What Do You Got?

Idag har jag en sån där kväll när jag tänker och funderar över allt mellan himmel och jord. Jag har lärt mig av tidigare tillfällen att det inte är någon idé att försöka somna innan jag "bearbetat" alla mina tankar. Det handlar inte alltid om att finna svar på alla sina funderingar. Ibland handlar det bara om att ge sig själv tid att tänka.


Burn Baby Burn

Tidigare idag råkade jag somna i solstolen så min rygg och rumpa är just nu väldigt bränd efter solens starka strålar. Efter mängder av aftersun känns det som tur var lite bättre. Jag ser inte fram emot att försöka somna senare! Imorgon ska jag träffa Josefin som jag inte träffat på jätte länge. Eftersom det ska bli fint väder imorgon också funderar vi på att åka och bada någonstans eller så stannar vi här hemma vid poolen. Vi får se hur det blir. God natt alla läsare!



Mina föräldrar som älskar djur blev glada när jag fick en bild på den lilla söta igelkotten som bor i närheten av oss.


All Night Long

Jag var rädd för att jag skulle missa alla soliga dagar pågrund av att jag mått dåligt de senaste dagarna men när jag vaknade i morse efter en lång sovmorgon mådde jag mycket bättre! Idag har jag legat vid poolen största delen av dagen med min nyaste bikini ifrån Panos Emporio och mina pilotglasögon ifrån Indiska. Hoppas ni haft en bra dag!


Grattis världens bästa mamma!

I Söndags åkte hela familjen hem till farmor och farfar för att träffa släkten och fira min kusin och mamma som fyllt år. Vi åt en god middag och hade som vanligt en jätte trevlig kväll tillsammans. Efter firandet bestämde jag mig för att sova kvar några nätter hemma hos farmor och farfar för att umgås med dem och kusinerna där. Jag har haft två jätte härliga dagar i Märsta med mycket sol och bad tillsammans med mina tre små kusiner Matilda, Linnea och Felix som jag inte träffar speciellt ofta. Idag åkte jag tillbaka till Uppsala igen för att fira mamma på hennes födelsedag. Vi åt middag hela familjen på Restaurang Åkanten och sedan åkte vi hem så hon kunde öppna alla presenter. Hon blev jätte glad över alla presenterna. Sedan avslutade vi kvällen med att äta jordgubbar och glass till filmen The Tourist.

nn


Sorry For Party Rocking



Söndagen

Nu har tjejerna precis åkt hem och jag måste börja göra mig klar inför att åka till Märsta för att träffa släkten. Vi ska fira min kusin som fyller år idag och min mamma i förskott som fyller år på Tisdag. Efter firandet har jag bestämt mig för att stanna kvar hemma hos farmor och farfar några nätter för att bara ta det lugnt och umgås med dem. Jag kommer förmodligen åka hem på Tisdag igen för att fira mammas födelsedag. Hoppas att alla ni läsare får en bra dag!


Bubbelbad med tjejerna

Igår natt låg vi och trängdes fyra stycken i en bäddsoffa så ni kan säkert gissa hur bra jag sov inatt. Jag blev glad över dem få timmarna som jag kunde sova. När alla vaknat åt vi frukost tillsammans och solade medans solen var framme innan vi tog oss till Uppsala igen. Det första vi gjorde när vi kom hem var att hoppa i Amandas bubbelbadkar för att återhämta oss efter en lång natt. Efter det åkte vi hem till mig för att äta middag och nu ligger tjejerna och sover så sött i min säng. Nu tänkte jag borsta tänderna och sedan bädda ner mig tillsammans med dem. God natt allihop!







Jag och min bästa Julia i bubbelbadet


Midsommar 2011

När jag och tjejerna kommit fram till Öregrund igår åt vi lunch tillsammans innan vi tog färjan över till Gräsö för att träffa dem andra tjejerna. Där fixade vi oss inför kvällen samt åt middag och förfestade innan vi åkte tillbaka till Öregrund igen. Där träffade vi många vänner och sedan gick vi till en hemmafest där vi träffade väldigt trevligt folk från både Uppsala och Öregrund. På natten åkte vi tillbaka till Gräsö igen för att sova hos Michaela. Jag hade en jätte trevlig dag. Tack alla för en lyckad midsommarafton! Jag glömde nästan helt bort att jag hade kameran med mig på kvällen så tyvärr blev det inte så många bilder då men här kommer i alla fall flera bilder ifrån dagen. 






































Torsdag

Igår hittade jag flera fina presenter till mamma innan jag åkte till jobbet. Jag ser verkligen fram emot att ge dem till henne på hennes födelsedag på Tisdag för jag vet att hon kommer bli jätte glad för det jag köpt. På jobbet kom söta Lovisa och gjorde mig sällskap och hjälpte mig med stängningen. Idag har jag jobbat största delen av dagen igen eftesom det var så mycket folk. Nu ser jag fram emot en hel veckas ledighet och självklart att det är midsommar imorgon. Ha det så bra!


God morgon!

Jag bestämde mig för att jag ska titta efter en födelsedagspresent till mamma och lämna ut cv idag innan jag åker till jobbet. Så nu har jag vaknat och ska snart ta bussen in till stan. Det känns skönt att vädret börjar bli något bättre. Jag hoppas att det håller i sig till midsommar då jag ska åka till Gräsö med tjejerna i år igen. Det är alltid lika fint där!


God kväll alla läsare!

Trots att jag gick ut på en långpromenad tidigare idag kom jag precis hem ifrån en skön joggingtur. Nu kommer jag förmodligen kunna somna gott ikväll till skillnad ifrån de tidigare nätterna då jag legat vaken flera timmar för att jag inte kunnat somna. Jag vet inte riktigt vad det kan bero på men jag hoppas att det kommer gå bättre ikväll när jag gjort av med mycket energi under dagen. Nu förtjänar jag en lång dusch innan jag bäddar ner mig framför tvn. Imorgon är det jobb som står på schemat men innan jag börjar tänkte jag gå på stan för att titta efter en födelsedagspressent till mamma som fyller år nästa vecka. Jag tänkte försöka att inte vara ute i sista sekund för en gång skull. Ha det så bra allihop!


Tisdag

Idag har jag sysselsatt mig med att förbättra mitt CV och letat efter nya jobb på nätet. Förutom de ansökningar som jag skickat in på nätet ska jag lämna mitt CV på flera ställen personligen som söker efter nya antällda på stan den här veckan. Trots att jag redan har ett jobb är det alltid roligt att söka efter nya för det kan alltid finnas något bättre och det är alltid roligt att prova på något nytt. Nu ska jag laga lunch och sedan gå ut på en långpromenad. Hoppas allt är bra med er!


Goda nyheter!

Mamma ringde precis och berättade att hon bokat en frisörstid till mig tre dagar innan jag åker till Kos. Vilket betyder att jag kommer slippa en hemsk utväxt när jag åker iväg. Det känns alltid roligt att vara lite extra fin när man reser bort. Hoppas bara att färgen inte kommer förstöras av allt klor och saltvatten där nere. Jag såg precis att det börjat spöregna ute. Det känns inte speciellt roligt när jag planerat att åka moppe hela vägen till jobbet ikväll..


God morgon!

Igår kändes det lite sorgligt att se sista avsnittet av Jersey Shore Season 3. Jag hoppas att nästa säsong kommer snart och att några utav de gamla deltagarna deltar igen. Nu har jag precis vaknat och ska snart byta om för att springa ut på en joggingtur. Efter att ätit allt för mycket onyttigt i helgen känner jag att min kropp behöver lite motion. Senare idag måste jag åka till jobbet för att gå på månadens städmöte. Hoppas att alla får en bra dag!


Söndag

Igår blev det en billig shoppingrunda för min del eftersom banken var stängd. Men det kanske var tur det eftersom jag köpte en del dagen innan. När jag var på stan tillsammans med Carro hittade jag två klänningar, en keps och ett par solglasögon. Idag kändes det skönt att komma hem efter att sovit borta hela helgen. Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och titta på finalen av Bachelorette Sverige. Trots att jag inte sett alla avsnitt måste jag självklart se finalen!




Uppdatering

Igår åkte jag till stan för att träffa Carro. Vi gick en runda på stan och sedan åt vi lunch tillsammans innan vi åkte hemåt. Senare på kvällen åkte jag och Amanda hem till Lovisa där vi åt middag tillsammans och hade en jätte mysig kväll. Efter det åkte jag och Amanda hem till henne för att sova där. Nu har jag och Amanda vaknat och ska snart ta bussen till stan för att ta yttligare en titt i affärerna. Om vi har tur kanske vi hittar något snyggt på rean.


God morgon!

I morse var det jätte skönt att sova ut ordentligt efter att jag kommit hem ganska sent igår efter bion. Jag skulle enkelt kunnat sova vidare men jag vill inte sova bort hela dagen. Jag ska snart ta bussen till stan för att träffa mamma. Vi ska ut och övningsköra innan jag ska till min körskola för att gå på riskettan. Det är ingenting som jag ser fram emot men det kommer kännas bra att komma ett steg närmare körkortet. Det är ju faktiskt bara ungefär tre månader kvar. Men nu tänkte jag starta dagen med en långpromenad för att vakna till ordentligt. Ha det så bra!


God morgon!

I natt förstörde en hemsk mardröm min sköna sömn men som tur var kunde jag somna om tillslut. Jag trodde att jag skulle börja vända på dygnet så fort jag fått lov men det har faktiskt gått bra än så länge. Vågar inte säga för mycket eftersom lovet precis börjat. Idag tänkte jag sysselsätta mig med att städa mitt rum så det blir fint och ikväll är det bio som står på schemat. Vi får se om vi kommer se Pirates Of The Caribbean som vi planerat eller om vi ångrar oss.


God kväll alla läsare!

Jag bestämde mig till slut för att åka till spåret. Jag kände mig väldigt stark idag och bestämde mig för att springa två varv i högt tempo. Jag blev förvånad över hur mycket kraft jag hade kvar efter att jag sprungit klart. De långa promenaderna jag gått den senaste tiden måste givit bättre kondition än vad jag trott! Nu förtjänar jag helt klart en lång dusch och sedan en kväll framför tvn. Håller tummarna att det finns något bra att titta på. God kväll allihop!


Måndagen

Idag blev det lite ändrade planer eftersom Josefin hade träning ikväll. Tjejerna åkte hem för ett tag sen efter att dem varit här största delen av dagen och vi har bestämt oss för att gå på bio imorgon istället. Så istället för att gå på bio och äta massa gott har jag bestämt mig för att springa ut på en joggingtur ikväll. Vi får se om jag orkar åka till spåret eller om jag bara tar en runda här hemma. Har inte riktigt besämt mig ännu. Hoppas allt är bra med er läsare!


God morgon!

Enligt väderprognoserna är det den sista dagen idag som det ska bli skapligt väder innan det blir lite sämre dem kommande dagarna. Idag har jag och tjejerna planerat sol och bad hemma hos mig och bio ikväll. Vi funderar på att se nya Pirates Of The Caribbean. Jag har hört att den inte är lika bra som dem tidigare filmerna men det känns som att det är en film som man måste se. När vi ändå är inne på film tänkte jag rekommendera en film som pappa köpte för några dagar sedan. Det är den superhäftiga action och hejdlösa komedin The Green Hornet med Seth Rogen och Cameron Diaz. Jag såg den tillsammans med familjen för några dagar sedan och vi fick många goda skratt.



Svar på kommentar!

Jag fick nyligen en kommentar där någon frågade vilken kamera jag har. Svaret på den frågan är att jag har en Nikon D3100. Jag har inte hunnit ta så många bilder men än så länge är jag nöjd med kvaliten på bilderna.


Flowers

När molnen tog över himlen passade jag på att fotta lite med systemkameran i trädgården. Man känner sig ganska töntig när man går och fottar blommor men det blir väldigt fina bilder. Jag bjuder på fyra stycken bilder som jag tog idag så ni också får se hur dem blev. Ser ni det lilla söta biet på andra bilden? Hoppas alla haft en bra dag!










Net On Net

I morse startade jag dagen med att gå ut på en långpromenad tillsammans med mamma. Eftersom det var lite sämre väder idag passade vi på att åka på en shoppingrunda. Det hela slutade självklart med att vi åkte till Net On Net så jag kunde köpa en ny dator. När vi kom hem igen sken solen så vi kunde lägga oss vid poolen. Ha det så bra!



En rejäl laptop med Blu-ray-enhet från Net On Net. Allt slutade på 5000 kronor med 3 års försäkring.


Dirty Dancer

Det känns väldigt tomt att inte ha någon egen dator. Väldigt drygt att vara tvungen att låna mina förälldrars hela tiden för att ha tillgång till någon. Enligt mig finns det roligare saker att lägga pengarna på än en ny dator men vi får se hur länge jag står ut. Bjuder på en bild ifrån igår. Jag hade på mig min nya randliga långklänning ifrån VILA och rosa läppstift ifrån Max Factor. Underbart att inte ens behöva ta med sig jeansjackan när man ska ut på kvällarna.


Fredagen

Igår var vi ett gäng tjejer och killar som träffades i parken som låg i närheten av Kajsas nya lägenhet vid Vaksalatorg för att fira att det äntligen är sommarlov. Eftersom det var så varmt och skönt kunde vi sitta ute hela kvällen innan vi åkte vidare. Det blev en trevlig kväll och det var roligt att alla tjejerna var samlade. Bjuder på några bilder.




























Fredag

I år hade vi vår sommaravslutning på spegeln igen. Lärarna har insett att det inte är någon idé att ha någon långdragen avslutning så vi behövde inte vara där längre än någon timme innan vi äntligen fick sommarlov. Efter avslutningen gick jag och försökte betala resan till Kos. Det var lättare sagt än gjort men det fixade sig som tur var tillslut. Ikväll missar jag tyvärr en kompis 18års fest pågrund av att jag ska jobba tidigt imorgon. Istället ska jag åka till stan för att träffa tjejerna hemma hos Kajsa som nyligen flyttat till en lägenhet i stan. Eftersom det är så fint väder tänkte vi umgås ute i parken som ligger i närheten av där hon bor. Hoppas alla får en trevlig kväll!


Skolavslutning

Orsaken till att det blivit så dålig uppdatering den senaste tiden beror på att jag inte har någon dator. Så jag kan tyvärr inte heller säga att jag ska bättra mig framöver. Som jag redan berättat var jag på Grönalund hela dagen igår tillsammans med min klass och en annan. Det var några år sen sist jag var där så det var roligt. De hade hunnit bygga några nya karuseller sen jag var där senast. Efter fem timmars full fart på Grönalund återvände vi till Uppsala igen. Det kändes ganska lagom eftersom man tröttnar lätt efter man hunnit åkt det mesta. Snart ska jag åka till stan för att gå på min skolavslutning. Efter den ska jag och Josefin gå till Apollo och betala resan till Kos.






God morgon!

Efter jag lämnat in datorn igår åkte jag vidare till stan för att träffa Malina. Vi köpte en glass och satte oss vid ån innan vi gick en runda på stan. Idag ska jag åka till Grönalund tillsammans med min klass och en annan som läser idrott och hälsa. Det verkar som att det kommer bli jätte fint väder så det kommer bli en strålande dag. Ha det så bra!


En dag vid poolen

Tidigt i morse kom Josefin hem till mig och senare kom även Julia för att göra oss sällskap. Vi har legat vid poolen och solat största delen av dagen ute i det fina vädret och ätit en god kycklingsallad till lunch som blivit lite utav en tradition. Nu har jag precis skjutsat Josefin till bussen och jag och Julia ligger i sängen och tittar på Beck. Ikväll får jag sov sällskap utav Julia. Tyvärr måste jag åka in till skolan imorgon för att lämna in min dator innan sommaren.






Måndag

Idag var det skönt att kunna vara ute i det fina vädret efter att jag jobbat inomhus hela helgen när det varit så himla fint väder. Det var tur att vi hade skaplig temperatur i poolen så man kunde svalka av sig i värmen. Blev förvånad att min bror hoppade i som är värsta badkrukan. Senare mot kvällen har jag varit ute och övningskört med mamma. Imorgon ska Josefin komma hem till mig. Vi har planerat att ligga och sola vid poolen hela dagen på vår lediga dag. Man har inte lust att göra så mycket annat när det är så fint väder ute. Hoppas alla haft en bra dag!


Snyggast på Arlanda

Titta vilken fin resväska jag fått låna utav min faster som jag ska använda när jag åker till Kos i sommar! Nu kommer jag ha gott om utrymme för att packa ner alla mina bikinisar och klänningar. Som tjej packar man alltid med sig dubbelt så mycket än vad man egentligen behöver så det känns skönt att ha gott om plats. Även smidigt att kunna rulla den tunga resväskan på alla fyra hjulen. Ni kan kanske gissa vilken min fasters favoritfärg är?


God morgon!

Idag gick jag upp skaplig tid för att springa ut på en joggingtur innan det blir för varmt ute. Det pratas ofta om att man förbränner mer om man tränar tidigt på morgonen före frukost. Men tyvärr är det vetenskapligt bevisat att det inte finns någon genväg att maximera förbränningen. Att träna förbränningsträning innan frukost ger alltså ingen bättre effekt än att utöva samma träning under annan tid på dygnet. Men att vetenskapen säger en sak betyder det inte att det kan finnas fördelar att träna på morgonen innan frukost. Man får mer tid för annat, blir piggare och gladare eftersom träningen ökar produktionen av endorfiner som är vårt eget lyckohormon och det kan vara en bra rutin. Själv tränar jag när jag känner för det eftersom jag inte är så mycket för rutiner. Det tycker jag är synd eftersom det skulle vara väldigt nyttigt att komma ut på en joggingtur varannan morgon eller liknande. Nu när jag är ledig ifrån jobbet en vecka framöver är det dags att lägga i en annan växel inför sommaren. Jag har förstått de senaste dagarna att jag inte mår bra utan träning. Efter dagens träningspass känner jag mig som mig själv igen.


Save The World

Idag har det varit en väldigt lång dag på jobbet. Det kändes inte speciellt roligt att vara inomhus och jobba när det var så himla fint väder ute. Innan jag är ledig ett tag framöver har jag ett arbetspass imorgon också mellan 09.30-21.00. Förstår att ni är avundsjuka.. För att jag ska överleva hela dagen ska Julia komma och hålla mig sällskap en stund. Hoppas att det inte är allt för mycket folk så vi kan sitta ute i solen och fika. Hoppas alla får en trevlig kväll!


God natt alla läsare ♥

Eftersom pappa var iväg på fotbollskväll med hans vänner ikväll fick jag och mamma lite egen tid tillsammans. Innan vi åkte till stan för att titta på Baksmällan 2 lagade vi tacos som vi kunde sitta ute och äta eftersom det var så himla varmt och skönt ute. Bion var precis lika bra som vi förväntat oss att den skulle vara. Ettan är såklart svårslagen men den här var inte långt ifrån måste jag säga. Gud vad vi har skrattat! Nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar hela morgondagen. Jag har ett arbetspass mellan 09.30-19.00 så jag behöver sova ordentligt ikväll.



Världens bästa tjej ♥


Baksmällan 2

Idag har jag legat och solat största delen av dagen eftersom jag inte kommer kunna njuta utav det fina vädret på hela helgen för att jag ska jobba. Som tur är verkar det som att det fina vädret ska hålla i sig till nästa vecka också. Det känns roligt eftersom jag ska vara ledig och sedan ska jag med klassen till Grönalund på Torsdag. Det är inte speciellt roligt att åka karuseller när det är dåligt väder ute. Medans tjejerna ska åka och festa gärnet i Stockholm ikväll måste jag göra något relativt lugnare eftersom jag måste upp och jobba tidigt imorgon bitti. Jag och mamma har bokat biljetter till Baksmällan 2. Jag ska bli så roligt att få se den! Baksmällan 1 är en utav mina favoritfilmer.


365 Sunshine

Idag har jag haft en jätte mysig dag på stan tillsammans med Julia med en massa shopping. Vi har gått på stan hela dagen tills alla affärerna stängde sedan gick vi och åt glass innan vi åkte hemåt. Det blev en lyckad shoppingrunda för oss båda som fick med oss flertal plagg hem. Jag köpte ett par shorts och fyra klänningar. Bland annat klänningen som jag visar nedanför ifrån 365 Sunshine. Den köpte jag på MQ för 399 kronor. Den kommer jag ha väldigt bra användning för framöver. Väldigt bekväm och perfekt för en varm sommardag. Hoppas alla haft en bra dag!




Hollywood Hills


God morgon!

Eftersom jag sovit dåligt dem senaste nätterna kändes det jätte bra att kunna sova ut ordentligt i morse. Igår jobbade jag största delen av dagen. Som tur var kom mamma och min faster med mina kusiner och hälsade på och hjälpte mig med att stänga så jag kunde komma i god tid till Malinas studentmottagning. Tyvärr glömde jag kameran i bilen så jag har inte några bilder att bjuda på. Måste bara tillägga att man blev så himla taggad av att se alla galna studenter igår som stod och skrek och dansade på flaken. Bara ett år kvar för mig nu som tur är! Nu ska jag ta en dusch och fixa mig för att sedan träffa Julia på stan för lite shopping. Hoppas alla får en jätte bra dag!



Snodde en bild från Facebook på Malinas söta plakat.


Snart sommarlov!

Igår var det den sista "riktiga" skoldagen på väldigt länge. Nu är jag ledig fram till Onsdag nästa vecka då det är dags för alla att lämna in datorerna innan sommarlovet. Torsdagen som är sista dagen innan skolavslutningen ska hela våran klass åka till Stockholm för att gå på Grönalund hela dagen tillsammans. Det ska bli roligt att göra något tillsammans innan sommarlovet börjar. Jag vill önska alla som tar studenten idag ett stort grattis, speciellt till mina kära vänner. Trots det tråkiga vädret tror jag att dem är lika glada ändå. Jag önskar att jag kunnat vara med och firat dem allihop. Jag är glad över att jag i alla fall hinner till Malinas studentbjudning ikväll efter jobbet.






Nytt i garderoben

Jag har glömt att visa kläderna som jag köpte när jag var på stan tillsammans med mamma i Måndags. Både klänningen och tröjan med djup rygg kommer ifrån Vila och i Din Sko kassen gömmer det sig ett par helt vanliga ballerina skor i svart skinn. Dem kan komma till bra användning framöver. Alltid kul med lite nytt i garderoben.









Klänning, Vila 249:-
Tröja, Vila 129:-
Ballerinaskor, Din Sko 399:-