Trött..

Fastän jag varit hemma hela dagen har jag inte varit på något blogghumör. Hela dagen har jag känt mig så himla trött och seg! Jag hade planerat att ta moppen till gymmet ikväll men det tror jag inte att det blir något av. Det är så himla kallt ute! Istället tror jag att jag tar en lång promenad här hemma för att rensa tankarna och bli på bättre humör. Känner att jag behöver det.


Onsdag

Hela morgonen har jag hjälpt pappa att montera upp våra nya garderober till hallen. Men nu måste jag börja plugga matte eftersom jag ska göra ett omprov imorgon. Då måste jag klara det! Senare idag tänkte jag ta fram moppen ur förådet och göra den klar för körning. För ikväll tänkte jag ta första rundan med den till gymmet. Det ska bli riktigt härligt! Snacka om vårkänslor.


God natt!

Nu ska jag titta på Cougar town innan jag går och lägger mig. Jag har längtat hela veckan!


Världens bästa mamma

Istället för att få ett påskägg av mamma har jag fått en ansiksbehandling istället. Det kom som en stor överakning när jag såg det fina kuvertet. Den 15 April ska jag gå till Maria Hjertzels hudvårtsklinik och njuta av en harmonisk ansiktbehandling. Det ska bli underbart!


Trött tjej

Efter springrundan somnade jag som en stock i sängen. Det är bara Tisdag och jag är redan helt utmattad! Tur att jag fick några extra timmars sömn. Nu har jag duschat och ligger bara i sängen och tittar på Room raiders medans jag väntar på att mamma och pappa ska komma hem med mat. Idag ska de ta med sig mumsig kina mat hem. Det ska bli riktigt gott!


Hemma igen!

Nu har jag äntligen kommit hem igen efter många bussturer från skolan, men det var verkligen värt det! Nu tänkte jag börja laga lite lunch innan jag går ut och springer min runda. Ikväll måste jag fixa naglarna, plugga och självklart titta på Desperate housewives.



Fint linne från Soaked in Luxury
Nelly.com 299:-


Tisdag

Nu har jag kommit till skolan efter en stressig morgon. Idag tänkte jag åka hem efter första lektionen eftersom jag inte orkar göra provet i Spanska. Bättre att göra det efter lovet när jag hunnit plugga ordentligt istället. Just nu sitter jag bara och tittar på kläder och skor på junkyard.se. De har gratis frakt fram till 31 Mars. Jag funderar på att skicka efter ett par snygga röda Converse.


Hiss eller Diss?

I Top model 13 får korta tjejer chansen att bli USA:s nästa Top model. Alla är 173 och kortare.


Måndag

Idag har det varit en riktig heldag i skolan med idrott, prov och inlämningar. När jag äntligen kom hem gick jag ut på en härlig springrunda ute i det friska vädret. Nu måste jag tyvärr börja plugga Spanska för imorgon har jag ett stort läxförhör. Senare ikväll ska jag roa mig med att titta på två av mina favoritpogram innan jag går och lägger mig. Top model 13 och Hollywood fruarna!




28 mars

Idag har det varit en härlig Söndag då jag verkligen inte gjort nånting alls! Jag har bara tittat på tv, sovit och tittat lite på studierna. Det har tyvärr inte blivit lika mycket pluggande som jag behövt, men som tur är har jag några timmmar på mig att plugga innan träningen börjar. Alltid ska jag göra allt i sista sekund! Men nu ska jag i allafall sätta på lite musik och köra igång. Bättre sent än aldrig. Ha det så bra alla läsare!


Söndag

Hela morgonen jag har suttit framför tvn med mina förälldrar och tittat på gamla videos från när jag och min bror var små. Vi fick oss många goda skratt åt de roliga filmerna! Det är så kul att kunna titta tillbaka på allt roligt man varit med om tillsammans med släkt och vänner. Idag måste jag tyvärr plugga restan av dagen eftersom jag har prov i Special idrott imorgon. Men självklart ska jag ta en paus ikväll då jag ska iväg och träna innebandy. Det ser jag fram emot! Hoppas alla får en bra dag ♥






Lördagkväll

Efter vi fixat oss hemma hos mig tog vi bussen in till stan. Där köpte vi en födelsedagspresent till Lovisa och tittade runt i affärer. Jag köpte en ögonskugga från face och en topp från Gina tricot. Efter någon timme på stan åkte vi hem till Lovisa. Till middag lagade vi pizza och nu ska vi göra lite god efterrätt och mysa framför tvn. Riktiga tjockisar!


Lördag

Nu har jag och tjejerna vaknat till liv igen. Vi har hunnit äta en mumsig frukost och snart ska vi börja fixa oss. Idag ska vi hem till Lovisa för att gratta henne i förskott. För på Måndag fyller hon 16 år. Det kommer bli en super mysig kväll med mycket tjejsnack, mys och film om jag känner oss rätt. Ha det bra!


Fredags

Förlåt för dålig uppdatering på sista tiden! Igår åkte jag och tjejerna hem till mig efter skolan och lagade tacos innan vi började fixa oss till fest. Festen igår var helt okej. Vi träffade både gammla vännner och nytt folk. Tyvärr glömde jag ta med kameran igår, men här är i allafall några dåliga mobilbilder från kvällen.
















Torsdag

Idag har det varit en väldigt speciell dag i skolan. Jag och tjejerna har suttit och spelat counter strike nästan hela dagen. Det var riktigt roligt måste jag säga! Efter några timmar blev vi riktiga krigare. Efter skolan var det dags för innebandymatch i Gottsunda. Matchen idag var riktigt rolig! Vi vann med 8-2 och jag fick in tre härliga mål. Om vi vinner nästa match är vi klara för slutspel. Det skulle vara riktigt roligt! Nu ska jag ta en skön dusch och sen försöka att sova.
God natt alla söta läsare♥



Ni har väl inte missat att det var våffeldagen idag?
Jag har ätit massor av smaskiga våfflor!


Dagens låt


Vill ha helg!

Nu är det inte många dagar tills helgen är här, så jag ska inte gnälla. Jag håller tummarna att de sista dagarna av veckan går riktigt snabbt! I helgen ska jag äntligen få träffa mina tjejerna igen. Vi har redan mysiga middagar och roliga fester inplanerade. Det ser jag verkligen fram emot!


Onsdag

Efter en hädelserik dag i skolan gick jag ut på en härlig springtur i det fina vädret. Det är så skönt att snön nästan är helt borta så jag kan börja springa igen. För det får mig att må så himla bra! Nu tänkte jag ta en dusch innan jag börjar plugga. Ikväll blir det bara fixa naglarna och mysa framför tvn. Ha det bra alla läsare!


Hälsovecka

Imorgon påbörjas en hälsovecka i skolan. Under hela veckan kommer vi få prova på massa olika saker som massage, latinsk dans, poweryoga och mycket annat kul. Det kommer bli en spännande vecka! På Fredag ska det bli extra intressant då Olle kommer på besök. Kommer ni ihåg Olle Waller från pogrammet fråga Olle? Han kommer till skolan för att svara på folks frågor och funderar kring sex.


Tisdag

Idag har det varit en väldigt jobbig skoldag men jag har fått mycket gjort som tur är. Efter skolan körde jag ett härligt pass på gymmet. Det blev en halvtimmes kondition och styrketräning innan mamma kom och hämtade mig. Nu ska jag ta en härlig dusch och sen slänga mig i sängen och mysa hela kvällen framför tvn.
 


Måndag

Idag började dagen med att hela klassen gick ut på en mysig promenad i vårsolen på idrotten. Den fick mig att vakna till och orka med resten av dagen. Det var tur eftersom vi var tvungna att skriva ett fördjupningsarbete resten av dagen. Just nu ligger jag bara i sängen och tittar på The City. Ikväll har jag bestämt mig för att ligga och dega framför tvn hela kvällen. 2 1/2 män, halv åtta hos mig och självklart hollywood fruarna står på schemat.


Träning på g

Idag har jag haft en riktigt mysig Söndag. Förutom någon timme imorse som jag var tvungen att städa har jag bara legat i soffan och tittat på massa bra filmer hela dagen! Men nu måste jag börja byta om till innebandyträningen och tagga till. Det ska bli härligt att springa av sig lite energi, så man somnar gott ikväll. Imorgon börjar allvaret igen.


Söndag

Det är riktigt skönt att ha rummet städat igen! Jag städade även båda toaletterna i huset för att tjäna in lite extra pengar. Nu ska jag laga lunch och titta på ytterligare en film. Idag ska det lagas en mumsig kycklingsallad. Min favorit!



Godmorgon

Igår fick vi låna flera bra filmer från min faster. Så nu tänkte jag starta dagen med att titta på en film innan jag börjar storstäda mitt rum. Ikväll är det som vanligt innebandytreäning.
Det ska bli superkul!


Jag lever

Idag har det varit en riktigt fartfylld dag med barnkalas och släktmiddag. Jag känner mig helt slutkörd, men jag har haft en super trevlig dag! Tyvärr orkade jag inte med någon fest när jag kom tillbaka till Uppsala igen som jag hoppats på. Istället tänkte jag titta på en film och sova ut ordentligt. God natt alla söta läsare!



Barnkalas

Jag ser fram emot morgondagen då jag ska åka till min faster för att hjälpa henne att hålla i ett barnkalas för min lilla kusin som nyligen fyllt år. Det var några år sedan man lekte fiskdamm och hela havet stormar sist, men det ska bli super kul! Senare på kvällen kommer även resten av släkten dit för en stor släktmiddag. Efter middagen ska jag åka tillbaka till Uppsala igen för att festa med mina tjejerna.


Fredag

Idag har det varit en heldag i skidspåret tillsammans med klassen. Vi har haft det riktigt roligt! Man fick sig många goda skratt under dagen. Efter en utmattande dag ser jag fram emot en lugn kväll tillsammans med mamma. Vi ska laga tacos och titta på Lets dance. Det ska bli super mysigt!



En bild på Pontus från klassen. Deras lag hade temat "La Playa" som ni ser. Lärarna hade som vanligt med kameran när vi är ute på olika aktiviteter, så flera bilder från idag kommer kanske upp senare i veckan.


Längdskidor

Imorgon ska jag till Storvreta med klassen för att åka längdskidor hela dagen. Det var många år sen jag åkte sist så det ska bli riktigt roligt att testa på igen! Nu ska jag ta en dusch innan jag kryper ner sängen. Inatt behöver jag ordentligt med sömn så jag orkar med morgondagen!


Torsdag

Idag har det varit ännu en jobbig dag i skolan. Tur att det är Fredag imorgon! Efter skolan mötte jag mamma på stan för att leta efter födelsedags presenter till min faster och kusin som nyligen fyllt år. Jag hittade även en snygg topp och ring som jag köpte. Alltid lika kul med lite nytt!



Onsdag

Idag har det varit en riktigt slitsam dag i skolan med mycket arbete. För att bli på bättre humör gick jag på ett härligt jumpa pass efter jag slutat som fick mig att må bättre. Nu måste jag börja läsa min Engelska bok som ska vara utläst till imorgon. Som vanligt ska jag göra allt i sista sekund!


Fredags

I Fredags var det första gången för i år som vi kunde vara ute i den varma vårsolen på idrotten. Vi hade en super rolig lektion tillsammans med olika bollspel och tävlingar.
Här bjuder på några bilder!


















Tisdag

Idag hade jag en tråkig skoldag med medicinsk grundkurs och Spanska på schemat. Efter skolan bytte jag direkt om och gick ut på en rask lång promenad. Det var riktigt härligt med frisk luft! När jag kom hem tog jag äntligen tag i letandet efter ett sommarjobb. Så nu är det bara att hålla tummarna!



Kan ni gissa vad jag ska göra ikväll?


Rak lugg?

Jag är så otroligt trött på mitt tråkiga hår! Tror ni jag skulle passa i en snygg rak lugg?
Det skulle vara så kul med lite förändring.


Sommarens måste


Måndag

Idag var det riktigt härligt att sova ut ordentligt! Men ännu härligare var det att dra upp rullgardinen och se det underbara vädret ute. Som jag nämnde igår är jag faktiskt ledig idag. Dagen tänkte jag fylla ut med att träna, sola, städa och plugga. Jag har fortfarande en tjock Engelska bok som jag måste läsa ut. Det är dags att dra sig i kragen och ta tag idag.
Hoppas alla får en bra dag!
 


God natt

Snart är det vår och jag har så himla mycket kläder som jag behöver köpa, men en snygg trenchcoat står högst upp på listan. För det är ett plagg jag absolut inte kan leva utan när snön har smält och minusgraderna försvunnit. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta lite på tv innan jag somnar. Jag vill inte vända helt på dygnet bara för jag är ledig imorgon.
Sov så gott alla söta läsare ♥



Back on track

Det känns så himla befriande att kunna börja träna igen! Jag ser fram emot morgondagen då jag ska köra ett styrkemedel pass på Friskis och Svettis. Jag kommer knapt ihåg senast jag var där. När jag kom hem från träningen gick jag in på modegallerian.se och hittade massvis av snygga kläder. Här är en av alla söta klänning som jag vill ha. Den strålar verkligen sommar!



Du & Jag 995:-


Filmtips

I morse tittade jag på en riktigt bra film med pappa. Den hette Law abiding citizen. En hemsk men VÄLDIGT spännande film som man bara måste se. Här har ni trailer på filmen så ni förstår vad jag menar. Ha det bra!



Vinnaren

Igår hade jag en super mysig hemmakväll! Middagen blev jätte god och finalen i melodifestivalen var riktigt spännande. Idag kommer äntligen mamma hem ifrån fjällen. Det ska bli skönt att allt återgår till det vanliga igen. Ikväll kan jag äntligen gå på min första innebandyträning på länge. Jag har missat flera tränar och matcher pågrund av att jag varit sjuk, men nu är jag tillbaka på banan igen. Det känns riktigt underbart!



Minnen



Melodifestivalen

Jag pratade precis med mamma i telefonen. Det var så härligt att höra hennes röst igen och veta att hon har det super mysigt uppe i fjällen. Ikväll orkar jag varkligen inte ut och festa! Istället ska jag ha en jätte mysig hemmakväll med grillat till middag, melodifestivalen, film och kladdkaka. Det ska bli super mysigt!


Lördag

Nu har jag kommit hem ifrån Julia. Jag har hunnit äta lunch och solat en halvtimme i solariumet. Här kommer bilderna från tjejmiddagen igår. Tack tjejer för en super mysig kväll ♥
























God morgon

Nu har jag och Julia varit ute på en lång promenad i vårsolen med hennes söta Hund Lilo. Nu ska vi göra oss lite frukost och titta på Teen mom på Mtv. Igår hade jag en super trevlig kväll med tjejerna. Vi åt en super mysig middag och bara umgicks. Det togs självklart mycket bilder. De kommer upp senare idag när jag kommit hem från Julia.


Utgång

Nu ska jag och Julia ta tåget till Knivsta på tjejmiddag, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Hoppas alla får en trevlig Fredagkväll!




Ny design

Sötnosen Linda blev precis klar med min nya design. Jag är super nöjd! Tusen tack  ♥
Vad tycker ni?


Torsdag

Idag har skoldagen känns väldigt lång och jag är helt slutkörd! Istället för att ligga i sängen resten av dagen som jag önskar måste jag plugga gärnet. Just nu lever jag i en mardröm. Tur att det snart är helg!



Time for shopping

Den här månaden har jag verkligen överaskat mig själv. Hela tio dagar har gått av månaden och jag har HELA studibidraget kvar. Vanligtvis brukar jag slösa bort alla pengarna på onödiga saker bara efter några dagar. Den här månaden har jag bestämt mig för att lägga ut pengarna på nånting som jag mår bra av. Jag ska lägga ut pengarna på nya kläder. Det känner jag att jag behöver!


Onsdag

Idag tänkte jag faktiskt utnyttja dagen till att plugga. Jag har ett stort prov på Fredag som jag måste plugga till och en bok jag måste läsa ut snarast. I vanliga fall brukar det alltid sluta med att jag hamnar framför datorn istället för böckerna. Men jag lär mig av mina misstag, så nu stängs datorn av så all min konsentration går till pluggningen.


Dagens låt



Drömmar..

I vanliga fall bukar jag drömma hemska mardrömmar om nätterna, men i natt drömde jag att jag var i ett härligt paradis. Jag drömde att jag låg på en vit varm strand och solens varma strålar hettade på min kropp. Det var underbart! Nu önskar jag mer än allt annat att jag och mamma kommer iväg till Grekland i Maj som det är planerat. Både hon och jag behöver en paus från verkligheten och komma iväg till värmen.



God morgon!

Just nu ligger jag lite halvt arg i sängen för jag inte kan somna om efter att ha vaknat till vid klockan åtta i morse. Det är alltid så att man inte kan sova länge när man får göra det. Efter desperate housewives igår började jag titta på cougar town. En super rolig serie som börjat på 5an. Det är en serie jag garanterat kommer börja följa framöver! Den gav mig många goda skratt innan jag somnade.


Dagens låt



Kattmamman Kajsa

Jag hörde precis hur två katter hade en riktig fight utanför mitt hus. Det lät verkligen som att de skulle slita varndra i stycken och döda varandra. Det värsta jag vet är när katter bråkar! Jag blev livrädd och sprang ut för att titta så det inte var några av mina katter. Som tur var det ingen av dom! Jag höll allvarligt på att få en hjärtattack av det hemska ljudet. Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med mina små sötbollar och hålla dem borta från de hemska grannkatterna.



Plugg..

Jag har börjat titta efter vad jag behöver plugga på tills det stora provet i Specialidrott som jag har på Fredag. Provet handlar om uppvärmning, rörlighet och idrottskador. Tyvärr är det en del som jag måste plugga på som det ser ut nu, så de kommande dagarna kommer bestå av mycket pluggning. Det finns inget värre än att komma oförberedd till ett prov, så jag ska plugga gärnet! Hellre plugga för mycket än för lite som jag brukar tänka. Ikväll tänkte jag titta på halv åtta hos mig, bygglov och desperate housewives med mamma innan jag somnar. Alla tre är några av våra absoluta favoritpogram som vi alltid tittar på tillsammans. Det ska bli supermysigt! 



H&M


ÅH NEJ!

Jag kom precis på att jag missade första avsnittet av de nya hollywood fruarna som gick igår. Förstår inte hur jag kunde glömma det. Jag ska direkt gå in på play och titta om det går att se det i repris där. Håll tummarna!



Ny design?

Jag gillar min design som jag har nu, men det skulle vara super kul med lite förändring här i bloggen. Tycker inte ni det? Jag ska fråga Linda idag om hon har lust att hjälpa mig med en ny design. Hon är den ända som förstår hur jag vill ha det. Vi får hålla tummarna att det dyker upp en ny innan veckans slut.


Kajsa hissar

Fastän jag alltid har ett leende på läpparna och mitt humör verkar vara på topp varje dag har jag kännt mig så nere och negativ på sista tiden. Jag har bara konsentrerat mig på de negativa i mitt liv istället för allt de positiva. Därför ska jag bara hissa idag!

Mamma - Min mamma går inte att beskriva med ord. Utan henne skulle hela mitt liv rasa samman. Hon är den personen i mitt liv som alltid finns vid min sida. Ingen går att jämnföra med henne. Jag har garanterat världens bästa mamma!



Vår - Våren är påväg! När jag tittar ut genom fönstret ser jag hur solens varma strålar börjar smälta bort den hemska snön som ligger på marken. Snart kan man slänga in vinterjacken i garderoben och njuta av varmare tider.


Vattengympa

På Onsdag ska jag till fyrishov med skolan för att testa på vattengympa. Det är något som jag länge velat testa på men aldrig tagit mig i kragen och gjort. Jag älskar gympa på land så det tror jag är något som kommer passa mig perfekt!


Måndag

Idag var det jätte kul att spela curling med klassen! Efter skolan åkte jag in till stan och hämtade min kavaj på kemtvätten och solade i en halvtimme innan jag åkte hem. Det var så länge sen jag solade sist, så idag var extra härligt! Nu ska jag gå och ta en dusch innan jag kryper ner i sängen. Ikväll ska jag försöka somna i tid för imorgon ska jag upp tidigt och träna. Jag ska följa med mamma till gymmet innan skolan börjar. Det ser jag fram emot eftersom jag inte kunnat tränat på mera än en vecka pågrund av min hemska förkylning och halsen. Men nu börjar jag må bättre igen och ska försöka köra igång med träningen igen. Äntligen!



Kvällens låt

Hittade en fin låt på Lovisas blogg. http://peerla.blogg.se/ ♥



Dags för curling

Imorgon är det Curling som står på schemat på Specialidrotten. Det är en gren jag aldrig provat på tidigare, så det ska bli riktigt kul att testa på! Det kommer bli en kall förmiddag i ishallen, så mössan och vantarna åker på.


Söndag!

De flesta hatar Söndagar och tycker det är en onödig veckodag, men jag älskar dom! Det är den enda dagen på hela veckan då man oftast inte har några speciella planer inbokade. Då har man chansen att vila upp sig riktigt ordentligt så man är pigg tills skolan startar igen. Ikväll har jag igentligen innebandy träning, men eftersom jag inte är helt frisk kan jag inte gå på den. Jag vill inte riskera att bli ännu sjukare. Under dagen ska jag bara mysa i sängen med en bra bok. Vi har fått i uppgift i skolan att läsa A child called it. En riktigt bra men hemsk bok. Jag rekomenderar den verkligen till alla läslusar där ute. Det är en bok man bara måste läsa!



Lördag

Ikväll blir det en mysig hemmakväll hemma hos Amanda tillsammans med tjejerna. Vi ska laga tacos och bara mysa framför tvn hela kvällen. Det ska bli super mysigt att träffa alla igen! Hittade en gammal bild på Amanda och mig från en klassresa när vi gick i 6an. Riktigt snygga!


@Julia

Ikväll har det varit en riktigt rolig kväll! Jag har träffat många nya ansikten och gamla vänner som jag saknat. Vi tjejer började förfesta hemma hos Natasha innan vi gick vidare till en fest i stan (insdustristaden) Tack alla för en jätte trevlig kväll ♥ Tyvärr hade jag inte kameran med mig, men några bilder från mobilen kanske kommer upp imorgon. Nu ska jag och Julia gå och lägga oss så vi inte är allt för trötta imorgon. God natt sötnosar!


Fredag

Nu har jag kommit hem till Julia. Vi har precis ätit en mumsig kycklingsallad till middag och nu ska vi börja fixa oss. Kvällens planer är som vanligt fest fastän jag inte alls är taggad! Jag har världens huvudvärk och universums värsta mensvärk. Men vad gör man inte för sina tjejer? Som tur är har jag två lediga dagar kvar efter idag då jag bara kan ta det lugnt och vila upp mig. Hoppas alla får en trevlig Fredagkväll!




Fika dags

Imorgon är det äntligen Fredag! Det ska bli så härligt att få helg efter en lång jobbig vecka i skolan. Imorgon ska jag gå på en mysig fika tillsammans med sötnosen Jessica efter skolan innan jag åker hem till Julia. Det ser jag fram emot ♥


Dagens låt

Hittade en skön låt på Julias blogg. http://juliaa.bubbleroom.se/ Enjoy!


Torsdag

Jag har precis tittat på Rosa Pantern 2 tillsammans med familjen. Vi fick oss många goda skratt framför tvn! Nu ska jag ta en skön dusch innan finalen i halv åtta hos mig börjar. Ikväll ska jag också försöka hinna massera  min kära mamma innan jag somnar. Det har hon förtjänat efter en lång arbetsvecka. God natt!



God natt

Jag är helt slut efter en lång dag. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag försöka sova och ladda upp batterierna. Bjuder på en gammal bild från år 2008. Skillnad?






Onsdag

Idag hade vi massage på hälsa lektionen. Vi hade det super mysigt med avslappnande musik och massa värmeljus. Jag älskar massage så det var riktigt roligt att utvecklas och lära sig massa nya saker.



Tisdag

Efter en lång tråkig dag i skolan idag åkte jag till stan och lämnade in min kavaj på kemtvätt och tittade snabbt in på Lindex och hittade en söt blus som jag köpte. Tyvärr fanns den inte med på Lindex hemsida så jag kunde visa er. Sorgligt nog känns som shopping gett mig ny energi på sista tiden. Nu tänkte jag lyssna på musik och ta en titt i matteboken. För imorgon är det dags för det hemska matte provet i ekvationer som jag fruktat så länge. Längtar till kvällen då jag tänkte, sola, basta och äntligenska ska få se Desperate housewives. God kväll alla söta läsare ♥



Deppig brud

Jag blir så less när jag aldrig blir helt frisk! Jag lyssnade inte på min kropp under lovet vilket gjort att jag blivit väldigt trött och hängig. Min energi tar slut innan jag ens hunnit komma till skolan på mornarna. Det gör att skoldagarna känns hundra timmar långa. Jag måste försöka bli av med min hemska förkylning inom kort så jag kan komma in i mina gamla vanor igen. Jag saknar träningen som får mig att känna mig så pigg och glad. Tills jag blir friskt får jag kämpa för att hålla humöret uppe!

 

Måndag

Nu är allt tillbaka till det vanliga igen. Sportlovet är slut och det är dags att komma tillbaka till verkligheten igen. Idag har det inte hänt något spännande i skolan förutom att vi fick lära oss hjärt och lungräddning och massa annat på Specialidrotten. Vi fick testa på att göra mun mot mun metoden på dockor osv. Det var väldigt spännande att lära sig! Nu måste jag plugga lite matematik innan jag börjar dega framför tvn. Ikväll måste jag försöka komma i säng tidigt. För idag har jag varit mega trött!

Hittade en söt bild på Amanda från i Torsdags