Vilken dag!

Jag hade helt rätt i morse när jag trodde att det skulle bli en lång dag. Efter vi varit ute och vandrat nästan två mil ute i skogen åkte jag direkt till studenternas där jag skulle göra reklam för John Bauergymnasiet genom att erbjuda massage tillsammans med en annan tjej som heter Elin. Jag och Elin hade fullt upp hela eftermiddagen med att massera folk både före och efter blodomloppet. Hela min kropp värker efter att jag stått och masserat konstant i nästan fyra timmar. Nu ska jag äntligen lägga mig i min kära säng som jag längtat efter hela dagen. God natt alla!





Jag blev så glad i morse när jag såg att min lärare Johanna hade med sig sin söta hund Charlie som skulle vara med oss hela dagen. Han tyckte att det var jätte roligt att vandra i skogen till skillnad från oss andra. Han var så mysig!


God morgon!

Idag ska jag ut och vandra hela dagen tillsammans med resten utav klassen som läser Natur och Friluftsliv. Sedan har jag ställt upp på att massera på studenternas på Blodomloppet. Någonting som jag kanske ångrar i efterhand eftersom jag är helt slut efter helgen. Det kommer bli en väldigt lång dag och jag är inte på mitt bästa humör.


Dagens klädsel

Jag ska snart åka till stan för att träffa min kära mamma. Eftersom jag var tvungen att jobba igår hann jag inte spendera speciellt mycket tid med henne på morsdag så vi ska umgås idag istället innan jag måste åka till jobbet. Jag tänkte titta efter ett par nya skor, en strandklänning och köpa en present till Malina som tar studenten på Onsdag. Efter jobbet ska jag åka direkt till hennes studentmottagning för att fira henne på hennes stora dag! Jag fick även precis reda på att Josefin klarat teoriprovet idag. Ett stort grattis till henne! Ha det så bra idag allihopa ♥


God morgon!

Att jobba mer än sexton timmar på en helg när man håller på att bli sjuk är ingenting som jag rekommenderar. Jag får skylla mig själv för att jag mår så dåligt idag. Idag prioriterade jag att stanna hemma och sova ut ordentligt för att må något bättre framför "klasskampen" i skolan. Vid klockan fyra ska jag vara på jobbet igen för att gå igenom sommartiderna och sedan är det städmöte resten utav kvällen. Jag hoppas att solen hinner dyka upp under dagen så jag kan sola någon timme innan jag ska till jobbet. Enligt väderprognoserna ska det i alla fall bli fint väder idag.


Paintball i Fredags!

Juste, jag har ju helt glömt bort att berätta om hur det gick när jag spelade paintball i Fredags! Som ni kanske märkt överlevde jag men jag har fått några snygga märken utav träffarna jag fick. När vi spelade paintball förra terminen spelade vi på skogsbanan i Ramsta men den här gången spelade vi på painballbanan i Kåbo. Där fick man spela på konstgräs och man fick skydda sig bakom stora uppblåstbara skydd vilket jag tyckte var mycket bättre när det var så dåligt väder ute. När vi kom till banan delades vi tjejer in i tre lag så vi kunde ha en liten turnering. De flesta av tjejerna var väldigt försiktiga men vårat lag kämpade på och förblev obesegrade. Jag måste erkänna att det är riktigt roligt att spela paintball trots smärtan när man blir träffad. Ni som inte testat det måste göra det nångång!


Sliten..

Ikväll skulle jag egentligen velat följa med tjejerna på fest men eftersom jag har jobbat hela dagen och håller på att bli sjuk har jag bestämt mig för att bara stanna hemma ikväll. Jag ska dessutom jobba hela dagen imorgon också så jag behöver nog vila upp mig och sova ordentligt så jag orkar morgondagen. Det har blivit en del jobb på senaste tiden och det kommer de även bli framöver. Det gäller att tänka på slutet av månaden då man får betalt för allt slit.




















Fredagen

Igår var det födelsedagsfirande hemma hos Josefin som fyller 18 år idag. Vi var först ett gäng tjejer som grillade till middag innan dem andra gästerna kom. Det blev en jätte rolig kväll med trevligt folk. Tyvärr var jag tvungen att jobba tidigt idag men min bror och hans kompis var snälla och hämtade mig ifrån festen igår så jag fick några fler timmars sömn i natt än om jag skulle tagit bussen. Eftersom jag alltid håller vad jag lovar kommer nu den stora bild bomen från igår som jag lovade tidigare idag innan jag åkte till jobbet. Tyvärr togs det inte så speciellt många bilder senare på kvällen men det blev en hel del bilden ändå som ni kanske ser. Tack alla för en lyckad kväll ♥   






































Grattis Josefin 18 år ♥


Mot Jobbet!

Tyvärr måste jag åka till jobbet snart så därför hinner jag inte berätta om igår och lägga upp bilderna. När jag kommit hem lovar jag uppdatering och en bildbomb ifrån igår. Den nya sysmtemkameran var självklart med!


Födelsedagsfirande!

Nu ska jag åka till Nyby för att fira Josefin som fyller år imorgon. Vi blir ett gäng tjejer som ska försöka att grilla till middagen innan festen. Annars har jag inte så mycket mer att säga förutom att jag vill önska alla en trevlig kväll!


Fredagen

Eftersom jag inte vet hur mycket tid jag kommer ha för uppdatering imorgon tänkte jag skriva om morgondagen redan idag. Imorgon ska jag börja dagen med att spela paintball i Kådo tillsammans med alla som läser idrott och hälsa programmet. Den här gången känns det inte lika nervöst eftersom vi ska dela upp tjejer och killarna för sig. Då slipper jag bli sönder skjuten av killarna som jag blev förra gången.. Efter paint bollen hoppas jag på att inte vara full med färg för då ska jag gå en runda på stan för att leta efter ett par nya skor innan jag åker hem för att göra mig klar inför Josefins födelsedagsfirande. Vi ska först vara ett gäng tjejer som ska grilla hemma hos henne innan festen.



En bättre bild på klänningen som jag köpte ifrån Weekday idag.


Hotell Oscar

Idag bokade jag och tjejerna om vår resa till Kos. Hotellet vi ska bo på nu heter hotell Oscar. Istället för att bo 2,5 kilometer ifrån Kos stad ska vi nu bo väldigt centralt med bara 500 meter till hamnen och närmaste klubb. Förutom att hotellet ligger väldigt centralt var det här hotellet mycket fräschare och vi kommer ha väldigt nära till en utav Kos populäraste och finaste stränder. Hotellet är väldigt populärt bland ungdomar och yngre som uppskattar det centrala läget med närhet till nöjesliv. Nu känns det som att det kommer bli ännu roligare att åka till Grekland!


Torsdagen

I morse vaknade jag två timmar innan klockan ringde men det gjorde inte så mycket eftersom det var så himla fint väder ute. Då hann jag sola några timmar innan det var dags för mig att åka till skolan. I skolan hade jag min sista lektion i rehabilitering och habilitering. Det känns så skönt att vi avslutat de flesta kurserna nu. Det får en verkligen att förstå att det snart är sommarlov! Efter skolan åkte jag till stan för att träffa mamma. Vi gick till banken för att fixa ett bankkort till mig och sedan tog vi en runda på stan innan vi köpte en cupido sallad och åkte hemåt. Killen som hjälpte oss på banken började nästan skratta när han såg att jag snart är arton år och inte ägt ett bankkort tidigare. Han frågade mig och mamma om det var dags för oss att klippa av navelsträngen nu. Orsaken till att jag inte haft ett bankkort tidigare är för att jag inte känns något behov utav det men nu kände jag att det verkligen var dags. Idag var det första gången på länge som jag köpte något på Weekday. Jag hittade två linnen och en långklänning som jag funderar på att ha på Josefins födelsedagsfirande imorgon. Hoppas alla haft en bra dag! 







1. 120:-
2. 300:-
3. 200:-


God natt alla läsare ♥

Efter att jag rensat klart garderoben kunde jag knappt få igen den stora sopsäcken. Det känns så himla skönt att bara ha kvar kläderna som jag använder och så har jag även gott om plats för att köpa nya. Nu har jag precis tagit en lång dusch. Jag känner mig som en helt ny människa efter att pysslat om mig själv med ansiktsmask och hår inpackning. Nu ska jag smörja in mina nyrakade ben med bodylotion och sedan bädda ner mig i min ny bäddade säng för kvällen.


Ut med det gamla..

och in med det nya! Eftersom jag städade rummet så fint tidigare idag tänkte jag nu fortsätta med att rensa ur min garderob. Det kändes som det var dags för det eftersom jag inte kommer ihåg senast jag gjorde det. Det känns onödigt att jag har så mycket kläder att jag inte ens kan få igen garderoben när jag inte ens använder hälften utav kläderna. Jag har laddat med en stor sopsäck så nu ska det börjas rensas! Hoppas alla haft en bra dag


Ray Ban

I väntan på att de tråkiga molnen ska försvinna från himlen tittar jag runt på nätet för att leta efter ett par nya solglasögon. Efter att jag tittat runt ett tag tror jag att jag bestämt mig för att köpa Ray Bans klassiska pilotmodell "Aviator" i guld. Ray Ban är den obestridde världsledaren inom solglasögon som är känd för sina högkvalitativa solglasögon. Jag tänkte ta mig en närmare titt på solglasögonen imorgon när jag ska gå på stan med mamma.


God morgon!

Jag förstår inte varför man aldrig kan sova när man väl får det. Men nu har jag i alla fall klivit upp hur sängen efter att vaknat till antal gånger under natten och inte kunnat somna om. Redan igårkväll kände jag att jag håller på att bli sjuk. Så natten har varit en riktigt mardröm. Som tur är jag ledig idag så jag kan krya på mig inför helgen. För jag tänker absolut inte missa Josefins födelsedagsfirande på grund av att jag blivit sjuk. Det strålande vädret ute får mig på mycket bättre humör. Ville bara titta in för att säga god morgon och önska er alla läsare en jätte bra dag!



Bild på den nya fottoramen jag fick med systemkamera förra veckan. Den går att köpa på Siba för 499 kronor om jag inte minns fel. Att kunna se alla bilder man tagit i ett långt bildspel är mycket roligare än en helt vanlig ram.


Tisdag

Vilken storm ute! Idag trodde jag att jag skulle blåsa av vägen när jag körde moppen på vägen hem. Som tur var kom jag i alla fall hem levande. Idag hade jag mina sista lektioner i Svenska och Engelska någonsin. Ni kan säkert själva förstå hur skönt det kändes. Något som fick mig på ännu bättre humör var att jag fick reda på att jag nått mitt mål som var att få VG i Engelska den här terminen. Efter vi fått slutat åkte jag till stan tillsammans med Josefin för att titta efter en födelsedagspresent till henne eftersom hon fyller år på Lördag. Jag hittade en fin present till henne och även en klänning ifrån Lindex som jag hittade på rean. Den var tyvärr en aning lång men den går lätt att sy upp. Jag gillade det virkade detaljerna och den kan bli jätte söt med ett snyggt skärp i midjan. Perfekt för att använda när man ska till stranden eller något annat tillfälle. Ni kommer säkert få se en bättre bild framöver.


Buffertdagar framöver

Idag och på Onsdag har vi buffertdagar i skolan. Vilket betyder att jag varit ledig idag och kommer få vara ledig på Onsdag också eftersom jag inte har några rester eller missat några prov under terminen. Det känns väldigt skönt. Idag passade jag på att springa ut på en lång joggingtur och har precis gjort styrkeövningar för mage och rumpa.


Lite shopping

Efter vi bokat resan till Kos förra veckan gick jag en sväng på stan tillsammans med Amanda och Josefin. Jag hade hoppats på att hitta snygga kläder till sommaren men tyvärr hittade jag ingenting annat än ett enkelt och sommrigt linne ifrån H&M. I slutet av veckan hade jag tänkt gå på stan igen för att ge det en chans till. Jag behöver nya kläder!


REF Dry Schampo

Som dem flesta redan vet sliter det extremt mycket på håret när man tvättar det. Så idag tänkte jag börja dagen med att tipsa om ett bra torrshampo ifrån märket REF som mamma köpte till mig när hon var på Salong S förra veckan. Jag har hunnit använda schampot några gånger redan och jag är helt såld. Efter man sprayat det i håret får håret en fräsch och nytvättad känsla med en torr och matt finish så man sedan kan styla håret hur man vill. Det har även en doft av frukt som luktar jätte fräscht! Den kostade 149 om jag inte minns fel. Hoppas allt är bra med er!




Svar på kommentar

Jag fick en kommentar där någon frågade vart jag och tjejerna ska bo någonstans när vi ska åka till Kos den 22 Juli i sommar. Vi ska bo på ett hotell som heter Apellis som ligger centralt så vi har nära till både stan och stranden. Tyvärr fanns det inte så speciellt bra bilder men här är i alla fall två stycken så ni ser hur hotellet ser ut.

 


Söndag

Det har blivit ganska dålig uppdatering här i bloggen eftersom min dator som jag använder är trasig för tillfället. Men eftersom jag är så snäll sitter jag nu vid min gamla dator för att hålla er uppdaterade. I helgen har jag haft fullt upp med att umgås med vänner och jobbat. I Fredags var jag på bion The Lincoln Lawyer med Matthew McConaughey tillsammans med Josefin. Det är en film som jag verkligen rekommenderar! Idag avslutade jag helgen med en shoppingrunda med mamma och träning. Vi tog en sväng förbi Siba för att jag äntligen skulle få köpa min systemkamera. Det blev Nikon D3100 som jag hade tittat ut tidigare med en utbildningsbok som har varit väldigt lärorik. Man fick även med en digital fottoram på köpet. Nu kommer det bli mycket roligare att fotta och det kommer självklart bjudas på fler bilder här i bloggen. Längtar tills jag kan ta massvis av bilder på semestern i sommar. Det ända som känns tråkigt är att systemkameran kostade mer än utlandsresan till Grekland men den kommer jag ha väl användning för i sommar och framöver vid flera tillfällen. Hoppas att alla ni läsare haft en trevlig helg!





Två test bilder jag hann ta i trädgården idag.


Kos den 22 Juli!

Idag åkte jag till stan och träffade tjejerna för att börja leta efter en resa i sommar. Först gick vi till Wayne's och letade efter resor på nätet men hittade inget bra. Tillslut gav vi upp och gick till Apollo där vi fick hjälp utav en jätte snäll tjej. Hon förstod att vi ville åka på en riktigt partyresa och bokade därför in oss på ett hotell i centrala Kos med bara 100 meter till havet. Eftersom vi åker under högsäsongen i Juli kommer det bli så himla roligt! Det kommer bli roligt att ha något kul att se fram emot under hela Juni då jag förmodligen ska jobba. Vi kommer bli åtta tjejer som åker totalt och som tur var hittade vi ett hotell som vi alla kunde bo på tillsammans trots att vi var så sent ute.


Torsdagen

Imorse kändes det ovärt att åka till skolan för att bara ha ett betygsamlat men det kändes bättre efter att jag fått reda på att jag kommer få Mvg i Rehabilitering och Habilitering. Efter skolan åkte jag och Josefin hem till mig för att sola. På vägen hem kändes det ganska kört pågrund av alla moln på himlen men precis när vi kom hem tittade solen fram och det blev jätte fint väder! Nu har jag precis övningskört till affären för att hämta ut mitt paket ifrån H&M och skjutsat Josefin till bussen. Jag provade precis bikinin som var i paketet och den passade perfekt. När jag beställde den var jag ganska osäker på färgen men den var jätte fin när man har fått lite färg på kroppen. Ha det så bra!


Mot skolan!

Som ni ser är det en trött Kajsa som uppdaterar trots att jag fick en liten sovmorgon. Jag tänker inte lägga någon  större energi på att fixa mig inför skolan när jag bara har ett betygsamtal. Så nu ska jag bara ta mig något att äta och sedan åka mot skolan. Ville bara titta in och önska alla en jätte bra dag innan jag åker, puss på er allihop ♥



Den fina teckningen ni ser bakom mig är ett vackert konstverk jag fått från min lilla kusin.


God morgon!

Det var inte speciellt roligt att vakna och se att himlen var heltäckt av gråa moln. Men enligt väderprognoserna ska det bli mycket finare mot förmiddagen. Nyss kändes det ganska kört men nu ser jag att solen börjar skina in i rummet. Det fick mig på mycket bättre humör. Håller båda tummarna för att det ska bli fint väder idag.


Onsdag

Efter jag kommit hem ifrån frisören var jag duktig och städade undan på mitt rum. Nu ska jag precis byta om och springa ut på en joggingtur. Imorgon ska jag åka till skolan vid klockan tio bara för att ha ett betygsamtal i rehabilitering och habilitering. Efter det har jag och Josefin planerat att åka hem till mig för att hänga vid poolen för det skulle tydligen bli jätte fint väder imorgon om inte väderprognoserna ljuger. Hoppas alla haft en bra dag!



Bjuder på en lagom seriös bild för att visa hur håret blev.


Salong S

Finns det någon härligare känsla än att komma direkt ifrån frisören? Jag tror inte det. Håret känns friskt och luktar så himla gott. Jag önskar att man kunde få den där härliga frisörskänslan hemma också. Idag bestämde jag mig för att bara göra massor av ljusa slingor i en kallare blond nyans och klippa bort de slitna topparna hos frisören. Trots det känns det som en stor förändring. Jag gillade produkterna som min frisör Sara använde i mitt hår. Så jag köpte ett nytt värmeskydd och färginpackning. När man har färgat hår har håret stort behov av vård för att kunna bibehålla ett vackert och intensivt färgresultat. Med färginpackningen Nutri Color Cream kan man snabbt fräscha upp hårfärgen hemma. Om jag inte minns fel kostade värmeskyddet från REF 159 och färginpackning 139 kronor.


Filmkväll med familjen

Ikväll ska vi ha en mysig filmkväll här hemma med hela familjen. Jag övningskörde precis till affären tillsammans med mamma för att hyra två filmer till kvällen. Vi hyrde filmerna Due Date och Skyline. Hoppas att dem är bra!


Sommarkänslor

Nu har jag vaknat igen och mår mycket bättre! Lite sömn var allt jag behövde för att bli mig själv igen. Trots att jag sovit någon timme känns det som att jag kommer kunna somna gott ikväll i alla fall. När jag vaknade överaskade mamma mig med ett paket ifrån Panos Emporio. Min bikini som jag beställde för någon vecka sedan har äntligen kommit. Jag provade den precis och den passade jätte bra. Den var precis lika fin i verkligheten som på bilden.



Alla har dåliga dagar

Som pricken över i:et på min underbara dag fick jag åka hela vägen hem i spöregn idag. Nu har jag precis slängt av mig alla blöta kläderna och bäddat ner mig i sängen med hopp på att snart få tillbaka känseln i kroppen. Efter det misslyckade matteprovet idag hade vi endast betygsamtal efter lunchen. På betygsamtalen kan man säga att jag både fick goda och sämre nyheter. Jag tänker inte tråka ut er med närmare detaljer. Nu ska jag försöka sova och hoppas verkligen att jag mår bättre när jag vaknar igen. Jag kanske återkommer när jag är på bättre humör.


Tisdag

Eftersom jag inte kunde somna igårkväll var jag alldelles för trött för att gå upp när klockan ringde imorse. Så jag bestämde mig för att ta moppen hela vägen till skolan istället så jag kunde sova vidare. Det är något som jag ångrar eftersom det ledde till att jag försov mig rejält. Trots att jag ställt klockan och mamma ringde antal gånger för att försöka väcka mig vaknade jag inte. Som tur var hann jag precis till skolan för att kunna göra det nationella provet i matematik efter att jag kört som en dåre på moppen hela vägen till skolan. Efter att ni hört om min morgon kan ni säkert själva lista ut hur provet gick. Enligt mig gick provet sämre än vad jag förväntat mig. Det känns väldigt tråkigt men det är ingenting att deppa över. Nu behöver jag inte räkna mer matematik i mitt liv. Ha det bra!


Måndag

Idag har det varit jätte skönt att vara ledig ifrån skolan! Efter jag vaknade imorse åkte jag till stan för att träffa Josefin. Vi gick som vanligt till Coffeehouse By George för att fika och sedan plugga inför nationella provet i matematik som vi har imorgon. Jag köpte en jätte god yogurt med färska bär. Efter vi pluggat klart gick vi och åt lunch innan vi gick till Friskis och Svettis för att träna. Vi tränade både kondition och styrka på gymmet.




P.S I Love You

Nu har jag tagit en skön dusch efter träningen och har precis smörjt in mig med Nivea Angel Star som luktar så gott. Imorgon är jag ledig ifrån skolan eftersom vi har en studiedag. Jag och Josefin har bestämt oss för att vara duktiga och plugga inför det nationella provet i Matematik som vi har på Tisdag. Om jag känner oss rätt kommer det sluta med att vi sitter på ett café och pratar om annat men någon timme ska vi allt ägna oss åt pluggandet. Nu ska jag fortsätta att titta på P.S. I love you på Tv4 och sedan lägga mig och sova med min lilla Frasse. God natt alla läsare!


Söndag

Just nu ligger jag i sängen och tittar på Bachelorette Sverige samtidigt som jag tittar runt på nelly.com. Som vanligt har jag hittat en del kläder som jag gärna skulle vilja skicka efter. Exempelvis den här söta sommarklänningen ifrån Jarlo/Lucille. Snart måste jag göra mig klar inför innebandyträningen ikväll. Det ska bli så skönt att träna.


Lördag

Igår var det jätte roligt att dansa på idrotten! Jag hamnade med ett gäng tjejer som fick prova på att dansa House med en skön kille. Efter han gått igenom grund stegen gjorde vi en kort koreografi som vi sedan dansade upp för dem andra klasserna. Det som gjorde dansen så rolig var till största del pågrund av den sköna musiken. Killen spelade så hög musik så alla högtalarna sprängdes i salen. Efter jag slutat åkte jag hem till Amanda tillsammans med Julia där vi spenderade kvällen. Vi lagade en god middag och umgicks hela kvällen. Tyvärr var jag tvungen att åka hem igårkväll eftersom jag ska jobba idag. Tråkigt nog missar jag släktträffen och en födelsedagsmiddag ikväll på grund av det. Det känns inte speciellt roligt men det finns ingenting jag kan göra åt det. Hoppas ni får en bra dag!


Frisören på Onsdag

Jag fick plötligt väldigt ont i huvudet. Dags att ta en dusch och sedan bädda ner mig i sängen. Håller tummarna för att det finns nånting bra på tvn att titta på. Ser ni min hemska utväxt jag fått? Som tur är har jag bokat tid hos frisören nästa Onsdag för att färga och klippa håret. Vi får se om jag slingar håret och klipper topparna som vanligt.


Dagens shopping

Här kommer en bild på klockan som jag köpte ifrån Ur och Penn samt en väska från Vera Wang som jag blev smått förälskad i idag. Jag vet inte hur länge jag och Carro stod vid väskavdelningen och beundrade den. Jag tror hon är lika tokig i väskor som jag är! Jag tog en bild på den så jag kan drömma om den inatt. Vi får se hur länge jag kan motstå den. Jag fick precis ett mail ifrån min idrottslärare där han berättade att vi ska dansa breaking och house imorgon på idrotten. Det ska bli spännande att se hur det går. Kan gissa att det kommer bli många goda skratt.




Torsdag

Idag åkte jag till skolan för att göra det Nationella provet i Engelska som var indelat i två delar. Det känns väldigt skönt att ha alla nationella prov klara förutom nationella provet i Matematik som vi har på Tisdag. Efter skolan gick hela klassen ut på en promenad på rehabilitering och habiliteringen för att leta efter utomhusgymmet som finns där. Efter vi slutat åkte jag till stan tillsammans med Josefin och Sandra och sedan träffade jag Carro. Vi gick en runda på stan och sedan gick vi och åt middag på Rififi. Det var jätte mysigt att vi kunde sitta ute och äta i det fina vädret. På stan köpte jag ett nytt mobilskal, en klocka och ett par skjorts. Hoppas alla haft en bra dag!






Onsdag

Idag har det varit jätte skönt att vara ledig ifrån skolan! Speciellt eftersom det varit så himla fint väder ute. Det känns tråkigt att det ska bli så dåligt väder dagarna framöver samt helgen. Nu har jag precis målat mina naglar med det nya nagellacket som jag köpte igår. Det var verkligen en sommrig och fin färg på det! Imorgon ska jag skriva mitt sista nationella prov i Engelska. Som tur är ska jag träffa Carro efter skolan som alltid gör mig på bättre humör. Vi ska ta en shoppingrunda på stan och sedan äta något gott. Nu ska jag ut och övningsköra. Ha det bra!


Morsdag 29 Maj!

Jag såg precis att mors dag kommer kommer firas den 29e Maj i år. Jag är verkligen glad över att morsdag finns för det är ett utmärkt tillfälle att visa sin mamma hur mycket man verkligen uppskattar henne och skämma bort henne lite extra. Min mamma är en sån som alltid säger "Men gumman, det ända jag behöver är en kram" men det tänker jag inte gå med på i år heller. Här kommer några bra tips på vad man kan köpa till sin kära mor i morsdagspresent.

1. Blommor - Vem blir inte glad utav att få en fin blombukett? Om er mamma även tycker om trädgårdsarbete som min mamma gör kan man passa på att köpa en blomma som de kan plantera utomhus som lever mycket längre. 



2. Massage eller andra behandlingar- Vem tycker inte att det är skönt med massage? Jag brukar ofta skämma bort min mamma med långa massager samtidigt som vi tittar på tv tillsammans. Men på morsdag tänkte jag skämma bort henne lite extra med att boka en massage åt henne. Det är perfekt att man kan köpa ett presentkort och sedan får hon välja vilken behandling hon vill ha. Det blir en skön stund för er mamma att koppla av.



3. Manikyr - Tycker er mamma om att hålla naglarna snygga? Varför inte köpa ett presentkort på manikyr eller pedikyr? Det är något som de flesta inte unnar sig hela tiden så det skulle de flesta mammor uppsakatta.



Hoppas att mina tre tips har varit till någon hjälp. Vad ni än gör, glöm nu inte fira er mamma på morsdag!


Smygtitt på nya designen

Jag har fått en del klagomål att min design som jag har just nu är väldigt dyster och opassande nu när det börjar bli varmare tider. Det håller jag verkligen med dem om eftersom det verkligen är dags för en ny design. Nu tänker jag inte låta er mötas utav den mörka designen som påminner så mycket om vintern längre. Inom de kommande dagarna kommer det komma upp en ny design som påminner mer om den härliga sommaren som är på väg. Det är som vanligt Linda som hjälper mig med min nya design. Hon är så himla duktig! Vad skulle jag göra utan henne?


Just Can't Get Enough

Kommer ni ihåg när jag berättade att jag hittat ytligare en bikini ifrån Panos Emporio tidigare i veckan som jag ville köpa? Nu är det så att jag inte kunde motstå den längre och har precis beställt den. Det känns nästan som att jag gjort något dumt eftersom jag lovat mig själv att jag inte skulle köpa fler bikinis. Men när jag tänker efter så kan man egentligen inte ha för många. Eller hur? Det är alltid roligt att ha några fina bikinis att välja mellan när man ska till stranden eller bara hänga vid poolen. Köpte den från Bubbleroom och den kostade 799 kronor för båda delarna.


Tisdag

Idag startade jag dagen med att göra provet i språkhistoria på Svenskan. Det gick mycket bättre än vad jag förväntat mig faktiskt. Jag hade som vanligt pluggat för mycket inför provet, men hellre för mycket än för lite som man brukar säga. Efter skolan åkte jag till stan tillsammans med Josefin och Sandra för att titta efter nånting nytt. Jag köpte ett par jeansshorts från Ginatricot och ett nytt nagellack på Åhlens. Nagellacket kommer ifrån märket MALAVA nummer 3 och färgen heter Paris. Idag fick jag även den goda nyheten att vi är helt lediga ifrån skolan imorgon. Och som tur är ser det ut som att det kommer bli lika fint väder imorgon som det varit tidigare i veckan.


Om sanningen ska fram

Idag slutade jag vid klockan två så jag hann ligga och sola några timmar när jag kom hem innan det var dags för middag. Det är så himla mysigt att kunna sitta ute och äta middag när det är fint väder ute. Nu har jag precis varit ute och sprungit trots att jag lovat mig sjäv att jag skulle plugga inför svenska provet hela kvällen. Träning har blivit en ursäkt för att jag ska slippa plugga och komma bort från andra måsten. Som tur är hann jag plugga några timmar när jag kom hem ifrån skolan. Nu ska jag titta igen alla instuderingsfrågor en gång till innan jag går och lägger mig. Det sägs att Eric Amarillos låt Om sanningen ska fram kommer bli sommarens plåga. Vad tycker ni?


Panos emporio



Som ni kanske märkt den senaste tiden faller jag lätt för badkläder från Panos Emporio därför var det extra roligt att få det här meddelandet ifrån dem idag. De tyckte om bilden som jag la upp för några dagar sedan då jag var klädd i en utav deras bikinis som jag köpte förra månaden. Så dem har nu länkat min sida på deras blogg. Nu ger dem alla chansen att synas i deras blogg. Gå in på http://finest.se/panosemporio för att läsa mer. Ha det så bra!


Joel Kanebjörk

Efter att vi spelat klart på Uppsalas Golfklubb åkte vi tillbaka till skolan för att lyssna på en föreläsning innan vi slutade. Lärarna vägrade att berätta för oss vem det var som skulle komma och hålla i föreläsngen men sedan fick vi veta att det var Joel Kanebjörk från Storvreta som skulle göra det. Han höll en föreläsning om hur det var att leva ett liv som elitidrottare. Han berättade om dig själv, sin karriär och sedan fick vi ställa frågor. Jag blev verkligen imponerad över hur han levde sitt liv. Samtidigt som han hade fyra träningar i veckan samt en match studerar han till civilingenjör. Jag tyckte att det var jätte intressant att lyssna på hans föreläsning och höra hans erfarenheter. Det var inte helt fel att vila ögonen på honom heller. Det måste ni hålla med mig om tjejer!


Uppsala Golfklubb

Idag fick jag sovmorgon till klockan åtta eftersom mamma var snäll och körde mig till idrotten imorse. Det som stod på schemat idag var att spela golf på Uppsalas golfklubb ute i det fina vädret. Det var lite fusk för oss i hälsagruppen eftersom vi tjuvtränare förra veckan på specialidrotten. Men jag måste säga att det var roligare att spela idag med hela klassen och miljön på Uppsalas golfklubb var mycket trevligare. Det blev en härlig förmiddag.














Nikon D3100VR

Idag har jag legat i solstolen ute i det fina vädret samtidigt som jag pluggat språkhistoria tills provet på Tisdag. Först kändes det helt okej men efter att vi fått en powerpoint på över 40 sidor och ett dokument med 60 instuderingsfrågor kändes det inte lika roligt längre. Nu har jag bestämt mig för att jag har pluggat tillräckligt för idag och ska istället åka på innebandyträning snart för att komma på andra tankar. Straffet blir självklart att jag får plugga mycket imorgon också men de är det värt. Förresten bestämde jag mig idag för att jag ska köpa en systemkamera. Eftersom jag inte är speciellt insatt kändes Nikon D3100VR med ett smart tillbehörskit med  
Nikon School utbildning perfekt för mig. Med det kan jag snabbt lära mig hur jag tar de allra bästa bilderna.



Siba 4995:-


H&M

Just nu är det fri frakt på bubbleroom så jag passade på att titta in på deras hemsida för att titta om jag hittade något snyggt. Då föll jag åter igen för en snygg bikini ifrån Panos Emporios som jag gjorde senast. Vi får se hur länge jag kan motstå den. Istället tittade jag in på H&M och beställde hem den här korallfärgade bikinin för att dämpa mitt shoppingsug för stunden. Den kan bli riktigt snygg på stranden i sommar till en sol brun kropp. Tyckte om färgen.


Beachen 2011

Nu har vi gått in i Maj och sommaren börjar närma sig med snabba steg. Hur märker man det då? Jo förutom det fina vädret är det för att varenda blogg och tidning just nu enbart handlar om olika dieter, bantning, träning, GI-metoden och gud vet vad. Ingen lever i nuet utan alla lever för beach 2011. Hur ska man göra för att slippa stressen och ångesten inför beachen då? Jag kör vidare på mina gamla vanor med daglig motion och äter som jag alltid gjort. Det krävs varken stressträning fram till sommaren eller nutrilett utan det enda man behöver är en portion självkänsla och självförtroende. Alla måste lära sig att acceptera sina kroppar som den ser ut, året om.

 Jag är inte ensam om att tycka att sommaren är den bästa årstiden på hela året. Så varför lägga onödig energi på negativa tankar om sig själv istället för att njuta utav den? Ett tips ifrån mig inför sommaren är att njuta så mycket som ni bara kan utav solen, värmen, ledigheten och allt annat som hör till sommaren så ni inte ens har tid att lägga tanken på något annat. Man kommer inte må bättre av att gå ned dem där fem kilorna som man lovat sig själv att man ska göra innan sommaren. Man hittar alltid någonting nytt att klaga på. Det är så vi människor fungerar. Så istället för att kämpa emot tycker jag att man ska gilla läget och acceptera sig själv. Då kan jag lova er att eran sommar kommer bli hundra gånger bättre. Och jag vet att ni kan, för ni har allihopa självförtroende nog att tro att hela stranden tittar på er. Oroa er inte, alla har fullt upp med att oroa sig över hur dom själva ser ut. Jag hoppas att ingen har något annat än positiva tankar inför sommaren. För sommaren 2011 kommer bli den bästa!


Tillbaka i Uppsala igen

Nu har jag kommit hem ifrån Skinnskatteberg. Jag har haft två super härliga dagar hemma hos mormor och morfar. När vi kom fram igår åt vi middag tillsammans sedan somnade jag gott efter ett långt varmt bad. I morse gick vi upp tidigt för att åka och hälsa på min gammelmormor Sigrid. Det var jätte trevligt att träffa henne igen och hon var som vanligt på strålande humör. Hon bjöd oss på fika och sedan antog jag utmaningen att försöka lära henne att använda sin nyinköpta mobiltelefon. Att lära sin 92åriga gammelmormor det var ingen lätt match kan jag säga. Efter vi varit hemma hos Sigrid åkte vi tillbaka hem till mormor och morfar igen för att njuta utav det fina vädret. Det var synd att det inte var sommar så man kunde gå till sjön och bada. Medans jag, mamma och mormor låg i varsin solstol kämpade pappa och morfar med att få ner båten till sjön. Mot eftermiddagen kom resten av släkten över på middag. Det var roligt att vi hann träffa alla innan vi åkte hem. Hoppas att ni haft en trevlig helg!


RunKeeper

Jag tog på mig joggingskorna och sprang en runda för att rensa tankarna och komma bort från alla måsten. Nu mår jag mycket bättre och känner att jag orkar ta tag i plugget som måste göras. Efter det ska jag ta en dusch och sedan titta på komedin Tooth fairy tillsammans med familjen. Jag tänkte även tipsa om applikationen RunKeeper som jag använde mig utav när jag var ute och sprang idag. Med den kan man hålla koll på distans, tempo, kalorier man förbränt och mycket annat när man är ute och motionerar i alla träningsformer. Jag önskar alla en trevlig kväll!


Torsdag

I morse fick jag lite sovmorgon eftersom cupen inte började förrän vid halv tio. Dagen vid Diös hallen blev inte lika lång som vi förväntat oss eftersom vi inte gick vidare efter första omgången. Vår skola kämpade på så himla bra så det kändes tråkigt. Efter vi fått sluta bestämde sig Josefin och jag för att åka till stan och fika. Istället för att gå till ett café köpte vi med oss lite gott och gick till stadsparken för en mysig picknik på bryggan. När vi kom dit sken solen jätte skönt men sedan blev det lite kyligt. Efter det gick jag till stan och träffade mamma för att leta en födelsedagspresent till min gammelmormor som fyllde år tidigare i veckan. Att hitta en födelsedagspresent till sin gammelmormor är inte det lättaste men jag hittade en fin tröja som jag hoppas att hon kommer gilla. Imorgon åker vi direkt till Skinnskatteberg efter jag slutat skolan. Så ikväll måste jag packa det som jag ska ha med mig och sen måste jag ta mig i kragen och plugga. Jag måste läsa inför det Nationella provet i Engelska som jag har imorgon och svenska provet som jag nämnde igår. Efter att alla nationella prov är klara kommer jag hoppa av lycka!











Josefin och jag hade en hungrig stalker på bryggan


Onsdag

Idag åkte jag till skolan för att ha en lektion i Natur och Friluftsliv. Efter jag slutat åkte jag till stan tillsammans med Josefin för att äta lunch och sedan gå till Friskis och Svettis för att gymma. Vi tränade både kondition på löpbandet och styrka. Det kände vi att vi behövde göra efter en mindre nyttig lunch på Jalla. Nu har jag kommit hem och känner mig tvungen att plugga svenska eftersom jag har ett prov i språkhistoria nästa vecka. Imorgon är det JC cup som är en fotbollscup för alla gymnasieskolor i Uppsala som spelas vid Anders Diös hallen. Så hela morgondagen ska jag spendera bredvid fotbollsplanerna för att heja på John Bauergymnasiets fotbollslag.


Tisdagen

Igår var det roligare än vad jag förväntat mig att prova på att spela rugby. Lärarna hade varit snälla att delat in tjejerna och killarna för sig så vi inte behövde bli tacklade av killarna. Den professionella rugbytränaren Gary Dooley lärde oss väldigt mycket. Vi fick prova på olika övningar, spelet och flera tacklingar. Innan träningspasset föreslog vi tjejer att vi kunde spela på konstgräsplanen men då svarade Gary bara "You do not play rugby on plastic" I början var alla tjejer väldigt försiktiga och rädda för att bli smutsiga men efter ett tag tacklades alla i den blöta leran. Efter skolan åkte jag in till stan för att fika med tjejerna istället för att gå till gymmet som jag hade planerat. Det var trevligt att träffa dem igen och roligt att hinna träffa Natasha som sedan skulle åka tillbaka till Skåne igen senare igår kväll. Som tur är kommer hon på besök om två veckor igen. Hoppas allt är bra med er!


God morgon alla läsare!

Idag hinner jag uppdatera kort här i bloggen innan jag åker till skolan. Idag ska jag börja dagen med att spela rugby. En professionell rugbytränare ska komma till vår skolan för att hålla ett träningspass för oss. Efter vad jag hört förväntar jag mig en intensiv morgon. Efter skolan tänkte jag gå till gymmet om jag inte är helt slutkörd efter rugbyn. Juste, jag har glömt att nämna att jag anmält mig till blodomloppet som är den sista Maj. Jag och två andra tjejer från klassen har bestämt oss för att springa en mil. Mitt mål får bli att slå min tid jag hade förra året.


Måndag

Efter skolan gick jag direkt till Friskis och svettis i Ekeby för att träna. Eftersom det var ganska lugnt på gymmet passade jag på att stå på spring bandet en hel timme innan jag körde styrketräning. Som vanligt koncentrerade jag mig mest på magen och rumpan men armarna fick sig också en omgång. Nu har jag kommit hem och har precis ringt och gratulerat min gammelmormor som fyller 92 år idag. Jag blir alltid lika glad när jag pratar med henne! När jag hör hur lycklig hon blir när man ringer kan man nästan inte hålla tårarna tillbaka. Min högsta önskan är att vara precis lika pigg som hon är trots hennes ålder när jag blir så gammal. Hon är helt otrolig! I helgen ska vi åka till skinnskatteberg så då får jag äntligen träffa henne och alla andra släktingar igen. Då får jag chansen att gratulera henne ordentligt. Nu ska jag äta middag och ta en dusch. Hoppas alla haft en bra dag!


God morgon!

Eftersom det blev en lugn helg för min del var det inga problem att kliva upp i morse. Just nu är jag i skolan och har idrott och hälsa. Vi har fått hela förmiddagen till att skriva klart teoriuppgifter som måste lämnas in. Efter lunchen ska vi bara jobba med våra fokusarbeten innan vi slutar. Efter skolan ska jag gå till friskis och svettis för att träna. Jag känner att det är dags för mig att komma igång med träningen på riktigt igen. Hoppas alla får en bra dag!


Söndag

Det har inte blivit någon uppdatering de senaste dagarna eftersom jag har jobbat hela helgen. I Lördags kom mina förälldrar, min faster och min pappas kusin med deras familjer och hälsade på mig på jobbet. Eftersom det inte var speciellt mycket folk kunde jag fika och umgås med dem. Mina söta kusiner ville hellre hjälpa mig att jobba än att leka så jag hade två stycken medhjälpare med mig på jobbet. Jag fick även träffa tre utav mina sysslingar som jag aldrig träffat tidigare. De var lika snälla som jag förväntat mig. Hoppas alla haft en trevlig helg och Valborg ♥