God kväll alla läsare!

Jag avslutade dagen med ett skönt spinningpass på Actic. Det kändes som en bra start på veckan! Imorgon flyger jag till Norge för att träffa Richard och stannar där tills Söndag så jag kommer lagom hem till skolstarten. Vi får se om det blir någon uppdatering under veckan, annars återkommer jag nästa vecka igen. Ha det så allihopa!


Tiger of Sweden

Här ser ni innehållet i påsen från Tiger of Sweden som jag visade igår. En enkel och snygg kuvertväska som passar perfekt för både vardag och fest. Jag köpte den sist jag var hos Richard när vi åkte till Oslo och shoppade.



1000 NOK


Nytt i garderoben

Igår var det Lindex som leverade många fina tröjor. Förutom dem jag visar nedanför köpte jag två till samt nya underkläder. Efter vi varit på Gränby Centrum åkte vi även till Stadium där jag fick ett par nya träningsbyxor av mamma ifrån Adidas. Jag har ett par sen tidigare men dem börjar bli utslitna. Nästa vecka ska jag sätta igång med träningen på allvar och sköta kosten ordentligt igen. Det ser jag fram emot eftersom det är då jag mår som bäst.








Måndag

Igår somnade jag direkt när jag vilade huvudet mot kudden. Nu är jag vaken igen efter att sovit sexton timmar. Det känns bra att jag sovit igen alla timmar som jag förlorat dem senaste nätterna. Idag startade jag dagen med att lyssna på musik och städa mitt rum, vilket verkligen behövdes efter att jag varit borta i ungefär tre månader. Jag har även packat upp alla väskorna som jag haft hemma hos farmor och farfar och alla kläderna som jag shoppade igår. Dem här mysiga ljuslycktorna fick jag av min hansledare sista dagen på praktiken. Hoppas ni mår bra!




Tillbaka i Uppsala

I morse åkte jag direkt hem till Uppsala efter att jag slutat jobba. Efter bara tre timmars sömn gick jag upp för att spendera dagen tillsammans med mamma. Det har varit en heldag med shopping på bland annat Gränby Centrum. Jag köpte många nya toppar precis vad jag behövde. Om jag kommer ihåg kan jag visa vad jag köpt imorgon och vad som gömmer sig i påsen. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova. Imorgon ska det bli skönt med sovmorgon.


Lördag

Då var första natten avklarad på Sodexo. Jag har precis pluggat och nu tänkte jag åka och sola solarium. Sedan måste jag packa alla mina saker eftersom jag åker hem till Uppsala imorgon efter nattens arbetspass. Jag kommer sakna att bo hemma hos farmor och farfar men det ska bli skönt att komma hem. Speciellt att sova i sin egen säng.


Fredag

Idag har jag haft en jätte mysig sista dag på Steningeskolan. Under dagen har barnen sagt adjö med sång, presenter och många kramar. Innan vi begav oss ut för att åka skridskor på fritids bjöd jag alla barnen på glass som avslutning. Jag har verkligen haft en jätte bra praktik och jag kommer sakna dem alla. Nu ska jag försöka sova några timmar innan det är dags att åka till jobbet. Jag ska jobba hela helgen och sedan flytta hem till Uppsala igen nästa vecka.


Måndag

Idag var det roligt att komma tillbaka till praktiken igen. Jag har insett hur mycket jag kommer sakna dem små söta barnen när jag återgår till skolan igen. Dem sprider verkligen så himla mycket glädje och värme varje dag. Det kommer kännas jätte tråkigt att behöva lämna alla lärare och elever på Steningeskolan. Nu ska jag bege mig ut på yttligare en långpromenad med Maria. Vi funderar på att gå förbi solariumet. Hoppas alla ni läsare haft en bra dag!


Söndag

Då var ännu en helg på Sodexo avklarad. Trots att jag är jätte trött ska jag gå ut på en långpromenad tillsammans med min faster för att försöka vakna till ordentligt. Sedan ska jag försöka vila upp mig ordentligt inför den kommande veckan. Det kommer bli min sista vecka på praktiken eftersom jag har andra planer nästa vecka.


Hemlängtan

Nu har jag snart bott hemma hos farmor och farfar i åtta veckor och snart är praktiken över. Det har varit jätte skönt att ha en paus ifrån skolan och den vanliga vardagen men det kommer kännas bra att komma hem igen. Jag saknar Uppsala där jag har alla mina vänner och familjen. Det ska bli skönt att gå klart dem sista månaderna i skolan innan studenten och framförallt återgå till träningen ordentligt igen. Det är då jag mår som bäst.


Fredag

Efter att varit sjuk hela veckan åkte jag till Uppsala idag för ett läkarbesök. Läkaren undersökte mig och sedan skickade mig till läkarhuset för att ta blodprov så om några dagar kommer provsvaren. Trots läkarens order att stanna hemma har jag bestämt mig för att försöka jobba i helgen. Nu ska jag äta lunch och sedan vila upp mig tills det är dags att åka till jobbet. Det återstår att se om jag överlever natten. Hoppas alla ni läsare haft en bra dag!


Svar på kommentar!


Det är flera som undrar hur jag fick mitt nuvarande jobb. I början av December började jag jobba på Sodexo och det var min farbror som är chef där som anställde mig. Än så länge jobbar jag bara varannan helg och lov eftersom jag fortfarande går i skolan. Men när jag har möjlighet som nu i Januari försöker jag jobba varje helg. Ibland saknar jag alla barnen och den livfulla miljön på Nickis Lekland men som jag känner nu trivs ännu bättre på Sodexo.


Torsdag

Idag stannade jag hemma ifrån praktiken eftersom jag mådde ännu sämre när jag vaknade i morse. Idag ska jag göra allt jag kan för att må bättre så jag kan gå till praktiken imorgon och jobba hela helgen. Just nu känns det ganska hopplöst men vi får se hur jag känner imorgon. Ikväll ska jag och Maria ha en mysig filmkväll hemma hos henne. 


Onsdag

Dem senaste dagarna har jag varit på praktiken och på kvällarna har jag varit ute på långa promenader tillsammans med min faster. Idag kom mina förälldrar och hälsade på. Vi åt middag tillsammans med mina farförälldrar och min faster med hennes familj. Eftersom jag börjar bli sjuk ska jag försöka lägga mig i tid ikväll. Måste vara piggare imorgon så jag kan följa med barnen till badhuset på praktiken. Hoppas allt är bra med er!


Söndag

Då var ännu en helg på Sodexo avklarad. Just nu känns det tråkigt att jag ska jobba varje helg framöver i Januari men dessto bättre kommer det kännas när jag får min lön. Om två veckor är det dags att flytta hem till Uppsala igen eftersom praktiken är över. Imorgon ska jag vara idrottslärare hela dagen så inatt måste jag försöka sova ordentligt trots att jag vänt på dygnet totalt. Nu ska jag ut på en promenad tillsammans med min faster. Hoppas ni mår bra!


Fredag

Idag har jag haft en super mysig dag på praktiken. Alla barnen var jätte glada över att det äntligen kom snö och under dagen hade vi julgransplundring där vi dansade och sjöng i ring och sedan fikade tillsammans. Nu har jag kommit hem till farmor och farfar igen och ska redan om några timmar åka mot jobbet. Jag ska jobba hela helgen så nu tänkte jag vila en stund innan det är dags att åka. Hoppas alla haft en bra dag och trevlig helg alla läsare!


Tillbaka i Sverige

Nu är jag hemma igen efter att spenderat helgen och början av veckan hos Richard i Norge. Dagarna har bestått av träning, shopping, mysiga filmkvällar och igår spenderade vi hela dagen i Oslo där vi åt lunch och tittade runt i affärer. I morse var jag tyvärr tvungen att åka hem igen eftersom jullovet är över och praktiken startar imorgon igen. Det har varit roligt att hunnit med så mycket under lovet. Imorgon ska det bli roligt att träffa alla barnen igen.


God morgon!

Nu har jag vaknat efter att bara sovit några timmar. Det skulle vara skönt att sova vidare men det hinner jag tyvärr inte. Nu måste jag packa väskan för att sedan bege mig mot Arlanda. Jag ska flyga till Norge för att träffa Richard. Jag stannar där tills Tisdag så mer uppdatering blir det nästa vecka. Ta hand om er!



Bilder från igårkväll


Födelsedagsfirande

Igår var alla tjejerna samlade hemma hos Julia eftersom hon fyllde 19 år. Där förfestade vi tillsammans innan vi åkte vidare till Bj där vi dansade och festade resten av kvällen. Det blev en riktigt lyckad kväll. Puss på mina tjejer!
















Grattis Julia 19 år!

I natt kunde jag äntligen sova ordentligt efter flera sömnlösa nätter. Nu ska jag åka en sväng till stan. Ett stort grattis till min finaste vän Julia som fyller 19 år idag. Ikväll ska det firas! Hoppas alla ni läsare får en bra dag!


God natt!

Nu är jag hemma igen efter att varit på bio med tjejerna. Filmen New Year's Eve var jätte bra! Imorgon tänkte jag starta dagen med att åka till Actic för att träna och senare ska jag hem till Julia för att fira hennes födelsedag.


Onsdag

Idag ska jag starta dagen med att träna på Actic och sedan åka vidare till frisören för att klippa och färga håret. Senare ikväll ska jag gå på bio tillsammans med Julia och Natasha. Vi ska se filmen New Year's Eve. Det ska bli trevligt att träffa tjejerna och det är alltid lika mysigt att gå på bio. Hoppas alla ni läsare får en bra dag!


Thomas Sabo

Nu är jag hemma igen efter att shoppat största delen av dagen på både Täby och Kista Centrum tillsammans med Malina. Jag hade hoppats på att hitta några nya toppar men istället köpte jag bland annat ett par svarta jeans från Crocker på JC och en silverkedja från Thomas Sabo på Smycka. Jag har redan sett flera fina berocker som jag får köpa vid senare tillfällen.


Tisdag

När jag inte kunnat sova dem senaste timmarna har jag sysselsatt mig med att lyssna på musik och fyllt i min Nåndagsalmanacka för 2012 som innehåller veckans citat och annat roligt. Det är nästan läskigt att se hur kort tid det är kvar i skolan tills jag äntligen tar studenten. Veckorna är fyllda med lov, studiedagar och lovdagar så det känns som att dem kommande månaderna kommer gå fortare än vad man tror. Veckans citat är "Lita på dina galna idéer"


God morgon!

Vilken mardröm! Trots att jag vänt på dygnet efter veckan som varit lyckades jag somna igårkväll utan några  problem men tyvärr vaknade jag redan vid klockan fyra imorse eftersom min kropp är inställd att äta då. Hade hoppats på att kunna somna om efter att ätit men det var omöjligt. Jag hoppas att jag inte kommer känna mig allt för trött under dagen för jag ser fram emot en heldag med shopping tillsammans med Malina. Hoppas att alla ni läsare får en bra dag!


The Body Shop

Har precis tagit en skön dusch efter ett träningspass på Actic. Nu ska jag smörja in kroppen med Body Butter från The Body Shop som var en av sakerna som jag fick av Richard i julklapp. Produkterna från Dreams Unlimited doftar så himla gott! Dem rekommenderar jag verkligen. Imorgon har jag och Malina planerat en heldag med shopping. Vi funderar på att åka till Kista eller Täby Centrum för omväxlingens skull. Det var flera månader sedan jag träffade henne senast så det ska bli så himla trevligt! Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen framför en bra film. Hoppas ni haft en bra dag allihopa!


Måndag

Efter att jobbat de sju senaste nätterna hade jag egentligen behövt sova ut ordentligt idag men för att försöka ställa om dygnet igen gick jag upp i skaplig tid. Den senaste veckan har endast bestått av långa arbetspass och sömn så den kommande veckan behöver jag ta hand om mig själv, umgås med vänner och bara njuta av ledigheten. Ha det bra!