Gott nytt år!

Det känns inte speciellt roligt att jag blivit sjuk precis på nyårsafton. Men det stoppar absolut inte mig ifrån att fira det nya året tillsammans med tjejerna. Snart ska jag åka hem till Molly där vi ska fixa oss tillsammans inför kvällen innan vi åker hem till Lisa. Hemma hos Lisa kommer det bjudas på en god trerätters middag och sedan förfest tillsammans med alla tjejerna. Jag ser fram emot kvällen trots att jag mår piss. Hoppas alla får en trevlig kväll




Victoria secret fashion show

Eftersom jag ångrade jag mig angående klänningen som jag tittat ut igår så var jag tvungen att åka till både stan och gränby idag tillsammans med mamma för att leta efter en annan nyårsklänning. Som tur var hittade jag en på Åhlens i sista sekund innan vi åkte hem efter flera timmars letande. Snart ska jag bädda ner mig i sängen till Victoria secret fashion show. Jag pratade precis med min kompis Pontus som skulle göra precis samma sak. Undrar om det är lika många killar som tjejer som tittar på det? Men man kan väl gissa att det är utav helt olika anledningar.




Ett nytt år..

Att det snart är ett nytt år ger mig blandade känslor. År 2010 har varit ett år som givit mig många glada minnen som jag sent kommer att glömma och självklart mindre roliga minnen. Men samtidigt blickar jag framåt och ser fram emot det nya året eftersom jag är nästan säker på att det kommer bli ännu bättre. Ett nytt år ger chansen att börja om på nytt och man kan ta lärdom ifrån det tidigare året. Jag tänker inte ha något dumt nyårslöfte som bara kommer rinna ut i sanden. Men jag har lovat mig själv att förbättra min inställning till nästa år och se det goda som livet har att erbjuda. Jag önskar alla läsare som följt min blogg detta år ett gott nytt år och jag hoppas att ni stannar kvar nästa.





Två dagar kvar

Det nya året ska jag självklart fira tillsammans med alla mina närmaste vänner. Kvällen kommer börja med en stor tjejmiddag och sedan förfest hemma hos Lisa där alla tjejerna kommer befinna sig. Senare på kvällen ska vi röra oss vidare in till stan för andra festligheter. Jag hoppas att det kommer bli en kväll som jag sent kommer att glömma.


Heldag i staden

Nu har jag precis kommit hem efter en heldag på stan. Tyvärr hittade jag inte mera än ett linne på rean men som tur var hittade jag en nyårsklänning som jag förmodligen ska köpa imorgon och två halsband i allafall. Efter vi gått klart på stan gick jag och åt på Dragon palace tillsammans med Natasha. Efter middagen träffade vi på Sandra, Kajsa, Julia och Hanna på stan. Vi gick och tog en mysig fika på Storken innan jag åkte hem igen.


Onsdag

Jag och tjejerna har precis vaknat till liv hemma hos Julia. Snart ska vi äta frukost och göra oss klara för stan. Vi ska även träffa Natasha som kommit till Uppsala och ska stanna under lovet. Jag håller verkligen tummarna att jag kommer hittaa nånting snyggt på rean och en snygg nyårsklänning på stan idag. Hoppas alla får en bra dag♥ 


Solpalatset

Efter middagen igår åkte jag in till stan för att gå på ett spinningpass på Friskis och Svettis. För er som gillar spinning rekomenderar jag passet klockan 18.00 på Måndagar på väderkvarnen. Det var en jätte bra ledare och det spelades skön musik under hela passet. Efter träningen gick jag till solpalatset som bara ligger två dörrar ifrån friskis och svettis. Jag har bestämt mig för att jag ska börja sola där framöver. Nästan lika bra solarium till ett billigare pris.


Min sötnos ♥


God morgon!

Imorse ringde mamma och väckte mig vid klockan tolv. Gissa om det är underbart att ha lov? Just nu ligger jag i sängen och tittar på Baksmällan samtidigt som jag funderar över vad jag ska hitta på idag. Jag känner att jag måste träna men en springtur ute i den här kylan känns inte speciellt lockande. Kanske jag tar mig till gymmet senare idag. Jag hoppas att Julia kommer hem ifrån sin pappa idag så att jag kan få träffa henne också.



Hälsobloggen är uppdaterad: http://halsolivets.blogg.se/


Sheer blonde

Innan jul bestämde mamma och jag oss för att vi skulle slinga håret på varandra. Eftersom jag färgade håret hos frisören sist blev det tyvärr inte samma bra resultat som jag hoppats på. Eftersom jag inte blev nöjd med färgen köpte jag ett silvershampo från John Frieda Collection som jag använt tidigare. Sakta men säkert börjar håret få tillbaka den färg som jag vill ha. John Frieda har schampo och balsam för alla färger och hårtyper.


Mot jobbet

Idag var det egentligen planerat att jag skulle åka till Stockholm för att shoppa på mellandagsrean tillsammans med tjejerna men tyvärr måste jag jobba. Det var inte roligt alls när väckarklockan ringde imorse eftersom jag inte kunde somna igårkväll. Men efter en varm dusch blev jag piggare och nu är jag redo för att åka till jobbet. Idag kommer det vara en lång dag eftersom jag slutar vid klockan åtta ikväll. Hoppas alla får en bra dag!



Bjuder på en härlig bild på Amanda från förra året när vi var i Järvsö


Skinnskatteberg

Igår firade jag en jätte mysig julafton hemma hos min morbror tillsammans med hela släkten. Dagen började självklart med att jag tittade på Kalle Anka med kusinerna innan maten serverades och tomten kom med alla julklapparna. Kvällens höjdpunkt var absolut att få se min gammelmormor som är nittiotvå år gammal dansa runt granen tillsammans med alla oss andra med världens största leende på läpparna. Det blev en julafton som jag sent kommer att glömma. Idag samlades hela släkten igen och även några av mormors vänner för att fira hennes födelsedag. Firandet började med champagne och sedan en god tre rätters middag. Trots två underbara dagar i Skinnskatteberg känns det skönt att vara hemma. Jag hoppas att alla haft en super bra jul ♥


Igår fick jag bland annat boken Egoboost, parfymen Drems Unlimited och en datorväska.


GOD JUL!


Hemma igen

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan. Tyvärr hittade jag inte ett enda par jeans men en söt blus fick följa med hem istället. Efter stan gick jag till friskis och svettis där jag körde en timmes fysträning. Nu kan jag garanterat äta morfars goda julgodis utan att få dåligt samvete. Efter att jag varit och tränat gick jag och solade solarium innan jag åkte hem igen. För tredje gången i rad slukade maskinen mina pengar! Jag fick betala åttio kronor för att sola åtta minuter. Kanska dags att byta solarium? Rekomenderar verkligen inte OPEN SUN & GOOD LOOKS på kungsgatan. Nu ska jag snygga till mig innan gästerna kommer hit. Hoppas alla får en trevlig kväll ♥


Torsdag

Idag kommer min pappas släkt över på middag eftersom vi ska fira jul hos mammas släkt i år. Men innan ska jag åka till stan för att titta efter ett par nya jeans och träna. Efter träningen tänkte jag även sola solarium om jag hinner det innan jag åker hem igen. Det kommer bli en trevlig kväll. Hoppas alla får en bra dag ♥




Blue Village

I Söndags när min faster och hennes familj hälsade på berättade hon att dem hade bokat en resa i maj till Turkiet. När jag såg bilderna blev jag helt förälskad! Hotellet dom ska bo på heter Blue Village som ligget några kilometer ifrån Sides centrum. På hotellet finns allt ifrån ett eget shoppingcentrum till en egen vattenpark. Dem undrade om jag skulle vilja följa med. Vi får se om jag får ihop tillräckligt med pengar tills dess. Jag får ju inte glömma bort att jag ska åka utomlands med tjejerna i sommar så jag måste spara pengar till det. Men visst ser det underbart ut?










Första dagen på lovet

Idag började jag dagen med en lång promenad trots hemska kylan ute. Det var en bra start på dagen! Mamma ringde precis och berättade att hon skulle köpa skjortan som jag tittat ut igår efter jobbet åt mig. Glad tjej! När mamma kommit hem ska vi även slinga håret på varandra så vi båda blir snygga framöver till jul och nyår.


Julklapparna klara!

Tidigt imorse var det en kort julavslutning i skolan innan vi äntligen fick lov. Jag ser verkligen fram emot ledigheten framöver. Efter skolan var jag tvungen att åka till jobbet i några timmar innan jag träffade tjejerna på stan. Som tur är hittade jag alla julklapparna idag och tittade även ut en skjorta som jag förmodligen ska köpa imorgon.


God morgon!

Idag ska jag åka in till skolan för att gå på julavslutningen. Sen har jag äntligen jullov! Det ska bli jätte skönt att vara ledig. Efter avslutningen ska jag jobba i några timmar innan jag ska träffa Julia på stan för att handla julklappar. Jag ska även titta efter nånting snyggt att ha på mig under julhelgen och nyår. Ha det så bra!


Nelly.com

Det är så mycket just nu så att jag knappt hunnit lägga tanken på vad jag ska ha på mig för nånting snyggt på julafton och nyår. Jag tittade precis in på Nelly.com för att titta om det fanns nånting fint där som skulle passa. Tyvärr hittade jag ingenting förutom den här söta röda klänningen från Rare Fashion för 499 kronor. Vad tycker ni?


Måndag

Idag bestämde jag mig för att stanna hemma ifrån skolan för att skriva klart en svenska/idrott uppgift som måste vara inlämnad innan jul. Det är den tråkigaste skoluppgiften jag gjort på länge så jag hoppas att jag hinner bli helt klar med den idag. Senare idag funderar jag på att åka in till stan för att träna och sola. Det förtjänar jag efter en hel dags pluggande. Imorgon ska jag gå på stan tillsammans med Julia för att köpa julklappar. Det ska bli mysigt!


Jakt efter julklappar

Jag förstår inte varför jag alltid ska vara ute i sista sekunden med allting hela tiden. Julafton är redan på Fredag och jag har inte köpt en enda julklapp än. Som tur är vet jag vad jag ska köpa till mamma, pappa och till mormor som fyller sjuttio år på julafton. Under veckan måste jag åka till stan för att leta efter julklappar till resten av släkten. Det tror jag är lättare sagt än gjort! Förresten, en ny design kommer upp inom kort!


Söndag

Imorse kändes det underbart att sova ut ordentligt. Nu känner jag mig pigg och mår mycket bättre. Idag kommer min faster och hennes familj och hälsar på. Det ska bli jätte roligt att träffa kusinerna igen.


Helgens låt


Lördag

Idag var jag tvungen att åka till jobbet för att hålla i två kalas trots att jag mådde dåligt efter gårkvällen. Det kändes tungt att kliva upp ur sängen och åka dit men när jag väl kommit fram kändes det mycket bättre som tur var. Ikväll bestämde jag mig för att stanna hemma och bara ta det lugnt. Mamma och jag har hyrt en film och köpt lördagsgodis så ikväll blir det en myskväll framför tvn. God kväll alla läsare ♥
 





Fredagen

Igår åkte jag till Sarah tillsammans med tjejerna för att fira hennes födelsedag. Kvällen började med middag innan Sarahs pojkvänn och hans vänner kom över och festade. Det blev en rolig kväll med trevligt sällskap, bra musik och mycket dricka. Kanske lite för mycket för min del. Ha det så bra ♥

























Togs inte speciellt många bilder under kvällen, men här är några i allafall.


Äntligen Fredag!

Imorse åkte jag till UTK-hallen för att spela tennis och badminton på specialidrotten. Efter lektionen åkte jag direkt hem till Molly. Snart ska vi börja fixa oss inför ikväll då vi ska åka till Sarah som fyller 17 år idag. Först blir det födelsedagsmiddag tillsammans med tjejerna sedan kommer killarna. Hoppas alla får en trevlig kväll


Ledigt

Idag har det varit jätte skönt att vara hemma ifrån skolan. Största delen av dagen har jag spenderat framför tvn tillsammans med mamma. Vi har bland annat sett filmen I love you, MAN. Jag har även hunnit sola solarium en halvtimme innan jag var tvungen att göra mig klar inför jobbet. Nu ska jag snart åka. Ha det så bra!


Onsdag

Idag är jag ledig ifrån skolan eftersom det är buffertdag. Man behöver alltså bara åka till skolan om man har rester kvar i något ämne. Som tur är kunde jag göra matteprovet som ja missat förra veckan så jag kunde vara helt ledig idag. Jag har precis skrivit klart min riskbedömning i organisation och ledarskap som jag hade kvar. Det känns skönt att äntligen ha den kursen helt avklarad. Idag har jag ingenting planerat förutom att jag måste åka till jobbet senare ikväll för att gå på månadens städmöte. Ha det så bra idag ♥


Rekomenderar

För några månader sedan köpte jag Neutrogena 2-in-1. Jag har flera produkter ifrån Neutrogena men den här är absolut min favorit. Det är både en rengöringskräm för oren hy, som kan användas både för daglig rengöring, men också som en mask. Jag använder den som ansiksmask två-tre gånger i veckan för att hålla ansiktet rent och fräscht. Ett perfekt tillfälle att använda den är i duschen medans balsamet verkar.


Tisdag

Idag har det varit en bra dag förutom att jag missade den dumma bussen imorse. Som tur är kunde mamma skjutsa mig till fyrishov där jag skulle hålla lektionen. Allt gick som planerat på lektionen och det var roligt att hålla i rullstolsinnebandy igen. Ingen ifrån ettan hade provat på det tidigare så det var nånting nytt för alla. Det blev en rolig förmiddag med mycket skratt och glädje. Efter skolan gick jag till gymmet och tränade.



http://halsolivets.blogg.se/


God morgon!

Idag kommer alla idrottslärare vara tvungna att stanna kvar i skolan för att lyssna på redovisningar. Så jag har fått i uppdrag att hålla i en idrottslektion för ettorna i fyrishovs D-hall. Håll tummarna att det kommer gå vägen! Efter skolan måste jag åka direkt hem för att skicka in hälsodagboken och skriva en riskbedömning i organisation och ledarskap. Sedan är den kursen helt avklarad! Hoppas alla får en bra dag ♥


Måndag

Idag började dagen med att vi fick titta på när ettorna spelade mot lärarna i innebandy som är en tradition på John Bauergymnasiet varje år när det är lucia. Sedan hade vi endast fokusarbete och klassråd innan vi slutade. Efter skolan åkte jag hem till Mollys nya lägenhet där även Julia och Michaela var. Där åt vi en god middag tillsammans och hade en jätte mysig kväll. Hoppas att allt är bra med er




Garderobsrensning

Efter matchen bestämde jag mig för att rensa ur min garderob. Det var så skönt att slänga ut allt det gamla och ta in det nya. Jag är förvånad över att jag lyckades fylla en hel svart sopsäck full med kläder och skor som jag aldrig använder. Nu tänkte jag städa rummet medans jag ändå är igång. Rummet måste dammsugas, hyllorna dammas och sängen bäddas rent. Självklart har jag mina snygga duntofflor på mig och musiken är på.


Adidas

Förutom koftan som jag visade i det tidigare inlägget köpte jag även ett par nya löpartights i Fredags. Nya träningskläder ger alltid ökad motivation till att träna och gör även träningen lite roligare.
Ni har väl inte glömt http://halsolivets.blogg.se/?



Intersport 500:-


Söndag

I Fredags spenderade kvällen och natten tillsammans med Julia, Amanda och Lovisa hemma hos Amanda. Tyvärr var jag tvungen att åka och jobba tidigt på Lördagen men vi hade en jätte mysig kväll! Hela Lördagen spenderade jag på jobbet. När jag kom hem var jag tvungen att lägga mig i tid eftersom jag hade match tidigt idag. Som tur var vann vi matchen med 7-2 så det var det värt. Hoppas det är bra med er ♥



Bild på koftan som jag köpte i Fredags.


Fredag

Äntligen Fredag! Idag kommer jag starta dagen med ett skönt skivstångspass på friskis och svettis tillsammans med klassen. Sedan har jag bara Matematik B innan jag slutar. Efter skolan ska jag gå på stan med mamma innan jag åker hem till Amanda för att träffa tjejerna. Vi ska laga middag tillsammans och bara mysa ikväll. Imorgon blir det en heldag på jobbet. Hoppas alla får en bra dag ♥



Deardiaryconfessions

Jag fick nyligen ett önskemål om att göra ett inlägg om en blogg som en tjej skriver här i min blogg. Hennes blogg är inte som vilken blogg som helst. Hon låter människor skicka in roliga eller pinsama historier om en händelse som dem själva varit med om. Eftersom jag uppskattade hennes inlägg ska jag självklart göra det! http://deardiaryconfessions.blogg.se/ Här är en av mina favoriter som hon skrivit. PINSAMT!

Hade börjat prata med mitt ex som undrade om jag ville bli hans kk. Vi båda var ju singlar så jag tänkte att jag kan ju alltid åka och träffa honom och se hur han är. Så vi bestämde oss för att träffas i ett köpcentrum i närheten. Min förväntning var att se ett sött och perfekt pojkansikte, precis som jag minns det. Till min förvåning var detta söta pojkansikte nu täckt med acne. Jag fick sådan chock så jag kände att jag var tvungen att berätta för en vän. Slår iväg ett sms som löd ungefär "träffade ***** och han har typ acne i hela ansiktet, haha". Plötsligt fick mitt ex ett telefonsamtal och gick iväg en liten bit och bad mig vänta. Jag började tänka att min vän var lite seg på att svara så jag gick in och kollade utkorgen i mobilen och då såg jag. Smset var skickat till mitt ex. SÅ pinsamt, skämdes något enormt! Jag fick ett svar tillbaka av honom där det stod "ditt jävla äckel". Jag tror att han kanske blev lite ledsen och skulle nog skämmas ihjäl om jag träffade på honom idag!


Julstämning

Äntligen lyser min guldiga julstjärna i fönstret. Den har legat i kartongen på mitt golv i ungefär två veckor och väntat på att få sättas upp. Bara några veckor försent men som man brukar säga, bättre sent än aldig.


Stylebytyra.se

Jag älskar verkligen den här ringen från Style By Tyra. Jag har tittat på den i evigheter och funderar på att äntligen skicka efter den. Den kostar bara 124 kronor. Visst är den snygg?

 


The Body Shop

Idag tittade jag och Josefin in på The Body Shop och blev helt förälskade i deras parfymer. Dom doftade verkligen ljuvligt! Jag gillade Love Etc men även deras nya parfym som heter Dreams Unlimited. Kanske någon av dem två följer med hem imorgon eller så blir det en perfekt julklapp.

 


BONDELID


MQ 899:-


Torsdag

Idag gick provet bättre än vad jag förväntat mig. Det kändes bra att komma väl förberedd inför provet. Efter skolan åkte jag till stan tillsammans med Josefin för att titta runt i affärer innan jag gick till gymmet. Jag tittade ut en kofta som jag förmodligen tänker köpa imorgon. På gymmet körde jag en timme på crosstrainern innan jag åkte hem. Dem här grjejerna följde med hem idag. Hoppas allt är bra med er





Glöm inte att titta in på http://halsolivets.blogg.se/


Torsdag

 Idag var det jätte skönt med en lång sovmorgon! Nu måste jag tyvärr åka in till skolan för att göra ett prov i rehabilitering och habilitering. Efter skolan tänkte jag gå till gymmet innan jag åker hem igen. Hörs senare!


Julklappstips

 


Onsdag

Idag åkte jag till skolan för att ha den sista lektionen i Organisation och Ledarskap. Nu har jag nyligen kommit hem och det är dags att börja plugga. Det känns som att jag håller på att bli dränkt av alla uppgifter som måste göras innan jul! Nu ska jag bädda ner mig i sängen och börja plugga. Ha det så bra ♥



Glöm inte att titta in på http://halsolivets.blogg.se/


Hälsolivets.blogg.se

Nyligen har vi fått chansen att jobba med ett fokusarbete i skolan där vi får fördjupa oss i någonting som vi själva är intresserade utav. Då kom jag på idén att starta en blogg där jag skriver om kost, träning och välmående som ligger nära hjärtat. Målet med den bloggen är att insperera, motivera och vägleda människor att börja träna och leva ett hälsosammare liv. Så titta gärna in på http://halsolivets.blogg.se/







Bilder ifrån idrottslektionen idag


Söndag

Nu har jag precis kommit hem ifrån innebandyträningen. Det var tur att jag hade träning ikväll eftersom jag legat i sängen framför tvn exakt hela dagen. Nu måste jag ta en dusch innan jag bäddar ner mig i sängen för kvällen. Imorgon är det en lektion på studenternas som väntar. God natt alla läsare




Äntligen klar!

Jag har precis skrivit klart en uppgift som legat tungt på mina axlar en lång tid. Jag förstår inte varför jag alltid ska skjuta upp allting när jag vet hur bra det känns när man äntligen är klar och lämnat in. Igår efter jobbet var det egentligen planerat att jag skulle gå på fest med tjejerna. Men eftersom jag var helt slut efter jobbet och inte kunde komma till bussen blev jag hemma. Tjejerna fick köra tequila race utan mig. Ha det så bra


Lördag

Igår gick jag en sväng på stan tillsammans med Julia och Michaela innan vi gick till Wayne's coffee för en mysig fika. På eftermiddagen träffade jag Malina. Vi gick på ett jätte skönt step-up 2 pass på Campus innan vi åkte hem till henne. Hemma hos henne lagade vi en god middag, pratade och avslutade kvällen med en bra film. Idag har jag jobbat hela dagen. Jag har tappat räkningen hur många kalas jag höll i idag!

Photo Courtesy: thappiness


Kvällens låt


God morgon!

Innan jag går till bussen hinner jag skriva ett kort inlägg. Idag ska jag till skolan bara för att gå på ett planeringsmöte innan jag får sluta. Efter skolan ska jag åka till stan och träffa Julia och Michaela. Senare idag ska jag träna tillsammans med Malina och sen ska vi åka hem till henne. Uppdaterar mer senare ♥



Nya klockan som jag köpte igår.


Torsdag

Idag blev det precis som jag hade planerat. Efter skolan idag gick jag en sväng på stan tillsammans med Josefin innan jag gick till friskis och svettis. Tyvärr hittade jag inte mera än en klocka på stan. På gymmet körde jag en timmes fysträning och sen styrka innan jag gick till solarimet. Nu ska jag lägga mig framför tvn och titta på lyxfällan innan jag går och lägger mig. Hoppas att alla haft en bra dag och god kväll ♥


Torsdag

Äntligen Torsdag, alltså en dag närmare helgen. Men tyvärr har jag inte mycket ledighet att se fram emot eftersom jag ska jobba både Lördag och Söndag. Idag börjar jag inte förrän halv ett. Efter skolan funderar jag på att gå till gymmet och sen ta en sväng förbi solariumet innan jag åker hem. Hoppas alla får en bra dag ♥



Saknar alla tjejerna!


Veckans horoskop

Humor har en förmåga att läka sår. Det bästa av allt är att du inte behöver skratta åt dina egna problem för att må bättre och lindra plågorna – någon annans problem duger gott. Det spelar ingen roll vad du skrattar åt, det viktiga är att du skrattar. Du kommer att få göra det en hel del tillsammans med ljuvliga skytten.


Valentine's day

Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen till filmen Valentine's dag efter en lång dag. Ha det så bra


Actic

Jag har länge haft gymkort på Friskis och Svettis eftersom jag får rabatt där utav skolan men nu funderar jag på att byta till Actic istället trots det. Actic är nya Nautilus som har två gym i Uppsala, både i boländerna och inne i stan vid centralbadet. Nackdelarna med Actic är att dem inte har lika många gruppträningar att välja mellan som Friskis och Svettis har och gymkortet är betydligt dyrare där. Men på Actic har man både tillgång till ett större och fräschare gym, motionsim och mycket annat. Största anledningen till att jag vill byta är för att jag känner att jag behöver förändring för att få tillbaka motivationen igen!