Britney Spears-Someday


Onsdag

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Idag blev det ingen träning efter skolan eftersom jag måste plugga massa psykologi och matematik ikväll. Men vi hade specialidrott idag, så det var ingen fara. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tv/datan och plugga massa, lugn kväll. Juste, jag har ju glömt berättat att jag har börjat på innebandy igen. Jag har faktiskt min första match med laget redan IMORGON, och jag har inte ens hunnit tränat med laget än. Jag är lite nervös eftersom jag inte har spelat innebandy på ett tag, men det ska bli jätte roligt. De visste att jag hade spelat innebandy innan och de hade ont om folk till matchen, så då är det klart att man ställer upp =) Ha det så bra allesammans!

Alltid lika het efter 3 timmars idrott =P Men jag bjuder på den. Duschen nästa!


Tisdag

Idag har jag jobbat om virus på den medicinskagrundkursen och jobba med gramatik på Spanska. Efter skolan kom mamma och hämtade mig. Nu har jag pluggat klart pskologi och ska iväg och träna med Julia. Sen ska jag skynda mig hem för att titta på Idol. Trevlig kväll =)


Måndag

Då var skoldagen avklarad. Idag har jag varit på fyrisfjädern och spelat bedminton hela förmiddagen, sen åkte jag tillbaka till skolan och hade Svenska. Men nu är jag äntligen hemma. Nu ska jag ta mig nånting och äta och hoppa in i solarimet en snabbis innan mamma och pappa kommer hem. Sen blir det middag och en springtur. Och ikväll får man ju bara inte missa Svenska Hollywood fruar =)





Födelsedag

Fikadags, morfar hade gjort finaste tårtan till mig =) Tack för alla söta gratulationer idag!


glad 16åring

Nu har jag ätit en god frukost och blivit grattad av familjen. Jag fick pengar och blommor. Snart kommer släkten på lunch, sen ska jag, mamma och mormor åka in till stan och stor shoppa =D byeee!




Släktmiddag

Lite bilder från gårdagen =)












Lördag

Idag har jag hjälp mamma att städa huset för allt främmande som kommer och grattar mig imorgon. Ni har väl inte glömt att jag fyller år imorgon ;) Efter städningen åkte hela familjen hem till farmor och farfar där jag blivit grattad i förskott och vi har också grattat min kusin och farfar som nyligen fyllt år. Senare ikväll ska jag möta upp Amanda och Julia i stan. Vi ska titta på nya beck filmen. Bilder från dagen kommer imorgon. Nej nu ska jag mumsa i mig lite tårta med släkten. Ha det så bra =)


time to go


Fredag

God morgon bloggen =)
Idag vaknade jag vid halv tio och kunde omöjligt somna om igen, jätte irreterande! Så nu har jag legat med datan i knät i snart en timme och väntar på att min lilla prinsessa ska vakna. Jag ska vara snäll idag och låta henne sova ut. Jag vet att hon kommer döda mig när hon ser bilden, men jag kunde bara inte låta bli (a) såå söööt! Efter hon har vaknat ska vi äta lite frulle och sedan åka iväg på  mötet. Sen ville prinsessan åka in till stan och shoppa lite, så det ska vi också göra. Hoppas alla får en bra dag =)


Tonight

Nu har jag och Julia precis kommit hem från ett jobbigt intensivpass och lite gym. Nu ska vi hoppa in i ducshen, sen blir det mys med film och popcorn. Imogon blir det infinity möte vid halv ett. Hoppas alla får en trevlig kväll =)


Torsdag

Tudeluu =)
Idag gick jag upp vid 10 och började fixa mig och åkte in till stan för att möta Julia efter hon slutat slolan. Vi tittade på lite snygga kläder och skor. Jag hittade massa grejer som jag ska köpa sen när jag fått pengar efter helgen. Efter stan tog vi en långpromenad hem till Julia. Nu sitter vi bara och muppar vid varsin dator. Senare ska vi iväg och träna, sen får vi se vad kvällen bjuder på för skoj =)

Lurviga Lilo och jag =D haha


Onsdag

Idag var det sista skoldagen för den här veckan, sen är vi lediga. Så himla skönt! Idag har vi haft matematik, datakunskap och idrott sista lektionen. Så nu ska jag hoppa in i duschen. Snart kommer mamma hem med kinamat, sen ska jag till Malina och mysa =) Imorn ska jag upp tidigt och möta Julia på stanis.


Tisdag

Idag har jag haft medicinsk grundkurs och Spanska plus skolfotto. På första lektionen jobbade vi om svininfluensan och på spanskan jobbade vi med olika danser mm. Vi fick prova på samba och olika danser, ja våran lärare är helt galen =P haha.! Nu har jag precis ätit lite mellanmål och snart ska jag iväg och träna. Ikväll ska jag på pulsmedel med Julia och Paulina. Imorgon är det sista skoldagen, sen är det helg =D

Bjudar på några bilder från idag





Måndag

Idag har jag haft idrott halva dagen och resten Svenska. Det har gått ganska bra. Mamma har precis lagt i slingor i mitt hår så nu sitter jag här med min superheta slingmössa. Ikväll måste jag plugga matte och psykologi sen ska jag tvätta håret med silverschampo också, så man blir lite extra fin till skolfottot imorgon =) haha!


ensam mamma söker

Klockan 8 ska jag titta på "ensam mamma söker" med mammi som vanligt =)


Söndag

Nu har Malina precis åkt hem. Vi hade jätte mysigt igår! Nu ska jag börja fixa mig lite, sen ska jag åka in till stan för att sola och träna. Idag ska jag bara ta det lugnt hela dagen och kanske plugga lite ikväll. En perfekt Söndag =)


Heej bloggen

Träningspasset idag gick jätte bra fast det var så sjuuuukt jobbigt! Efter träningen åkte jag hem och åt lite grillat med familjen och Malina älsklingen kom över. Nu ligger vi bara och muppar i sängen och garvar ihjäl oss som vanligt =P Vi är ju inte normala någonstans! Hoppas att Julius kommer över snart så kan vi ha en myskväll =D Nu ska vi ta en promenad till Malina och äta lite efterrätt sen ska kolla på house of wax.

Jag är partysugen! men Uppsala är helt dött som vanligt =(


Lördag

Idag känner jag mig lite matt eftersom jag sov så dåligt inatt. Filmen igår var verkligen den hemskaste jag sett. Aldrig att jag tittar på den igen! Men vi hade det jätte mysigt endå med mumsig kladdkaka och vindruvor och mycket annat gott. Nu ska jag och Julia ner till friskis och svettis och köra ett reält intensivpass. Det känns som det behövs efter allt man proppade i sig igår =P haha! Ikväll ska jag hem och grilla lite med familjen, sen får vi se vad som händer =)

har lite brist på bilder för tillfället. Så det får bli en bild från kulturnatten =)

Fredag

Idag har jag haft psykologi och idrott & hälsa, men nu är jag hemma och det är helg =D ÄNTLIGEN! Nu ska jag hoppa in i duschen sen kommer julia och kanske några andra brudar hit. Vi ska bara baka kladdkaka och ta det lugnt ikväll. Mamma har hyrt filmen män som hatar kvinnor som vi ska se också. Det är många som har rekomenderat den så den ska bli rolig att se. Hoppas alla får en trevlig fredagkväll =) puss


time for school




haha nööööördar!


Ken Ring - Nu Måste Vi Dra


Torsdag

Idag kom jag hem vid halv 3 för vi fick åka hem efter vi blev klara med provet. Idag har de varit en intensiv dag med engelska redovisning och prov. Men nu är det över =) Nu ska jag bara äta lite sen ska jag åka och träna. Julia och jag ska gå på intensiv pass ikväll. Fyfan vad jobbigt! haha

Världens bästa mamma <3
'



Onsdag

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Mamma plockade upp mig efter min sista lektion, sen åkte vi till maxi och handlade. Nu ska jag hoppa in i duschen eftersom vi hade specialidrott sista lektionen, och vi spelade fotboll =P ikväll har jag massor att plugg!

Molly och jag just nu =)

Tisdag

Då var ännu en dag avklarad. Idag har jag haft medicinkgrundkurs och spanska. Jag höll på att avlida på spanskan! Det är så orättvist att alla andra får gå hem =( menmen, är man duktig så är man! Just nu ligger jag bara i sängen och kollar på tv medans jag tittar lite på repetionsuppgifterna till provet på Torsdag. Idag har också farmor och farfar varit och hälsat på. Det var trevligt, det är inte så ofta man hinner träffa dom när man har så fullt upp hela tiden. Imorgon blir det fotboll på specialidrotten =) det är några i klassen som ska hålla i lektionen. Hoppas alla haft en bra dag!


Pontus och Mimmi


Potus är alltid lika het, hahaha!


Måndag

Idag har det varit en riktigt härlig dag. Jag spelade bara innebandy hela förmiddagen och läste en bok hela svenska lektionen, sen slutade jag. Jag blev riktigt sugen på att börja på innebandy igen efter lektionen, vi får se hur det blir med det. Nu sitter jag bara och pluggar medicinsk grundkurs, för på Tordag har jag prov. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla lite på Sveriges fulaste hem med mamma sen ska jag lägga mig så jag är pigg imorgon =)




God morgon

Just nu ligger jag i sängen och försöker vakna till. Gud vad trött jag är! Om 50 minuter måste jag åka iväg till fyrisfjärden och spela innebandy hela förmiddagen med klassen. Så nu är det dags att börja göra sig i ordning. Här är en bild på våran tränare som vi ska ha idag. Gissa om det kommer bli jobbigt. Hoppas alla får en bra dag =)


(Johannes Gustafsson)


No more work

Juste jag har glömt berätta att jag sa upp mig från jobbet igår. Det var verkligen inte värt pengarna och jag har inte tid att jobba hela eftermiddagarna. Men jag fick i allafall ihop 1000 kronor den här veckan. Ser det inte lite lockande ut? haha




Söndag

Nu har jag pluggat matematik i snart två timmar och det får räcka för idag. Nu är det dax att börja plugga medicinsk grundkurs istället eftersom vi har ett stort prov på det i slutet av den här veckan. Sen ska jag försöka komma ut på en springtur innan jag hoppar in i duschen och börjar vila upp mig till den kommande skolveckan.

Kanske inte den snyggaste, men den bästa!

Kulturnatten

Ja då var ännu en kulturnatt avklarad. Kvällen började med fest hemma hos Natasha. Sen drog vi vidare ut på stan. Vilken tur att det slutade regna till vi gick ut annars hade kvällen sugit! Vi gick runt på stan och träffade massa trevligt folk och tittade in på framfickan mm. Det var roligt att träffa månniskor som man inte träffat på evigheter. Tack för en trevlig kväll alla =)


















Kulturnatten

Idag gick jag upp vid åtta och åkte in till stan och mötte Julia och började jobba. Vi blev av med rätt många reklamblad eftersom det var så mycket folk på stan idag, så det var skönt. Nu ligger vi bara hemma hos Julia och vilar upp oss till ikväll. Becouse tonight it's partytime! Hoppas alla får en trevlig kväll =) skriver kanske ett inlägg innan vi åker ikväll.


Min bästevän <3

back 2 school party


Jag ska vara värdinna på back2schoolparty. Så nu vill jag se alla snyggingar komma och dansa gärnet den 16 oktober!

MER INFO OCH BILJETTER PÅ:
WWW.INFINITYEVENTS.SE


blä för matte

Direkt när jag kom hem idag gick jag ut och solade och njöt av den sköna solen. Gud vad jag kommer sakna den! Nu sitter jag bara vid datorn, men jag ska snart ta tag i matten. Jag har 15 sidor att göra till nästa vecka =/ så det är nog bäst att jag börjar nu.


Torsdag

Godmorgon =)
Nu är det en timme kvar tills jag måste åka iväg med moppen till skolan. Har inte alls lust att sätta mig på moppen i det här kalla vädret! Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och äter lite frukost. Idag har jag engelska och datakunskp, sen slutar jag. Men det bästa är att jag är ledig från jobbet idag =D LYCKLIG! Hoppas alla får en bra dag, skriver mera ikväll =)


Onsdag

Guuud vad jag har varit dålig på att uppdatera på sista tiden, förlåt! Det har varit så fullt upp med all skola, jobb och träningar. Jag lovar att bättre mig =) Jag kom precis hem från skolan och jobbet. Nu sitter jag lite smått utmattad och äter lite pannkaka, sen ska jag ut på en lång promenad med mina nya gå stavar, haha vi får se hur det går =P Hoppas alla har haft en bra dag! Snart är det kulturnatten, JAG ÄR TAGGAD =D haha!


Lördags






Tomorrow

I morgon på idrott & hälsa A lektionen ska vi pröva på Lacrosse. Jag har knappt hört talas dom sporten tidigare. Men det ska bli spännande =)


Söndag

Jaha då var det redan Söndag. Jag har bara tagit det lugnt i helgen eftersom jag inte har varit helt frisk. Men jag har umgåts med tjejerna och varit och shoppat i allafall. Så nu är jag redo för den nya skolveckan. Jag ska också extrajobba lite. Jag ska dela ut reklam på stan. Kanske inte det roligaste jobbet, men vad gör man inte för att få pengar? Ni får komma fram och hälsa om ni ser mig =) Just nu ligger jag bara i sängen och myser med Molly, men igentligen måste jag skriva klart min uppsats i psykologi och göra spanska glosor. Jag har skutit på det i några timmar. Men nu tror jag att det är dags att börja. Senare ikväll kommer bilderna från igår. Ha det bra =)




Min lilla socke <3

Sthlm

Shopping med tjejerna imorgon =)


Fredagsmys

Myskväll med Julia och Natasha ikväll. Vi bjuder på några spexiga bilder =D haha enjoy!


´





Torsdag

Idag har det gått rätt bra i skolan faktiskt. Jag har haft datakunskap och engelska. Dock kännde jag mig som en 80åring med mina kassa datakunskaper =P haha men jag lär mig väl med tiden. Efter skolan åkte jag med mamma och gjorde några ärenden. Jag fick bla en dataväska. Efter det hämtade vi upp pappa från jobbet och åkte hem. Nu har jag precis kollat färdigt på du blir vad du äter och nu tänkte jag hoppa in i duschen. Imorgon ska jag träffa Julia älski =D<3


Home again

Nu har jag kommit hem från doktorn. Det gick jätte bra. Han var jätte snäll och gav mig kortison spray och sen ska jag gå till läkarhuset någongång i veckan och göra olika tester. Så nu kanske jag kommer bli frisk för en gång skull! Nu ska jag börja städa lite här hemma sen ska jag göra lite köttfärssås och spagetti innan la familia kommer hem.


Petter - Rostig Kärlek


Time to go

Nu drar jag iväg till doktorn. Bjuder på några osminkade bilder =P

 




Onsdag

Tyvärr var det falskt alarm igår. Jag börjar inte bli bättre, snarare sämre. Jag hade så ont i halsen imorse att jag inte ens kunde svälja. Så jag kunde inte gå till skolan idag heller. Just nu ligger jag död i sängen men jag ska försöka ta mig ut till köket och göra lite nudelsoppa sen ska jag pallra mig iväg till doktorn.


Godnatt

Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik, njuter av en kopp med härligt grönt te och några mumsiga kvällsmackor. Jag mår faktiskt mycket bättre nu efter jag tagit en lång skön dusch. Men jag tror endå inte att jag kan vara med på idrotten imorgon. Imorgon ska jag till doktorn vid fyra. Vi ska äntligen kolla upp vad det är för fel på mig. Det är ju inte normalt att vara sjuk HELA tiden. Önska mig lycka till! Nu ska jag bara dricka upp sen tänkte jag gå och lägga mig faktiskt. Skönt att lägga sig i tid så man är pigg imorgonbitti. God natt alla & sov så gott =)


Tisdag

Nu är jag äntligen hemma efter en lång och jobbig dag. Idag hade jag mina första lektioner i medicinsk grundkurs och spanska. Helt okej, förutom att jag har haft en hemsk huvudvärk hela dagen och varit snuvig. Hoppas verkligen att det blir bättre tills imorgon så jag kan vara med på idrott/hälsa lektionen. Ikväll ska jag bara ta det lungt och ta hand om mig själv. Sånna kvällar behöver man ibland. Ha det bra =)