Dålig dag..

Idag åkte jag hem direkt efter att jag slutat skolan trots att jag hade planerat att gå till gymmet eftersom jag har en sådan hemsk värk i nacken som även sträcker sig nedför hela ryggraden. Pågrund av detta har jag även fått en fruktansvärd huvudvärk också. Nu har jag precis bäddat ner mig sängen efter att jag tagit en varm dusch, en Ipren och värmt värmesäcken som jag hoppas ska hjälpa mot värken. Egentligen skulle jag behöva sova några timmar men eftersom jag har teoriprov om några dagar måste jag verkligen plugga körkortsteori. Vet inte vad det beror på men det fungerar inte att ladda upp några bilder. Vi får se om det löser sig framöver.


Uppdatering från Norge

Just nu är befinner jag mig i Norge hemma hos Richard. Jag har haft en jätte trevlig helg här tillsammans med han och hans vänner. Tyvärr är helgen över och Richard var tvungen att jobba idag. Imorgon måste jag ta flyget hem igen eftersom ledigheten är över för min del också. Idag har jag gott om tid för att läsa körkortsboken och förbereda mig inför teoriprovet. Det skulle även vara skönt att komma ut på en promenad lite senare. Nu ska jag ta en dusch och starta dagen!


Mot Norge!

Just nu sitter jag i flygplanet på väg till Norge. Som tur är flygtiden bara 50 minuter ungefär. Under den tiden tänkte jag sysselsätta mig med att lyssna på musik och läsa körkortsteori för att fördriva tiden. Ser fram emot att träffa Richard när jag kommit fram. Ta hand om er!


God morgon!

I morse hade jag en körlektion innan skolan började. Vilket betyder att jag var tvungen att gå upp ännu tidigare än vanligt. Nu är jag i skolan och har rast för tillfället. Efter skolan har jag en del saker jag måste hinna göra innan jag åker mot Arlanda. Bland annat hämta ut min kappa från kemtvätten och besöka banken. Ha det så bra allihop!


Torsdag

Idag hade jag min enda heldag i skolan på hela veckan som bestod av religion och historia innan vi slutade. Efter skolan åkte jag som vanligt till Actic för att träna. När jag kom dit önskade jag att jag packat ner min bikini så jag kunde simmat istället för att gymma. Det skulle varit skönt för kroppen efter flera veckors intensiv träning. Nu har jag kommit hem igen och har precis ätit middag med familjen. Ikväll tänkte jag bara ha en mysig kväll framför tvn och självklart läsa lite i körkortsboken. Vi får se om jag hinner uppdatera något mer innan jag åker till Norge imorgon. Annars önskar jag er alla en jätte trevlig helg! Här är en av bilderna som jag fick från abc gruppen idag.



No matter how hard things may seem, there is always somthing good coming around the corner.


Onsdag

Idag åkte jag till skolan för att ha en lektion i Samhällskunskap innan jag slutade. Efter skolan åkte jag till Actic för att träna innan jag åkte hemåt igen. Nu har jag precis kommit hem och måste ta tag i en historauppgift som ska lämnas in imorgon. Sedan måste jag läsa körkortsteori eftersom det inte är långt kvar till teoriprovet. HJÄLP!


VAGABOND

Här är skorna som jag köpte i Söndags när jag och Josefin var till Kista och Täby Centrum och shoppade. Efter att letat i flera veckor efter ett par vinterskor hittade jag äntligen ett par som jag tyckte om. Vagabond 899 kronor.




Stadium Outlet

Vilken dag! Medans klasskamraterna hade en skön sovmorgon i morse klev jag upp vanlig tid för att träna och gå på en dubbel lektion på Larson Körkort innan skolan började. Idag fick vi sluta direkt efter vi var klara med provet i Naturvetenskap. Jag blev klar efter redan en halvtimme eftersom jag pluggat ordentligt. Igår var jag på halkkörning i Västerås. Det var faktiskt inte lika läskigt som jag trodde att det skulle vara. Det känns skönt att vara klar med det momentet och vara ett steg närmare körkortet. Efter halkkörningen åkte jag och mamma till en Stadium Outlet som fanns i närheten. Jag hittade två linnen och en träningsoverall ifrån Röhnisch och en T-shirt ifrån Nike. Jag behövde bara betala 960 kronor för allt medans orginal priset skulle varit 1800 kronor.




Shopping ♥

Här är två utav plaggen som jag köpte idag. De hittade jag på affären Hollister som finns på Täby Centrum.



380:-



490:-


Söndag

Idag har jag varit och shoppat i Kista och Täby Centrum tillsammans med Josefin. Jag känner mig ganska nöjd efter dagen eftersom jag hittade det mesta som jag behövde och lite till. Vad jag köpt kan jag visa vid ett senare tillfälle. När jag kom hem övningskörde jag innan middagen och nu tänkte jag plugga lite naturvetenskap innan läggdags eftersom jag har prov på Tisdag. Bokade även precis flygbiljett till Norge för att hälsa på Richard under nästa helg. De senaste veckorna har känts som en evighet utan honom så det ska bli jätte roligt att träffa honom igen.


Stereo Hearts


Garderobsrensning

Imorse bestämde jag mig för att städa min garderob som såg ut som ett bombnedslag och det slutade med att jag fyllt en hel svart sopsäck med kläder som jag inte använder längre. Jag blev förvånad eftersom det inte var speiciellt länge sedan jag rensade garderoben senast. Jag hade hoppats på att bli påmind om att jag redan har tillräckligt med kläder men tyvärr blev känslan tvärt om efter att tittat igenom hela garderoben. Men nu är den i alla fall fin igen och jag har plats för nya kläder. Imorgon funderar jag och Josefin på att åka till olika centrum och shoppa. Kanske jag hittar något fint då. Jag måste i alla fall titta efter en ny kappa, skor och en halsduk eftersom det börjar bli så himla kallt ute. Tyvärr brukar man aldrig hitta det man letar efter men jag håller tummarna i alla fall. Ha det så bra!


God morgon!

Trots att jag kom hem ganska sent igår vaknade jag redan vid klockan nio i morse. Jag skulle verkligen behöva sova några timmar till men det känns omöjligt att somna om igen. Mina föräldrar har precis åkt iväg till mormor och morfar där de ska spendera helgen. Igår var jag ute och dansade med tjejerna och det blev en trevlig kväll.


Utgång ikväll!

Just nu är jag hemma hos Julia och dricker lite innan vi ska träffa tjejerna i stan. Trots att jag inte mått speciellt bra idag har jag bestämt mig för att gå ut på krogen ikväll eftersom det är Natachas sista kväll i stan. Ha det så bra!


I Miss You

Jag har precis städat rummet, bäddat rent sängen och spikat upp mina nya tavlor över sängen. Efter att varit trött hela dagen fick jag helt plötsligt en massa energi. Bilderna blev väldigt mörka men här ser ni i alla fall resultatet.




Torsdag

Idag startade jag dagen med att övningsköra med mamma innan skolan började. När jag kom till skolan behövde jag bara göra ett prov i religion innan jag slutade eftersom läraren var sjuk. Efter att jag slutat åkte jag som vanligt till Actic för att träna. Efter en veckas träning kändes kroppen ganska trött på gymmet så imorgon tänkte jag ha en vilodag ifrån all träning. Efter att jag tränat klart åkte jag ut och övningskörde med mamma igen och vi åkte på en del ärenden innan vi åkte hemåt. Nu ska jag ta en dusch och sedan måste jag plugga körkortsteori. Det blev inte så speciellt mycket pluggande igår eftersom jag somnade efter att läst ungefär tio sidor. Så idag gör jag ett nytt försök!


Tisdag

Jag fick precis en påminnelse på telefonen om att jag har min första körlektion imorgon på Larson Körkort. Måste erkänna att det känns lite nervöst eftersom jag inte kört med någon annan än mamma tidigare men det kommer säkert gå bra. Senare idag har jag möte på jobbet men innan det börjar tänkte jag åka till Actic för att träna.


God kväll

Precis som de senaste dagarna kommer mina dagar se ganska enformiga ut framöver eftersom jag lägger ner mycket energi och tid på att skaffa körkort just nu. En typisk dag för mig kommer att vara skola, träna, läsa körteori och övningsköra innan läggdags. Känns tråkigt men det kommer vara värt det när jag står med körkortet i handen.


Återhämtning

För att återhämta mig efter gårkvällen tog jag precis en lång dusch. Efter att ångbastat i duschen med hår inpackning och ansiktsmask känner jag mig som en människa igen. Idag har jag haft en väldigt skön söndag. Spenderat största delen av dagen nerbäddad i sängen framför bra filmer och varit ute och övningskört.


Söndag

Igår började vi kvällen hemma hos Julia där vi firade alla oss som nyligen fyllt år innan vi åkte till stan för att gå till Saluhallen. Där dansade vi resten av kvällen så jag har ont i fötterna idag. Hade en jätte trevlig kväll med tjejerna!












Utgång ikväll!

Just nu ligger jag halvt utslagen i sängen efter ett hårt träningspass på Actic. Idag kände jag mig taggad och körde en timmes fys och styrketräning. Efter gymmet gick jag och solade solarium för att känna mig fräsch inför kvällen innan jag tog bussen hem. Ikväll ska vi fira mig, Michaela och Julia som nyligen fyllt år. Kvällen börjar hemma hos Julia och sedan ska vi alla ut på krogen tillsammans. Ser fram emot kvällen. Hoppas allt är bra med er!