Sommar planer

Det känns som att alla omkring mig åker utomlands just nu. Amanda och Frida åkte iväg till Kroatien i Lördags och Julia åker till Grekland på Fredag. Man blir riktigt avundsjuk! Om det inte vore så att jag åkt till Grekland i början av sommaren skulle jag försökt klämma mig ner i Julias resväska på Fredag. Som tur är ska det ska bli jätte fint väder den kommande veckan. Då har jag och Malina planerat att åka till hennes mysiga sommarställe i Ängskär. Det finns inget härligare än att sola och bada från klipporna vid havet!




Life of Ryan

Hela förmiddagen har jag roat mig med att titta på Life of Ryan, Summer marathon på MTV.


Onsdag

Igår kväll började jag känna att jag började bli förkyld och få ont i halsen. Efter igår har det blivit ännu värre så idag ska jag stanna hemma och bara ta det lugnt. Jag orkar verkligen inte bli sjuk! Nu ska jag äta jordgubbar och mjölk till frukost och bädda ner mig i sängen till en bra film.
Hoppas alla får en bra dag ♥






Tisdag

Idag har tjejerna varit hemma hos mig hela dagen. Vi har solat och badat hela dagen och sen mysigt framför en film på eftermiddagen. Efter tjejerna åkt hem åkte jag iväg och övningskörde med mamma. Äntligen har jag fått mitt körtillstånd! Så nu är det bara att tuta och köra.








Tisdag

Igår kväll åkte jag iväg på fest med tjejerna. Vi var hemma hos en av tjejernas killkompisar som hade en jätte fin lägenhet i centrala uppsala. Vi satt ute på hans balkong och drack, lyssnade på musik och snackade hela kvällen tills den sista bussen gick. Vi hade en riktigt trevlig kväll! Idag kommer alla tjejerna hem till mig för att sola och bada tillsammans. Det ska bli super fint väder!


28 Juni

Nu har hela familjen ätit middag tillsammans och firat mamma som fyller 43 år idag. Nu är det bara jordgubbarna och glassen till efterrätt som väntar. Senare ikväll har jag bestämt mig för att åka iväg på fest med tjejerna fastän jag känner mig helt slut efter helgen. Tur att man har sommarlov!



Världens finaste mamma ♥


Måndag

Nu har vi vaknat till liv igen efter en trång natt i Julias säng. Nu ska vi börja röra oss mot lyssnarängen. Där ska vi även träffa Lovisa som ska vara med oss idag. Det var evigheter sen jag träffade henne sist! I eftermiddag ska jag hem för att gratta min mamma som fyller år idag.
Ett stort grattis till henne ♥


27 Juni

Nu ska jag ta en dusch och sen åka hem till Julia. Hon ska bjuda mig på hennes goda tacogratäng till middag. Senare ikväll kommer även Josefin dit. Tidigt imorgonbitti ska vi tjejer åka till Lyssnarängen för att sola och bada i det fina vädret. Hoppas alla får en trevlig kväll ♥















Fler bilder från midsommar


Dagens låt



Söndag

Idag har jag ingen lust att sitta inne vid datorn när det är så fint väder ute. Vi hörs senare!


Vackra Öregrund




Hård natt

Igår slutade kvällen i kaos när jag och Josefin skulle ta oss hem från Öregrund. Vi gick till fel busshållplatser och hade fel busstidstabeller. När vi äntligen hade hittat rätt såg vi hur halva stan också skulle hem till Uppsala. Fastän det skickades flera extrabussar var det omöjligt att komma på någon av bussarna. Efter tre timmars väntande vid bussen tog vi till slut en buss till Alunda och sen fick vi bli upphämtade av min mamma för att komma hem. Klockan var fem på morgonen och solen var påväg upp när vi äntligen hade kommit hem.




Midsommar

Dagen började med att jag och tjejerna åkte buss och taxi för att komma till Öregrund tidigt på morgonen. När vi kom fram tog vi direkt färjan över till Gräsö där Michaela har sin mysiga sommarstuga. Där hade vi en jätte härlig förmiddag med sol och goda drinkar innan vi åkte in till Öregrund igen för att äta lunch vid hamnen. Efter lunchen åkte vi tillbaka till Gräsö igen för att börja fixa oss inför kvällen och grilla på eftermiddan. Sen kom det massa folk till stugan och vi festade där innan vi bagav oss in till Öregrund senare mot kvällen.
Tack alla för en underbar midsommar ♥









































Dagens låt



Fler bilder från igår













Torsdag

Idag var jag på stan med Julia, Josefin och Natasha. Jag köpte gladiator sandalerna som jag tittat ut tidigare och två toppar från holmlunds. Ikväll ska jag bara vara hemma och vila upp mig tills midsommar. Tidigt imorgonbitti ska jag och alla tjejerna ta bussen till Michaelas stuga i Öregrund. Det ska bli super mysigt! Jag ser verkligen fram emot det här årets midsommarfirande.




Onsdag

Efter en heldag vid poolen med tjejerna tog jag bussen hem till Julia. Ikväll ska vi bara vara hemma och ha en mysig hemmakväll. Vi ska titta på, Har du hört ryktet om Morgans? och äta popcorn. Imorgon ska vi gå på stan med Josefin och Natasha. Jag ska titta efter gladiator sandalerna som jag tittat ut på Bianco och lite annat. Hoppas alla får en trevlig kväll ♥


Heldag vid poolen























Kattunge påväg

Jag har glömt berättat att jag snart ska få en liten kattunge. För några månader sedan dog en av våra katter och mamma har fått för sig att den som vi har kvar känner sig ensam. Så därför skaffar vi en liten kattunge som ska hålla den sällskap. Jag var och tittade på den igår och den var så otroligt liten och söt! Jag har bestämt mig för att det ska bli en liten Nisse.


God natt

Nu har jag kommit hem efter en mysig kväll hemma hos Natasha tillsammans med tjejerna. Nu är allt planerat och klart inför midsommar. Jag hoppas vekligen att allt blir som vi planerat! Imorgon kommer tjejerna hem till mig för att njuta av det fina vädret. Vi ska ligga vid poolen och sola hela dagen. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Jims värld innan jag somnar. God natt!


22 Juni

Idag har jag legat och solat hela förmiddagen vid poolen. Men självklart kom det stora moln över hela himlen efter några timmar. Ikväll ska jag träffa tjejerna hemma hos Natasha. Vi ska titta på en film som vi hyrt och fortsätta planera inför midsommar. Jag funderar på att åka och träna innan men jag kan inte bestämma mig för vad jag ska göra. Antingen åker jag in till gymmet eller så bokar jag ett spinningpass innan jag åker till Natasha. Ha det så bra!


Tisdag

När det är så himla fint väder ute tänker jag inte sitta inne vid datan. Vi hörs senare ikväll!


Midsommarplaner

Under förmiddagen försvann molnen och vi kunde ligga ute vid poolen och sola precis som vi hade planerat. Samtidigt fortsätte vi att planera inför midsommar. Jag känner på mig att det kommer bli den bästa midsommaren någonsin med mina favorit tjejer. Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig fram tills Fredag. Det skulle vara underbart!

  

Ny klänning från BikBok


Bianco

Jag tittade precis in på biancos hemsida och hittade dom här snygga gladiator sandalerna. Nu håller jag tummarna att de även finns att köpa i affären. Annars blir jag galen!



400:-


Måndag

Fastän vädret inte blev som vi hoppats på kommer tjejerna hit i allafall. Vi får roa oss med annat än sol och bad. Nu måste jag få i mig lite frukost innan de kommer. Ha det så bra!


Dagens låt



Shopping från igår



Kofta - Gina tricot
Blommig topp - Bik Bok
Randigt linne - Monki
2 Nätlinnen - Bik Bok
Vitt linne - Gina tricot

(Förlåt för den dåliga bilden)


God morgon

Igår när jag gick in och tittade på vad det skulle bli för väder idag skulle det bli strålande sol hela dagen. Jag och tjejerna hade planerat en heldag hemma hos mig vid poolen med sol och bad. Men nu verkar det som att vi är tvungna att skjuta upp det till imorgon pga tråkiga moln över hela himlen. Imorgon ska det tydligen också bli jätte fint väder. Hoppas att de har rätt den gången!


Söndag

Idag har det varit en jätte mysig dag på stan. Efter någon timme träffade vi även på Josefin som gick med oss. Idag köpte jag allt förutom det som jag verkligen behövde, ett par nya skor. Därför måste jag ner till stan en gång till under veckan innan det är midsommar. Nu har jag precis ätit middag och familjen. Nu väntar en långpromenad med mamma till fibysjön.

 


God morgon

I morse när jag vaknade hann jag sola i en timme innan molnen kom in över himlen. Nu har jag fixat mig och ska åka in till stan för att träffa Julia. Idag är det shopping som står på schemat!


Sol och bad

Idag har jag varit hemma hos min farmor och farfar hela dagen. Under hela förmiddagen kunde jag sola och bada tillsammans med småkusinerna och på eftermiddagen grillade vi till middag. Ikväll var det egentligen planerat att jag skulle åka på fest med tjejerna efter middagen. Men eftersom det har varit en lång dag hade jag varken ork eller viljan att åka iväg på någonting. Istället ska jag bädda ner mig i sängen framför en bra film. Hoppas alla får en trevlig kväll!




19 Juni

Snart ska börja fixa mig tills middagen ikväll. Mina förälldrar kommer och hämtar upp mig om en timme. Bjuder på några bilder med snygga sovtröjan. Ha det bra!




Dagens låt



Lördag

Efter festen i Skyttorp igår åkte vi hem till Natasha på efterfest innan jag och Julia åkte hem till henne och sov. Vi kom hem runt fyra på morgonen och ändå kunde jag inte somna. Det har bara gått någon vecka på lovet och jag har redan vänt på dygnet helt och hållet! Idag ska jag på grillkväll hemma hos farmor och farfar tillsammans med familjen. Min faster, kristoffer och mina kusiner kommer även vara där. Det ska bli skönt att ha en lugn kväll tillsammans med släkten.











Fler bilder från igår


Maskerad















































Dagens låt

I morse vaknade jag vid halv två av att mormor och morfar kom på besök. Det var tur att dom kom så jag inte sov bort hela dagen! Idag har jag inte några speciella planer förutom fest ikväll. Innan festen ska jag hem till Julia där vi ska fixa oss tillsammans och sen möta tjejerna hemma hos Natasha för förkrök. Egentligen är det en maskerad som vi ska på ikväll men jag har varken tid eller ork att fixa en dräckt så jag får vara den tråkiga tjejen ikväll. Ha det så bra!


God kväll

Direkt efter spinningen idag åkte jag hem till min brors nya stuga och fikade tillsammans med familjen och hans kompis Kristoffer. Det var skönt att se att han levde och hade det bra! Nu ska jag äta en sen middag och sen hoppa in i duschen innan jag kryper ner i sängen. Jag håller tummarna att det är någon bra film på tvn ikväll!


Dags för träning

Nu åker jag in mot stan för att gå på ett spinningpass tillsammans med Julia. Vi får se om jag stannar kvar i stan efter eller om jag åker hem igen. I såfall uppdaterar jag senare. Ha det så bra!


Torsdag

Hela förmiddagen har jag legat ute vid poolen och solat. Men som vanligt ska det dyka upp envisa moln som förstör allting. Som tur är fick jag i allafall några timmar i solen. Nyss bokade jag ett spinngingpass vid klockan fem men innan jag åker jag tränar tänkte jag städa undan i mitt rum och andra delar av huset. Väldigt tråkigt men något som måste göras!


God natt

Nu har jag kommit hem ifrån Natasha efter en kall åktur med moppen. Kvällen började med att vi gick till hemmakväll och hyrde tre filmer och köpte lösgodis till kvällen. Ni kan ju bara tänka er hur lång tid det tog för oss fyra tjejer att välja ut dem tre filmerna av alla som det fanns att välja mellan! När vi kom hem till Natasha började vi laga mat och åt middag. Tyvärr hann vi bara se en av filmerna efter vi ätit klart. Men som tur är får vi ha filmerna kvar i sju dagar så det kommer att bli flera mysiga hemmakvällar i veckan framöver.


Onsdag

Nu när det kommit några moln på himlen tänkte jag passa på att uppdatera lite här i bloggen. Igår kväll efter bion åkte jag hem till Julia och sov kvar där. Jag låg som vanligt uppe halva natten och tittade på hennes Sex and the city box. Ändå var jag uppe i skaplig tid i morse för att hinna hem och kunna njuta av det fina vädret. Senare ikväll tänkte jag ut och springa innan jag åker hem till Natasha. Vi tjejer har planerat en riktig myskväll hemma hos henne ikväll.


Kommissarien Späck

Efter spinningen idag åkte jag tillbaka till stan igen för att gå på bio med Julia. Tyvärr berstämde vi oss för att titta på kommissarien Späck. Det var en av de sämsta filmerna som jag någonsin sett på bio om jag ska vara ärlig. Den enda orsaken till att man skrattade var för att den var så otroligt tråkig. Jag trodde att jag hade dålig humor men den här filmen tog priset! 



Cristiano Ronaldo

Ronaldo har gjort en ny reklam för Emporio Armani. Vem kan låta bli att titta?




God morgon

I natt har jag sovit ut riktigt ordentligt! Nu känner jag mig pigg igen och är redo för dagen. Idag var det egentligen planerat att jag skulle gå på stan med Julia, men eftersom vädret var så tråkigt bestämde vi oss för att ta det någon annan dag. Istället tänkte jag ta tag i mitt sommarjobb här hemma. Huset ska äntligen målas klart! Senare ikväll har jag ett härligt spinningpass bokat som jag ser fram emot.







Vill tillbaka till underbara Grekland!


Dagens låt



Måndag

Vädret forsätter vara dåligt och jag är tröttare än någonsin. När ska solen komma tillbaka? Igår kväll blev det inte speciellt mycket sömn eftersom jag och Malina låg uppe och skrattade och snackade hela natten. Men det var det värt! Nu tänkte jag sova lite middag så jag orkar hålla mig vaken resten av kvällen. Ha det så bra!


Söndag

Igår kväll hade jag och tjejerna en jätte mysig hemmakväll. Vi lagade tacos och myste framför tvn till en prinsessas dagbok 2. En riktig tjejkväll! Idag ska jag äntligen träffa Malina som jag inte träffat på flera månader. Det ska bli så mysigt ♥


Kvällens planer

Ikväll har jag och tjejerna bestämt oss för att bara vara hemma och ta det lugnt. Vi ska ha en mysig tjejmiddag hemma hos Amanda och sen mysa framför tvn. Hoppas alla får en trevlig kväll ♥


Bilder från igår





























Lördag

I natt åkte vi tjejer hem till Amanda och sov efter en galen kväll. Just nu ligger vi bara i sängen och vilar upp oss. När jag kommer hem lägger jag upp bilder från igår och berättar om kvällen. Ha det bra!


11 Juni

Med dom super läckra bilderna önskar jag alla en trevlig kväll ♥




Dagens låt



Party tonight

Ikväll ska jag och tjejerna självklart fira att det äntligen är sommarlov! Först blir det förfest hemma hos Sara och sen vidare till en stor överaskningsfest för en kille från min förra klass. Jag är taggad!



 


SOMMARLOV

Idag hade jag egentligen sommaravslutning. Men det kändes för ovärt att gå upp så tidigt och åka med moppen i spöregnet bara för att sitta inne i en biograf i en timme och sen åka hem igen. Vi har redan haft en liten avslutning med klassen som tur är. Men jag känner mig ändå som en riktig tråkmåns som inte är där. Jag hade gärna velat sagt hej då till alla klasskamraterna och önskat dem en härlig sommar. Men nu har jag i allafall sommarlov!


Chiffon RaRa Dress





490:-


God morgon

Nu har jag och Julia vaknat till liv efter en vild natt i sängen. Nej jag skojade bara! Vi har sovit som två stockar hela natten utan att lyfta ett ben. När vi vaknade i morse blev vi besvikna när vi tittade ut genom fönstret och vädret inte var vad vi hoppats på. Men solen skiner i allafall så vi ska inte klaga. Nu är det dags för oss att laga lite frukost. Ha det så bra!


Open Back Floral Dress




Jones & Jones 399 :-


We No Speak Americano



God morgon

Igår var filmen precis lika bra som jag förväntat mig att den skulle vara. När jag vaknade i morse gick jag direkt ut till solstolen medans solen var framme. Tyvärr börjar det dyka upp tråkiga moln på himlen. Som tur är skulle det bli finare väder i morgon. Nu väntar jag på att Julia ska komma hem till mig. Hon ska sova kvar hos mig i natt sen ska vi ligga vid poolen och sola hela dagen i morgon. Hoppas alla får en bra dag!



Jag år 2008


Time to go

Nu åker jag in till stan för att träffa Josefin. Hoppas alla får en trevlig kväll!


Sex and the city 2

I kväll har jag och Josefin bestämt oss för att gå på bio. Vi ska äntligen titta på Sex and the city 2 som vi väntat så länge på! Det kommer bli en super mysig kväll ♥


Dagens träning

Idag blev dagens träning en mil på cykeln ute i det sköna vädret. Egentligen hatar jag att cykla pågrund av att man får sån hemsk kramp i både rumpa och lår, men med musik i öronen känns allting lätt. Nu ska jag titta på top model 13 innan jag hoppar in i duschen.
Hoppas alla får en trevlig kväll ♥


Måndag

Nu är vårterminen avklarad! Idag har jag gjort klart allt det sista som jag behövde göra innan lovet. Nu känns det äntligen som att man kan andas ut ordentligt. Efter skolan åkte jag in till stan och träffade Julia. Vi tittade runt i affärer och jag hittade några nya plagg.



Jeans shorts - Lindex
Linne - MQ
Nitskärp - Lindex


Söndag

I dag har jag spenderat hela förmiddagen vid poolen tillsammans med min mamma. Tyvärr kom det stora moln så vi inte kunde sola vidare. Nu måste jag börja plugga till alla prov som jag ska göra imorgon. Jag har prov i både matematik och näringslära. Som tur är det sista skoldagen för mig imorgon. Sen är det bara avslutningen kvar på Fredag innan det är sommarlov!


6 Juni

Det togs inte speciellt många bilder under kvällen igår. Men här är i allafall några i allafall.
















Lördag

I dag har jag legat vid poolen och solat hela dagen. Det är alltid lika underbart med fint väder! Nu ska jag äta middag och sen börja fixa mig inför kvällen. Kvällens planer är förkrök hemma hos Natasha med tjejerna och sen vidare till fest i Slavsta. Hoppas alla får en trevlig kväll!


Fredags

Efter min brors stundentfirande igår åkte jag in till stan och träffade tjejerna. Först satt vi i parken och förkrökade innan vi gick vidare in till stan på fest. Vi hamnade på en stor festvåning på kungsgatan med riktigt bra musik. Det bjöds på dricka och stämningen var på topp. Det blev en riktigt lyckad kväll! Tack tjejer för en trevlig kväll ♥
















Studenten

Ett stort Grattis till bror som tagit studenten ♥


































Onsdag

Nu börjar man verkligen känna av att det snart är sommarlov! Idag hade jag bara matematik och idrott i skolan. På idrotten åkte hela klassen till alianshallen för att spela innebandy. Det var tråkigt att vi inte var ute i det fina vädret men det kunde jag ta igen senare när jag kom hem från skolan. Idag tog jag även mitt första dopp i poolen för i år. Det tror att det var runt 16 grader i vattnet. Ingen badkruka här inte! Hoppas alla haft en bra dag ♥


Tisdag

Idag hade vi klasskampen i skolan. Alla klasser från skolan deltog i olika tävlingar för att vinna 2000 kronor. Tyvärr kom min klass på andra plats i tävlingen men vi hade en jätte rolig dag ute i det fina vädret. Nu har jag kommit hem och ska börja göra mig redo för den långa löpningen ikväll.
Carro och jag ska köra gärnet!



Läckerbit med Mattis snygga keps