Fredag

Tidigt imorse vaknade jag av ett mysigt samtal ifrån Norge. Efter att jag vaknat till bestämde jag mig för att åka till Actic för att träna innan jag träffade Malina. Nu är jag hemma igen och har precis städat rummet och bäddat rent sängen. Nu har jag tyvärr en del skolarbete att ta tag i och behöver även läsa körkortsboken eftersom det inte är speciellt långt kvar tills det är dags för teoriprovet. Tänkte försöka ha lite framförhållning för en gång skull.







Bilder från Kos


Äntligen helg

Eftersom vi har studiedag imorgon är det redan helg för min del. Imorgon är det planerat att jag ska träffa Malina och på Lördag ska alla vi tjejer fira min och Michaelas födelsedag. Vi ska alla träffas hemma hos Julia innan vi går ut på krogen tillsammans. Det kommer garanterat bli en trevlig kväll. Det är inte varje dag man firar sin 18års dag!


Torsdag

Direkt efter skolan idag åkte jag till stan för att köpa ett års gymkort på Actic. Jag ser verkligen fram emot att börja träna igen efter att haft en paus ifrån alla träning under de senaste två månaderna. Redan ikväll efter att jag varit ute och övningskört med mamma ska jag köra mitt första träningspass. Jag tänkte springa på löpbandet och styrketräna. Målet är att vakna med en rejäl träningsvärk imorgon men det ska nog inte vara några problem.


Remington

Här ser ni resultatet på hur mitt hår blir efter att jag använt min nya locktång ifrån Remington. Det är alltid roligt med lite förändring och det känns kul att kunna göra något annorlunda med håret istället för att ha det helt platt.


Bröllop 17/9


























Onsdag

Efter att firat min födelsedag igår åkte jag och mamma en sväng förbi Gränby centrum innan jag övningskörde hem till Richard. Jag köpte två linnen från Lindex och vinterjackan från Boomerang som jag visade i det senaste inlägget. Det känns skönt att ha det avklarat innan kallare tider kommer. Igårkväll hjälpte jag Richard att packa det sista inför Norge och tidigt imorse åkte han. Det kommer kännas väldigt tomt här hemma utan honom men jag hoppas att det inte dröjer allt för länge tills vi ses igen. Nu måste jag plugga. Hoppas att alla ni läsare får en trevlig dag!



149:- & 99:-



4900:-


Boomerang




Min födelsedag

Tiden går så himla fort! Jag kommer ihåg hur länge jag längtat efter den här dagen och nu är den äntligen här. Det ska bli så roligt att kunna följa med tjejerna ut på krogen och äntligen kunna skaffa körkort. Mitt mål är att ha körkortet i handen i slutet av nästa månad. Jag hade turen av vara ledig på min födelsedag så jag har kunnat sova ut ordentligt. Tyvärr går ju alla vännerna i skolan idag så vi kommer fira mig och Michaela som fyller 20 år på Lördag istället. Ikväll kommer jag istället fira min födelsedag med familjen. Vi ska äta en god middag tillsammans innan jag åker hem till Richard om det blir som vi har planerat. Nu ska jag starta dagen. Hoppas ni får en jätte bra dag!


Måndag

Igår blev det ingen shopping på Täby centrum eftersom de stängde tidigare på Söndagar. Istället åkte vi direkt till Kista centrum för att äta middag tillsammans innan bion började. Filmen var lika rolig som vi förväntat oss. Efter bion tog vi en taxi direkt hem till Richard igen. Egentligen skulle det vara vår sista kväll att träffas igår innan han åker till Norge men vi ska förmodligen ses imorgonkväll igen. Kommer bli jätte tråkigt att säga hejdå men det skulle vara ett bra avslut på min födelsedag att få träffa honom en sista gång innan han åker. Hoppas allt är bra med er!


Sista kvällen

Idag har jag hjälpt Richard att packa största delen av dagen. Det är mycket som måste tvättas och packas när man ska vara borta så länge. Om en stund ska vi åka en sväng förbi Täby centrum innan vi åker mot Kista galleria för att äta middag och gå på bio tillsammans. Vi ska se filmen Friends With Benefits som jag velat sett sedan den hade premiär. Jag har hört av flera andra att den ska vara rolig så jag hoppas att vi tycker detsamma. Ha det bra!


Söndag

Igår blev det ändrade planer eftersom festen blev inställd. Efter släktmiddagen fick jag skjuts hem till Richard. Vi gick en kort promenad för att köpa godis och annat gott och hade en myskväll framför tvn. Idag är det den sista dagen som vi kommer spendera tillsammans innan han åker iväg till Norge i ett halvår. Vi får se vad han vill hitta på för roligt idag när han vaknat. Det kommer inte bli lätt att säga hejdå till honom imorgon.. Hoppas att ni får en bra dag!



Bild på jeansen som jag köpte i Fredags. Hollister 500:-

Lördag

Igår åkte jag och Richard till Täby Centrum för lite shopping och besök hos frisören. Jag köpte bland annat ett par jeans och en locktång. På kvällen hade vi vår traditionella tacokväll som vi haft de senaste fredagarna. Idag ska jag på födelsedagsfirande hemma hos farmor och farfar och sedan ska jag tillbaka till Sollentuna igen tillsammans med tjejerna för att gå på fest hemma hos en utav Richards kompisar. Hoppas att alla ni får en trevlig lördag kväll!


Clas Ohlson 399:-


Trevlig helg!

Igår kväll var jag klantig och råkade ställa min väckar klockan på en timme försent. Så tio minuter innan bussen gick vaknade jag av att mamma ringde i morse. Efter allt stress hann jag som tur var med bussen. Idag hade jag bara en lektion i religion innan jag slutade. Det var den sista lektionen för den här veckan så det blir en långhelg för min del. Just nu är jag bara hemma hos Richard. Vi ska snart åka och handla med några av hans vänner. Ha det bra!


Onsdag

Igår åkte jag till Kista Centrum efter skolan för att möta Richard och Dennis där. Efter en stunds shopping åkte vi tillbaka till Sollentuna igen. Där mötte vi Petra och gick till O'learys för att äta middag tillsammans innan vi åkte hem till Richard för en myskväll framför tvn. Vi såg filmen Blind Side. Nu har jag precis kommit hem till Richard efter att varit till skolan och träffat mamma. Vi åt lunch tillsammans och övningskörde en sväng förbi Sollentuna Centrum för att hälsa på min faster som jobbar där. Nu ska jag plugga histora medans Richard är ute och springer. Ikväll ska vi åka till Kista Centrum och äta middag samt titta på bio. Vi har bokat biljetter till filmen Colombiana.


Nya skor

I fredags var jag tvungen att springa in på vagabond för att köpa dessa ballerinaskor till bröllopet i lördags eftersom jag inte hade några skor alls att ha på mig. Som tur är hinner jag åtminstone använda dem i minst en månad innan kallare tider kommer. Väldigt bekväma skor som passar till det mesta enligt mig. Vagabond, 600 kronor.


Måndag

I Lördags var det jätte trevligt på min kusins bröllop. Vigseln höll till utomhus i det fina vädret och efter det firade vi och åt en god middag tillsammans. Jag hade självklart med mig systemkameran så bilder ifrån bröllopet kommer vid ett senare tillfälle. Efter bröllopet åkte jag tillbaka till Richard igen. Idag åkte jag till uppsala för att ha en lektion i människan socialt och kulturellt innan jag åkte till mammas jobb för att äta lunch tillsammans med henne. Just nu är jag hemma hos Richard och väntar på att han ska komma hem. Hoppas att allt är bra med er!


Bröllop

De senaste dagarna har jag varit hemma hos Richard. Det känns underbart att det äntligen är helg efter en lång vecka i skolan. Just nu sitter jag på upptåget på väg till Uppsala. Idag ska jag åka till västerås för att gå på min kusins bröllop. Det kommer bli en fin dag och det ska bli så roligt att träffa alla släktingarna igen. Hoppas alla ni får en jätte bra dag!

Tisdag

Idag kom jag hem ifrån Richard efter att spenderat två mysiga dagar hemma hos honom. I söndag åkte vi till Kista galleria tillsammans med några utav hans kompisar för att äta middag och titta på bio. Vi såg filmen Jägarna 2 som jag verkligen rekommenderar. Och igår åkte vi till stan för att shoppa och äta lunch innan vi skulle åka till gamla stan senare på kvällen för att äta middag tillsammans med hans vänner på Vapiano. Idag åkte jag till stan efter skolan för att titta efter ett par nya skor och en jacka men istället kom jag hem med två nya toppar.


Avicii - Levels


Shopping

Det har blivit en hel del shopping under de senaste veckorna. Tyvärr har jag inte haft möjlighet att visa er allt men här är i alla fall två linnen som jag köpt ganska nyligen. De kommer ifrån Cubus och butiken Hollister. Resten utav plaggen som jag köpt kommer säkert dyka upp på bloggen nångång framöver. Hoppas alla får en bra dag!


God morgon!

Kulturnatten är en aning överskattat men vi tjejer hade en jätte trevlig kväll tillsammans hemma hos Amanda. Kändes tråkigt att inte kunna följa med tjejer ut på krogen men jag får trösta mig med att det inte är långt kvar tills jag fyller år. Tyvärr glömde jag min kamera hemma men här är i alla fall några bilder som togs med mobilen igår. Eftersom jag kom hem i skaplig tid igår kunde jag starta dagen med en joggingtur imorse. Ha det så bra allihopa!














Kulturnatten

Idag har jag varit på Ikea med mamma och köpt en del nya saker till mitt sovrum. Bland annat en ny sänggavel, gardiner och värmeljus för att snygga till rummet. Som jag berättade igår ska jag träffa tjejerna ikväll. Vi är ett gäng tjejer som först ska grilla till middag innan resten utav tjejerna kommer. Nu måste jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar inför kvällen. Det ska bli så roligt att träffa alla tjejerna igen. Hoppas ni får en trevlig kväll!


Fredag

Har inte haft någon tid över för att uppdatera den här veckan. Efter släktmiddagen i söndags åkte jag med min faster hem till henne och sov kvar där två nätter. Det var roligt att spendera tid med henne och mina kusiner. Annars har jag haft fullt upp med skolan, träning och kvällarna har jag spenderat hemma hos Richard. Idag har jag varit med Julia största delen av dagen. Ikväll har vi planerat att bara mysa framför tvn till Sex in the City. Imorgon är det Kulturnatten och då är det middag och krök med tjejerna som är planerat. Hoppas allt är bra med er!



Snyggingarna Lovisa och Natasha i Kos


Söndag

Idag startade jag dagen med att åka in till stan för att sola solarium och träna. Igår började jag med träningen igen efter nästan mer än en månads uppehåll. Det har faktiskt gått förvånansvärt bra och det känns jätte bra att vara tillbaka på banan igen. Annars har jag haft fullt upp i helgen eftersom jag inte varit hemma på hela veckan. I fredags träffades vi alla tjejerna hemma hos Lovisa och igår jobbade jag hela dagen. Idag kommer största delen av släkten hem till oss för att fira min bror som nyligen fyllt år. Det ska bli jätte roligt att träffa alla igen!



Bild på solnedgången i Kos


Yasuragi Hasseludden

I helgen överraskade Richard mig med en övernattning på Hasseludden. Jag hade aldrig varit där tidigare men jag har alltid velat åka dit efter att hört så mycket positivt om det. När vi kom på fredagen åt vi en god japansk fyrarätters middag tillsammans innan vi gick på fisk spa och till sist till badhuset där de hade en stor bassäng och utomhuskällor. På lördagen startade vi dagen med att prova på meditation innan den goda hotellfrukosten serverades. Efter frukosten hade Richard bokat en härlig behandling till mig. Jag fick prova på floating för första gången. Det var hur underbart som helst! Efter övernattningen på Hasseludden mådde vi båda väldigt bra och kände oss utvilade. Vi hade en jätte mysig helg tillsammans och det var garanterat den bästa överaskningen jag fått.
























Torsdag

Det har inte blivit någon uppdatering alls den här veckan eftersom jag bott hemma hos Richard hela veckan. Jag har inte ens hunnit berätta om överaskningen i Fredags! När jag kommit hem imorgon lovar jag att berätta allt och bjuda på bilder. Nu måste jag återgå till historia arbetet igen. Glad över att det är en timme kvar tills jag slutar.