Lily Allen - Fuck You


Måndag

Hej bloggen.
Nu har jag varit sjuk i tre dagar och jag har verkligen tröttnat! Jag vill bara ut i solen och träffa vännerna, istället får jag ligga i sängen och kolla på värdelösa pogram på tvn. Så som det känns nu kommer jag vara sjuk ett tag till framöver. Jag har en reäl förkylning och jätte ont i halsen. Jag var hos doktorn igår för att få medicin men han sa att det bara var ett virus och att det inte hjälpe med pencelin. Så jag får bara ligga hemma i sängen och vänta på att det ska bli bättre. Hoppas att alla ni andra har ett underbart lov!

Vill tillbaka till paradiset!

ängskär


















Vik


Lite grillning


Redo för ett nattdopp


Jag och Anders


Vi igen


Osminkad och läcker med geten bredvid, haha


Jag och Benny


Robin påväg hem


Amanda, jag & Julia på bryggan



busted Benny! Jag har lagom het röst när jag är förkyld :P haha!

Lördags

Igår samlades släkten för att fira min kusin Matilda och min mamma som fyllt år. Det blev grillning, bad och solen sken hela dagen. Underbart!


Kusinen Jm


Bad med kusinerna


Kusinen Felix


Kusinen Matilda som fyllde 4 år


Jm


Dax för att blåsa ut ljuset


Matilda


City




Ready to go

  

Fredag

Hej bloggen
Hela förmiddagen har jag spenderat vid poolen. Men nu ska jag börja fixa mig, sen ska jag möta tjejerna i stan. Jag ska köpa födelsedagspresent till mamma och köpa en väska och kolla på lite annat. Ha det bäst, puss!

 
Bild från midsommar

Pain!

Att hoppa in i duschen när man har bränt upp HELA kroppen kommer jag aldrig göra igen. Snacka om smärta!

 
Direkt från duschen.

Home again

Hej bloggen
Nu har jag kommit hem från paradiset. Det har varit många långa sköna dagar med mycket sol och bad ute de på underbara klipporna. Jag och Malina har varit med om det mesta kan man säga. Ni får höra allt senare och många sköna videos och bilder kommer. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det film med familjen. God kväll =)


JIPPI



Just nu håller jag på att packa väskan för imorgon åker jag och Malina till Malinas farmor och farfars sommar stuga i ängskär. Ska bli så underbart att åka bort ett tag! Vi stannar där så länge det är fint väder. Ni har väl inte missat att det kommer bli strålande väder hela nästa vecka. Gud vad skönt! Veckan kommer bestå av solning och badning på de varma klipporna vid havet. Ha det så bra! Massa bilder kommer senare.


Lördag

Några bilder från myskvällen med tjejerna <3


Lovisa och Julia


Amanda och Jag , haha


Gosiga Pandan

Midsommar dagen

Dagen efter midsommarafton var vi alla lagom slitna allihop. Så det fick bli ett lång varmt bubbelbad innan vi åkte hem till Amanda och hade myskväll.








Midsommar

Här är några bilder från midsommar. Flera finns på kajsablom@bilddagboken.























 

Julia bjöd på lite vacker sång medans vi väntade på att folket skulle komma. Så jävla sööt!

Glad midsommar

God morgon!
Nu ska jag bara äta lite frulle och packa sen åker jag hem till Julia. Senare kommer också Lovisa och Amanda till henne. Vi ska ut och äta lunch någonstans. Senare blir det PAAARTY! ;D Hoppas alla får en bra midsommar, puss!


Veronica Maggio


Torsdag

Hej Bloggen
Imorse vaknade jag med jätte ont i halsen och jag har känt mig lite hängig hela dan. Jag hoppas verkligen att det blir bättre tills imorgon. Man kan ju var sjuk på midsommar! Just nu håller jag att titta ut vad jag ska ha på mig imorgon. Det är tråkigt at det inte ska bli fint väder "/ men men, det kommer bli trevligt i allafall. Ikväll kanske jag åker hem till Julia och muppar lite och vilar upp mig till imorgon. Ha det bra, pusspuss! 

Är jag inte bra snygg i hatt ;D ? HAHA

Lady GaGa


Onsdag

Idag har Malina och jag legat vid poolen hela dagen. Så underbart!










Tisdag

Heej bloggen. 
Igår när jag var på stan köpte jag en klocka som ni får se lite senare och en väska på bianco som jag ska köpa i slutet av månaden. Efter stan åkte jag hem till Malina. Vi lagade en jätte god middag och bara satt och snackade och myste hela kvällen. Älskar dej gumman <3

 
  

Bianco 410:-
 

Fler bilder från Lördags






Tisdag

Hej bloggen.
Jag har legat ute och solat hela förmiddagen i den sköna efterlängtade solen. Men nu ska jag börja fixa mig och åka in till stan och träffa tjejerna. Hoppas alla får en bra dag, pusshej!


Saknar dej Zelal <3

Ett måste


Söndag

Hej bloggen.
Nu har jag legat hemma sjuk i mera än en vecka. Jag har verkligen tröttnat! Det känns som sommarlovet inte ens har börjat än. Men det kan ju också bero på det dåliga vädret. Hoppas allting vänder snart så man kan börja njuta av ledigheten. 

  


outfit

 

Lördag

Idag kom småkusinerna och hälsade på :)






Torsdag

Efter avslutningen åkte hela klasserna till en park i Vänge för att träffas en sista gång.












Skolavslutning

Det var en fin avslutning med många tårar. Jag kommer sakna er alla <3










Ikväll


Fredag

Hej bloggen.
Hela gårkvällen spenderade jag med alla nioklassare från skolan i parken. Det blev en lång och kall kväll men endå trevligt. Kommer sakna er alla så mycket! Idag åkte jag till Eriksbergskolan och plockade upp Julia efter hon hade haft sin skolavslutning. Hon var lika fin som alltid, det är så skönt att kvinnan äntligen är hemma igen! Efter det åkte vi hem till Julia och åt jordgubbstårta och firade att sommarlovet äntligen är här, JIPPI! Snart kommer Amanda också. Ikväll blir vi nog bara hemma eftersom jag är för sjuk för att gå ut och festa. Bilder från min avslutning och kvällen i parken igår kommer snart.

Är vi inte bra heta när vi är ute och går med Julias hundar ? ;D HAHA








Akon - Freedom


Summer



Topp-Gina Tricot
Skärp-Vero moda
Shorts-H&M
Skor-Skopunkten




Jeansjacka-Gina Tricot
Topp-Gina Tricot
Kjol-Ålens
Skor-Skopunkten

Måndag

God morgon.
Idag är jag hemma från skolan med feber och ont i halsen. Hoppas jag blir frisk snart! Man kan ju inte vara sjuk på skolavslutningen. Kändes tråkigt att inte kunna gå till skolan idag för idag har hela skolan fotbollsturnering. Det skulle varit roligt att se. Och det är inte det enda tråkiga. Det är också så att Julia åker till London idag. Kommer sakna henne så mycket! Som tur är kommer hon hem på Tordag. Hoppas du får en trevlig resa gumman, jag väntar på dig här hemma. 

 


love

Bianco 500:-


Lördags







Fredags




Hope - Who am i to stay


happy

 

Fredag

Hej bloggen =)
Idag har det varit en bra dag. Jag har mått bra och varit posetiv hela dagen. Jag har fått många glada nyheter. Tex, att jag kommer få ha kvar mitt mvg i spanska och jag har fått mvg i musik och idrott också. Framtiden känns ljusare på något sätt. Och jag börjar känna mig mycket säkrare på mitt gymnasieval. Ikväll ska jag träffa Frida, Amanda och Julia. Först ska vi gå på resturang och äta gott, sen ska vi hem till Julia och kolla på film och mysa. En perfekt fredagkväll. Bilder från kvällen kommer senare. Och jag får inte glömma att tacka Linda så mycket för hjälpen med bloggen. Den är inte riktigt klar men den har blivit jätte fin. http://lindawessman.blogg.se/

 

dress

Här är den andra klänningen som jag beställde till balen men som jag inte använde. Men den kommer vara parfekt att ha på nyårsafton eller något annat tillfälle. Jag fick den för 150 kronor på tradera.


balen

Kvällen bestod av mingel, middag, tal, uppträdande, teater, musik och mycket dans. Tack för kvällen alla <3
Här är några bilder från kvällen. Flera finns på min bilddagbok, kajsablom@


















































Tobias & Anders bjöd på lite sång, mycket vackert =) haha


Bal

Såhär ska jag se ut ikväll , vi får se hur jag gör med håret.



sjal-kreta
klänning-nelly.se
skor-wedins

Beyonce - Broken Hearted Girl


Onsdag

God morgon!
Idag kommer det bli en rätt slapp dag. Snart ska jag ta moppen in till skolan och göra om det nationella provet i svenska som jag inte klarade av. Sen tar jag moppen hem igen och börjar förbereda mig till balen ikväll. Hoppas kvällen blir lyckad! Massa bilder kommer senare.

Vart tog det fina vädret vägen :O !?
 


Morsdag

Älskar dej mamma <3