Pretty Amazing

Igår var det jätte roligt att träffa tjejerna och fira Lovisas födesedag. Vi åt en god middag och förfestade hemma hos henne innan vi åkte vidare till Bj där vi dansade resten av kvällen. Tidigare idag var jag på en sminkkonsultation på Pure. Där lärde mig jag mycket nytt och köpte en del nya produkter. Ikväll ska tjejerna komma hem till mig på middag. Jag ska bjuda på en tre rätters middag som jag hoppas att dem kommer tycka om. Nu ska det lagas mat!



2000:-


God morgon!

Jag önskar att det var Fredag idag eftersom jag ser fram emot helgen och en hel veckas påsklov. I helgen ska jag umgås med mina fina vänner och fira Lovisas födelsedag. Jag kommer börja påsklovet med att åka på studentkryssning med alla tjejerna och avslutar det sedan med att jobba för att tjäna ihop lite extra pengar.













Bilder från naturfoto för några veckor sedan


bareMinerals

Jag har haft problem med sömnen de senaste nätterna så idag var jag tvungen att stanna hemma från skolan för att ta igen all sömn som jag förlorat. Efter en skön sovmorgon kände jag mig som en människa igen och åkte till stan för att träffa Lisa och Julia. Där köpte jag en födelsedagspresent till Lovisa som vi ska fira på Fredag och  flera produkter från bareMinerals från Pure. På Lördag ska jag dit igen för att gå på en sminkkonsultation. Efter stan åkte jag till Actic för att träna med Mamma. Jag känner mig jätte nöjd med mina nya löparskor som jag köpte igår. Ha det bra!



1960:-


Naked Number One

Igår kväll hade jag lyckats ställa klockan en timme för tidigt och det märkte jag tyvärr inte förrän jag kommit till skolan i morse. Men som tur var fick jag i alla fall sova några timmar längre än vanligt. Efter skolan åkte jag till Actic för att träna tillsammans med mamma. Där fick sig kroppen ännu en rejäl omgång på gymmet. Innan vi åkte hem åkte vi till Intersport och Team Sportia där vi köpte lite nya träningskläder. Hoppas att alla ni haft en bra dag!




Måndag

Idag åkte jag till stan efter skolan för att träffa Malina. Vi gick en sväng på stan och åt sedan lunch på Coffeehouse by George innan vi åkte hem till henne en stund. Efter det åkte jag till Actic där kroppen fick sig en rejäl omgång på gymmet. Under kvällen fick jag ett överaskade samtal så nästa vecka ska jag få provjobba. Jag kan berätta mer om jobbet efter nästa vecka. Ha det bra!


Söndag

Vi har haft väldigt mycket att göra på jobbet så det känns skönt att helgen är över. Nu har jag vaknat och har precis varit och hämtat mina förälldrar. Det känns bra att dem är hemma igen. Trots att jag känner mig trött i kroppen vill jag träna idag. Jag funderar på att kanske springa ute i det fina vädret istället för att åka till gymmet.


The Change-Up

Idag har jag haft en heldag i skolan. På förmiddagen hade vi ett vernissage för att redovisa våra projekt vi arbetat med de senaste veckorna. Efter skolan åkte jag till Actic för att träna. Jag tränade en timmes kondition på löpbandet innan jag körde styrka eftersom jag inte hinner träna något i helgen när jag jobbar. Ikväll ska jag bara mysa framför tvn till filmen The Change-Up.


Onsdag

Idag har jag spenderat kvällen hemma hos min bror. Vi har inte hunnit träffats speciellt ofta sedan han flyttade hemifrån för några månader sedan så det var väldigt trevligt. Vi åt middag tillsammans och umgicks framför tvn resten av kvällen. Jag hann även leka en stund med lilla Allina innan det var läggdags för hennes del. Det var inte lika roligt att komma hem till ett tomt hus. Men jag hoppas att mina förälldrar får en jätte rolig helg i fjällen. Själv är jag tvungen att jobba hela helgen. God natt alla!



If someone really loves you,
they wouldn´t let you slip away,
no matter how hard the situation is


John Frieda Collection

Inatt sov jag mer än tolv timmar så idag har jag känt mig väldigt utvilad för omväxlingens skull. Efter en skön sovmorgon åkte jag till skolan för att bara ha en lektion i Naturvetenskap B. När jag slutat åkte jag till Actic för att träna. Dagsformen kunde inte varit bättre så jag körde verkligen gärnet på gymmet. Imorgon åker mina förälldrar till fjällen så innan jag åkte hem åkte jag förbi äffären för att köpa mat till dem kommande dagarna. Ha det så bra!


Måndag

Efter att jag slutat skolan åkte jag till Actic för att träna. Det kändes bra att komma tillbaka till gymmet igen efter att varit sjuk förra veckan. Nu hoppas jag att jag lyckas hålla mig frisk ett tag framöver. När jag kom hem solade jag solarium och nu tänkte jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon ser jag fram emot en skön sovmorgon innan skolan börjar. Hoppas ni mår bra!


MARY KAY

Precis som förra söndagen avslutade jag helgen med att göra mysigt i badrummet med värmeljus för att bara ta hand om mig själv innan den nya skolveckan. Innan jag duschade använde jag bland annat en ansiktsmask från Mary Kay. Nu är det bara två veckor kvar till påsklovet. Jag ser fram emot studentkryssningen som jag ska på i början av lovet med tjejerna. Sedan kommer jag förmodligen försöka passa på att jobba extra resten av lovet.
 


Lördagens födelsedagsfirande

Jätte skönt att jag lyckades sova ordentligt idag efter gårkvällen. Igår var vi ett gäng tjejer som träffades hemma hos Amanda för att fira hennes födelsedag. Vi åt en god middag tillsammans innan resten av gästerna kom. Det blev en trevlig kväll med mycket skratt. Här kommer några bilder från förfesten med tjejerna. Hoppas alla ni haft det bra!










Födelsedagsfirande

Idag mår man som man förtjänar men det var det absolut värt! Igår var vi ett gäng tjejer som förfestade tillsammans innan vi åkte till Bj. Där drack vi tequila shots, träffade trevligt folk och dansade tills stängning. Det blev en väldigt lyckad kväll! Nu har jag kommit hem igen och har precis solat solarium och duschat. Senare ikväll ska jag åka hem till Amanda där vi tjejer ska äta middag tillsammans och fira hennes födelsedag innan det blir fest. Ha det så bra!


BED HEAD

I Tisdags var jag på stan tillsammans med Julia. Då köpte jag nytt schampo och balsam från TIGI. Istället för att behöva betala närmare tusen kronor för produkterna kostade dem bara 399 kronor på Hair & Face STOCKHOLM.


Gränby Centrum

Idag har det varit skönt att vara ledig från skolan. När jag vaknade åkte jag till Gränby Centrum med Malina där vi shoppade och åt lunch tillsammans. Där köpte jag en söt topp och ett par nya svarta jeans som alltid är användbart. Vi får se om det blir kvällens outfit när jag ska ut på Bj med Malina ikväll. Hoppas alla ni läsare får en trevlig helg!



Vila 199:-



Company 899:-


Torsdag

Det kändes bra att jag lyckades åka till skolan idag trots att jag inte känner mig helt frisk än. När jag slutat åkte jag till Draget och Intersport med mamma. Där köpte jag en ny träningströja från Nike. Imorgon är jag ledig från skolan så jag har en långhelg framför mig som jag ser fram emot. Imorgon ska jag träffa Malina på Gränby centrum för lite shopping och på Lördag blir det födelsedagsfirande hemma hos Amanda. Hoppas att alla ni läsare haft en bra dag!



If you start to miss me
remember,
I did't walk away
you let me go


Summerburst 2012

Redan i Måndags började jag känna mig sjuk. Som tur var jag ledig från skolan igår men idag var jag tvungen att sjukanmäla mig och stanna hemma för att försöka krya på mig. Trots att jag fortfarande mår dåligt skulle det kännas bra om jag lyckades åka till skolan imorgon eftersom jag sedan har en långhelg framför mig. Som lite plåster på såren bokade jag en biljett till Summerburst med tjejerna igår. Nu återstår det bara att boka hotell. Awesome!


Salong S

Idag har jag varit hos frisören där jag slingade håret så det fick en kallare nyans och klippte bort de slitna topparna. Nu är håret precis som jag vill ha det och det känns så himla friskt! Jag brukar vanligtvis gå till frisören var tionde vecka. Det tycker jag absolut att man är värd! Imorgon är både jag och Julia lediga så vi ska ses på stan. Jag hoppas att det blir lika fint väder imorgon som det var idag så vi kan mysa på någon trevlig uteservering i vårsolen. Puss!


What's Youre Number?

När jag kom hem från Actic gjorde jag mysigt i badrummet med värmeljus och tog en skön dusch. Det kände jag att jag behövde efter en intensiv helg. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och titta på filmen What's Youre Number som jag hyrde på vägen hem. Vi får se om jag lyckas hålla mig vaken. Hoppas att alla ni läsare haft en trevlig helg!


Söndag

Igår var jag så trött att jag nästan somnade framför ratten påväg hem efter jobbet. Nu är jag vaken igen efter att sovit gott hela dagen. Jag hoppas att jag kommer kunna somna ikväll också! Imorgon ska jag äntligen till frisören vilket jag verkligen behöver som ni ser på bilden. Men nu ska jag åka till Actic för att träna gärnet med mamma!


Lördag

Jätte roligt att ni blivit fler som läser min blogg! Jag får se till att försöka skärpa mig med uppdateringen och börja ta fler bilder så det blir roligare för er. Nu har jag vaknat till liv efter att jobbat hela natten utan någon sömn på hela dagen. Jag känner mig fortfarande jätte trött men som tur är det bara en natt kvar. Idag tänkte jag försöka komma ut på en promenad i det fina vädret innan jag börjar jobba. Jag ser fram emot nästa helg då jag är långledig!


Torsdag

Igår tränade jag tillsammans med Josefin på Actic. Vi körde gärnet på crosstrainern och hängde i tjejgymmet. Idag är det en fottokurs som står på schemat i skolan eftersom vi har en "aktivitetsdag" Jag hoppas att jag kommer lära mig något nytt. Efter skolan ska jag åka och träna innan jag och mamma ska åka och provköra en bil som jag eventuellt ska köpa. Ha det så bra idag!


God morgon!

I morse var det super skönt med en lång sovmorgon! Efter att sovit ordentligt mår jag mycket bättre. För att hålla mig frisk dricker jag även Mivitotal. När jag vaknade startade jag dagen med att städa största delen av huset. Det kommer mina förälldrar uppskatta när dem kommer hem från jobbet. Det känns skönt att vara ledig från skolan.


Nytt i garderoben

Hej på er! Idag mår jag inte speciellt bra. Jag hoppas att jag inte börjar bli sjuk. Som tur är jag ledig från skolan imorgon så jag kan krya på mig ordentligt. Att jag fick min lön och lite nya kläder från Hollister fick mig på bättre humör idag.






I'm feeling great!

När jag slutat skolan åkte jag hem till Malina där vi spenderade dagen ute på hennes balkong i sköna vårsolen. Senare åkte jag till Acic där jag tränade en timmes kondition och lite styrka. Jag känner mig väldigt nöjd med dagens träning! Imorgon ska jag dit igen för att träna med mamma. Imorgon ser jag fram emot en skön sovmorgon.


God morgon!

Just nu är jag i skolan och har en lektion i människan socialt och kulturellt. Efter skolan ska jag som vanligt åka till Actic för att träna. Senare ikväll har jag bestämt mig för att unna mig nya kläder från nätet. Jag har hittat en del plagg som jag bara måste köpa! Det är jag värd efter att jobbat så mycket extra den senaste tiden. Ha det så bra!


Life is what you make it

Igår blev jag erbjuden att jobba eftersom det var så många sjuka. Trots det var vi kort om folk och det blev total kaos eftersom det var så mycket att göra. Tidigt i morse slutade det med att vi sprang runt bland gaterna med allt material i händerna för att försöka hinna städa alla planen innan avgångstid. Som tur var lyckades vi bli klara i sista sekund. Jag är redan vaken trots att jag bara sovit fyra timmar eftersom jag ska försöka vända tillbaka dygnet. Nu ska jag göra mig klar och åka till Actic för att träna med mamma. Jag kan inte beskriva med ord hur trött jag är!


Strålande väder!

Idag startade jag och mamma dagen med att gå ut på en promenad. Sedan har jag spenderat största delen av dagen ute i det fina vädret. Nu ska jag försöka vila en stund eftersom jag blev erbjuden att jobba ikväll. Innan jag åker till jobbet ska jag äta en god middag tillsammans med familjen. Det ser jag fram emot. Ha det så bra allihopa Puss!


This Means War

I morse gick jag upp tidigt för att hinna träffa mormor och morfar som kom hem ifrån Thailand efter en månads semester. Vi åt frukost tillsammans och fick höra om deras underbara resa. Som jag berättade igår åkte jag till stan för att träffa Carro igår. Där tittade vi runt i affärer och åt middag på Cupido innan vi åkte hem till henne. Senare på kvällen bestämde vi oss för att åka till Filmstaden för att se bion "This Means War". Jag måste säga att det var den bästa filmen jag sett på länge. Idag ska jag försöka hinna träna och sedan träffa träffa Julia. Ha det så bra!


Äntligen helg!

Nu ska jag snart åka mot stan för att träffa Carro. Det var synd att vi inte kunde ses tidigare idag så vi kunde äta lunch ute i den sköna vårsolen. Men det ska bli hur trevligt som helst ändå! Hoppas alla ni läsare får en trevlig kväll!


Somebody That I Used To Know

Efter att överlevt provet i histora åkte jag och mamma till Actic där vi körde gärnet på gymmet med våra nya träningsprogram. Efter att kämpat på gymmet varje dag den här veckan ska jag ta en paus imorgon för att träffa Carro. Vi ska äta något gott på stan och bara umgås. Det ska bli så roligt att träffa henne! Jag ser verkligen fram emot att vara ledig ifrån jobbet den här helgen så jag får tid att umgås med mina underbara vänner.


God morgon!

Just nu är jag i skolan och har en lektion i Estetisk verksamhet. Jag ser inte fram emot att skriva provet i Histora efter lunchen. Trots att jag pluggat i flera dagar känner jag mig inte tillräckligt förberedd. Jag får göra mitt bästa så får vi se hur det går. Efter skolan ska jag åka till Actic med mamma. Vi ska träna både kondition och styrka idag.



På Lördag kommer världens bästa mormor och morfar hem ifrån Thiland efter en hel månads semester.