H&M



Söndag

När jag vaknade i morse hade jag inte längre ont i halsen. Tur att jag stannade hemma igår! Nu har jag bara den hemska förkylningen kvar att drass med men hellre det än ont i halsen. Ikväll blir det förmodligen ingen innebandyträning för mig om jag inte mår bättre. Idag måste jag plugga matte eftersom jag har prov på Onsdag. Nu ska jag gå och ta en dusch och äta lite lunch.


God natt

Medans mina tjejer är iväg på party och festar gärnet ligger jag nerbäddad i sängen. Det var tråkigt att jag missade sista chansen att komma ut innan skolan börjar men jag gjorde ändå rätt val att stanna hemma. Jag vill absolut inte bli sjuk tills skolan börjar! Ikväll har jag haft en super mysig kväll med släkten ändå. Dock tyckte jag fel låtar gick vidare i melodifestivalen. Nu ska jag avsluta kvällen med att titta på "The wedding planner" God natt alla söta läsare ♥




Lördag

När jag kom hem från Julia hade jag besök av min faster, hennes man och mina små kusiner. Istället för att gå ut och festa ikväll ska jag vara hemma och umgås med dom. Kändes bäst så eftersom jag inte känner mig helt friskt. Ikväll ska vi äta vi grilla, titta på melodifestivalen och äta kladdkaka. Det kommer bli en super mysig kväll!






Igår






















God morgon

Nu har jag och Julia vaknat till liv igen. Igår blev det en riktigt spårad kväll som jag sent kommer glömma. Tyvärr hade jag för lite kläder på mig ute i kylan så i morse vaknade jag med riktigt ont i halsen. Hoppas verkligen att det går över under dagen! För ikväll är det fest.


Klara för utgång

Ha en trevlig kväll alla söta läsare!




Kvällens låt





Fest

Ikväll blir det fest som det var planerat. Jag och Julia har precis tagit ett mysigt bubbelbad och är redo för att börja fixa oss. Det känns som det kommer bli en trevlig kväll! 


Fredag

I natt sov jag kvar hemma hos Julia. Idag har vi roat oss med att titta på hennes sex and the city box hela förmiddagen. Tänk att man aldrig tröttnar på avsnitten. Kvällens planer är inte riktigt bestämda ännu men det lutar åt att vi kommer åka iväg på fest.
























Dags för utgång






Kajsa humor


Shopping är lycka


Här är några av de plagg som jag hittade på stan igår.



JC 399:-



Lindex 99:-



Monki 25:-


Torsdag

Just nu sitter jag och äter frukost. Jag har rostat bröd och gjort en mumsig omelett med avokado och tomat. Riktigt gott! Det är lätt att man glömmer äta frukost när man är ledigt. Men man får inte glömma att frukosten är det viktigaste målet på dagen. Idag måste jag tyvärr plugga lite matematik eftersom jag har prov när skolan börjar igen. Men jag tänkte också försöka hinna ut på en promenad och sola solarium. Ser fram emot kvällen då jag ska iväg på fest med tjejerna.

 


Kajsa vill ha


Kvälls bloggning

Det är så härligt med lov när man kan stanna uppe om kvällarna och slippa tänka på att man snart måste kliva upp ur sängen och åka iväg till skolan. Mitt sportlov har hittils varit jätte mysigt då jag hunnit träffa många av mina vänner. Som tur är lovet ännu inte slut för jag har många fler som jag vill träffa. Jag pratade precis med Julia i telefonen då hon meddelade att de kommande dagarna kommer bli fulla med en massa festligheter. Jag ÄLSKAR lov!


Dagens låt

Idag hade vi en super mysig dag på stan. Jag hittade mycket snygga saker på stan och det gick jätte bra på träningen. Men nu känns det bra att vara hemma igen. Ikväll ska jag bara ta hand om mig själv. Jag tänkte basta, måla naglarna och bara dega framför tvn. Underbart! Jag ska också försöka ta en bra bild på allt nytt som jag köpte idag så ni får se. Ha en trevlig kväll alla söta läsare ♥


Mot stan




God morgon

Just nu ligger bara jag och Amanda i sängen och väntar på att Julia ska vakna till liv. Det blev rätt sent igår så vi låter sötisen sova ut. Igår började kvällen med att vi tjejer gick ut och åt på en mysig resturange i sommaro innan vi gick ut på fest. Först var vi på en "förfest" i Eriksberg och sen åkte vi vidare till en lokal fest i Salabacke. Där var det proppat med folk och bra musik. Så där kunde vi dansa av oss innan vi åkte hem igen. Idag ska jag och Amanda åka in till stan och träffa Carro. Vi ska först titta runt i lite affärer och sen gå och träna tillsammans. Det ska bli super kul att träffa Carro igen!


Party time

Som vanligt blev kvällens planer ändrade. Istället för att för att krypa ner i sängen och vila på maten ska vi ut på fest. Vi ska träffa de andra tjejerna rätt snart så jag måste börja fixa mig nu. Ha det bra!




Dagens låt


Tisdag

Igår hade jag och Malina en super mysig kväll i hennes nya lägenhet. Vi lagade middag, badade och tittade på film. I morse gick vi upp rätt tidigt för hon skulle åka till stockholm för att shoppa. När vi skildes åt gick jag till solstudion och sen vidare till Friskis och Svettis. Jag gymmade i en timme och gick på ett skönt spinningpass innan jag tog bussen hem. Nu känner jag mig helt utpumpad och ska bara ta det lugnt resten av dagen. Ikväll blir det mys kväll med tjejerna. Först ska vi ut och äta på resturange och sen åka hem till Julia för att mysa och umgås.


God morgon

Idag gick jag upp tidigt för jag ska iväg och träna med några kompisar. Efter träningen ska jag hem till Malina. Jag har inte träffat henne på evigheter. Så det ska bli super kul! Äntligen får jag se hennes nya lägenhet och hur hon har det. Det kommer bli en lugn kväll med mycket mys och tjejsnack.


Trött..

Imorse kom farmor och farfar tidigt på besök. Så det blev inte många timmars sömn för mig inatt. Men jag hade en super trevlig kväll med tjejerna igår! Det värker i fötterna efter så mycket som vi dansade. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta lite tv och kanske sova någon timme så det bli människa av mig igen. 

 

Bilder från igår




















Klar för utgång

Nu är jag färdigfixad och redo för en lång utekväll med tjejerna. Kameran är med så bilder kommer imorgon. Hoppas alla får en trevlig kväll!




Party

Ikväll ska jag på fest med alla min favorit brudar. Först blir det som vanligt förfest hos Natsha och sen vidare. Jag är taggad! Hoppas verkligen att det slutar snöa tills kvällen. Orkar inte med någon snöstorm.


Dagens låt


Classified - Slick Dress



Bubbleroom 599:-


Lördag

Det är så underbart att det äntligen är lov! Då har man tid att göra saker som man varken har tid eller ork för att göra annars. Jag ska börja dagen med att storstäda mitt rum. Det behövs verkligen. Vart man än tittar ligger det saker överallt! Finns ingen bättra känsla än att komma hem till ett fräsht och städat rum. Nu ska jag sätta på musik och köra igång.



Balen 09








Dagens låt


Fredag

Just nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta så vi kan åka hem. Jag är helt slut efter en heldag på fyrishov med klassen. Vi gjorde massa roliga saker men det skönaste var absolut att ligga i bubbelpoolen. När jag kommer hem ska mamma klippa av mina risiga toppar och slinga mitt hår. Klarar inte av min utväxt en dag till! Kvällens planer är lite oklara än så länge. Men jag tror jag ska ut och festa med tjejerna. Självklart måste man fira att det äntligen är sportlov!
 


Veckans babe

Det är nånting som är så sjukt sexigt med Joel Kinnaman. Håller ni inte med tjejer? 


Torsdag

Idag har det varit full fart i UTK hallen hela förmiddagen. Vi fick spela tennis och badminton. Efter vi fick sluta åkte jag till friskis och svettis för att gymma. Som tur var stötte jag på Julia där så jag slapp träna ensam. Efter allt tränande tog jag en härlig ducsh och sen gick jag till solstudion och solade i en halvtimme innan jag blev upphämtad av brorsan som skjussade hem mig. Imorgon blir det heldag på Fyrishov med klassen. Så nu måste jag ta en titt i garderoben efter en bikini.


Italien 08

Hittade en gammal bild på mig och Julia från vi var i Italien för två år sen. Den får mig att påminnas om alla minnen vi har tillsammans. Det finns ingen annan i världen som jag delat så många roliga stunder med. Hon lyser upp mitt liv med hennes strålande leende och söta skratt. Hon kommer föralltid vara min vän. För jag kommer aldrig i mitt liv släppa taget om min ängel.


Onsdag

Idag har det varit full fart hela dagen. Först matematik hela förmiddagen och efter lunch hade jag idrott/hälsa. Då hade vi jumpa och styrketräning. Efter det gick jag och min klasskompis Emma till gymmet i en timme innan mamma kom och hämtade mig. Jag känner mig helt slut körd efter all träning! Och som om det inte var nog. Dagarna framöver har skolan planerat fulla dagar med aktiviteter. Imorgon ska vi spela tennis hela dagen i UTK hallen och på Fredag ska vi till Fyrishov för att simma och träna livräddning. Tur att det snart är sportlov så man har tid att andas ut!


Hemma..

Just nu ligger jag helt utmattad i sängen efter en lång springtur ute i kylan. Jag kände att jag behövde göra av med lite energi innan kvällen kom. Idag var det riktigt skönt att sola innan jag åkte hem! Jag ska försöka ta mig iväg till solariumet minst en gång i veckan framöver. Jag solar på solstudion på kungsgatan. Där är det bäst! Nu ska jag ta mig en lång härlig dusch innan jag kryper ner i sängen för att titta på en Johan Falk film. God kväll alla fina läsare ♥


Tisdag

Jag har precis blivit klar med mitt prov i medicinsk grundkurs. Det var lättare än jag trodde att det skulle vara och jag har som vanligt pluggat mera än jag behövt. Efter lunchen idag har vi bara näringslära innan vi slutar. Då ska vi åka till Gränby skolan för att laga nyttiga och näringsrika mellanmål. Efter skolan ska jag titta förbi apoteket snabbt innan jag ska gå och sola. Jag måste köpa hudlotion och priorin. Priorin är ett hårstärkande medel som jag såg på reklam på tvn för några dagar sen. Tänkte prova nånting nytt, kanske det kan vara räddningen för mitt slitna hår.


Dagens låt

Just nu sitter jag bara vid mitt skrivbord och pluggar. Som sällskap har jag min katt Jocke i knät som spinner som en tok. Nu har jag bara en timme kvar att plugga innan jag ska åka in till stan och träna med mamma. Vi ska till friskis och svettis och köra ett Pulsmedel pass. Det ska bli skönt att göra av med lite energi innan jag åker hem och lägger mig. 


Fjällnora












Skolan

Idag har vi haft en super mysig förmiddag i Fjällnora. Det var väldigt roligt att prova på långfärdskriskor. Det var inte så läskigt att ta sig ut på sjön som jag trodde att det skulle vara. Men det mysigaste utan allt var helt klart att sitta i värmestugan med klassen och dricka varm choklad innan vi åkte hem. Nu har vi kommit tillbaka till skolan och har Medicinskgrundkurs. Vi kommer få sluta en timme tidigare idag eftersom våran lärare ska på något möte, men det har jag ingenting emot. När jag kommer hem måste jag plugga hela eftermiddagen. Jag har hur mycket som helst att göra innan provet imorgon. PANIK! När jag kommer hem ska jag försöka hinna lägga in lite mysiga bilder från idag.


Skridskor

Fick precis ett mail från skolan då de meddelande att vi ska iväg och åka långfärdskriskor i Fjällnora hela förmiddagen imorgon. Alltid kul att prova på något nytt. Det kommer bli en super mysig dag med klassen! Får hålla tummarna att man inte plurrar.


Söndag

Först vill jag önska alla en glad alla hjärtans dag ♥ Tyvärr har jag ingen pojkvänn att tillbringa den med, men jag har min familj och mina underbara vänner. Hela förmiddagen har jag roat mig med att titta på de två första delarna av Johan Falk. Jag kan knappt hålla mig borta från de andra delarna men tyvärr har jag inte tid för att titta på mer film. Resten av dagen måste jag plugga! Jag har massor att göra innan provet på Tisdag. Känner att jag börjar få lite panik över att det är så mycket, men det löser sig alltid! Återkommer kanske senare med bilder från igår.



Hemma igen

Idag hämtade vi mormor och morfar från Arlanda. De har varit i Thailand i flera veckor. De hade varit på tusentals strander, besökt olika safari och massa annat. De var bruna som två pepparkakor. Snacka om att man blir avis. Jag vill också åka! Som vanligt hade de med sig massa presenter hem från resan. Jag fick en plånbok, sminkväska och 500 kronor. Tusen tack till världens bästa mormor och morfar ♥




Fredags

Nu har jag komit hem från Julia. Jag tänka börja med att sola solarium i en evighet innan jag börjar fixa mig till middagen ikväll. Jag är på gott humör idag så här kommer många bilder från igår. Enjoy!




































God morgon

Igår var det jätte trevligt att träffa alla tjejer och umgås. Tyvärr blev det mindre roligt senare på kvällen. Vi åkte till en av tjejernas kompis som bor i Gottsunda. Inte speciellt kul, så jag, Amanda och Julia åkte istället hem och tittade på film och myste innan vi somnade. Tack alla tjejer för en jätte trevlig kväll! Just nu är jag bara hemma hos Julia. Jag tänkte snart åka in till stan och sola lite innan jag tar bussen hem. Idag måste jag plugga hela dagen och ikväll ska jag hem till Lovisa på middag. Alla de andra tjejerna kommer också. Uppdaterar mera när jag kommit hem. Då laddar jag upp alla bilder från igår. Det blev som vanligt en del bilder. Ha det bra!


Fredag

Först måste jag berätta att vi vann matchen igår! Vi mötte ett rätt bra lag så det blev en riktigt kämpig match,  som tur var vann vi till slut.  Idag hade jag bara näringslära i skolan innan jag slutade. Efter skolan gick jag och gymmade med Julia. Vi var på gymmet i nästan tre timmar så nu är vi helt utpumpade. Just nu ligger jag helt död i sängen medans Julia ligger i badkaret. Ikväll blir det förfest med alla tjejerna här hemma hos Julia, sen får vi se vad vi drar vidare på. Hoppas alla får en trevlig kväll!







Torsdag

Nu har jag kommit hem från skolan. Fick sluta lite tidigare idag eftersom vi var på besök på Evolutionsmuseet efter lunch. Där fick vi se hundratals uppstoppade djur från hela världen. Väldigt kul.. På förmiddagen fick vi skriva en lång uppsats om våran första kärlek. Det var faktiskt rätt kul. Jag hoppas att läraren blir nöjd med min. Nu ska jag hjälpa mamma med maten innan jag gör mig redo för innebandy match. Jag är taggad!





ÄNTLIGEN

Äntligen har mitt Spotify börjat fungerat igen! Det har varit något fel med skoldatan så jag har varit utan det i snart två veckor. Skönt att kunna börja lyssna på musik igen. Skulle inte överleva en vecka till utan min kära musiklista.


Onsdag

Idag fick jag lite sovmorgon eftersom jag inte hade mitt mentorsamtal förrän vid halv tio. Efter samtalet gick jag till gymmet i några timmar innan jag gick tillbaka till skolan igen för att göra min redovisning i medicinsk grundkurs. Det känns väldigt skönt att ha den gjord! Idag fick jag även reda på att jag har ett stort prov om nervsystemet i medicinsk grundkurs redan nästa Tisdag, så de kommande dagarna ska jag vara duktig och plugga efter skolan. Ha det bra alla söta läsare ♥


Victoria's secret

Självklart har jag börjat tittat runt efter lite snygga bikinisar till sommaren. Det är ju trots allt inte så många månader kvar tills den är här. Här är en snygg bikini från Victoria's secret. Den fanns i många olika snygga färger och mönster.

  

 

 


Tisdag

Idag och imorgon har vi buffert dagar i skolan. Som tur är hade jag bara en rest kvar att göra och det är en redovining i medicinskgrundkurs som jag ska få redovisa imorgon efter mitt mentorsamtal. Så idag är jag LEDIG! Som sällskap hemma har jag mamma som blivit sjuk under kvällen. Hela morgonen har vi legat i varsin soffa och skrattat till massa roliga komedier på tvn. You don't mess with the Zohan måste jag säga är en av mina nya favorit filmer. Sjuk film som gav mig många goda skratt. Ni som inte sett den måste göra det! Nu ska jag gå och krypa ner i soffan igen. Hoppas alla får en bra dag!



Dagens låt

De senaste veckorna har jag följt pogramet Made in Sweden. Där har de återförenat tjejerna från Play och gjort en ny singel. Jag tycker den är rätt bra faktiskt. Enjoy!


Måndag

Då var den första skoldagen avklarad. Riktigt skönt att sluta tidigt idag! Nästa vecka ska hela min klass åka till Fjällnora för att åka långfärdskriskor på idrotten, så idag på lektionen gick vi bara igenom de viktigaste sakerna som vi måste kunna tills dess innan vi fick sluta. Alltså hur all utrustning fungerar och olika tekniker som vi måste tänka på. Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa ut min bok.



God morgon

Imorse hade jag ovanligt lätt att komma upp ur sängen fastän jag sovit dåligt inatt. Jag är bra på humör och det känns som det kommer bli en bra dag. Jag kom nyss på att jag bara har halvdag idag också. Alltså slutar jag vid halv 12. Jag tror jag tar bussen hem direkt  efter skolan för att läsa ut min bok som ska vara utläst nästa vecka. Ikväll har jag inga speciella planer förutom att jag ska ut på en långpromenad. Känner mig nästan helt frisk igen, så nu är det dags att köra igång med träningen. Nu ska jag springa iväg till bussen. Ha det bra!







Söndags mys

Idag åkte jag med mamma till Gränby. Vi bytte min blus, tittade på skor och lite annat kul. Nu har vi lagat en mumsig middag som står i ugnen, som vi väntar på ska bli klar. Till kvällen har vi hyrt en film och bakat en kladdkaka. Ett perfekt slut på en lång vecka.


Söndag

Idag har jag inga speciella planer för dagen förutom att jag ska åka in till stan snabbt för att byta min blus och göra lite andra ärenden. Ikväll är min innebandy träning inställd så kvällen blir också lugn. Jag känner att det känns skönt efter att ha varit i fullgång hela helgen fast jag inte mått så bra. Jag hittade lite fler bilder från middagen i Fredags. Enjoy! Hoppas alla får en bra dag.










Lördags

Igår åt jag och Julia en mumsig middag hemma hos mig innan vi åkte hem till Natasha. Där började vi dricka och fixa oss lite innan vi åkte vidare till bälinge på fest. Här är några bilder från kvällen.


















Lördag

Idag har jag tigit det lugnt hela förmiddagen så nu är jag pigg och redo för att ha en rolig lördag kväll. Julia kom precis hit. Vi ska laga middag och fixa oss tillsammans hemma hos mig innan vi åkter in till stan. Planerna är inte riktigt klara än, men jag tror det kommer börja med förkrök hemma hos Natasha och sen vidare på annan fest.





















 


Igår

Igår åkte jag på middag hemma hos systrarna Bjurlerstam fastän jag inte var riktigt frisk, men det ångrar jag inte en sekund. Vi åt en mysig middag och hade en super trevlig kväll. Ett stort grattis till Jessica och Therése som fyller 18 år idag! Hoppas ni får en underbar dag och en trevlig kväll♥


















Förbättring

Efter att ha ätit lunch, duschat och vilat upp mig hela dagen börjar jag faktisk må bättre. Jag har inte ont i halsen längre, febern har lagt sig, förskylningen är halv borta och jag känner mig mycket piggare. Kanske kan jag ta mig iväg till middagen, men det blir nog dock inget festande för min del ikväll. Nu ska jag titta på sex and the city innan familjen kommer hem. Ha det bra!




Dagens låt


Vill åka nu!

En utomlandsresa nu skulle vara så perfekt! Slippa några veckor av det trista och kalla vädret som vi har här i Sverige och bara njuta av solen. Sola och bada hela dagarna och slippa tänka på allt. Hoppas verkligen att mamma och jag komma iväg till Kreta i Maj som vi planerat.


Dissar och Hissar

Vintern - Nu har jag verkligen tröttnat på den kalla och mörka vintern. Jag vill bara att all snön ska smälta bort och att våren ska komma. För vi alla vet vad som kommer efter våren.. Jo sommaren!

Vara sjuk - Det finns inget värre än att vara sjuk! När man är sjuk på vardagarna missar man massa i skolan som man måste jobba igen och på helgerna missar man massa kul som man planerat. 

Helger - Nu när skolan är i full gång lever man för helgerna. Det är då man hinner träffa alla sina vänner och göra de saker som man inte hinner med på vardagarna. Älskar dom!

Vänner - Jag har alltid vetat att man inte är någon utan sina vänner. På sista tiden har jag verkligen blivit påmind om det. Mina vänner förgyller mina dagar och får mig att orka när jag är påväg att falla. Ni vet vilka ni är!


Sjukling

Jag blev inte bättre under kvällen som jag hoppats på. Det har tyvärr blivit värre. När mamma väckte mig i morse hade jag feber plus förkylningen och ont i halsen. Det var omöjligt för mig att komma iväg till skolan. Det tråkiga är att jag förmodligen inte kan gå på Jessicas och Therése födelsedagsmiddag ikväll som jag sett så mycket fram emot. Jag håller båda tummarna att jag kommer bli bättre under dagen, men det ser mörkt ut. Nu ska jag göra allt för att bli frisk! Hörs senare.



Torsdag

Idag har tiden i skolan känns som en evighet och jag har blivit sjuk. Jag har fått en hemsk förkylning, ont i halsen och en mensvärk som ALDRIG går över! Vi får se om jag blir bättre under kvällen, annars blir jag förmodligen hemma från skolan imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta lite på The Hills innan middagen är klart. Hörs senare!






God morgon

Nu är jag klar inför skolan och ska snart gå till bussen. Inatt har jag sovit som en stock, så jag är rätt så utsövd. Idag tror jag att det är Naturvetenskap och Engelska som står på schemat. Efter skolan ska jag gå på ett medelpass på Friskis och Svettis med Sandra. Det var länge sen jag var på ett pass, så det ska bli riktigt kul! Nu måste jag springa iväg till bussen. Hoppas alla får en bra dag!

Onsdag

Idag mår jag mycket bättre! Det känns som den gamla Kajsa är tillbaka igen. Vi alla har våra dåliga dagar. Idag har jag varit i skolan då jag haft matematik och hälsa lektion. Efter skolan åkte jag direkt hem och tog en långpromenad i det hemska vädret innan middagen. Snön piskade i ansiktet hela vägen! Men nu har jag tagit mig en härlig dusch och är redo att boa mig i sängen resten av kvällen. Hoppas det finns nånting bra på tvn att titta på innan jag somnar. Hoppas alla haft en bra dag! Ta hand om er ♥


Tisdag

Idag mår jag inte bra. Jag är så trött och less på allting. Jag orkade inte ens ta mig iväg till skolan imorse. Måste tacka mitt hjärta Jessica som fick mig upp på fötter igen. Tack för at du finns gumman <3 Nu ska jag ut på en promenad för att rensa tankarna.  Återkommer imorgon då jag förmodligen mår bättre.


Suck..

Jag hade planerat att ha en riktig slöar kväll framför tvn och göra absolut ingenting. Men tyvärr ska det alltid dyka upp nånting. Jag kom nyss på att jag har flera sidor i mateboken som jag måste räkna tills IMORGON. Det är bara att sätta fart! Uppdaterar mera imorgon mina vänner. God natt!




Dagens låt

Hittade den här härliga låten från Felicias blogg. Jag tycker den påminner om sommaren. Blir varm och glad i hela kroppen när jag lyssnar på den. Enjoy!


Redan hemma

Idag fick vi sluta efter dansuppvisningen, så jag är redan hemma. Det tycker jag att vi förtjänat efter att dansat som zombies inför massa folk. Nu tänkte jag lägga mig i solariumet och läsa lite innan familjen kommer hem.


John Bauer show

Idag visade vi upp våra danser som vi tränat på inför lärare och elever från skolan. Som tur var va det inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara. Alla grupperna bjöd på sig själva och hade kul. Man fick sig många goda skratt. Min grupp var jätte duktiga. Fastän vi inte tränat så speciellt mycket klarade vi oss igenom nästan hela dansen utan några felsteg. Bra jobbat!