Gränby

Idag åkte jag och mamma på flera ärenden sen åkte vi till Gränby. Jag har bara varit där en gång tidigare sen de byggt om, så det var kul att titta runt i alla affärer. Jag hittade en jeans skjorta och ett par svarta jeans från Ginatricot. Två plagg som jag kommer ha mycket användning för. För en stund sen kom pappa hem från fjällen. Det har varit härligt här hemma utan honom, men det känns ändå bra att han kommit hem igen. Han hade haft en mysig helg med vännnerna förutom den extrema kylan. Nu tänkte jag ångbasta en stund innan jag börjar hjälpa mamma med maten. Ha det bra!


Slingor

Jag är extremt trött på mitt hår! Funderar starkt på att färga hela håret ljusbrunt och sen göra ljusa slingor. Hade också tänkt klippa en tydligare snelugg. Vad tror ni om det?


Söndag

Igår började kvällen hemma hos Natasha sen åkte vi vidare till två andra fester. Tack alla för en trevlig kväll!  Jag tog med mig kameran igår men det togs inte så många bilder. Här är några i alla fall. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag åker iväg och hjälper mamma att handla. Ikväll har jag innebandy träning som vanligt.








Spikat

Nu har jag och mamma varit ute på en härlig långpromenad. Jag känner mig mycket piggare nu! När vi kom hem skottade vi hela uppfarten sen åkte vi ut och övningskörde en sväng. Det gick jätte bra. Längtar verkligen efter körkort! Ikväll ska jag och mamma äta kräftor innan jag åker in till stan. Alla tjejerna ska träffas hemma hos Natsha på förkrök innan vi åker vidare till nånting annat. Det ska bli så kul att träffa tjejerna igen!


Lördag

Tänkte bara titta in och säga god morgon innan jag går ut på en promenad med mamma. Igår blev det rätt sent så jag är ganska trött idag, så för att bli pigg ska vi ut på en långpromenad  i det härliga vintervädret, sen får vi se vad Lördagen har att erbjuda. Uppdaterar mera senare.



Kvällens låt


Svart/vitt från Lindex




Nytt

Innan jag åkte hem efter skolan idag tittade jag in på Lindex. Jag hittade en jätte söt blus för bara 249 kronor. Det är skönt att ha lite pengar i plånboken igen. Jag har verkligen behov av lite nya kläder just nu. Blusen ser inte så speciellt fin ut på bilden. Jag måste säga att den är mycket finare i verkligheten.



Hemma igen

Innan bion hade vi en överaskningsmiddag för Amanda eftersom hon fyllt år. Det var jätte mysigt att träffa alla tjejerna igen! Efter middagen tog vi bussen in till stan och tittade på Avatar. Den var jätte bra! Alla vi satt som 6 ljus på andra raden under hela filmen. Jag måste säga att det är en film man måste se! Nu ska jag titta på film och vänta på att mamma ska komma hem, sen ska jag sova. Men måste självklart se till att mammsen kommer hem välbehållen efter en lång utekväll. God natt! Här är några mobilbilder från kvällen.










Fredag

Ikväll ska jag äntligen gå och titta på avatar med brudarna. Hoppas den är lika bra som alla säger att den är. Uppdaterar mera när jag kommit hem från skolan.


Torsdag

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan! Idag har vi haft Engelska hela dagen. Vi har fått läst och tittat på film, så det har varit rätt lugnt. Efter skolan åkte jag med mamma och lämnade iväg pappa hos en kompis. Han ska åka till fjällen idag och han kommer bli borta hela helgen, så äntligen får vi lite frid i huset i några dagar. Nu ska jag äta lite middag och börja tagga till matchen. Jag är laddad!


Onsdag

Idag har det varit en väldigt lång dag! I skolan har jag haft matte och idrott/hälsa A. Matte lektionen var som vanligt lång och tråkig men idrotten var super kul! Vi fick testa på handikappidrott idag. Först fick vi spela innebandy och ryggby med rullstol och sen fick vi skjuta bågskytte och till sist rullstols race såklart! Det var riktigt roligt! Man skrattade så man nästan tappade andan varannan minut. Efter idrotten gick jag med Emma till Friskis och Svettis och gymmade. Jag var där i nästan tre timmar. Det känns som jag inte gör nånting annat än att träna på sista tiden. Imorgon ska jag gå på ett jumpa pass efter skolan med Julia och Sandra, sen har jag innebandy match på kvällen. Sen har jag bestämt mig för att vila från allt tränande under helgen. Jag behöver en paus. Här är några bilder från idrotten idag.














Tisdag

Här hemma känns det som tiden står stilla. Jag har hunnit fxa naglarna och kollat på filmen I think I love my wife. Den var faktiskt rätt bra. Nu ska jag hoppa in i solariumet och njuta en stund för att få tiden att gå, sen måste jag ta tag i min skoluppgift som måste vara klar idag.


Gina tricot


199:-


God morgon

Idag bestämde jag mig för att stannna hemma från skolan för att få en härlig sovmorgon, men det är omöjligt att sova i det här huset! Först hör man familjen som ska ta sig iväg till jobbet sen ringer telefonen hela tiden och mobilen piper och som om det inte var nog har jag två katter som terrar mig i sängen också! När jag vaknade till vid nio kunde jag omöjligt somna om igen, men en liten sovmorgon fick jag i allafall. Idag måste jag göra en skoluppgift i medecinskgrundkurs, sola, städa, måla naglarna och göra håtinpackning, men först ska jag gå och göra lite frukost. Igår roade jag mig med att titta på miss secret agent 2. En riktigt rolig film!


Måndag

I morse var det riktigt jobbigt att komma upp ur sängen! Det kändes som jag inte sovit en minut när det var dags att kliva upp. Idag har det varit full fart hela dagen. På förmiddagen hade vi dans och på eftermiddagen var det en blandning av teater och läsning på Svenskan. Som tur var blev min grupp helt klara med våran dans idag, men det känns ändå rätt nervöst till uppvisningen på Måndag. Vi får hålla tummarna att det kommer gå bra! Imorgon har jag ledigt hela förmiddagen och på eftermiddagen har jag bara Spanska, så jag tänkte unna mig en ledig dag hemma. Skönt med ledig tid att hinna göra klart skoluppgifter och bara ta hand om sig själv. Ikväll ska jag ut på en långpromenad med mamma efter middagen, sen ska jag bosätta mig i sängen resten av kvällen. Hoppas alla haft en bra dag!


Söndag

Imorse vaknade jag vid tolv tiden, pigg och utvilad. Vi får se hur det går att lägga sig i tid ikväll, så jag orkar upp till skolan imorgon. Just nu ligger jag bara kvar i sängen och tittar lite på dance your ass off. Idag har jag inga speciella planer. Tänkte bara ta det lugnt, kanske läsa en bok och hjälpa till lite hemma. Ikväll är det som vanligt innebandy träning. 


Hemma igen

Nu har jag kommit hem efter ett skönt träningspass på gymmet med mamma. Vi körde riktigt hårt idag, så jag kan gissa att jag kommer få en reäl träningsvärk imorgon! Nu ska jag ta en skön dusch innan middagen. Ikväll ska vi äta mumsig hembakad pizza. Planerna för kvällen är fortfarande oklara. Antingen åker jag iväg på fest, eller så stannar jag bara hemma.


Dagens låt


Lördag

Just nu ligger jag och Julia bara i sängen och tittar på Brooke knows best på mtv, ett av våra favorit pogram. Vid fyra tiden kommer mamma och plockar upp mig, sen ska vi åka till friskis och svettis för att gymma. Kvällens planer är oklara än så länge. Vi får se vad det händer för kul.



Kvällens outfit

Nu har jag precis tagit en dusch och börjat titta ut vad jag ska ha på mig ikväll. Jag tror att det blir de som jag visar nedan med lite smycken och ett par snygga skor till. Nu ska jag äta och kila iväg.  

 

Kavaj - Zaras
Topp - HM
Skärp - Vero moda
Kjol - Gina Tricot
Strumpbyxor - Cubus


HELG

Idag på specielidrotten blev vi lagom förvånade. Tidigare i veckan hade lärarna skickat ut ett mail och sagt att vi skulle ha lek som aktivitet på idrotten idag. Alla var inställda på en lagom oseriös lektion, men det vart det garanterat INTE. Vi fick springa runt 7 kilometer samt massa intervall träning. Alla var helt utmattade när vi kom tillbaka till skolan. När vi frågade lärarna vad det var som var leken, så svarade de att de var intervallerna som vi gjorde. KUL! haha men det var ändå skönt att röra på sig. Nu har jag i allafall dagens träning avklarad. Kvällens planer blev helt ändrade eftersom min faster inte kunde fixa någon barnvakt. Vi skulle ha en mysig biokväll någon annan helg istället. Istället ska jag åka hem till Julia efter jag ätit och duschat. Och ikväll vi iväg på fest. Äntligen är det helg!


Torsdag

Idag har jag haft Engelska och naturvetenskap A. Det var första lektionen vi hade i naturvetenskap A och jag måste erkänna att det var rätt kul. Efter skolan gick jag och tränade på friskis och svettis med Sandra. Vi körde ett medelpass idag igen. Idag var det ett riktigt roligt pass! Efter träningen åkte jag hem och började laga mat. Idag lagade jag creps och medans de var i ugnen la jag mig i solariumet i en halvtimme. Nu har jag ätit och nu är det dags att duscha. Ikväll ska jag titta på halv 8 hos mig och Glee, sen ska jag SOVA. Tur att det bara är en dag kvar i skolan innan det är helg! Här är några bilder från skolan.










Italien 08














Onsdag

Idag har jag haft matematik och specialidrott i skolan. Dagen har känns väldigt lång och dryg. Tur att det inte är många dagar kvar till helg! Jag har redan massa roliga planer för den. Efter skolan gick jag och mamma ut på en långpromenad i kylan innan vi åt middag. Nu har jag precis duschat och ska lägga mig i sängen och titta lite på tv innan jag somnar. Kommer förmodligen somna direkt så trött som jag är. God natt!

Jag har fortfarande inte tagit hem min dator från skolan. Så idag bjuder jag också på några gamla minnen. Här är några bilder från min och Malinas tripp till stockholm i sommras. Det var GAAALET!















Tisdag

Idag har jag haft en riktig otursdag! Som tur var vände det efter jag slutat skolan. Efter ett härligt träningspass på friskis med Sandra mådde jag mycket bättre och allt har gått så mycket lättare. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag börjar städa lite på mitt rum. Egentligen har jag ingen alls lust att städa, men jag är verkligen tvungen! Efter städningen tänkte jag titta lite på handboll innan jag går och lägger mig. Hoppas alla får en trevlig kväll.

Jag lämnade kvar min dator i skolan, så jag är tvungen att sitta vid min brors dator idag. Han lånar min gamla, så jag hittade massa gamla bilder sen en lång tid tillbaka. Vilka minnen! Här är en härlig bild från i sommras.


Orkar inte

Jag tappar alltid konsentrationen när jag måste plugga och börjar hålla på med annat. Jag är hopplös! Tur att det bara är ett Spanska prov som jag har imorgon. Nu ska jag titta igenom allt en allra sista gång innan jag ger upp. Tänkte ta en dusch och koka lite te innan Wallander börjar. Adios amigos!


Måndag

I morse delades vi in i många smågrupper för att göra en koregrafi som vi senare ska visa upp för lärare och andra elever. Som tur är har vi flera lektioner på oss fatt göra den helt klar. Min grupp var rätt oseriösa idag, men vi kom ändå en liten bit på vägen. Vår låt som vi ska dansa tilll är Michael Jackson-Thriller. Riktigt roligt att dansa till den låten kan jag säga! Jag kom hem redan vid fyra tiden idag, så jag har redan hunnit börja plugga spanska och ätit middag. Nu ska jag fortsätta plugga tills klockan 8. För sen börjar Wallander och det måste jag se!




God morgon

Tänkte bara titta in och säga God morgon innan jag springer iväg till bussen. Imorse var det inte kul att kliva upp ur sängen, men jag är på strålande humör. Det känns som det kommer bli en bra dag! Jag tror det är dans och svenska som står på shemat idag. Uppdaterar mera när jag kommit hem från skolan =) Ha en bra dag!


God natt

Nu har jag tagit en skön dusch efter den hårda träningen och smörjt in hela kroppen med hudlotion, så jag känner mig riktigt fräsh. Nu ska jag bara borsta ut håret och spruta i TRESemmé innan jag är klart. Jag tänkte lägga mig i sängen och titta om det finns nånting bra på tvn att se innan jag somnar, men jag ska ändå försöka lägga mig i tid i kväll så jag orkar upp till skolan imorgon. Det ska bli spännande att se vad vi ska få prova på för dans på första lektionen! Det återstår att se. Uppdaterar mera imorgon när jag kommit hem från skolan. God natt alla fina läsare ♥


Småkusinerna

Idag har det inte blivit så mycket pluggande som jag planerat eftersom mina småkusiner var hemma hos mig när jag kom hem från Julia. Istället umgicks jag med dom och min faster. Vi ritade, spelade spel, fikade och innan de åkte hem åkte vi till capri och åt middag. Det har varit en super mysig dag! Som tur är hinner jag i allafall plugga i en halvtimme innan min tmåste iväg på träningen. Imorgon har jag dans med klassen halva dagen. Det ser jag fram emot.




Söndag

Igår stannade jag, Julia och Natasha bara hemma och hade en mysig filmkväll. Vi tittade på flera avsnitt från Julias sex and the city box. Älskar dom! Idag har jag och Julia roat oss med att tiltta på X-Effect hela morgonen men snart kommer min brorsa och hämtar mig. Vi ska åka och handla lite och sen åka hem. Idag måste jag plugga massa spanska eftersom jag har prov på Tisdag, sen har jag innebandyträning senare ikväll.


Kajsa tipsar

Det är flera månader kvar tills sommaren är här och jag har verkligen tröttnat på att vara blek. Med den här lotion från ACO plus solarium någongång i veckan har jag fått en lagom brun färg på hela kroppen bara efter någon vecka. Den finns även för ansiktet. Rekomenderar starkt! 


Lördag

Igår blev kvällen inte riktigt som planerat. Jag kände mig inte helt friskt så jag var tvungen att stanna hemma, så medans tjejerna var iväg på fest låg jag hemma och kollade på film i min ensamhet. Som tur var gick det en bra film, tropic thunder. Den räddade min kväll och gav mig många goda skratt. Hoppas alla hade en trevlig kväll! Idag ska jag i allafall ut. Först tänkte jag sola innan jag åker hem till Julia. Vi får se vad vi hittar på för nånting ikväll. Det kan bli allt från en mysig filmkväll till fest, men innan jag åker iväg ska jag ut på en långpromenad med mamma och plugga lite spanska. Uppdaterar mera när jag kommit hem till Julia. Ha en bra dag!


Dagens låt


Fredag

Nu har jag skrivit klart min uppsats, städat, ätit och tagit en skön dusch. Jag känner mig som en helt ny människa. Just nu sitter jag bara och tittar på en film på tvn medans jag väntar på att familjen ska komma hem. Det börjar bli rätt ensamt här hemma efter några dagar. Jag kom nyss på att jag inte har hunnit sett Avatar ännu. Det är en film jag länge velat sett men det har inte funnits några biljetter när jag tänkt boka. Jag hoppas jag kan se den i helgen! Jag ska försöka få med tjejerna.


God morgon

Eftersom jag hade feber igår var jag tvungen att stanna hemma idag också, men jag mår mycket bättre idag. Idag ska jag försöka göra något annat än att bara ligga i sängen och titta på tv. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Mina förälldrar ska först bjuda på resturange, sen ska jag hem till Julia på filmkväll.


Dagens låt


Torsdag

Idag mår jag riktigt dåligt och var tvungen att stanna hemma från skolan. Jag har en kronisk huvudvärk som aldrig ger sig och jag har ont i hela kroppen. Jag har ingen aning om vad det kan bero på, kanske sprutan jag tog igår eller något annat. Jag hoppas det blir bättre under dagen, men jag missar tyvärr innebandy matchen ikväll som jag sett så mycket fram emot. Det är förstås viktigare att bli frisk än att vara med på den. Jag kommer förmodligen tillbringa hela dagen i sängen. Hoppas alla får en bra dag!








Hemma

Nu har jag kommit hem från skolan och varit hos doktorn och tagit sprutan. Jag har inte trott på de som tidigare har sakt att den gjorde jätte ont. Jag har bara trott att de försökt skrämma upp mig, men det gjortde faktiskt rätt ont. Hela armen krampade och värkte, men det har som tur försvunnit nu. Nu har jag bara en spruta kvar innan vaccinerningen är helt klar. Just nu ligger jag bara i sängen och kollar runt lite på datan, men egentligen måste jag börja skriva på en uppsats om idrottspsykologi..Ja det är är ju bara att höra på namnen så fattar man hur kul det är på en skala ett till tio. Men det måste ju tyvärr göras, så det är bäst jag sätter igång nu. Uppdaterar kanske mera ikväll. Ha det bra!



Onsdag

När jag kom till skolan idag fick jag reda på att vi skulle ha en tråkig uppdragsvecka idag och imorgon. Första lektionen fick vi göra massa löjliga övningar för att "lära känna varandra" i grupperna. Nästa timme ska vi få reda på vad uppdraget som vi ska lösa de här två dagarna. Jag vill bara hem! Efter skolan ska jag gå till doktorn och ta min andra gardacil spruta. När jag kommer hem har jag massa tråkiga uppgifter att göra, sen ska jag sova!



Äntligen hemma!

Det har varit många saker som gått snett idag, men nu är jag i allafall hemma. Jag har hunnit tränat i några timmar på gymmet och ätit en mumsig middag när jag kom hem. Nu ska jag ta mig en varm och skön dusch innan jag slänger mig i sängen.






God morgon

I morse ringde mamma och väckte mig lite tidigare för att jag ska kunna somna ikväll. Annars kommer jag aldrig komma upp till skolan imorgon! I morse startade jag dagen som vanligt med en halvtimme i solariumet innan jag lagade lite frukost. Snart ska jag åka in till stan med min bror för att träna, men först måste vi ta bort julgranen som vi lovat mamma att vi skulle göra. Ha en bra dag! Här kommer ännu flera bilder från Julias middag.















Bilderna

Just nu ligger jag bara i sängen och degar. Det har slagit mig att det faktiskt bara är en dag kvar på lovet och det gör mig lite deppig, men det har varit ett super roligt lov och jag är nöjd! Det ska ändå bli skönt att köra igång med skolan igen, så man kommer in i de vanliga rutinerna. Imorgon tänkte jag ha en skön dag med solning, träning och bara vila upp mig inför skolstarten. Ett perfekt slut på det underbara lovet. Det bästa med lovet har varit att jag har träffat så mycket nya människor och hunnit träffat mina närmaste vänner så mycket. När skolan börjar igen har man aldrig lika mycket tid för att träffas. Jag hoppas att alla har haft ett riktigt härligt lov! Här är några av bilderna som togs med kameran från igår. Det togs enormt mycket bilder, så flera dyker säkert upp senare. Det finns kanske flera på min bilddagbok (kajsablom) eller Facebook, så om du vill se fler är det bara att titta in där. Nu ska jag sätta på tvn och kolla om det finns något bra pogram eller en film som jag kan titta på innan jag somnar. God natt alla fina läsare ♥
 































Söndag

Nu har jag kommit hem från Julia. Jag har inte hunnit gjort så mycket annat än att städat undan lite på rummet och lagt in alla bilder som togs igår på datorn. Nu ska jag ta en skön dusch innan middagen så jag vaknar till lite och senare ikväll ska jag iväg på innebandy träning. Alla bilder från gårkvällen kommer in ikväll. Här är en låt som spelades mycket igår!




God natt!

Amanda och jag hade lite tråkigt, så vi bjuder på några bilder innan vi somnar.










Tonight

Nu har vi kommit hem efter alla festligheter. Kvällen började med middag hemma hos Julia med alla tjejer, sen drog vi vidare på efterfest i Vaksala. Jag hittar inte Julias kamera sladd så jag kan inte lägga upp bilderna från den ikväll, men här är i allafall några sv bilderna som jag tog med min mobil. Resten kommer imorgon!






















Love it

Innan jag åker hem till Julia ska jag titta förbi solariumet med Amanda. Underbart!


Lördag

Idag är jag riktigt trött! Det blev rätt sent igår och jag har sovit dåligt inatt, men jag har haft kul. Först var vi tjejer hemma hos Natasha på förkrök, sen åkte vi vidare till en annan fest där vi träffade lite trevligt folk. Tack alla för en trevlig kväll! Dagens planer är tjejmiddag hemma hos Julia. Hon fyllde år förra veckan, så hon ska ha en födelsedagsmiddag. Alla mina favorit tjejer ska dit, så det ska bli super kul! Nu ska jag hoppa in i duschen och börja packa, sen ska jag hem till Julia för att hjälpa henne lite innan alla kommer. Uppdaterar kanske mera hos Julia senare. Här är i allafall massa bilder från igår. Enjoy!








































Kajsa tippsar


Hemma igen

Nu har jag varit ute på en uppfriskande springtur. Det var riktigt härligt om man bortser från den hemska kylan! Nu ska jag ta en varm dusch, sen ska jag städa undan lite i huset tills mamma och pappa kommer hem.


Fredag

Idag började jag dagen med en 30 minutare i solariumet. Det är skönt att ha fått lite färg på kroppen i allafall. Nu sitter jag och äter lite frukost samtidigt som jag tittar på en film. Idag känner jag mig mycket bättre. Snuvan är borta och jag har inte ont i halsen längre. Efter frukosten tänkte jag gå ut på en springtur eller en promenad. Känner att jag måste röra lite på mig. Hoppas att man slipper frysa ihjäl! Ikväll är det planerat att jag ska ut med tjejerna och festa, så hoppas vi hittar något roligt. Ha en bra dag!



Movie night

Ikväll har jag bestämt mig för att vara hemma och bara ta det lugnt. Jag börjar känna mig snuvig och har ont i halsen, så jag tyckte det var bäst så. Jag vill absolut inte bli sjuk! Just nu ligger jag i sängen och roar mig med att titta på the break-up. Hoppas alla får en trevlig kväll ♥



Fler bilder från Tisdags












Torsdag

Efter solningen i morse fixade jag mig och åkte jag in till stan för att träffade tjejerna. Först gick vi runt och tittade i affärer, sen gick vi till cupido och åt en sallad och fikade lite. På stan hittade jag två kjolar och en topp från Monki. Efter fikat splittrades vi och jag gick jag till friskis och svettis för att träna innan jag tog bussen hem. Nu ska jag äta lite middag innan jag lägger mig framför tvn och degar. Här är plaggen jag köpte idag. Förlåt för en dåliga bilden!


Torsdag

Nu har jag vaknat, men jag orkar inte gå upp ur sängen än. Jag ligger och myser med min lilla katt och funderar över vad jag ska hitta på idag. Det var egentligen planerat att jag skulle in till stan vid klockan ett för att möta tjejerna och shoppa lite, men jag ligger fortfarande kvar i sängen och jag har ingen som kan skjussa in mig, så vi får se hur det blir med det. Nu tänkte jag gå och ta mig lite frukost och sen lägga mig i solariumet i evigheter. Finns inget härligare! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Hoppas alla får en bra dag, vi hörs senare!





Hemma

Jag är helt slut efter den långa dagen, så jag orkar verkligen inte ut någonstans ikväll. Blir istället hemma och myser framför tvn med mamma och pappa. Det gör man allt för sällan! Nu ska vi börja titta på baksmällan.


Mera Järvsö










Hej bloggen!

Idag vaknade jag med tjejerna hemma hos Julia runt elva tiden. Innan jag åkte in till stan för att träna tittade vi på några avstitt ur Julias sex and the city box. Älskar dem! Efter träningen kom min mamma och faster till stan för att hämta mig innan vi åkte hem och åt middag. Hemma väntade mina småkusiner vid dörren. De är så söta! Jag tittade på film, ritade och lekte lite med dom innan de åkte hem igen. Nu sitter jag bara vid datan utan några speciella planer för kvällen. Vi får se vad jag hittar på.


Julias födelsedag

Kvällen började med en mumsig middag hemma hos Julia med tjejerna. Efter middagen åkte vi in till stan för att bowla på bowlaget och innan vi åkte hem igen tog vi en mysig fika. När vi kom hem tittade vi på paradis hotel och nu tittar på Julias Sex and the city box. Tack tjejer för en super trevlig kväll! Imorgon ska jag upp rätt tidigt för att gå på ett spinningpass på friskis. Det känns som det var evigheter sen jag tränade sist, så det ska bli underbart!God natt =) här kommer några bilder från kvällen.
























Hos Julia

Jag och brudarna roar oss vid camen medans vi väntar på att Julia och maten ska bli klar. Ikväll är det middag, bowling, fika, film och kanske fest som står på schemat. Hoppas alla får en trevlig kväll!










Nya skorna



Nilson 600:-

Grattis Julia!

Ett stort grattis till min älskling som fyller 17 år idag! Hoppas du får en toppen dag ♥


God morgon

I morse var det skönt att vakna upp i sin egna säng. Jag började morgonen med att ligga i solariumet i en halvtimme. Det behövdes verkligen! Nu har jag tagit mig en skön dusch och nu är det dags för frukost. Dagens planer är fortfarande oklara. Jag får vänta på att sjusovarna ska vakna, så ska vi bestämma något.


God natt!

Nu ska jag lägga min i min gosiga säng och titta på en bra film innan jag somnar. Jag ser fram emot morgondagen då min älsklings tjej fyller 17 år. Vi ska självklart gratulera henne och hitta på något riktigt roligt. Bio, bowling, middag eller fest? Ja vi får se hur planerna blir. Uppdaterar mera imorgon. God natt alla läsare ♥


Järvsö

Flera droppar in under veckan.

























Hemma igen

Nu har jag kommit hem från Järvsö. Det blev en lång hemfärd pågrund av det dåliga vädret och alla bilköer. Det har varit en fartfylld helg i fjällen, Amanda och jag har haft fullt upp hela dagar. Tack gumman för en underbar helg! Nu ska jag bara vara hemma och ladda betterierna tills imorgon, för då fyller Julia år. Då ska vi ha riktigt kul! Nu ska jag börja packa upp väskan. När jag är klar laddar jag upp alla bilder från helgen.


Fredag

Nu har jag kommit hem ordentligt och har snart packat klart allt. Det är mycket som ska med men jag är snart klar. Jag ser fram emot den kommande helgen med massa skidor och skoteråkning. Det var evigheter sedan jag åkte skidor sist. Det ska bli skitkul att komma ut och åka i de pistade backarna igen. Jag tror jag kommer hem på Mändag förmiddag någongång. Uppdaterar mera då om hur helgen varit och förmodligen har jag tagit massa mysiga bilder från fjällen. Nu ska jag packa klart och sen åka till Amanda. Ta hand om er! Hoppas alla får en trevlig helg ♥



Nyår

Igår började kvällen med en mysig middag hemma hos Ebba med massa trevligt folk innan vi begav oss in till slottet för att fira det nya året. Efter tolvslaget åkte jag och tjejerna till en lokalfest i Flogsta. När vi tillslut ville hem hade bussarna såklart slutat gått. Som tur var åkte det precis en taxi förbi som körde oss hem. Hoppas alla hade ett trevligt nyår! Nu har jag och tjejerna vaknat och mamma kommer om en kvart och hämtar mig och Amanda. Vi ska hem och packa innan vi ska iväg till fjällen i eftermiddag. Jag kommer hem på Söndag igen. Tyvärr glömde jag kameran igår, men det blev några bilder med mobilen i allafall.