Söndag

Förlåt för dålig uppdatering på sista tiden. Men det har varit så fint väder och jag har inte haft lust att sitta inne vid datan. Hoppas alla har haft en bra helg. Bloggar mera nästa vecka. Pusshej <3

   

Summertime

Äntligen är sommaren här, jag har legat ute och solat och badat med tjejerna hela dagen.
Frilufsdag på studenternas
bal

Den tredje Juni har jag avslutnings bal. Balen kommer vara i skolans matsal, inte så speciellt roligt. Ni som har läst bloggen tidigare kommer kanske ihåg att jag skickat iväg en klänning till balen redan. Men det satt inte så speciellt bra, så jag tror jag ska försöka hitta nån annan. Den här klänningen till ett par vita klackskor skulle vara perfekt.


Tisdag

Hejsan bloggen
Idag blev jag hemma från skolan och bara tog det lungt. Ikväll tänkte jag ut och spring, sola solarium och plugga. Något annat jag måste göra ikväll är att städa hela huset. För imorgon kommer mamma hem och jag tror inte hon vill komma hem till ett ostädat hus.

   

Technology


Lördag

Hej bloggen.
Igår var jag på chill fest hemma hos Natasha. Mysig kväll med trevligt folk. Men kvällen slutade dock inte så bra. Påväg hem från Natasha ringde min bror Pontus och sa att han hade missat sista bussen hem och jag var tungen att köra honom. Och då gick moppen såklart sönder på vägen hem och jag var tvungan att gå med den en kilometer. Sen ringde vi en taxi som fick köra hem oss. Så vi kom hem tillslut i allafall. Men moppen min är trasig så nu vet jag inte hur jag ska överleva. Mamma ringde också från Kreta igår. Hon berättade att de hade 30 grader varmt varje dag och att hon skulle köpa någonting fint till mig där. Saknar henne så , tur att hon kommer hem på Onsdag. Bilder från gårkvällen kommer senare :)

    

Pusspuss

Bilder från festen igår
balfest ikväll


19 maj

Idag har det varit en emo dag. Mamma har åkt iväg till Kreta utan mig och jag fick just reda på att jag inte kommer få något sommarjobb på komunen i sommar. Det enda posetiva som hänt idag är att min klänning äntligen har kommit. Min bror är och hämtar paketet nu. Hoppas klänningen passar! Ni får se den senare. 

   

-


Måndag

Ikväll ska jag testa silvershampo, hoppas det fungerar.


today


18 mars

Idag tog vi "skojfotton" i skolan. Våran klass hade fritt tema.
Här är några bilder från 9b & 9cDancin' in the moonlight


Söndag


17 maj

Hej på er :)
Idag blir det en lugn dag. Snart ska jag ta moppen hem till Julia. Vi ska plugga och lite sånt, sen ska vi gå och träna.
Ikväll är det bara att vila upp sig till nästa vecka, jag är helt slut efter helgen. Men nästa vecka är ju bara 3 skoldagar så det är bra :D Juste, ikväll ska jag färga håret och ha i silvershampo också. Resultat får ni se senare.Hoppas alla får en bra dag , puss

yeah

Äntligen är dom mina!

Skopunkten 299 :-


16 maj

God morgon bloggen.
Vaknade precis efter en lång natt. Igår åkte vi till en fest i stenhagen men det var typ 15 pers i två soffor i en stor lokal. Inte kul alls så vi drog in och träffade lite folk på stan istället. Idag ska jag åka och kolla på hagunda när dom har match i stenhagen, sen ska jag åkte till gymmet och träna. Jag har inga planer för kvällen än. Vi får se vad som händer :) 
Fredag

Idag hade vi typ inga lektioner så jag orkade inte gå till skolan. Idag ska jag in till stan vid ett och möta mamma, vi ska kolla på klänning och annat till balen och äta lunch. Kvällens planer är inte riktigt klara än. Vi får se vad som händer :)


Torsdag

Hej på er !
Igår hade jag bara nationellt prov i No, sen slutade jag. Men Julia slutade inte förrän halv 4 och jag skulle hem till henne. Så jag gick till gymmet och tränade i några timmar. Efter gymmet åkte jag till eriksbergs skolan och plockade upp Julia och vi åkte hem till henne. Vid 7 tiden så skulle Julia åkte och träna så jag åkte hem. Påhem vägen fick jag ett sms av Malina som frågade om jag hade lust att ses, så äntligen har jag fått träffa henne! Jag var hemma hos henne till typ halv 2 igår. Vi låg och pratade och myste med hennes söta kattungar hela kvällen. Skönt att prata ut om allt som har hänt. Älskardej gumman <3


Horoskop från veckorevyn

Gäller perioden 14 maj - 27 majOxen 21/4-21/5

Försommaren skall inte vara stressig, och eftersom du tänker på det viset så strävar du efter två lugna och harmoniska veckor. Privat lyckas det bra, på jobbet kan det gå sämre. Men på fritiden njuter du verkligen av mysiga kvällar, djupa samtal och kanske en och annan bok.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3


Tvillingarna 22/5-21/6

Det händer inte så mycket men det trivs du ganska bra med. Dessutom har du onekligen tur på kärleksfronten så möjligheter att njuta saknas inte. Vill du kan detta rentav bli två riktigt heta veckor, i synnerhet om du redan har en partner eller har ögonen på någon som du vill ha.

kärlek/sex
4
kul/nöjen 2
tur/pengar 4


Kräftan 22/6-22/7

Du känner dig lite trött och det gör dig obenägen att satsa på något nytt, eller på något hektiskt över huvud taget. Nöjesliv och vimmel får vänta, och kärleken känns mest irriterande. Du behöver tid för dig själv, tid att vila, och gärna djuplodande samtal med en riktigt nära vän.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 3


Lejonet 23/7-23/8

Du och dina vänner drar åt olika håll och när de försöker övertyga dig om att satsa på det som de helst vill göra så kan du bli ganska sur. Du vill ägna dig åt dina egna intressen och inte åt deras. Kärlekslivet däremot fungerar strålande, där finns både samsyn och gott om äkta glöd.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 5


Jungfrun 24/8-23/9

Familj och vänner betyder mest för dig. Under dessa veckor betyder en mysig kväll hemma oerhört mycket mer än en glittrig vimmelafton. Du granskar dina nära relationer och du vill gärna förbättra dem. Inte minst vill du känna att andra behöver dig, och därför är du hjälpsam.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Vågen 24/9-23/10

Kärlek och sex hamnar hela tiden i fokus. Allt annat får vänta även om du faktiskt kan göra en del oväntade framsteg på jobbet trots att du är rätt ointresserad. Kärleken betyder allt, och du hamnar dessutom i valsituationer ideligen. Kanske hamrar ditt hjärta hårt för mer än en person.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Skorpionen 24/10-22/11

Försommarglädje har du gott om och därför känns vardagens sysslor och rutinuppgifter riktigt trista. Du vill antingen vara vild och satsa på hektiska nöjen, eller ägna all din tid åt filosofiska resonemang och äkta gemenskap med dina närmaste vänner. Vardagen lockar inte alls.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

Skytten 23/11-21/12

Du satsar på kärlek och skön erotik. Du vill vara lite äventyrlig och välja nya vägar, och det kan betyda att du kastar dig in i en passionerad kärleksaffär eller att du anförtror din partner saker som du inte sagt förut. Det är viktigt för dig att känslorna är äkta, levande och starka.

kärlek/sex
5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

Du orkar inte riktigt med nya händelser och projekt just nu. Helst skulle du bara ta det lugnt och vissa dagar vill du egentligen bara stanna i sängen. Risken för gräl är ganska stor de gånger som dina anhöriga inte förstår detta eller inte bryr sig om hur du känner. Ganska sega veckor.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 5
tur/pengar 2

Vattumannen 21/1-18/2

Just nu fokuserar du helt och hållet på dig själv och dina behov. Du odlar dina egna intressen, lyssnar på din kropp, unnar dig njutning och använder dina kreativa sidor flitigt. En del av dina vänner känner sig övergivna för att du så uppenbart är ointresserad av deras liv och problem.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 2
tur/pengar 5

Fiskarna 19/2-20/3

Du har två lugna försommarveckor framför dig. Betoningen ligger på lugna kvällar, fina stunder med familjen, motion som inte är för ansträngande och intressen som du kan pyssla med utan jäkt eller krångel. Du träffar också någon som du delar oväntat mycket med.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3


Väduren 21/3-20/4

Två fina veckor ligger inför dig nu. Mest handlar det om kärlek och sex, och på den fronten kan inget stoppa dig. Du är helt enkelt suveränt charmig och snudd på oemotståndlig. Har du en älskling redan så dyker det upp massor av möjligheter att få riktig fart på ert förhållande.


kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 5


Onsdag

Vi fick lite sång av småbarnen i matsalen, så söta!


NiloZelal sötnos


Max


haha jag


Benny


Rahand


Jacob


Amanda

Brownie                                    
Snart är det bal och mycket annat kul så jag funderar på att gå och göra en sun
tan när jag åker till stockholm i helgen. Det kostar bara 200 kronor för hela kroppen.

social fobiRädsla för att göra bort sig upplever de flesta några gånger under livet. Men när rädslan utvecklas till en social fobi, där känslorna hindrar den drabbade personen från att leva ett normalt liv, är det läge att göra något åt saken.

Så skrotar du din sociala fobi
Personer som lider av social fobi får en handikappad vardag. När rädslan för att göra bort sig tar överhanden och allt från att tala inför grupp till en lunch med klasskompisarna blir till ett oöverstigligt hinder, har rädslan utvecklats till en fobi. Den här typen av fobi är högst individuell, vissa är rädda för att rodna eller att skaka på handen medan andra fruktar att de ska göra bort sig på annat sätt. Nyckeln till att bli fri från sin fobi är att acceptera det tillstånd du försöker undvika och istället dra uppmärksamheten till det. Många tror att de visar svaghet om de avslöjar sina rädslor, men i verkligheten är det tvärt om. Vem gillar den perfekta människan? Vi får gärna ha lite fel och brister. Problemet med sociala fobier är att man anstränger sig till det yttersta för att kontrollera ett udda beteende, men kontroll är inte lösningen, det är problemet.


Kvinnans sexfantasier

 

Här är kvinnornas vanligaste sexfantasier.
Tidningen Glamour har frågar sina läsare om deras allra hemligaste sexfantasier är det många klassiker som landar på listan. Och några otippade nykomlingar. Det är en klar majoritet av Glamours läsare som fantiserar under sexakten för att bli tända, hela 84 procent av de tillfrågade erkände öppet att de hade sexfantasier under själva akten. Men det finns fler saker som eldar upp kvinnorna, till exempel:

Offentlig sex och otrohetsaffärer
70 procent av de som svarat på enkäten ville gärna ha sex på offentliga platser, åtminstone i fantasin och lite över hälften, 55 procent, drömmer om att vara otrogna mot sin partners - men låter det stanna vid just en dröm.

Åldersskillnad
Att ha sex med en man som är mycket äldre än en själv.

Kända män
Enligt samma undersökning ligger kändisar bra till på kvinnornas fantasilistor, 70 procent av de tillfrågade hade någon gång drömt om sängäventyr med en känd person.

Uniformer och expojkvänner
Män i uniform får det också att hetta till för flera, 56 procent diggade den typen av fantasi. Nästan lika många drömmer om sex med ett ex.

Männens sexfantasier

 

LISTA: Männens tio vanligaste sexfantasier. Amerikanska forskare har försökt kartlägga männens vanligaste sexfantasier. Männens fantasier skiljer sig från kvinnornas, menar forskarna och pekar på att en man gärna blandar in makt och dominans i sina drömmar medan kvinnorna suktar efter att göra någonting förbjudet.

Här är männens tio vanligaste fantasier av sexuell karaktär:

1. Trekant
Att ha en extra partner i sängen och gärna en till kvinna ligger högst upp på önskelistan.

2. Sex - här och nu!
Att få ha sex när lusten faller på, oavsett plats eller tillfälle, finner de flesta män som en upphetsande fantasi.

3. Rollspel
När moralen sätter p för att ha sex med andra än ens egen partner kan hon i alla fall klä ut sig till någon annan. Enligt undersökningen tänder männen till ordentligt på en "främmande" karaktär i sängkammaren.

4. Sex med en främling
Om gränsen inte är lika klar som i det ovanstående exemplet är tanken på sex med en okänd kvinna extremt upphetsande.


5. Göra det förbjudna

6. Att gå över gränsen och till exempel ha sex med fruns bästa väninna eller chefens fru hamnar också högt upp på fantasilistan.

7. Hans partner har sex med en annan man

8. Att titta på medan äkta frun har hett sex med en annan man är också en upphetsande tanke för många, men att göra fantasin till verklighet var inte så många intresserade av.

9. Sex med en yngre kvinna, att delta i en sexorgie och att ha ett eget harem var också med på listan.
 
10. Den klassiska fantasin med sadomachosistiska inslag.


11 maj

Kom hem från skolan för en stund sen. Jag har kännt mig som ett vrak hela dan! Jag gick och la alldelles mig för sent igår. Ikväll måste jag plugga massa biologi inför nationella provet imorgon, men först ska jag äta middag och ut och springa några kilometer.

Julia & jag


Amanda


JagHa en fortsatt trevlig dag ( :

/ kajsa


Party

Någon mer som ska dit ? ( :


balfest

Äntligen har jag hittat en klänning som jag kan ha på eriksbergs balfest den 21 maj. Jag hittade den på internet för bara 150:- Lite tråkigt att den var svart, men det går att pigga upp med några söta skor och en liten väska.

 NY* Strapless klänning xs/s

love it


Lördag


Lördag

Grillkväll med tjejerna ikväll =)


Lovisa, Kajsa , Frida , Amanda, Julia & Zelal  <3

JB

Idag har jag varit på insperations kväll på John Bauer gymnasiet. Alla som går idrott/hälsa linjen och de som funderar på att börja där efter sommaren fick komma. Jag trodde jag skulle få träffa mina blivande klasskamrater som jag ska gå med efter sommaren. Men det var bara 8 st som kunde komma, men det var många från 1an som kom. Det var trevligt att träffa dom också. Men trevligast var att få träffa Carro igen. Har saknat dej så otroligt mycket gumman, vi måste ses oftare!


haha

Zelal och jag på musiken idag !


that's amore

Jag sitter och kollar på Thats amore på mtv. Jag fattar inte att tjejer är med i det pogrammet frivilligt och blir så förnedrade. Alla har en bild i sitt huvud att alla italienare är romantiska och underbara, skitsnack!  Därför kan fula Dominico Nessi komma in och dominera över tjejerna och välja precis vilken han vill ha.Vilket skämt!


sommar 08


hjärtat

Efter skolan kom älsklingen hem till mig. Vi ska bara mysa och plugga ikväll <3


6 maj

balklänning

Jag börjar få lite ångest innan balen som är snart. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag har börjat kolla runt på sidor som nelly,  bubleroom & asos. Det finns jätte många fina klänningar men jag hittar ingen som jag verkligen fastnar för. Jag måste ut på stan också och prova lite. Man vill ju hitta den perfekta balklänningen. Jag kanske måste inlägga att våran bal inte kommer bli nått stort precis. Det blir bara middag och dans i matsalen. Festen blir veckan där på. Det är färför jag valt att kolla på lite mer vardagliga klänningar. Vad tycker ni om dom här tre? :)


Nästa

Jag är så himla trött på min mobil! Nu har jag äntligen bestämt mig för att köpa en ny. Känns lite surt att lägga alla pengar på en ny mobil. Det finns så mycket annat man vill ha. Men jag jag ska bara köpa en Sony Ericsson k810i. Dom är inte speciellt dyra och den är bättre bra. Skönt att få en kameramobil med blixt.


5 maj

Hej läsare :)
Har precis kommit hem från skolan. Jag har en hemsk huvudvärk. Men det kanske beror på det kvava vädret. Vart tog det fina vädret vägen :O ? Det här suger!


very first time


4 maj

Hej alla , Idag har jag varit hemma hela dagen med feber och ont i halsen. Men det känns mycket bättre nu som tur är.
För imorgon måste jag gå till skolan och göra nationella proven i matte. Lycka till imorgon allesammans, hoppas det går bra för alla :) 


Modell för en dag

http://www.makeupinstitute.com/modell.html


haha

Det är flera personer som har komenterat att jag liknar bloggaren Paow på sista tiden, haha! Är det sant? Eller är det bara för vi båda har blont hår? Själv så tycker jag inte att vi är ett dugg lika..

http://paow.se/

Love & Sexy Magic


90 års fest

Idag har jag varit i Skinnskatteberg nere i Västmanland hela dagen. Min gammelmormor Sigrid fyller 90 år idag och hon hade hyrt en jätte fin herrgård vid en mysig sjö som hela tjocka släckten samlades i för att fira henne. Vi åt en god buffe och sen fick vi smaka på en av morfars smaskiga gräddtårtor. Jag fick träffa många släktingar som jag inte ens visste att jag hade. Tänk att jag har en gammelmormor som är 90 år och hon är piggare än mig, HAHA.


Mormor och Morfar


Min mormors syster Ewa, Sigrid och mormor


Sigrid


Sigrid och mamma


Bror Pontus, jag och Sigrid


Kusinen Valentin


Moster Rosmari och kusinen Amanda

myskväll

Hej :)
Dagen började med att jag gick på stan med mamma. Jag hjälpte henne att shoppa lite snygga kläder. Efter det kom Julia och Amanda hem till mig. Vi har legat och degat vid poolen nästan hela dagen. Nu ska vi börja kolla på Heart brek hotel och äta nått gott. Ikväll blir vi bara hemma och tar det lungt. Känns som vi behöver det efter den långa gårdagen.
Hoppas alla har sett filmen. Om inte så har ni verkligen missat något! Så jävla skön ;D


Outfits till valborg

Dag / Kväll


Shorta- H&M                             Topp-Gina tricot
Väska-H&M                               Kjol-Gina Tricot
Short- Holmlunds                     Skor-Wedins
Skor-Din sko             


VALBORG

Här kommer några fler bilder från valborg, fler finns på kajsablom@bilddagboken.se.


VALBORG

Några bilder från igår, kommer fler bilder senare :)