Lördag

Igårkväll åkte jag direkt hem till min faster efter skolan där jag och min mamma spenderade natten. I morse åkte vi tidigt till barkaby för att shoppa gärnet men tyvärr blev det inte så för min del. Det ända jag kom hem med var fyra par trosor. Efter barkaby åkte vi hem till farmor och farfar där resten av släkten var. Där åt vi middag tillsammans och firade min farbror, farfar och jag som nyligen fyllt år. Ikväll skulle jag egentligen gått på fest med tjejerna i Vaksala men eftersom mina småkusiner väckte mig vid halv sju i morse orkar jag inte det. Istället ska jag bädda ner mig i sängen till en bra film och sova ut riktigt ordentligt. Imorgon tänkte jag ta en runda på stan för att köpa en kjol och eventuellt en jacka som jag tittat ut tidigare i veckan. Hoppas att alla får en trevlig kväll ♥



Det ända som jag fastade för idag var en snygg dunväst från Peak Performance. Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: LINDA

SV: Ikväll blir det jobb med bloggdesigner och hemsidor för att kunna ta ledigt imorgon :) Själv?

2010-10-02 @ 21:42:01
URL: http://lindasara.blogg.se/
Postat av: L I N D A - vardag, foto & design

jätte fin!

sv; ja jag längtar! <3

2010-10-02 @ 21:55:47
URL: http://fotolikelinda.blogg.se/
Postat av: LINDA

SV: Nja, jag har fyra kvar att göra plus vinnaren i min designtävlings design. Vet ju inte vem det blir förrens på tisdag, men endå ;)



Låter myspys!

2010-10-02 @ 22:10:16
URL: http://lindasara.blogg.se/
Postat av: sandra

Vad kul! Det är jätte roligt att tjäna egna pengar.

Jag börjar förhoppningsvis plugga juridik i januari. HOPPAS. :) Så just nu, laddar jag bara mina batterier genom att inte göra något alls. :) Sköt om dig.

2010-10-03 @ 10:28:36
URL: http://kitlas.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

M@il:

Blogg:

Kommentar:

Trackback