China River

Eftersom jag inte lyckats vända tillbaka dygnet efter att jag jobbade senast har jag sovit största delen av de senaste dagarna. Men idag åkte jag till stan för att äta middag med Malina. Vi bestämde oss för att äta på China River där vi åt deras buffé. Det blev som vanligt mycket prat och skratt. Imorgon börjar jag jobba igen efter två dagars ledighet. Hoppas alla haft en bra dag!


Lördag

Jag hoppas att alla hade en jätte trevlig midsommar igår! Själv befann jag mig på Arlanda hela natten där vi har fullt upp under storhelgen. Vi kommer förmodligen att ha ännu mer att göra ikväll. Som tur är börjar jag må bättre och jag lyckades sova ut ordentligt idag. Det känns tråkigt att det kommer bli så dåligt väder framöver. Ha det bra!


Glad midsommar!

Eftersom jag har blivit sjuk blev det en jobbig natt på Sodexo igår. Jag har ändå bestämt mig för att fortsätta jobba resten av helgen. Jag får trösta mig med att jag kommer träna extra mycket pengar. Det verkar som att det ska bli sämre väder framöver så idag ville jag inte sova bort hela dagen när det var så himla fint väder. Så jag har spenderat eftermiddagen ute vid poolen hemma hos farmor och farfar där jag bor för tillfället när jag jobbar. Tänkte visa er klänningen som jag köpte från Tiger när jag var på stan tidigare i veckan tillsammans med Carro.


Turn Up The Love

Efter att spenderat hela dagen ute i det fina vädret är det slut på ledigheten och dags att återgå till arbetet. Framöver kommer jag jobba ungefär fem nätter i veckan så jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga. Men så fort jag får chansen lovar jag att uppdatera! Idag är det Julias första dag på Sodexo. Det skulle vara roligt om vi får städa tillsammans. Ha det så bra allihopa!


Summerburst 2012

Nu är jag hemma igen efter att spenderat helgen i Stockholm. Summerburst var grymt! Höjdpunkterna på dagen var när stora artister som Sebastian Ingrosso spelade då stämningen inte kunde blivit bättre. Eftersom det inte blev så mycket sömn i helgen sov jag ut ordentligt i morse innan jag åkte till gymmet för att träna. Det kändes jätte bra att vara tillbaka efter så många veckor.




Hemma från Grekland

Nu är jag hemma efter en underbar vecka i Grekland. Förutom att besöka stranden i närheten av hotellet och spendera kvällarna i gamla stan i Rhodos hyrde vi bil och besökte gamla staden Lindos och Tsambika beach som är en av Greklands finaste stränder. Efter att spenderat en vecka i nästan 35 grader varje dag kändes det kallt att landa på Arlanda i morse. Kramar!












Jag har tagit studenten!

Det har varit blandade känslor under dagen men framförallt en massa glädje. Dagen började med att klassen samlades i slottsbacken innan vi gick tillsammans till Upplands Nation där vi hade vår avslutning. Där minglade vi, lyssnade på tal och sång innan vi fick springa ut till våra nära och kära. Jag blev så glad över att träffa alla och hade svårt att hålla tårarna tillbaka. Innan studentmottagningen åkte vi självklart flak som var så himla roligt. En av kvällens höjdpunkter var även att min fina vän Malina överaskade mig senare på kvällen innan jag åkte till studentfesten på flustret. Jag har haft världens bästa dag som jag sent kommer att glömma. Imorgon flyger jag äntligen till Rhodos med mamma. En super trevlig start på mitt nya liv.


Lördag

I Fredags hade vi mentorsdag i skolan som var klassens sista stund tillsammans innan studenten. Förutom att fika, titta på bildspel och liknande gjorde vi plaketen som ska hänga på vårt studentflak. Igår kändes det bra att komma tillbaka till jobbet efter tre veckor. Nu är det bara en natt kvar innan jag har ledigt i yttligare tre veckor. Förutom att resa till Rhodos och gå på Summerburst ska jag spendera den tiden med mina vänner innan jag ska jobba resten av sommaren. Idag har mina föräldrar varit gifta i 22 år. Ett stort grattis till min fina mamma och pappa. Kramar!