Lördag

I morse vaknade vi hemma hos Amanda runt tolv tiden. Efter vi ätit frukost åkte Julia hem och jag begav mig hemmåt med stavarna. Jag gick fyra kilometer idag. Nu har jag precis ätit grillat med hela familjen. Ikväll ska jag antingen titta på hellboy 2 med mamma och pappa eller så ska jag iväg på fest. Vi får se hur kvällen slutar. Hoppas alla får en trevlig Lördagkväll!


Fredag

Just nu ligger Amanda och jag bara i hennes säng och garvar åt massa gammla bilder som hon hade hittat. Vissa är verkligen pinsamma! Man får be till gudarna att bilderna inte kommer visas någonstans :P haha! Snart kommer Julia med bussen. Då ska vi börja laga lite middag. Ikväll blir det bara mys med tjejerna. Hoppas alla får en trevlig kväll.

Jag och Amanda på spa för typ två år sen


tonight

Ikväll ska jag äntligen få träffa Amanda! Det blir förmodligen en mysig hemma kväll. Jag har verkligen saknat henne så det ska bli jätte kul att träffa henne igen <3




Torsdag

Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Idag var tvungen att åka moppe hem, så just nu fryser jag som ett as! Det ska bli riktigt skönt att lägga sig i det varma solariumet en stund. Hörs senare =)


Home again

Nu har jag och Julia kommit hem från stanis. Vi åt på resturangen i sommaro och maten var jätte god. Sen åkte vi in till stan och tittade på bion. Filmen var jätte bra, nästan bättre än första. Nu ska jag och Julia kika igenom den nya skolkatalogen innan vi lägger oss. Imorgon ska vi upp tidigt eftersom Julia ska till Stockholm och jag ska in och träna. NattiNatti =)




Solariumet nästa

Nu har jag gått min powerwalk i 4 kilometer med stavar. Det var jätte härligt! En lång promenad med lite bra musik är verkligen en tankte ränsare. Man hinner tänka igenom allt som man går runt och grubblar på. Nu är det solariumet nästa, sen blir det en lång skön dusch innan jag börjar laga lunch.


Onsdag

God morgon bloggen!

Nu har det gått tre dagar på lovet och jag bara njuter av den sköna ledigheten. Jag vaknade för en stund sen, så nu ska jag laga mig lite gröt till frukost. Sen ska jag ut på en promenad med mina nya gå stavar som mamma köppte till mig igår och sola solarium såklart. Planerna för kvällen är bio och resturang med tjejerna. Vi kan inte komma på någon bra ställe som man kan äta på. Har ni något förslag?


"Rocken"

Min vän Emad även kallad rocken och hans vänner har nyligen skapat en blogg tillsammans och är kåta på läsare. Han fråga mig om inte jag kunde lägga in en länk på min blogg. Och självklart kan jag göra det! Jag har själv bara kollat in på deras blogg en gång tidigare och jag skrattar fortfarande. Om jag ska vara ärlig så är deras blogg så tråkig så att den är rolig. Kika gärna in och lägg någon gullig komentar till dom. http://themightygenuine.blogg.se/




Dead by April

Jag har i hela mitt liv HATAT hårdrock. Men den här låten är faktiskt helt okej. Älskar refrängen!


Tisdag/Onsdag

Ikväll ska jag bara vara hemma och plugga och ta det lugnt. Jag har varit i full rulle de sista dagarna, så jag känner att jag behöver det. Men imorgon ska jag gå på bio och äta på resurange med alla mina tjejer. Trevligt ska det bli! Jag tror vi ska titta på flickan som lekte med elden. Har hört att den skulle vara bra.


Tisdag

Idag vaknade jag och Julia runt halv 11 av att hennes granne borrade. Envis gubbe som aldrig slutade! Vi gick upp och åt havregrynsgröt, sen åkte vi in till stan och gick på ett spinningpass. Jag har verkligen börjat älska spinning! Julia tyckte också att det var roligt, så då hoppas jag att vi kan börja gå oftare tillsammans. Jag kom hem för ca en timme sen. Jag har hunnit sola båda framsida och baksida och nu ska jag gå och göra lite lunch. Sen måste jag börja förbereda middagen eftersom mamma kommer vara borta ikväll. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag är ju ingen kock precis =P

I miss my pandy <3


Måndag

Idag satte jag klockan på halv 11 så jag skulle hinna sola och äta en reäl frukost innan spinningen. Nu är solningen avklarad och jag har bara frukosten kvar. Sen ska jag åka in till bussen. Efter spinningen ska jag hem till Julia. Jag tror att vi bara ska ta det lugnt och mysa ikväll. Jag håller tummarna att hon laddat hem twilight. Hoppas alla får en bra dag!


Söndag

Idag har jag varit på bio med min mamma och faster. Det var skönt att ta det lugnt efter en lång helg. Vi kollade på en tjej film. Den var riktigt bra! Efter bion åkte vi hem och åt middag med resten av min fasters familj. Det har varit en riktigt trevlig helg! Det ska bli så himla underbar med höstlov nu. Imorgon har jag ett härligt spinningpass bokat klockan 11 på friskis och svettis. Ikväll är det ensam mamma söker som gäller.

Bilder från igår











Lördag

I morse vaknade jag upp hos Julia och åt lite frukost och kollade på Broke knows best. Sen kom mamma och hämtade upp mig. Hemma har jag bara städat, ätit och pluggat. Nu tänkte jag lägga mig och vila en stund så jag orkar med kvällen. Ikväll blir det feeest


Igår

Igår åkte jag in till stan och träffade brudarna, sen åkte vi till nyby på fest. Rätt lyckad kväll =)










Friday

Äntligen Fredag! Efter skolan åkte jag hem och åt middag med familjen. Nu håller jag på att färga bort min fula utväxt så jag sitter här med min läckra slingmössa. Snart ska jag börja fixa mig, för ikväll blir det fest =)


Fredag

Idag har det varit en trög morgon. Jag var för trött för att gå upp i morse så jag låg kvar i sängen alldelles för länge. Men nu har jag i alla fall fått på mig kläder, ätit frukost och packat idrottsväskan. Bussen kommer om en kvart. Idag ska jag ha psykologi och specialidrott. Efter skolan ska jag hem och färga håret. Äntligen ska den hemska utväxten bort! Hoppas alla får en bra dag =)




Torsdag

Idag har jag haft engelska och datakunskap. Efter skolan gick jag till gymmet och gjorde en muskellabration sen gick jag och tränade med Emma. Imorgon är det Fredag =D


Onsdag

Jag har precis ätit en mumsig lunch med alla sjuksköterskor på sjukhuset. Just nu sitter jag bara och muppar på mammas kontor och väntar på att Julia ska sluta, vi ska gå och ta en fika på stan. Idag har jag bara haft mentorsamtal i skolan, sen fick jag sluta. Samtalet gick jätte bra, jag hade inga ig varningar i någon kurs. Ikväll hade jag tänkt gå och träna med Julia, men jag har typ en hel engelska bok att läsa ut tills imorgon. Så jag blir hemma ikväll. Hoppas alla får bra bra dag =)


Tonight

Idag har jag varit hemma och slappat hela dagen, så ikväll är det ett hårt spinning pass som gäller!


Tisdag

Just nu ligger jag i solariumet och kämpar för att få en liten bränna till vintern. Det är så att jag nu är ledig i två dagar eftersom vi har "rest dagar" i skolan. Och jag har som tur inga rester av arbeten kvar att göra. Jag har inga speciella planer för dagarna. Jag ska bara ta det lugnt och ladda batterierna. Det behövs verkligen!




Söndag

Det har blivit dåligt med sömn både Fredag och Lördag, så jag är lagom slut idag. Men idag har jag inga speciella planer förutom innebandyträning senare ikväll, så det är lugnt. Just nu ligger jag och Julia bara och kollar lite på mtv cribs.


Lördags

Igår var det tjejmiddag och krök hemma hos mig. Det blev en lång kväll med mycket dans och trevligheter. Tack alla för en trevlig kväll =)



























Lördag

Nu är jag klar för kvällen. Folket kommer om en timme =) Hoppas alla får en trevlig kväll!

Fredags

Igår var jag värdinna på back to school party. Det var en fastfylld kväll med många oväntade händelser. Det blev faktiskt roligare än jag förväntat mig. Efter festen åkte jag och Julia hem till mig och sov. Vi kom inte i säng förrän vid 5 så jag är helt slut idag! Men det var en riktigt värd kväll =) Ikväll blir det krök och middag hemma hos mig med bruudarna. Här kommer några bilder från kvällen. Tyvärr var det rökigt i lokalen hela tiden, så bilderna blev inte så bra.

Julia älsk


Dansgolvet


Julia & Tilda


Linda i kjosken


Kamera kåta! haha




Party


Jag och Remmy


Sköna gänget


Julia and me


Alla från crew och värdinnor på scenen










Och sist men inte minst DJ Damon, skön musik hela kvällen!

Fredag

Då var det äntligen Fredag! Ikväll blir det back to school party, hoppas alla är taggade. Idag slutade jag vid halv 12, riktigt skönt! Nu ska jag börja fixa mig och åka in till fyrispark. Hoppas alla får en trevlig kväll =)


Onsdag


Infinity events

Snart är det dags!


Tisdag

Min morgon blev inte riktigt som jag planerat den. Direkt när jag slog upp mina ögon kände jag bara hur rummet började snurra och det slutade aldrig. Vilket gjorde att jag har spytt så många gånger att jag själv tappat räkningen. Men tillslut lyckades jag i allafall somna igen. Nu har jag sovit i tre timmar och jag börjar få tillbaka min färg i ansiktet, så jag hoppas verkligen att det är på bättringsvägen! Men jag kan inte förstå vad  det är för fel med mig? Jag mådde utmärkt igår.

Monday

Idag gick det jätte bra på bodyjump passet och på redovisningen. Efter skolan åkte jag till stan för att titta efter vinterjacka och skor. Jag hittade bara en peakjacka som jag la undan tills imorgon, men jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa den eller inte. Eftersom jag inte hade tänkt lägga ut så många tusen på en vinterjacka i år. Det är ju så mycket annat man vill ha ju. Efter stan åkte jag bara hem och åt middag med familjen. Nu ska jag äntligen gå in på tv3.se och kolla på det senaste avsnittet av ensam mamma söker som jag missade i Söndags. Jag har längtat hela dagen! Kanske jag ska starta ett pogram "ensam Kajsa söker" ? haha


Måndag

Det är kålsvart ute och jag ska snart gå till bussen. Idag har jag bodypump på sats hela förmiddagen och redovisning resten av dagen. Jag är taggad!

Söndag

Idag vaknade jag och Julia upp vid halv ett, vilket var konstigt eftersom vi gick och la oss i tid igår. Men i allafall, efter det gick vi upp och åt lite frukost innan hon skulle åka hem. När jag blev ensam la jag mig i sängen med missen Molly och kollade på en film. Nu måste jag börja läsa en tråkig bok på engelska, fastän jag verkligen inte har lust med det. Men jag är tvungen eftersom den måste vara utläst tills nästa Torsdag. Ikväll har jag innebandy träning. Jag har inte rört på mig på hela helgen så det ska bli riktigt skönt att springa av sig lite. Hoppas alla får en trevlig kväll =)

HAHAHAHA

Det är ju faktiskt Lördag idag, så då bjuds det på några sköna bilder =D haha!




Lördag

Först vill jag tacka Malina för en jätte mysig middag igår. Det var jätte trevligt! Idag gick jag och Julia upp vid elva och gick ut med hundarna. Sen kom min bror och hämtade oss och skjussade oss hem till mig. Nu ska vi böra laga lite frukost/lunch. Senare kommer Amanda också hit, ikväll ska vi äta god middag med kräftor, räkor och massa mumsigt och bara mysa.

Min snyggis

Fredag

God morgon =)
Idag blev jag klar i så god tid så jag till och med hinner göra ett inlägg. Idag är det Fredag och då är det Psykologi och idrott/hälsa som gäller. Hoppas att vi får tillbaka provet vi gjorde förra veckan i psykologin och på hälsa lektionen ska vi gå till sats och köra spinning. Det har jag aldrig testat på tidigare, så det ska bli roligt. Efter skolan ska jag gå in till stan och ta en fika med Malina. Vi har inte träffats på evigheter så det ska bli härligt att träffa henne. Efter fikat ska jag ta bussen hem till Julia. Äntligen får jag träffa min älskling igen. Vi har inte träffats sen förra Lördagen, vilket är en evighet för oss. Vi se vad vi hittar på för skoj. Hoppas alla får en bra dag =)


Dagens man

Igår tittade jag på "dagens man" på tv. Det var det nog hemskaste pogrammet jag någonsin sett! Ni som inte har sett det tidigare så är det en man som får kliva in i studion och det är tjugo tjejer som får stå och spana in killen från topp till tå. Sen får de trycka på en knapp om dom inte alls är intresserade av honom. Sen visas videos om mannens liv och kvinnorna får trycka på deras knappar allt efter sig. Tillslut är det förmodligen bara en eller två tjejer som är kvar som vill ha mannen. Då får han välja vilken av som två som han vill gå på dejt med, eller om det bara är en ensam tjej kvar. Då vinner hon en dejt. Helt sjukt! Ni får ju bara inte missa det nästa vecka =P Tänk om man kunde få killar serverade på det sättet, haha!


Torsdag

Shit! Det är redan Torsdag, alltså snart helg =) Jag har haft sån himla otur hela den här veckan med allting, men nu tror jag det börjar vända igen. Det har varit en bra dag och det gick jätte bra på datakunsap provet idag. Jag fick också tillbaka mitt matteprov som jag gjorde igår. Jag fick G, det är ganska nöjd med eftersom matte inte är mitt starka ämne =P Ikväll ska jag bara ta det lugnt och umgås med familjen. Nu ska jag börja laga middag innan alla kommer hem. Jag ska försöka laga Julias mumsiga tacograttäng haha =)




Tisdag

God morgon bloggen =)
Nu har jag precis fått matteprovet avklarat och jag har nu rast till halv ett. Efter lunchen har jag specialidrott, då ska jag och några andra från klassen hålla i en idrottslektion. Vi hade tänkt att spela lite innebandy och göra några lekar. Igår hade jag min livs otursdag! Om jag skulle göra en lista på allt som gick fel under dagen skulle den vara oändligt lång. Men jag måste i allafall nämna att jag blev ghostad pågrund av att läraren såg att jag var inne på facebook på lektionstid. Det innebär att it-admin tar bort allt som jag sparat på min dator och jag har inte tillgång till att ladda ner någonting på datorn under en månad. Jag kommer tex inte kunna installera mitt trådlösa internet hemma, så jag kommer bli ännu sämre än jag redan är på att uppdatera bloggen. Men jag ska göra mitt bästa att få in något inlägg per dag i alla fall. Hare bra! :)

Bildbrist! Så det får fick bli en bild på min och sööötisen Carro idag =)<3

Måndag

Idag har det varit en riktigt skön dag. Hela förmiddagen var klassen och spelade tennis på utk, sen åkte vi tillbaka till skolan och hade svenska sista lektionen. Nu har jag precis kommit hem efter allalånga och dryga bussturer. Fullproppat på varenda buss och kö genom typ hela uppsala, så det tog ett tag att komma hem. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och pluggar. Jag har matte, spanska och datakunskapsprov den här veckan, så jag har massor att göra "/ Såklart ska också några släktingar komma och hälsa på ikväll så jag kommer få det ännu stressigare. Och jag måste ju hinna klart med allt innan klockan nio, för så är det ju dags för Svenska Hollywood fruar. Det kan man ju bara inte missa! haha =)


Söndag

Idag har småkusinerna varit och hälsat på. Så jag har fått lekt med barbie, ritat och kollat på Ewa och Adam hela dagen. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och träna innebandy. Tyvärr missar jag ensam mamma söker =(

Här är dom små skitungarna =)

Lördag

Imorse vaknade jag upp hos Julia. Där åt vi en mumsig frukost, sen åkte jag ner till gymmet innan jag begav mig hemmåt. På vägen hem träffade jag på Malina. Alltid lika härligt att träffa henne! Det var skönt att höra att hon mådde bra. När jag kom hem städade jag mitt rum och sen hoppade in i duschen. Nu ska jag snart äta lite middag, sen ska jag iväg på feeest. Ikväll ska jag försöka ta med kameran, så jag kan ta lite bilder =) Hoppas alla får en trevlig kväll!


myskväll

Nu har vi varit på Ica och köpt lite gott till kvällen. Först ska vi kolla färdigt på idol, sen ska vi kolla på filmen "jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" Tjejerna och deras skräckfilmer! Jag HATAR dom, men jag får väl lida :P haha! Trevlig kväll =) puss

Älskar låten!

Fredag

Nu har jag precis kommit hem från klättningen. Jag är glad över att jag överlevde! Bilder kommer senare. Innan klättringen hade vi psykologi prov. Det gick faktiskt rätt bra fast jag inte hunnit plugga så mycket. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag åka iväg till Julia. Jag tror Amanda och några brudar också kommer vara där, så vi ska äta god middag och ha det mysigt =) sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Torsdag

Nu har jag precis kommit hem från innebandy matchen. Idag vann vi med 5-1, en riktigt bra början må jag säga!
Jag tror jag kommer fortsätta spela i lagen, för det var jätte roligt. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag försöka sova lite. Imorgon har jag psykologi prov och klättring hela eftermiddagen. NattiNatti =)

Bara jag som saknar sommaren?