Valborg

Igår spenderade hela familjen dagen ute i trädgården med att förbereda inför sommaren. Vi planterade, målade och annat som behövdes göras. Det blev en jätte mysig dag ute i det fina vädret! Senare på kvällen åkte jag in till stan för att gå på bio med Julia. Vi såg American Pie som var precis lika rolig som man förväntat sig. Idag ska Valborg firas med tjejerna. Ha det så bra!






Shopping i Stockholm

Nu har jag precis kommit hem efter att spenderat hela dagen i Stockholm tillsammans med mamma. Vi har haft en jätte mysig dag i den soliga huvudstaden. Förutom att ätit en jätte god lunch och fikat har vi även shoppat en del. Efter många timmars letande lyckades jag äntligen hitta en fin studentklänning och mycket mer. Ha det bra!



Årets första jordgubbar!

Idag fotade jag i stan tillsammans med Josefin på förmiddagen till vårt projekt i Estetisk verksamhet. Efter skolan fick jag äntligen umgås med Julia som jag inte träffat på evigheter! Innan jag åkte hem var jag tvungen att åka på några ärenden och sedan tränade jag med mamma. Nu ska jag duscha och sedan titta på min favoritserie Revenge och äta årets första jordgubbar. Jag har verkligen längtat i flera månader. Hoppas att alla ni haft en bra dag!


Styled by Angelica Blick

Efter att legat vaken största delen av natten utan att kunna somna lyckades jag även försova mig i morse. Väldigt klantigt av mig att glömma ställa morgonklockan! Som tur var kom jag inte allt försent till skolan. Efter skolan åkte jag och åt lunch med mamma innan vi tittade på tapeter och jag köpte även ett par skor från Din Sko, som ni ser på bilden längst till vänster.



549:-


En underbar dag

Efter en skön sovmorgon i morse åkte jag till skolan för att göra ett prov i Naturkunskap. När jag slutat åkte jag till stan för att träffa Malina. Vi satte vi oss på Stationens uteservering där vi åt lunch ute i det fina vädret. Jag åt stans godaste ceasarsallad. Innan jag åkte hem solade jag solarium och tränade på Actic. Hoppas att ni haft det bra idag!
 



Motivation, where are you?

Jag behöver egentligen plugga ordentligt idag men jag känner verkligen ingen motivation just nu. Funderar över om jag kanske ska åka till Actic och träna för att rensa tankarna istället. Imorgon ska jag äntligen träffa Malina igen. Vi ska ses på stan efter att jag slutat skolan så jag hoppas att det blir fint väder! Hoppas alla ni får en trevlig kväll!


Beslutsångest

Idag redovisade vi våra 50-lappen projekt för en jury i skolan. Min grupp fick inte bara ihop mest pengar, vi vann även "tävlingen" om den bästa affärsidén. Det var en rolig överaskningen efter att lagt ner så mycket tid och energi på vårt projekt. Efter skolan åkte jag till Fyris färg för att fortsätta min jakt efter den perfekta tapeten. Ha det så bra!


Uppsala färg

Efter en skön sovmorgon i morse åkte jag till skolan för att skriva ett prov i Histora. Efter att jag slutat skolan åkte jag och tittade efter en ny tapet och en garderob. Tyvärr hittade jag ingen garderob men jag hittade en del fina tapeter som jag måste försöka välja emellan. Ikväll ska jag titta på min favorit serie Revenge. Hoppas ni haft en bra dag!


Lyx i vardagen

Idag var det skönt att åtminstone få ett prov avklarat i skolan. Nu återstår bara två stycken framöver. Tyvärr kan jag inte se fram emot någon ledighet i helgen eftersom jag ska jobba, men jag försöker hålla humöret uppe ändå! Idag åkte jag till Actic efter skolan där jag gick på en jätte skön massage. Det kände jag verkligen att min kropp behövde.


Måndag

Idag gick det bättre än förväntat förr oss med vårt projekt på Akademiska sjukhuset. Det kom hela tiden anställda som ville ha massage och vi lyckades få ihop en del pengar. På Fredag ska vi dit igen och då har vi lika många som anmält sig. Det känns jätte roligt att det var så himla uppskattat! Efter att masserat hela dagen värker det i hela kroppen så nu ska jag bädda ner mig i sängen och plugga inför veckans alla prov. Hoppas alla ni haft en bra dag!


JB CREW Massage

Fy vilket trist väder det är ute! Jag är verkligen avis på Julia och tjejerna som åker till Florens idag. Idag ska jag och några klasskamrater åka till Akademiska sjukhuset för att erbjuda massage för vårt projekt 50-lappen. Vi får se hur mycket pengar vi lyckas tjäna ihop. Det har blivit ganska dålig uppdatering den senaste tiden eftersom jag har så himla mycket i skolan. Igår avslutade jag helgen med att åka till farmor och farfar för att få hjälp med en skoluppgift. Det är vid sådana här tillfällen man längtar ännu mer till studenten. Tur att det inte är långt kvar!


God morgon!

Idag är det äntligen fredag och jag börjar inte skolan förrän klockan ett så jag fick chansen att sova ut ordentligt. Efter att pluggat en stund hittade jag några härliga bilder från Rhodos. Det fick mig att längta ännu mer till semestern. Som tur är det inte många veckor kvar tills vi åker! Jag hoppas att alla ni läsare får en bra dag!










Ingenting står över mig

Det där med att hålla mig vaken resten av dagen fungerade inte riktigt. Strax efteråt somnade jag direkt och sov hela dagen tills mina förälldrar kom hem. Trots det känner jag mig fortfarande trött så jag hoppas att jag lyckas somna ikväll. De senaste timmarna har jag pluggat gärnet för att bli klar med alla skoluppgifter. Det känns skönt att inte vara ute i allra sista sekund. Jag mår lite bättre nu och jag hoppas att jag kommer kunna gå till skolan imorgon.


Sömnproblem

Igårkväll var det omöjligt att somna när jag vänt på dygnet totalt. Efter att försökt somna i flera timmar gav jag upp och ägnade mig istället åt att plugga hela natten. Nu ligger jag och fungerar om jag ska försöka somna igen eller om jag ska försöka hålla mig vaken resten av dagen så det finns en möjlighet att jag kan sova ikväll. Mina sömnproblem hjälper mig inte att bli frisk igen, snarare tvärt om. Jag mår fortfarande dåligt men imorgon måste jag gå till skolan.


I'm a mess!

Trots att jag lyckades sova hela dagen igår efter jobbet vaknade jag med feber och ont i halsen. Min kropp hatar verkligen att jobba natt! Som tur var jag ledig från skolan idag så jag har kunnat krya på mig. Ikväll ska jag bara ha en myskväll framför tvn. Just nu är det final i Top Model Sverige. Hoppas alla ni läsare haft en bra dag!


I'm back!

Nu har jag kommit hem igen efter att jobbat dem senaste fyra nätterna på Sodexo. Igår kväll hann jag fira påsk med släkten innan jag åkte till jobbet hemma hos farmor och farfar. Där åt vi middag tillsammans och umgicks resten av kvällen. Istället för att få godis i påskägget fick jag det här presentkortet av mina föräldrar. Det känner jag verkligen att min kropp behöver så det ska bli skönt. Nu ska jag försöka sova några timmar. Hoppas ni haft en trevlig påsk!


Restaurang Lingon

I morse var det skönt att sova ut ordentligt efter studentkryssningen. Efter att jag vaknat åkte jag direkt till stan för att träffa Malina. Vi gick till restaurang lingon där vi åt lunch på deras mysiga uteservering i det fina vädret. Där satt vi i flera timmar innan jag åkte till Actic för att träna med mamma. Det känns bra att jag hunnit umgås med vännerna innan jag börjar jobba imorgon. Det skulle inte varit helt fel att vara ledig resten av lovet. Ha det bra!


Sky Hotel Apartments

Äntligen har jag och tjejerna hittat ett hotell som vi ska bo på under Summerburst i Stockholm.




Hemma igen

Nu har jag kommit hem ifrån studentkryssningen. Igår hade jag och tjejerna en jätte trevlig kväll. Vi åt alla middag tillsammans innan vi festade och dansade resten av kvällen. Det känns skönt att jag är ledig imorgon så jag kan sova ut ordentligt. Det blir ett kort påsklov för min del eftersom jag börjar jobba redan på Torsdag. Ha det så bra allihopa!


Studentkryssning

Igår avslutade jag helgen med att åka och träna på Actic. Nu har jag precis vaknat efter en skön sovmorgon och ska snart börja göra mig klar inför studentkryssningen. Nästan alla tjejerna ska åka med så det ska bli så himla roligt!



Bild från Lovisas födelsedagsfirande i Fredags


Dags för renovering!

Igår hade jag en jätte mysig kväll tillsammans med tjejerna hemma hos mig. Efter middagen avslutade vi kvällen med att titta på den spännande filmen Incendies. Idag har jag spenderat dagen med att rensa ur min brors gamla sovrum som ska renoveras och bli mitt nya rum. När jag ändå var i farten rensad jag ur alla lådor i mitt rum också där jag lyckades fylla tre stora papperpåsar. Det är helt otroligt hur man kan samla på sig så mycket saker med åren. Jag har precis hittat en garderob som jag vill ha, nu ska jag bara försöka hitta en fin tapet. Hoppas allt är bra med er!