misslyckad

Hello!
Ifall jag ska vara ärlig så var gårkvällen helt misslyckad. Först började det med att vi åkte runt i flogsta och letade efter festen. Sen när vi kom fram så sa Malina som redan var där att festen var helt sjuk. Och vad menade hon med det? Jo det var en studentfest med 20 åringar som inte kunde ett ord svenska. Så fort man började dansa så fick man 20 sneblickar. Inte speciellt kul. Efter en timme så pallade vi oss därifrån. Efter festen så åkte jag, Julia och Amanda hem till mig. Dom siste timmarna på dygnet blev det mys med film. Misslyckad kväll men det var trevligt att träffa alla brudar.

haha en av hetingarna från festen.



Pusshej!

Längtar

Utanför fönstret lyser solen starkt och snön börjar smälta. Snart är sommaren här! Som de flesta andra så längtar jag också efter sommaren. Varför kan det inte vara sommar året runt? Jag hatar vintern. Det är bara kallt och mörkt. Om bara några månader kan man ta fram bikinin och lägga sig ute och steka. Självklart kommer sommar 09 bli den bästa, men inte den slappaste. Jag ska faktiskt sommar jobba. Jag vet inte vart än men jag har börjat leta. Det är svårt att hitta ett, så jag har sökt hos komunen också. Kanske inte det roligaste, men vad gör man inte för pengar? Självklart ska jag inte bara jobba, jag ska som vanligt ligga och dega med brudarna vid polen och feesta. LÄNGTAR!

Sommar 2008.
  


27 februari

Tjaba bloggen!
Sitter hemma vid datorn och mår jätte dåligt. Jag hann knappt komma in i skolan innan jag var tvungen att åka hem igen. Känns lite surt eftersom jag hade ett viktigt möte idag och så missade idrotten igen. Inte bra! Men jag får komma igen nästa vecka. Just nu vill jag bara bli bättre så jag kan gå ut ikväll. Pallar inte sitta hemma hela fregaskvällen! Men det känns lite bättre nu i alla fall. Så ikväll blir det förmodligen fest. Alla brudar ska med så det ska bli jätte kul. Hoppas kvällen blir lyckad, inget kan bli sämre än förra fredan i allafall.

Det ska bli så himla skönt med helg! Jag önskar att helgerna skulle vara längre. Det kommer nog inte hända nått speciellt i helgen, lite festande med tjejerna och vila upp mig till nästa vecka bara. Juste! Jag vill gå på bion, I taket lyser stjärnorna. Den verkar jätte bra och det är många som har rekomenderat den. Så jag hoppas att det blir en mysig bio kväll med tjejerna också.


En bild på mig. Jag vet inte om det märks, men jag har inte mina färgade linser i. Dom flesta kanske inte vet det, men jag använder bruna färgade linser. Men nu för tiden så orkar jag inte ha dom. Det är så grygt att ta ur och i dom hela tiden. Men jag hatar mina ögon så jag funderar på att köpa nya. Vi får se hur det blir.

 

Puss på er, hoppas alla får en trevlig helg! <3

25 februari

Heej på er!
Hela onsdagen har varit rätt lugn måste jag säga. Det är jätte skönt för det är inte långt kvar till helgen och dagarna går snabbt. Jag har haft kamratstödjarmöte typ hela dan. Sen lekte vi bara en lek på svenskan, haha. Efter skolan åkte jag till stan med Zelal och Louise. Som vanligt så hittade jag en massa saker som jag vill ha. Jag har hittat världens finaste väska på wedins som jag har bestämt mig för att köpa. Och det är ju inga problem, för idag får man ju barnbidraget. HURRA! Efter några timmar på stan gick jag och solade en snabbis innan jag gick till träningen. Jag gick på medelpasset idag. Det var första och sista gången jag går på det passet! Det var sämst musik och det var typ som en pirat dans eller nått, haha. Men i allafall skönt att röra på sig. Ikväll tänkte jag ta en skön dusch och ångbasta lite. Känns som jag fortfarande inte kommit ikapp med sömnen så jag lägger mig nog tidigt ikväll.

Ha det bäst! puss

24 februari

Hejs svejs!
Först och främst måste jag berätta om den hemska natten jag hade inatt. Jag råkade somna framför tvn vid sju tiden och sedan vaknade jag vid elva på kvällen igen, pigg som en mört. Jag var hur hungrig som helst, för jag hade inte hunnit äta middag innan jag somnade. Så jag gick upp och åt lite yogurt. Sen när jag skulle gå och lägga mig igen var det omöjligt att somna. Jag låg och vände och vred på mig i flera timmar. Jag somnade inte förrän två tiden. Då kanske ni kan gissa hur pigg jag var dagen efter. Skoladagen kändes som en evighet. Och efter den var jag tvungen att åka till tandläkaren. Ifall jag ska vara ärlig så har jag aldrig gått till tandläkaren utan mamma. Så jag var faktiskt rätt nervös, haha. Men som tur var så följde Tidde med som stöd. Efter tandläkartiden gick jag och Tidde ner på stan en stund. Vilket inte var en så bra. Jag blir bara frustrerad när jag ser alla kläder jag vill ha, haha. Men snart så får jag pengar igen och då blir det shopping, LÄNGTAR! Efter en snabbis på stan så gick jag och tränade. Var helt slut efter dagen, men det var skönt att röra på sig. Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag hinner sova ikapp alla timmar som jag förlorade inatt. Och jag måste bara nämna att det nya pogrammet med Linda Rosing är bäst. Det är sötaste killen med som heter Hugo. Jag är helt förälskad. Snacka om att jag kommer sitta fastspikas framför tvn kl 8 på Tisdagar! haha

Puss & Kram

ledig

Tjoho!
Vaknade precis, tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag går och äter lite frukost. Idag är jag "ledig" från skolan. Trodde att jag bara skulle få vara hemma och ta det lungt men så blev det inte. Jag kom på att jag har massa plugg att göra och så har jag lovat mamma att hjälpa till hemma. Så jag måste diska, tvätta och skotta hela biluppfarten. Trist, men bättre än skolan i allafall, haha. Om jag hinner ska jag lägga mig en stund i solariumet och koppla av lite.
byebye, ha en bra dag!


22 februari

Heej igen!
Vaknade upp med tjejerna hemma hos mig vid 12 tiden. Vi åt bara lite frulle och slappade. Sen tog vi bussen till stan. Julia och Amanda åkte hem och jag och Lovisa gick och solade. Det var jätte skönt! Efter solningen begav sig Lovisa hem och jag gick till Friskis och Svettis. Jag körde en halvtimme på crosstrainern och tränade lite mage på gymmet innan gick jag in på Medelpasset. Kändes lagom med lite medel idag efter den tuffa helgen. Imorn tänkte jag vara hemma från skolan. Det är bara frilovsdag och vi ska bara åka skridskor på studenternas hela dagen. Jag har inga skridskor så det blir lite svårt, så jag blir hemma, haha. Skönt med en extra ledig dag.

Ha det bra!

kaos

Heej bloggen!
Om jag ska beskriva gårkvällen med ett ord skulle det vara KAOS! Det började med att jag åkte till stan med Amanda, Julia och Lovisa. Där mötte vi Malina och lite annat folk. Sen drog vidare på fest i Stenhagen. Det var helt okej. men rätt dött. Det var bara vi som livade upp stället med våra heta dancemoves, haha. Efter Stenhagen festen åkte vi vidare till svartbäcken. Vi hade hört att det skulle vara nån fest där. Men när vi kom dit så var det tydligen vara en "chill kväll" så vi drog. Påväg därifrån blev jag påhoppad av en massa tjejer. Dom drog av mej håret och slog typ sönder mitt huvud. Jag måste tacka Martin som räddade mitt liv! Han var kvällens ängel. Utan honom skulle jag fan blivit sönderslagen. Efter slagsmålet drog vi in till stan, Där träffade vi några av Lovisas kompisar. Vi åkte typ runt i deras bil och lyssnade på musik i typ 2 timmar. Skit sköna killar! Sen träffade vi Julia på stan och drog hem. När jag kom hem tog jag direkt ett varmt bad. Jag kände att jag behövde det efter den brutala kvällen, fast än klockan var fyra på morgonen.

På morgonen vaknade man helt mörbultad med en hemsk huvudvärk. Som tur var hade jag tjejerna som tog hand om mig. Efter lite frulle och film hemma hos Julia åkte vi hem till mig, Nu sitter vi och kollar på du blir vad du äter och äter yogurt,haha. Ikväll ska vi laga en god middag, ångbasta, kolla på melodifestivalen och bara ta det
lungt.

pusshej, ha det bra!

20 februari

Tjena Bloggen!
Hela förmiddagen har jag bara slappat och tagit det lungt. Kollat på film och solat och ätit yogurt såklart, haha. Planerna för kvällen är lite oklara än så länge. Men det blir i alla fall fest med tjejerna. Vi får se var vi hamnar. Huvudsaken är att jag får träffa alla mina favoritbrudar. Saknar dom så himla mycket, har inte träffat dem på flera dagar. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite. Jag kan inte gå runt med pjamas hela dagen, haha.

Puss,  ha en bra dag!

Garderobs rensning

Hejsan!
Nu har jag rensat klart hela garderoben. Det tog typ tre timmar. Men det var värt det. Så sjukt skönt! Man känner sig nästan som en ny människa, haha. Rensa garderoben är nånting som jag verkligen borde göra oftare. Jag har hittat en massa användbara plagg som jag helt glömt bort. Jag gjorde mig av med många plagg också. Det är skönt att ha lite space i garderoben. Ikväll händer inget speciellt för min del. Jag är så himla trött sen gårdagen så jag känner att jag behöver vara hemma och vila upp mig lite. Det blir nog lite nagelvård och hårinpackning och andra saker som man inte har tid för annars. Hoppas att alla får en trevlig kväll ! puss

Dagens outfit



Topp - Gina Tricot

Kjol - Gina tricot

Skor - Din sko


19 Februari

Hej bloggen!
I morse vaknade jag som Gustav Johnsson med en arm runt om mig. Ibland får man ställa upp när Tidde saknar pojkvännen, haha. Sen var det dags för ett nytt försök med Tiddes hår. Hon hittade ett hårfärgining paket från mood som vi använde som slingor. Allt ser bra ut än så länge. Men här hemma är vi lite old fashion och har ingen hårfön. Så det tar ett tag innan man får se resultatet. Dagen kommer bli lugn med lite solning och annat. I eftermiddag ska jag försöka ta tag i min garderop som ser ut som ett bombnedslag. Hoppa jag hittar lite bortglömda plagg längst bak i garderoben. Juste jag ska hämta mina skor hos skomakaren också. Hoppas det inte blir alldelles för dyrt och att dom håller ett tag.

Puss & Kram , hoppas alla får en bra dag!


Partytime

Tjoho!
Efter det mörbultande träningspasset med Tidde igår åkte jag hem för uppfräschning. Senare vidare till Tidde igen, där vi fixade oss för utgång. Festen var inget speciellt. Man satt mest och snackade med lite folk som man inte har träffat på ett tag. Man fick också några nya trevliga kontakter. Det var trevligt. Polisen kom typ tre gånger så vid 1 var det tid för gå hem. En snabb sväng med David till stan sen hem. Bums ner i sängen med rökluktande hår , haha!  puss


Broken

I Söndags köpte jag nya svarta pumps på din sko för 399 kr. Nu har jag använt dom en gång och klacken är redan trasig och måste bytas ut. SURT! Orkar inte lägga ner mera pengar på skor den här månaden men jag är tvungen att gå till skomakaren idag. Hoppas att det inte blir alldelles för dyrt!


Morsning korsning

God morgon bloggen! Hoppas alla har sovit gott :)
Jag vaknade jag precis. Tidde ligger fortfarande halvdöd kvar i sängen haha . Snart så ska vi röra oss uppåt och göra lite frukost. Eller lunch kanske man kan säga. Tidde och jag ska nog bara ta det lungt  idag. Vi ska nog lägga oss i solariumet en stund bara och sen bara slappa. Senare idag ska vi åka in till friskis och gå på plusmedel passet. Det är det absolut bästa passet på hela veckan. Det ska bli skönt att träna nu när man inte har skött sig med maten under lovet.

Ha en bra dag!
 Puss


Grattis

Jag måste säga grattis till världens sötaste par. Tidde och Gustav firade 4 månader i Söndags. Ni är så himla söta tillsammans och jag vet att det  kommer bli många fler månader. Det är när man ser er som man blir påmind om hur fin och underbar kärleken igentligen är och hur mycket man saknar den. Puss på er sötnosar!


Höstlov

Heello!
Nu har det gått 4 dagar av lovet och jag börjar redan få ångest inför att skolan ska börja. Dagarna har varit lugna och jag har spendarat dem med vännerna. I helgen hände inget nämndvärt. Som vanligt var det ganska dött i Uppsala. Men det är ju faktiskt vardag och vi får hopppas att det blir bättre till nästa helg. I måndags var jag och discobowlade med tjejerna på bowlaget. Verkligen någonting som vi måste göra om. Efter det åkte vi hem till Julia, vi tog det bara lugnt och kollade på P.S I love you. En sorglig men endå en bra film. Kanske lite långtråkig. Ciao!



  

Hårdag

Tjaba, hoppas alla har haft en bra dag. Min dag har varit helt okej faktiskt. Jag vaknade upp lite halvt utmattad hos Julia runt tolv tiden.Då var det som vanligt dax för en lång morgon promenad med Lilo och Hugo. Men som tur var så hade Julias morfar redan varit ute med dom. Tusen tack för det! Orkar inte gå ut i det här kalla hemska vädret. Istället för att gå ut med hundarna låg jag Julia och Tidde kvar i sängen och kollade på sex in the city till typ 3. Då kom mamma och hämtade mig och Tidde för vi skulle åka vidare hem till mig för att färga håret. Först färgade vi mitt hår. Som vanligt färgade jag bara den hemska utväxten som alltid kommer fram efter bara nån vecka! Jag använde Schwarzkopf blonde som alltid. Då kan man alltid vara säker på att det blir ett bra resultat. Tiddes hår blev dock inte så bra. Hon ville få ljusa slingor, men det blev inga. Utväxten blev bara synligare. Imorgon ska vi göra ett nytt försök. Hoppas det blir bra, annars dödar hon mig HAHA. Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite film och äta yogurt med Tidde. BYEBYE!


17 februari

Hej bloggen !
Som ni ser har jag också skaffat mig en blogg. Enligt mig har bloggskrivandet i dagens samhälle blivit som att köpa nya kläder, för varje dag är det någon som skapar en ny blogg!

Jag är 15 år, fyller år den 27 september! Jag bor en bit utanför Uppsala med min mamma pappa och storebror. På fritiden tränar jag regelbundet på friskis & svettis samt umgås med mina vänner.På helgerna sysselsätter jag mig med fest och annat roligt. I min blogg kommer ni få följa mig i min vardag och roliga tillfällen med mina vänner. Så som paarty, shopping och annat kul.

Titta gärna in lite då och då, puss