Tisdag

Igår kom Amanda hit för att förfesta och fixa oss tillsammans innan vi åkte till studentskivan. Det var mycket folk där och jag hade roligt trots omständigheterna. Idag var jag tvungen att gå upp tidigt för att åka till läkaren. Nu är det inte många dagar kvar tills jag äntligen ska till frisören. Som ni ser på bilden börjar jag få väldigt mycket utväxt. Den här gången funderar jag på att göra något annorlunda. Kanske göra lite mörkare slingor istället för bara silverblonda som jag brukar göra. Ha det så bra idag!


Måndag

Idag har jag varit på stan med mamma. Jag hittade ett par skor till studenten som jag behövde och lite till. Förutom klänningen nedanför köpte jag bland annat ett par svarta shorts som kommer vara användbara i sommar. Hoppas alla får en trevlig kväll!





Tiger 2499:-


God morgon!

Nu är det ungefär en vecka kvar tills studenten och resan till Rhodos. Senare idag ska jag träffa mamma på stan för att köpa skor till studenten och det som vi två behöver till resan. Ikväll ska jag och tjejerna gå på studentskiva på Flustret. Hoppas ni mår bra!


Mors dag

Igår åkte vi och hälsade på hemma hos min faster och hennes familj. Där grillade vi till middag och sedan tittade vi på Eurovision song contest. Idag har Pontus och hans lilla familj varit här på besök. Vi har spenderat dagen ute i det fina vädret. Jag hoppas att det fortsätter att vara fint väder eftersom jag är ledig. Grattis världens bästa mamma på mors dag.




Fredagen

När vi kom till Lisa igår solade vi ute i det fina vädret innan resten av tjejerna kom. Då grillade vi till middag och förfestade innan vi åkte vidare till Bj. Där träffade vi trevligt folk och dansade resten av kvällen. När jag vaknade i morse hade jag jätte ont i halsen. Så just nu ligger jag nerbäddad i sängen och dricker honungste. Jag hoppas att det hjälper. Ha det så bra!
 



Äntligen helg!

Efter att jag slutat skolan idag ska jag och tjejerna åka hem till Lisa. Där ska vi sola och umgås ute i det fina vädret. Senare ikväll ska vi grilla till middag innan utgång. Det blir vår första grillkväll tillsammans för i år! Men först måste jag ha betygsamtal och liknande i skolan. Om jag har tur får jag sluta innan lunch vid halv tolv.


Torsdag

Efter att jag slutat skolan gick jag till stan för att leta efter ett par skor till studenten. Tyvärr hittade jag inga men istället köpte jag ett par nya solglasögon som jag också behövde. Resten av dagen har jag spenderat ute i trädgården med familjen. Vi ställt i ordning allt ute på altanen så ikväll ska vi äta middag utomhus för första gången i år.


Onsdag

Eftersom jag kom hem så sent igår kväll blev det varken någon skola eller vandring för min del idag. Självklart börjar jag även må sämre igen efter studentskivan men det var det absolut värt! Imorgon har vi sista momentet i både Historia och Estetisk verksamhet. Då ska vi till slottet för att gå på museum så idag måste jag försöka vila.


Gårkvällens Outfit



Topp - Lindex
Svarta jeans - Companys
Armband - Thomas Sabo
Klocka - Jet Set


JB's studentskiva

Som jag berättade igår började kvällen med att hela klassen träffades i stadsparken igår för att dela ut studentbanden och förfesta innan vi gick vidare till Flustret. Där åt vi middag och minglade innan festen började. Det kom mycket roligt folk och jag och mina tjejer dansade tills stängning. Nu är det mindre än två veckor kvar till studenten!




















God morgon!

Det känns frustrerande att jag aldrig blir helt frisk. Men det får jag bortse ikväll när det är min studentskiva. Innan middagen ska min klass träffas i stadsparken för att dela ut studentband och umgås. Jag såg precis att vår mentor planerat att vi ska ut på vandring imorgon 08.30. Inte så roligt dagen efter studentskivan kanske.. Ha det så bra!


Queen Of Fucking Everything

Det är endast på somrarna som jag ägnar mig åt att läsa böcker. Idag började jag läsa Ego Woman som är en fortsättning på Ego Girl som handlar om Carolina Gynnings väg mot toppen, kändisskapet och de stora pengarna. Jag har läst ungefär halva och tycker att det är en bra bok. Idag har det varit en riktig sommarvärme och jag har spenderat hela dagen ute i solen. Det skulle varit skönt med ett svalkande dopp i poolen. Som tur är levererades vår nya pool duk idag så det kommer nog inte dröja lång tid tills första doppet. Hoppas att alla ni läsare haft en bra dag!


Bokstaven R

Jag och mamma åkte iväg på några ärenden. Jag lyckades äntligen hitta något till min studentskiva där temat kommer vara bokstaven R. Ni får inte glömma JB's studentskiva som kommer vara på Flustret på Tisdag! Idag är det jag som ska laga middagen. Jag tänkte överaska familjen med världens godaste kycklingwraps. Ha en trevlig kväll!


Flowers

Jag är inte helt frisk än men jag känner att jag börjar må mycket bättre. Idag har jag spenderat dagen ute i det fina vädret som vanligt. När det blev molnigt sysselsatte jag mig med att ta bilder i trädgården. Det är så fint när alla blommor börjar komma fram. Ikväll ser jag fram emot ett nytt avsnitt av Jersey Shore 5. Ha det så bra idag allihopa!


Favoriter från Panos Emporio




Jag är inte rädd för mörkret

Idag var jag tvungen att åka till stan för några ärenden på förmiddagen. Resten av dagen har jag spenderat ute i det fina vädret. Det har varit underbart efter att inte gjort annat än legat sjuk i sängen senaste dagarna. Ikväll blir det filmkväll med pappa eftersom mamma är på födelsedagsfirande i Skinnskatteberg. Skulle varit roligt att följt med!


Fortfarande sjuk

Idag blev jag besviken när jag vaknade eftersom jag hade hoppats på att må bättre idag. Det skulle vara jätte tråkigt om jag inte hinner bli frisk tills min studentskiva på tisdag. Jag önskar att jag kunde gå ut och festa och ha roligt med tjejerna ikväll men istället måste jag tyvärr stanna hemma ytligare en kväll för att försöka bli frisk igen. Igår kväll såg jag filmen Sucker Punch. Den fick mig inte att ändra min åsikt om fantasy filmer.. Hoppas att ni mår bra!


Nya sovrummet

Idag kom jag på att jag glömt visa er mitt nya sovrum! Nu är det bara gardinerna som saknas innan det är helt klart. Det har blivit dålig uppdatering senaste dagarna eftersom jag har blivit sjuk. Efter att inte ens kunnat svälja mitt egna saliv inatt för att jag hade så ont i halsen var jag tvungen att sjukanmäla mig från jobbet imorse. Det känns väldigt tråkigt att varken kunna umgås med mina vänner eller jobba när jag är långledig. Måste bli frisk snarast.












ACPaintball

Igår kändes det helt underbart att springa ute i friska luften istället för löpbandet på gymmet. Idag spelade två klasser från skolan paintball. Eftersom det var frivilligt valde jag att avstå eftersom jag hade ont i halsen när jag vaknade i morse. Ikväll ska alla tjejerna på studentskiva på Bj. Jag hoppas jag mår bättre ikväll så jag kan följa med!


Style By Tyra

En ledig dag från skolan var precis vad jag behövde idag. Efter den sköna sovmorgonen spenderade jag resten av dagen ute i det fina vädret. Idag kom hårmunken från Style By Tyra med posten som jag beställde för två dagar sedan. Jag blev förvånad över den snabba leveranstiden. Snart kommer mina föräldrar hem. Då ska jag ta med mamma till spåret för en springtur. Det ser jag fram emot! Idag är det bara en månad kvar till Summerburst!


God morgon!

Igårkväll åkte jag hem till Amanda där vi fixade oss och förfestade innan vi åkte mot Flustret där Julia hade sin studentskiva. Där var det roligt att träffa massa trevligt folk och dansa resten av kvällen. Det var väldigt skönt att jag inte behövde åka till skolan idag så jag kunde sova ut ordentligt. Jag tycker synd om alla tjejerna som behövde gå upp tidigt imorse och åka till skolan! Nu tänkte jag äta frukost och sedan gå ut på en långpromenad. Ha det bra!






Black & White

Motivation till att träna har inte varit samma som tidigare när jag besökte gymmet flera gånger i veckan. Jag tror att det beror på att min träning varit ganska enformig den senaste tiden. Nästa vecka tänkte jag ta en paus från gymmet och börja springa ute i friska luften istället! Snart kommer Amanda hit. Vi ska fixa oss tillsammans och förfesta innan vi åker mot Flustret där Julia har sin studentskiva. Ikväll är temat Black & White. Ha det så bra!


Första studentskivan

Idag fick vi tillbaka ett brev som vi skrev till oss själva i ettan. Det var roligt att se vad man skrivit och om de tre året i gymnasiet varit som man trodde. Efter skolan åkte jag till Gränby Centrum med Josefin för att titta efter en studentpresent. Jag hittade den perfekta klockan som jag tänkte önska mig. Ikväll ska jag på Julias studentskiva!


Flytta på dig!

Igår åkte jag hem till Malina där vi fixade oss inför kvällen och drack drinkar innan vi åkte till förfesten. Kvällen avslutades sedan på Bj där vi dansade tills stängning. När vi vaknade gick vi till affären och köpte frukost som vi sedan åt ute i det fina vädret. Jag har haft en jätte rolig helg. Det känns tråkigt att skolan börjar imorgon igen. 


Something Good Coming

Efter studiebesöket i Stockholm tillsammans med klassen igår spenderade jag resten av kvällen hemma med familjen och Allina som var på besök. Vi bakade pizza till middag, spelade spel och lekte innan det var läggdags. Idag gjorde vi rosa pannkakor till lunch innan det var dags att åka hem till min bror för födelsedagsfirande. Nu är jag hemma igen och ska snart grilla med familjen innan jag ska ut och fira med Malina på Bj. Hoppas att allt är bra med er läsare!








Stockholm imorgon

I morse var jag ovanligt trött när klockan ringde och det var dags att kliva upp. Tur att det snart är helg! Efter en heldag i skolan åkte jag på några ärenden tillsammans med mamma för att köpa det sista till mitt nya sovrum. Det ända som återstår nu är att skruva upp gardinstång, golvlister och lite annat. Ikväll ska jag titta på det efterlängtade avsnittet av Revenge. Imorgon ska jag åka till Stockholm med klassen för att besöka Riksdagen och Riksidrottsmuseét men vi kommer även få möjligheten att kika lite på stan. Jag håller tummarna att det blir skapligt väder. Kram!


Onsdag

Idag åkte jag till skolan för att bara göra en intervju med skolinspektionen innan jag slutade. Efter det åkte jag till stan för att träffa Lisa och Julia. Jag försökte hitta en klänning till min studentskiva men hittade tyvärr ingen. Istället hittade jag en fin topp som jag kanske visar vid senare tillfälle. Innan jag åkte till Actic för att träna åt vi lunch tillsammans på Espresso House. Jag spikade precis upp min nya tavla i sovrummet. Den är så himla fin!


Där jag hänger min hatt

I morse hade vi bara en lektion i handikappidrott på Fyrishov. Efter skolan åkte jag och Josefin hem till mig där vi åt lunch ute i det fina vädret. Sedan åkte jag till Mio, Ikea och andra butiker för att köpa saker till mitt nya sovrum. Jag hittade typ allt som jag var ute efter så nu dröjer det inte många dagar innan allt är klart. Imorgon får jag spendera kvällen med att montera garderob och fixa det sista i rummet. Slutresultatet får ni alltså se om några dagar. Kram!


Beach 2012

Nu är det mindre än en månad kvar tills jag tar studenten. Det är helt otroligt! När man har längtat i så många månader kan man inte riktigt förstå att dagen snart är här. Efter studenten har jag några veckors semester innan jag börjar jobba. Då ska jag bara umgås med min familj, vänner och njuta av sommaren. Jag ser verkligen fram emot resan till Rhodos med världens bästa mamma och att jag sedan ska gå på Summerburst med tjejerna.


She's So High

Idag ville jag inte sova bort hela dagen eftersom det var så fint väder ute. Så jag klev upp skaplig tid trots att jag var trött efter helgen på jobbet. Min bror och hans lilla familj kom på besök. Vi åt middag tillsammans och umgicks ute i fina vädret. Just nu håller jag på att fixa i mitt nymålade sovrum. Det blev så himla ljust och fint! Imorgon ska jag åka till Ikea med mamma efter skolan för att köpa bland annat nya gardiner, sängkläder, tavlor och en garderob.




Call Me Maybe

Igår var det ännu ett spännande avsnitt av Revenge. Trots att jag somnade i skaplig tid igårkväll var det svårt att komma upp ur sängen i morse. Om jag har tur lyckas jag sova några timmar efter skolan så jag är utvilad inför helgen jobb. Just nu sitter jag i skolan och skriver på en arbetsansökan. Jag hoppas på att få ett nytt jobb till hösten!


Torsdag

Idag var det tråkigt att behöva gå i skolan hela dagen när det var så himla fint väder ute. Jag hade hellre velat spendera dagen ute i solen. Ikväll är det äntligen med favorit serie Revenge! Jag har verkligen längtat hela veckan.


Onsdagen

Idag har jag och Malina spenderat största delen av dagen ute i det fina vädret. Det var tillräckligt varmt för att ha bikini för första gången i år. Senare på eftermiddagen åkte jag till Actic för att träna med mamma. Innan vi åkte hem åkte vi förbi Bolandscity där jag köpte två klänningar. Nu ska jag mysa framför tvn resten av kvällen. Kram!



Bild från Instagram, Kajsabloms heter jag där.


VALBORG 2012

Igår startade vi dagen med att åka till stan där vi hängde i parkerna och åt lunch ute i det fina vädret. Efter det åkte alla tjejerna hem till Amanda där vi grillade till middag och förfestade innan vi åkte till Riverside där vi bokat bord. Trots slutet hade jag en jätte rolig Valborg med mina fina tjejer. Följ mig gärna på instagram, kajsabloms. Puss!