå över. Nu ska jag äta lite frukost innan jag hoppar in i solariumet. Jag har inte solat på evigheter så det ska bli riktigt härligt. Efter det ska jag fixa mig och åka in till stan. Jag måste köpa lite småsaker som maskara, strumpbyxor och uggs. I kväll blir det självkart fest. Måste ju fira att det äntligen är lov!


Kajsa tipsar

Eftersom TRESemmés schampo och balsam är bäst har jag nu också köpt en värmeskyddande spray. Den fungerar jätte bra. Perfekt till de som  ofta plattar håret. Det är sprayen längst till vänster på bilden.


Varmt och skönt

Jag höll alvarligt på att frysa ihjäl om fötterna i dag. Jag behöver verkligen varmare skor! Ett par uggs står just nu högst upp på shopping listan. Kanske inte de snyggaste skorna, men garanterat de skönaste.


Äntligen!

Äntligen hemma och äntligen lov! I dag hade vi bara halv dag med presentationer och fika. Jag höll på att frysa ihjäl på vägen hem, men nu är jag i alla fall hemma efter många bussresor och väntan i vinterkylan. Jag har inget planerat att göra lovet, men det är rätt skönt. Härligt att ha tid till kompisar, träning och annat som man inte har annars. Ha det bra!




Onsdag

Just nu är jag hemma hos min farmor och farfar. Jag åkte hit direkt efter turneringen så jag är helt slut. Vi har ätit julmat och bytt julklappar eftersom vi inte kommer vara här över jul. Det har varit riktigt trevligt att träffat släkten, men nu ska jag hem och sova. I morgon är det sista dagen i skolan innan lov. Det ska bli riktigt underbart med lov!


God morgon

Nu är allt packat och klart inför innebandy turneringen idag. Nu är det bara att vänta tills bussen som kommer om 20 min så jag hinner göra ett kort inlägg. I natt har jag sovit väldigt dåligt idag. Jag vet inte om det beror på vaccinet som jag tog igår eller annat. Jag har fått jätte ont i armen av sprutan så jag har ingen aning om hur det kommer gå i dag. Jag får hoppas att det går över till matcherna börjar. Det kommer bli en väldigt stressig dag. Vi ska åka från Uppsala vid kl 8 och vi har våran första match redan vid 09.20 tror jag. Hatar att stressa men jag får försöka överleva. Ha det så bra och håll tummarna för oss idag! Pusspuss (K)


Tisdag

Hej bloggen.
Har inte bloggat på några dagar. Jag har varken haft tid eller ork, men nu är jag tillbaka. I dag hade jag matte prov i procent. Det gick inge vidare bra, men jag hoppas på att få ett G i allafall. Efter skolan vaccinerade jag mig mot svininfluensan innan jag åkte till gymmet med Carro. Nu är det bara två dagar kvar innan jag får lov och det är UNDERBART! I morgon ska hela våran klass åka till Västerås för att spela innebandy cup hela dagen. Jag är lite nervös om jag ska vara ärlig. Det var ju faktiskt ett bra tag sen jag spelade innebandy på allvar. Så håll tummarna att det kommer gå bra! Ha en trevlig kväll :)

Söta Carro i sommras <3



Söndag

I går hade jag svårt att somna fastän jag kom hem så sent. Men nu jag har sovit ut ordentligt och är pigg igen. I morse vaknade jag av en härlig doft från köket. Min underbara mamma hade bakat bröd till frukost, så jag har ätit en riktig mumsig frukost idag. Nu måste jag tyvärr börja plugga matte, för på Tisdag har jag prov. Det suger men man måste ju. Jag har inga andra planer för dagen förutom innebandy träning ikväll. Ha en bra dag!


Lördag kväll

Nu har jag kommit hem från festen. Det har varit en lång kväll och jag måste gå och sova nu. Men jag tänkte bjuda på några bilder först innan jag somnar. Tyvärr hade jag inte laddade batterier till kameran så det blev bara några mobilbilder tagna under kvällen. Hoppas alla haft en trevlig kväll! God natt alla söta läsare =)
















Klar för utgång

 


Kvällens låt


Hemma igen

Nu har jag kommit hem från träningen. Det var iskall och det började snöa när jag var påväg till bussen. Kanske får vi en vit jul i år. Nu ska börja städa lite på rummet för det ser ut som ett bombnedslag som vanligt. Sen blir Vdet middag med familjen innan jag åker iväg till festen. Vi får se om jag orkar ta med kameran. I såfall kommer det upp bilder från kvällen i morgon. Hoppas alla får en trevlig kväll!


Lördag

I går var vi bara hemma och tittade på idol. Jag tyckte det var bra att Erik vann, han var ju bäst. I morse sovde jag och Julia ut ordentligt innan vi gick upp och gjorde en mumsig frukost med bacon och äggröra. Nu ligger vi bara i sängen och tittar på Run´s hous. I dag ska vi in till stan och träna, sen åker vi antingen hem till Julia eller hem till mig. I kväll blir det fest. Ha en bra dag!


Svt

För några veckor kom det fram några konstiga snubbar fram till mig från svt för att göra en kort intervju. Och i morse fick jag massa sms av folk då dem  berättade att de hade sett mig på tvn. Då gick jag in på tv4 play och kollade efter. Och då var jag tydligen med en kort snutt på en tidigare sändning idag och en lite längre senare på eftermiddagen. Jag såg ut som ett riktigt offer, så det var jätte pinsamt haha!




Fredag


Men inget party för min del ikväll, men imorrn :D

I dag hade vi en heldag idrott i skolan med massa löpning. Jag vet någon som kommer ha träningsverk i morgon. Efter skolan åkte jag hem till Julia. Vi har bara tagit det lugnt och ätit god middag. Vi har tittat på repris på mammas pojkar nyss och alla tre killar valde de tjejerna som jag inte tyckte att de skulle välja..I kväll ska vi bara vara hemma och kolla på idol finalen om ingenting annat dyker upp. Ha en trevlig kväll!




Torsdag

I dag har jag haft Engelska och datakuskap i skolan. På datakunskapen hade vi ett hemsk prov i Excel, men jag tror att jag klarade det i allafall. Efter skolan åkte jag hem och åt pannkaka och nu ligger jag bara och tittar lite på tv. I kväll har jag innebandy match i Gottsunda. Jag vet inte vilket lag vi ska möta, men jag är taggad! I morgon ska vi ha idrott hela dagen sen ska jag hem till Julila efter skolan. Längtar till helgen!






Onsdag

I morse var det riktigt jobbigt att gå upp ur sängen, men jag kom i allafall iväg till skolan till slut. Jag fick sällskap av Malina på bussen som tur var. Nu sitter jag bara i skolan och väntar på att min grupp ska redovisa våran hemsida för juryn. Vi är helt klara och vi ska inte redovisa förrän efter lunch, så jag kan bara ta det lugnt de närmaste timmarna. I kväll måste jag plugga för i morgon har jag prov i datakunskap och det är inte min starka sida. Hoppas alla får en bra dag! Här kan ni ta en liten tjuvtitt på hur vår hemsida ser ut just nu.




Blev bara dissar idag




Killar - Idag dissar jag faktiskt killar för jag inte kommer på något positivt med dem just nu. De flesta beter sig bara som svin och ibland skulle faktiskt livet vara lättare utan dom. Och nej, jag är inte lesbisk!

Folk som dömmer - Det värsta jag vet är människor som dömmer folk utan att de ens känner dom. De vet faktiskt ingenting om den personen. Alltså kan de inte veta hur den är. Varför inte lära känna personen först innan man öppnar sin mun?

Negativa människor - Jag HATAR negativa människor. De sprider bara dålig energi och stämningen blir dålig. Varför inte försöka vara lite positiv? Då blir allt så mycket roligare och lättare.

Skolan - Det sista som jag vill dissa är skolan. Jag har blivit riktigt skoltrött på sista tiden. Jag får ta nya tag och komma med ny energi efter lovet. För just nu är jag helt slut!

 


Tisdagen avklarad

Nu har jag kommit hem från träningen. Som tur var kom mamma och hämtade mig så jag slapp ta bussen. Jag och Carro tränade både jumpa och gym idag. Först blev det lite medelpass, sen gick vi in på gymmet och rodde, cyklade och tränade mage. Alldtid lika kul att träna med gullungen på Tisdagarna =) Nu är det duschen och desperate housewives som väntar. Ha en trevlig kväll!


Underbar!




Bubbleroom 1298:-


Nyår!

Det är ju snart nyår! Hittade en klänning på bubbleroom som skulle passa perfekt för 499:-




Dagens låt


Tisdag

I dag var det skönt med sovmorgon. Jag har sovit tio timmar i natt så jag är riktigt utsövd. Det gick bra hos doktorn. Jag fick en 10 dagars kur med tabletter som ska hjälpa mig att bli av med mina svullna bihålor. Hoppas att de fungerar.  Nu är jag i skolan igen och min grupp sitter och jobbar med hemsidan. Vi måste hinna bli klara med den idag, för redovisningen är redan i morgon. I dag efter skolan ska jag gymma med Carro. Det känns som det var en evighet sen jag tränade, så det ska bli riktigt härligt. Sen ikväll ska jag självklart titta på desperate housewives. Längtar!


Äntligen hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan. Det har varit en lång dag, men jag har fått mycket gjort. När jag kom hem slängde jag mig direkt i sängen och sov en stund tills middagen blev klar. Så nu är jag både mätt och piggare. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ska försöka lägga mig i tid i kväll. I morgon har jag lite sovmorgon också eftersom jag ska till doktorn vid 9. Jag ska äntligen kolla vad det är för fel med mig. Det kan ju inte vara normalt att vara sjuk hela tiden. Önska mig lycka till!

Här är min lilla gulliga sovkompis som jag har om kvällarna. Hon ligger alltid på kudden bredvid mig i sängen och myser tills vi somnar.


Måndag

Måndagar är alltid lika härliga! Den här veckan har vi uppdrags vecka på John Bauer gymnasiet. Alla ettor har delats in i tvärgrupper för att göra en gemensam hemsida. Jag ska inte avslöja för mycket men på vår hemsidan kommer man ha möjlighet att blogga, direktchatta, få experthjälp samt ge ut personlig information och få nya vänner. Alla medlemmar på den här hemsidan har nånting gemensamt, de har problem med sina tånåringar och de behöver hjälp. Så på sidan kommer de ha möjlighet att fråga andra som har samma problem som de själva och få tips och lösningar för att kunna lösa sina problem. Alla lektioner till Torsdag är inställda då vi kommer få jobba med det här. Rätt skönt faktiskt, förutom att vi måste redovisa våran hemsida till en jury på Onsdag. De kommer utse en etta, tvåa osv.. Nu måste jag fortsätta jobba igen, vi hörs sen när jag kommer hem. Hoppas alla får en bra dag!


Andra advent

Kom nyss på att det är ju andra advent idag. Inte långt kvar till jul och lov. Riktigt skönt!



TILL SOLEN!

Mamma och jag velar fram och tillbaka på vart vi ska åka nånstans. Men det lutar åt att det kommer bli till Grekland. LÄNGTAR! Någon som har något tips på ett annat härligt land?




Nya kläderna



Nudie Jeans - JC
Randig tröja - Salt
Trosor - Top shop
Skärp - Vero moda
Armband - JC
Klänning - HM
T-shirt - GinaTricot
2 baslinnen - Ginatricot


Igår

Igår blev det en lyckad kväll! Det dracks drinkar och dansades hela kvällen. Det blev en lång kväll. Först förfest sen fest och till sist efterfest. Men kul var det. Tack alla för en dunder kväll! Här kommer lite bider som jag lovat.
 

















































Lördag

Idag har jag varit i stockholm och shoppat hela dagen. Jag hittade lite allt möjligt som armband, trosor, skärp, jeans och tunikor. Det är härligt att ha några nya plagg i garderoben. I kväll hade jag planerat att bara ligga hemma och ta det lugnt framför tvn, men det blev ändrade planer. Det blir istället fest med tjejerna. Nu ska jag äta lite middag innan jag börjar fixa mig. Tar med kameran ikväll, så bilder kommer upp imorgon. Hoppas alla får en trevlig kväll!


I'm back

Jag har precis tagit en lång skön dusch. Håret är tvättat och benen är rakade, jag känner mig som helt ny människa. Nu ska jag bort med det sjuka och in med det friska. Nu ska jag börja städa rummet, damma, byta lakarn och damsuga. Kajsa är tillbaka. 


Saknar min ängel <3 




Fredag

Jag stannade hemma ifrån skolan idag också eftersom jag inte kände mig helt frisk. Kändes onödigt att gå till skolan då ifall att det skulle bli värre. Ikväll ska jag kanske träffa tjejerna en stund om jag mår bra. Jag måste vila upp mig idag så jag orkar åka till Stockholm i morgon. För då ska det shoppas kläder!


Torsdag

Ja jag är ligger fortfarande kvar hemma i sängen. I dag missade jag en viktig redovisning i Svenska A och annat, vilket käns väldigt surt. Men jag får jobba gärnet sen när jag är frisk och kan gå tillbaka till skolan. Många säger att de tycker att det är skönt att var sjuk. Antagligen för att man får vara hemma från skolan då, men jag tycker det är en pina! Hatar att bara ligga i sängen och inte orka göra någonting i flera dagar i sträck. Nej nu måste jag se till att bli frisk!

Me and Zelal baby <3


Sean banan på spa


One three hill

Just nu roar jag mig med att titta på One Three Hill tills familjen kommer hem. Dagen har gått väldigt fort idag. Jag har bara hunnit kollat på en film, resten av dagen har jag spenderat på skolarbete. Hela min hälsodagbok är klar för att inlämnas och halva hemmaprovet i psykologi är klart. Härligt!


Onsdag

Jag stannade hemma från skolan idag också eftersom jag hade hög feber igår, men jag mår i allafall lite bättre idag. Hela morgonen har jag legat i sängen och läst min underbara twilight bok, men nu tänkte jag plugga lite. Jag har en hälsodagbok att skriva och ett hemaprov i psykologi att göra. Men vid halv tolv ska jag börja titta på en ungdomskomedi på canal+ HD som vekar rolig. The clique hette den. Juste, i går hittade jag äntligen en mobil som jag ska önska mig i julklapp. Självklart blev det en Sony Ericsson! Finns det något underbarare än en ny mobil?



Tisdag

Jag har blivit sjuk igen. I dag har jag inte gjort något annat än legat framför tvn HELA dagen. Jag tror jag sett typ sex filmer om jag ska vara ärlig. Jag har inte orkat gjort något annat. I morse tittade jag på Vingar av glas med Alexander Skarsgård. Han är ruskigt het i den filmen. Ni måste se! Jag blir hemma i morgon också. Vi får se om jag bloggar mera då. Nu ska jag kolla färdigt på Christine innan jag går och lägger mig.
 God natt =)



Kajsa tipsar

TRESemé kanske är något dyrare än vanligt shampo och balsam. Men det är värt det! Håret blir lent som silke. Jag älskar det!