Faliraki, Rhodos


Roliga nyheter!

Efter skolan åkte jag som vanligt till Actic där jag tränade kondition innan jag åkte hem. När jag kom hem gick jag direkt ut i den sköna vårsolen och pluggade historia eftersom jag har prov imorgon. Jag blev avbruten av ett samtal från mamma där hon berättade att hon bokat en resa till Rhodos. Så dagen efter jag tagit studenten ska vi två åka bort en vecka till värmen. Nu har jag både studenten, resan och mycket annat roligt att se fram emot de kommande månaderna. Det känns helt underbart! Nu måste jag tyvärr återgå till plugget igen.. Hoppas allt är bra med er!


God morgon!

Efter att sovit mer än tretton timmar känner jag mig väldigt pigg. Det kändes helt underbart att få sova ut ordentligt! Det var precis det som jag behövde. Idag ska vi på studiebesök till Evolutions Museet på Naturvetenskapen. Vi har fått information om att dagens program kommer bestå av en föreläsning om biologi/evolution och sedan en dissektion av ett exotiskt djur. Vi får se vad det är för stackars djur.. Efter studiebesöket är det planerat att jag ska åka och träna med mamma på Actic. Hoppas ni får en bra dag!


Bra start på veckan!

Idag åkte jag till skolan för att ha en lektion i människan socialt och kulturellt innan jag slutade. Efter skolan åkte jag direkt hem för att plugga historia innan jag åkte till Actic. Där träffade jag en jätte bra instruktör som hjälpte mig att lägga upp ett tränings schema för hela kroppen. Vi får se om jag vaknar med någon träningsvärk imorgon. Det har hänt en del spännande saker idag men jag vågar inte avslöja något innan allt är helt klart. Så det får jag återkomma med senare! Hoppas allt är bra med er läsare!


Söndag

Trots att jag är helt slut efter fyra långa arbetspass på Sodexo orkade jag ta mig till gymmet med mamma när jag vaknade. Jag gick som vanligt upp i skaplig tid så jag ska lyckas somna ikväll trots att jag vänt på dygnet. Imorgon ska jag till Actic igen för att träffa instruktören som ska hjälpa mig med att lägga upp ett tränings schema. Idag har vi varit hundvakt åt söta Siri. Nu tänkte jag ta med henne ut på en promenad innan middagen. Ta hand om er!


Fredag

Det har varit roligt att få prova på att jobba dag på Sodexo dem senaste dagarna. Men som avslutning på veckan ska jag jobba två nätter som vanligt. Efter att jag slutat igår åkte jag direkt hem till farmor och farfar där jag umgicks med dem och mina kusiner resten av kvällen. Just nu tar jag det bara lugnt och vilar upp mig inför nattens arbete.


Onsdag

Idag och imorgon blev jag erbjuden att jobba extra på dagskiftet på Sodexo. Det kändes jätte bra att jobba och komma på andra tankar. Eftersom jag ska jobba resten av veckan ska jag åka direkt hem till farmor och farfar imorgon. Då blir det närmare till jobbet och jag får tid tillsammans med dem och min kusin Felix som ska komma och hälsa på.


En gång i Phuket

Nu har jag kommit hem efter ett skönt träningspass med mamma. Det känns helt underbart att kommit igång med träningen ordentligt! Jag känner mig mycket piggare och mår bättre. På Måndag ska jag till Actic efter skolan för att träffa en instruktör för att lägga upp ett träningsschema som jag tänkte följa stenhårt fram till sommaren. Jag ska snart äta middag med familjen och senare ikväll ska jag gå på bio med Julia. Alltid lika mysigt att gå på bio!


Fettisdagen

Igår åkte vi ett gäng tjejer hem till Lisa för att umgås. Vi tittade på Big Brother för att se vilka deltagarna var som skulle vara med i år. Det är inget program som jag vanligtvis brukar följa och det kommer nog inte bli någon förändring i år heller. Nu tänkte jag plugga en stund och senare ska jag åka till Actic för att träna med mamma.


Måndag

I morse startade jag dagen med att åka till Actic för att träna på gymmet med Josefin. Vi var duktiga och tränade en timmes kondition och sedan styrka innan jag åkte hemåt igen. Senare hade jag lovat mamma att skjutsa henne till och från zonterapeuten. Medans hon var där passade jag på att åka till Gränby Centrum där jag köpte en ny väska.



Bomerang 2500:-


Sköna Söndagar

Det känns skönt att ha största delen av allt skolarbete avklarat så jag slipper tänkte på det under sportlovet. Resten av dagen har jag ägnat mig åt att städa mitt rum. Jag önskar att jag kunde göra det till en vana på Söndagar för det känns alltid bra att ha ett städat rum och en renbäddad säng inför den kommande veckan. Nu ska jag göra mig klar och åka mot Actic för att gå på ett spinningpass. Här ser ni mitt nya mobilskal som jag köpte igår. Ha det så bra!




Lördag/Söndag

Trots att det blev ganska sent igår är jag redan vaken. Jag känner mig väldigt trött men kan ändå inte somna om. Igår hade jag en super trevlig kväll med tjejerna på Saluhallen. Med bra musik och trevligt sällskap blev det en lyckad kväll. Idag har jag en del skolarbete som jag behöver göra men vid klockan fyra ska jag ta en paus för att gå på ett skönt spinningpass på Actic. Bjuder på en bild ifrån igårkväll. Jag hoppas att ni haft en trevlig helg!


Kvällens planer

Idag startade jag dagen med att åka till Actic för att träna på gymmet med mamma. Innan vi åkte hem belönade vi oss en stund i solariumet. Nu har jag precis målat naglarna med mitt nya nagellack som jag köpte tidigare i veckan. Senare ikväll ska jag träffa tjejerna hemma hos Julia efter att jag ätit middag med familjen. Sedan ska vi avsluta kvällen på Saluhallen. Det var ett tag sedan jag var ute på krogen sist så det ska bli jätte roligt. Ha det så bra allihop!


Sportlov

Idag blev jag glad över att vi fick spendera största delen av skoldagen ute i det strålande vädret. Man blir på så himla bra humör när solen skiner! Nu är det verkligen inte långt kvar tills våren är här. Efter skolan åkte jag till Actic för att köra yttligare ett jobbigt pass på gymmet innan jag åkte hemåt. Nu ska jag snart äta middag med familjen och senare spendera kvällen tillsammans med Malina. Vi har planerat att bara stanna hemma och ta det lugnt ikväll.


Something Good Coming

Efter skolan åkte jag hem och pluggade historia innan jag åkte till Actic. Jag körde ett riktigt jobbigt pass på gymmet så det känns väldigt bra efteråt. Imorgon är det sista dagen i skolan innan helgen och en veckas sportlov. Jag ser fram emot att vara ledig från jobbet i helgen så jag kan umgås och festa med vännerna. Hoppas ni läsare haft en bra dag!


Torsdag

Igår träffade jag Sarah, Julia och Lisa på stan för att äta middag på Panini och sedan en mysig fika på Wayne´s. Vi pratade mest om studenten som vi alla längtar till! Just nu är jag i skolan och har en lektion i Estetisk verksamhet. Efter jag slutat ska jag åka till Actic för att träna innan jag åker hem. Det ser jag fram emot. Ha det så bra allihop!


Onsdag

Idag åkte jag till skolan för att ha en lektion i Samhällskunskap innan jag slutade. Efter skolan köpte jag och köpte ett torrschampo från TRESemmé innan jag åkte hem. Nu har jag varit duktig och pluggat sen jag kom hem. Det känns skönt att ha det mesta av skolarbetet avklarat så jag kan ägna mig åt roligare saker framöver utan att behöva tänka på det mer. Om någon timme ska jag åka till stan för att träffa Julia. Vi ska äta en mysig middag tillsammans. Puss!


Tisdag

Jag skulle egentligen behöva plugga Historia men eftersom jag har så himla ont i huvudet har jag bestämt mig för att göra det någon annan dag när jag mår bättre. Det känns väldigt jobbigt att min huvudvärk aldrig försvinner. Jag hoppas att det känns bättre imorgon efter mycket vila och sömn. Hoppas att alla får en mysig alla hjärtans dag!


Glad alla hjärtans dag!

Idag hade jag en skön sovmorgon till halv ett innan jag var tvungen att åka till skolan för att göra ett prov i Naturvetenskap. Efter det åkte jag till stan med Josefin. Där åt vi lunch tillsammans på Cupido och tittade runt i några affärer innan jag åkte hemåt igen. Det ända som följde med hem var ett fint nagellack från Åhléns.


Måndag

Igår kväll somnade jag tidigt till det nya programmet kontoret som verkligen var en besvikelse. Trots att jag varit trött och haft en hemsk huvudvärk hela dagen har jag haft en bra dag. Tänk vad lite solsken kan göra! Efter skolan åkte jag förbi Gräny Centrum för att åter igen titta om mina joggingskor kommit på Intersport men det hade dem tyvärr inte. Istället köpte jag en vårjacka, tröja och min favorit parfym från The Body Shop. Hoppas ni haft det bra!






Söndag

Då var ännu en helg på Sodexo avklarad. Det återstår att se hur mycket mer jag kommer jobba i Februari. Vi får se om jag kommer jobba extra på sportlovet annars har jag bara en helg kvar eftersom jag bara jobbar varannan helg. Imorse vaknade jag i skaplig tid så jag har någon chans att kunna somna ikväll. Trots att jag var väldigt trött åkte jag till Actic för att gå på ett spinningpass tillsammans med mamma. Mina föräldrar åkte precis hem till min bror för att äta middag men jag bestämde mig för att stanna hemma eftersom jag måste plugga inför provet i naturvetenskap på Tisdag och vila upp mig inför den kommande skolveckan. Hoppas att alla ni läsare haft en jätte trevlig helg!


God morgon!

Nu har jag vaknat efter att jobbat på Sodexo hela natten. Istället för att endast städa Norweigan som jag gjort tidigare fick jag städa SAS, Lufthansa och Tomas Cook för omväxlingens skull. Det var roligt med lite förändring! När jag slutade åkte jag hem till farmor och farfar för att sova. Kommer vara skönt att ha nära till jobbet ikväll och roligt att jag hinner umgås med dem en stund idag innan jag är tvungen att åka till jobbet igen. Hoppas allt är bra med er!


God morgon!

Det blev ingen uppdatering igår eftersom jag åkte direkt hem till Malina efter skolan. Det var roligt att träffa henne eftersom vi inte träffats på så länge. Vi åt en god middag tillsammans och hade en jätte mysig kväll. Just nu är jag i skolan. När jag slutat ska jag försöka sova några timmar innan jag börjar jobba så jag orkar vara vaken hela natten.



Naturvetenskap B..

Just nu sitter jag och pluggar Kemi eftersom vi har prov nästa vecka. Jag försöker vara positiv trots att Kemi är det tråkigaste av alla ämnen i skolan. Grundämnen, atomer och periodiska systemet intresserar mig inte ett dugg.


Onsdag

Idag hade vi endast en lektion i samhällskunskap innan vi slutade så jag kom hem i skaplig tid. Nu har jag precis ätit lunch. Jag lyckades inte laga världens vackraste omelett men den smakade gott! Nu har jag gott om tid för att plugga naturkunskap och historia innan jag ska till Actic för att träna med mamma. Hoppas allt är bra med er!




God kväll alla läsare!

Nu har vi kommit hem efter ett svettigt spinningpass på Actic. Jag kämpade på tills jag inte hade några krafter kvar så det känns riktigt bra efteråt. Imorgon ska vi till Actic igen men då har vi bestämt oss för att gå till gymmet för att träna kondition och styrka. Nu ska jag äta en god ceasarsallad. Min favorit! Hoppas allt är bra med er läsare!


Godmorgon!

En skön sovmorgon var precis vad jag behövde idag! Nu ska jag äta min gröt som jag lagat till frukost som jag gjort på havregryn, linfrön och rågflingor. Sedan ska jag åka till skolan för att ha en lektion i Naturvetenskap B innan jag åker till Actic för ett härligt spinningpass med mamma. Jag ska försöka övertyga henne om att spinning är roligt!


Måndag

Efter skolan åkte jag till Gränby Centrum för att leta efter ett par nya löparskor på Intersport. Tyvärr hade inte den modellen som jag tittat efter kommit ut ännu så jag får återkomma senare i veckan igen. Innan jag åkte hem åkte jag till Actic för ett skönt träningspass. Den här veckan har jag bokat tid med en instruktör som ska hjälpa mig att göra ett träningsprogram inför dem kommande månaderna. Jag har planerat att slita hårt på gymmet framöver.


Woho, inte långt kvar nu!

Idag behövde vi inte stanna i skolan speciellt länge. Vi blev välkommna tillbaka efter praktiken och gick sedan igenom en del information innan vi slutade. Dagens höjdpunkt var när vi äntligen fick våra fina studentmössor. Nu är det verkligen inte långt kvar! Vår mentor berättade att vi hade ungefär 1 1/2 seriösa månader kvar i skolan tills vi kan börja räkna ner dagarna fram till studenten. Det är dags att börja leta efter en fin studentklänning snart.




Borta bra, hemma bäst

Nu har jag kommit hem igen efter att spenderat den senaste veckan hos Richard i Norge. Vi har hunnit göra mycket men veckans höjdpunkt var i Fredags när jag och Richard spenderade kvällen i Oslo tillsammans. Vi åt en god trerätters middag på en jätte mysig restaurang och tittade sedan på bio innan vi åkte tillbaka till Tønsberg igen. Jag har precis packat upp väskan och nu tänkte jag vila resten av kvällen inför den kommande skolveckan.



Ett fint linne ifrån Bik Bok fick följa med hem till Sverige


Uppdatering från Norge

Efter många timmars resande kom jag äntligen fram till Tønsberg igårkväll. Idag var Richard tvungen att jobba så jag har sysselsatt mig med en promenad runt Tønsberg och avslutade sedan med lite shopping på köpcentrumet Farmand Stredet innan jag gick hemåt igen. Där köpte jag några nödvändiga saker samt en liten present till Richard som jag ska överaska honom med när han kommer hem ikväll. Den tror jag att han kommer uppskatta efter en lång dag på jobbet. Ha det så bra alla läsare!