Please Don't Go


Lördagen

Innan jag åker tillbaka till Märsta hinner jag skriva ett kort inlägg här i bloggen. Igår var jag och tjejerna på en födelsedagsfest i Stockholm. Vi dansade hela kvällen och festade med trevligt folk. Tyvärr blev hemfärden inte lika rolig imorse. Vid klockan tio kom jag äntligen hem till min mycket efterlängtade säng. Ha det så bra ♥
















Indestructible

Direkt när jag kom hem åkte jag och mamma till Tierp för att besöka en kiropraktor där. Jag har aldrig tidigare varit hos en kiropraktor så det kändes lite nervöst och värre blev det när vi kom fram och hörde hur kvinnan som hade tiden innan oss skrek av smärta så det hördes ända ut i väntrummet. Som tur var gjorde det inte lika ont som jag förväntat mig men det var väldigt obehagligt! Speciellt i slutet när han skulle justera hela ryggen samt nacken.


Tillbaka i Uppsala

Nu är en veckas praktik på steningeskolan i Märsta avklarad och det återstår två veckor till. Det har varit en jätte mysig vecka hemma hos farmor och farfar! Det har varit korta dagar på praktiken så jag har haft gott om tid för att umgås med släkten. Men som jag nämt tidigare har jag åkt hem till Uppsala under helgen för att jobba och träffa familj och vänner. Ikväll ska jag ha en mysig filmkväll med mamma som jag saknat under veckan och imorgon ska jag träffa vännerna efter jobbet. Jag och tjejerna är bjudna på en födelsedagsfest i Stockholm som vi ska till.












God morgon!

Idag hade jag förväntat mig en lugn förmiddag då jag skulle ha gott om tid för packning och förberedelser inför praktiken men det ändrades snabbt. Imorse vaknade jag av att chefen ringde och berättade att jag var tvungen att jobba idag innan jag åker iväg till Märsta. Nu har jag precis packat väskan på bara några minuter och jag ska snart börja röra mig mot jobbet. Jag hoppas verkligen att jag inte glömt nånting viktigt! Ha det så bra ♥


God natt alla läsare ♥

Nu har jag precis kommit hem ifrån Amanda. Vi har firat henne, ätit middag och sedan hade vi en mysig kväll framför tvn till Beck, levande begravd som jag fortfarande inte hade sett. Imorgon står väckarklockan på klockan åtta och det är åtta långa timmar på jobbet som väntar. Efter jobbet ska jag försöka börja packa väskan inför kommande vecka då jag ska bo hemma hos farmor och farfar. Sen ska jag självklart titta på solsidan!


Stars 4-Ever

Om ungefär en timme kommer släkten hit. Tyvärr missar jag middagen med dom ikväll men som tur är hinner jag träffa dom i några timmar i alla fall innan jag åker hem till Amanda. Ikväll måste jag åka hem för att få ordentligt med sömn eftersom det blir en lång dag på jobbet imorgon. Hoppas alla får en trevlig Lördagkväll


Fredagens outfit

Igår var jag och tjejerna på en fest i ekonomikum. Kvällen startade med drickspel, dans och trevligt folk. Tyvärr slutade kvällen inte riktigt som vi hade planerat men det var jätte roligt att träffa alla tjejerna igen i alla fall! Idag ska vi fira Amanda som fyllt år. Vi är ett gäng tjejer som ska äta middag och umgås hemma hos henne ikväll men innan ska jag träffa släkten från mammas sida som kommer och hälsar på. Hoppas alla får en bra dag


Fredagen i bilder












Bacardi Breezer

Nu är det äntligen helg och ikväll ska jag ut och festa tillsammans med tjejerna. Om jag inte minns fel så har jag inte gjort det sen nyår, vilket är väldigt oacceptabelt för min bäste vän Julia. Kvällen kommer börja med förfest i ekonomikum och sedan vidare till en annan fest. Det kommer garanterat bli en trevlig kväll!


Sista dagen

Idag var det sista dagen i skolan innan vi går ut på praktik i fyra veckor. Som jag berättat tidigare ska jag praktisera som idrottslärare dem tre första veckorna och sedan åka till Solleftå tillsammans med Josefin för att praktisera på ett hälsohem sista veckan. Idag hade jag idrott och hälsa B första lektionen och det var löpning utomhus som stod på shemat. Vi kunde välja mellan att gå, spinga en runda på 5,5 km eller 1,1 mil. Trots att jag sprang en mil igår och mina ben kändes helt döda sprang jag 1,1 mil tillsammans med två andra tjejer ifrån min klass. Efter det gick jag till gymmet för nedvarvning och satte upp ett styrketräningsshema för hela kroppen inför dem kommande veckorna.


John Bauergymnasiet på Facebook

John Bauergymnasiet finns numera på Facebook. På hemsidan kan man läsa korta repotage om vad som händer på skolan och mycket annat. När jag tittade in på sidan nyss såg jag att min idrottslärare Erik gjort ett kort inlägg om mig efter spiningpasset som jag höll förra veckan på idrott och hälsa B lektionen. - Eleverna på HIP kastade sig över spinningcyklarna och följde med Kajsa från klassen Lillebror på ett svettigt pass.. Hon guidade dem genom spurter och uppförsbackar. Ett roligt inslag var när killar och tjejer fick spurta var annan gång. Det var första gången för henne som spinninginstruktör och alla var mycket nöjda efter detta pass. Jag bjuder på den snygga bilden..


SOLSTUDIO

Efter gympasset på Frikis och Svettis gick jag till OPEN SUN för att sola solarium innan jag tog bussen hem.




Torsdag

Idag skulle vi endast ha "snölekar" på eftermiddagen så jag bestämde mig för att inte gå till skolan. Istället startade jag dagen med att åka till gymmet. Det är så mycket bättre att gå dit på morgonen när alla träningsmaskiner är lediga. Jag passade på att springa på löpbandet en hel timme innan fler folk dök upp. Ha det så bra!


Onsdag

Hej på er! Igårkväll åkte jag och tjejerna hem till Molly efter skolan. Vi åt middag tillsammans och hade en mysig filmkväll innan jag började röra mig hemåt. Idag hade jag min första lektion i Natur och friluftsliv A. Det enda jag tänkte under hela lektionen var, vad har vi givit oss in på? Josefin och jag har i allafall bestämt oss för att vi ska klara oss igen hela kursen tillsammans trots att vi är så långt ifrån friluftsmänniskor man kan komma. Efter skolan träffade jag Julia och Amanda på stan innan jag gick och tränade på friskis. Hoppas alla haft en bra dag ♥




Måndag

Som jag berättade imorse var det planerat att vi skulle spela rugby på idrotten idag. Men när jag kom till lektionen fick jag veta att rugbytränaren tyvärr blivit sjuk så vi spelade handboll hela lektionen istället. Jag måste erkänna att jag blev rätt lättat eftersom jag hellre spelar handboll än att tacklas med klasskamraterna så tidigt på en måndagmorgon. Nu ska jag göra mig klar inför mötet ikväll. Jag hoppas att jag inte kommer hem allt för sent.





Hittade några bilder ifrån Julias 18-årsdag


God morgon!

Just nu befinner jag mig på mammas jobb eftersom jag inte börjar förrän halv tio idag. Idag är det rugby som står på shemat första lektionen. Det är en rugbytränare som ska komma och hålla i passet och sedan ha en föreläsning om hans arbete senare idag. Efter skolan måste jag åka till jobbet för att gå på månadens städmöte.



Hälsobloggen är tillbaka! http://halsolivets.blogg.se/


Söndag

Idag var det roligt att åka till jobbet eftersom jag inte jobbat som kalasvärdinna på länge. Det är så roligt att träffa alla glada och spralliga barn! Deras glädje smittar verkligen av sig. Nu ska jag avsluta helgen med att titta på första avsnittet av solsidan 2 och sedan plugga svenska innan jag går och lägger mig. Hoppas alla haft en bra dag!


Äntligen!

Innan jag åkte till jobbet idag svängde jag förbi net on net för att köpa en iphone 4.


Lördagkväll

Igår gick det bättre än vad jag förväntat mig att hålla i spinningpasset på Actic. När spinningen var avklarad passade jag och Johan på att styrketräna och varva ner på löpbanden på gymmet innan vi åkte tillbaka till skolan. Igår spenderade jag kvällen tillsammans med Carro och Amanda. Vi åt middag på Dragon palace innan vi åkte hem till Carro där vi umgicks resten av kvällen. När jag kom hem begav jag mig direkt mot gymmet. Ikväll ska jag ha en mysig kväll tillsammans med familjen. Vi ska laga tacos till middag och titta på filmen 22 bullets.


Torsdag

Igår var det full fart trots att jag var ledig ifrån skolan. Jag städade och pluggade största delen av dagen innan jag åkte in till stan för att köra ett spinningpass. Idag hade jag en skön sovmorgon till halv ett och när jag kom till skolan fick vi bara tillbaka våra prov som vi gjorde innan jul och hade ett kort betygsamtal med läraren innan vi fick sluta. Efter skolan gick jag till gymmet för att träna kondition och styrka. När träningen var avklarad unnade jag mig även tjugo minuter i solariumet innan hemgång. Nu ska jag göra sista förberedelserna inför spinningpasset imorgon.


Halv åtta hos mig

Hela eftermiddagen har jag planerat idrottslektionen som jag ska hålla i på Fredag. För första gången ska jag instruera i spinning. Eftersom det är helt nytt för mig känns det nervöst men det kommer bli roligt! Jag tittade precis in på tv.nu och såg att halv åtta hos mig har börjat igen. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och titta på det. Imorgon är jag ledig eftersom dem inte hunnit starta dom nya valbara kurserna ännu som vi har på Onsdagar.


Tisdag

Att vi skulle få en mjukstart första dagen efter lovet kunde vi glömma! Lärarna startade dagen med att dränka oss med stora uppgifter som vi måste vara klara med innan vi går ut på praktik om två veckor. Vi ska bland annat skriva en Svenskauppsats på 1000-4000 ord. Visst låter det lockande? Efter skolan ringde jag till Steningeskolan i Märsta för att fråga efter en praktikplats där som idrottslärare. Idrottsläraren accepterade direkt min förfrågan och verkade se fram emot mitt besök på skolan. För att slippa pendla till Märsta varje dag i tre veckor har jag bestämt mig för att bo hemma hos farmor och farfar under vardagarna eftersom dom bor i närheten av skolan. Självklart kommer jag åka tillbaka till Uppsala under helgerna för att träffa kompisarna och jobba.


God morgon!

Jag tror inte att jag var ensam om att inte kunna somna igårkväll. Nackdelen med lov är att man vänder helt på dygnet. Men ändå gick det förvånansvärt lätt att kliva upp ur sängen i morse faktiskt. Nu ska jag snart gå mot bussen. Jag hoppas verkligen att det blir en mjukstart i skolan idag. Hoppas alla får en bra dag ♥


Jakt efter praktikplats

Om två veckor ska jag ut på praktik i fyra veckor. Jag ser verkligen fram emot den sista veckan då jag ska åka till Sollefteå tillsammans med Josefin för att praktisera på Steråsens hälsohem. Vi kommer få vara med på aktiviteter, föreläsningar och bo på deras hotell under hela veckan. Just nu sitter jag och funderar över vart jag ska praktisera dem första tre veckorna. Praktiken börjar närma sig och jag måste bestämma mig snarast för vad jag vill göra!


Sista dagen på lovet

Trots att Julia och jag bestämde oss för att kliva upp tidigt imorse för att inte vända på dygnet inför skolan imorgon vaknade vi precis. Det kommer bli svårt att lägga sig i tid ikväll och kliva upp tidigt imorgon. Idag ska jag umgås med Julia hela förmiddagen innan jag ska gå till gymmet igen. Hoppas alla får en bra dag

Tumblr_les5grsyp41qdipvno1_500_large


Söndag

Igår blev det dålig uppdatering här i bloggen eftersom jag åkte direkt hem till min farmor och farfar efter jobbet. Det var lika trevligt som alltid att träffa släkten. Vi åt en god trerätters middag och umgicks hela kvällen. När jag kom hem gjorde jag misstaget att titta på filmen Orphan innan jag skulle sova. Det var en riktigt äcklig film som jag aldrig kommer se igen! Som tur var kunde jag sova gott inatt i allafall. Snart ska jag åka in till stan för att sola solarium och träna på gymmet innan jag åker hem till Julia som antagligen är bakis efter en lång natt i Stockholm.


Släktmiddag ikväll


Mysig filmkväll med tjejerna

Imorse åkte jag till Friskis och Svettis för att träna tillsammans med Carro innan vi åkte hem till Amanda. När vi kom hem till henne lagade vi middag innan vi tog en promenad till kjosken för att köpa nånting gott till kvällen. Resten av kvällen spenderade vi framför tvn till Linas kvällsbok och filmen Dumpad. Nu har jag precis kommit hem och jag måste sova nu eftersom jag ska jobba tidigt imorgon. God natt och jag hoppas att alla haft en bra dag


Godkväll!

Nu har jag precis kommit hem efter en jätte trevlig kväll med tjejerna. Efter middagen på Mamma Meze gick vi hem till Julia för att fortsätta fira hennes födelsedag. Vi umgicks, dansade och drack champanj innan kvällen var över för oss mindreåriga. Nu är Julia och tjejerna ute på BJ och jag hoppas att dom har en riktigt lyckad kväll!




















Grattis Julia på 18års dagen ♥

Idag fyller Julia äntligen 18 år. Jag vet hur länge hon längtat efter den här dagen och nu är den äntligen här. Som jag berättade igår ska vi fira det genom att äta middag och förfesta hemma hos Julia innan dem ska ut på krogen. Jag ser verkligen fram emot kvällen och jag hoppas att det blir en kväll som Julia sent kommer att glömma.




Hemma igen

Idag åkte jag till stan för att träffa Josefin som jag inte hunnit träffa under hela lovet. Vi har haft en trevlig heldag på stan. Vi har hittat bästa födelsedagspresenterna till Julia som fyller arton år imorgon! Efter vi hittat presenterna gick vi till Café Linné för att äta lunch och en mysig fika såklart. Imorgon har Julia bokat bord på resturangen Mammas Meze där alla vi tjejer ska äta middag tillsammans för att fira hennes födelsedag innan vi åker hem till henne på förfest. Sedan ska alla gamlingarna ut på krogen medans vi mindreåriga får roa oss med annat.



Världens finaste tjej


God morgon!

Imorse vaknade jag av att Frasse busade med mina fötter. När jag såg att klockan var elva kändes det lika bra att kliva upp så jag inte vänder på dygnet helt och hållet under lovet. Idag ska jag gå på stan tillsammans med Josefin. Jag ska köpa en födelsedagspresent till Julia eftersom hon fyller 18 år imorgon och titta efter nya kläder.


Halsbandet från Åhlens

I Lördags fick jag en komentar där någon undrade vart jag köpt mitt halsband som jag hade på nyårsafton. Halsbandet hittade jag tidigare i veckan på Åhlens smyckeavdelning för 129 kronor om jag inte minns fel.


Com hem

Efter en heldag på jobbet ska jag bädda ner mig i sängen till en bra film. Jag lovar att uppdateringen blir bättre imorgon. Det spelar ingen roll hur många gånger jag ser den här reklamen. Skrattar lika mycket varje gång!


Easy A

Efter middagen åkte jag in till stan för att gå på bio tillsammans med Amanda. Vi bestämde oss för att titta på romantiska komedin Easy A. Det var en rolig film som gav många goda skratt. Efter bion åkte vi hem till Julia. Just nu ligger vi bara i sängen och tittar på film. Tyvärr måste jag åka hem ikväll eftersom jag ska jobba tidigt imorgon.


Lördag

Imorse vaknade jag tidigt trots att jag kom hem sent igår. Det är verkligen omöjligt att sova när man är sjuk! När jag vaknade mådde jag tyvärr ännu sämre än vad jag gjorde igår men jag ångrar mig inte en sekund att jag gick ut igår i allafall. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och ikväll ska jag kanske gå på bio tillsammans med Amanda ifall jag mår bättre. Här kommer ännu fler bilder ifrån nyår. Hoppas alla får en bra dag!
















Nyår 2010

Igår firade jag en väldigt lyckad nyårsafton tillsammans med tjejerna. Kvällen började med tjejmiddag och förfest hemma hos Lisa innan vi åkte vidare till en lokalfest i Årsta där vi firade tolvslaget. Kvällen avslutades sedan med en skön efterfest hemma hos Eric i Salabacke med trevligt folk. Tack alla som gjorde nyårsafton 2010 till den bästa ♥